-
Ο καιρος γαρ εγγυc...
(με το ς αλλα λιακοπουλας)
-
Γαμώτο...όλα καλά πήγαν με τον Ντιόγκο τελικά...το πήραμε και αυτό το παλτό...
-
Κοίτα μην σας βγει Μπελούτσι μόνο και γελάει και το παρδαλό κατσίκι..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κοίτα μην σας βγει Μπελούτσι μόνο και γελάει και το παρδαλό κατσίκι..πισω στο λαγουμι σου εσυ...
-
Πριν απο 1-2 μέρες ήταν πολύ καλός για τον ΟΣΦΠ, και φυσικά ΔΕΝ θα ερχόταν..
Τώρα που τελείωσε το θέμα Ντιόγκο, ξαφνικά ανυσηχείτε για την ποιότητα του...
Ρε κωλοτούμπες, ασχοληθείτε με την ομαδούλα σας, που 11 χρόνια είναι στα τέσσερα...
-
Εγώ κανένα σχόλιο δεν έχω κάνει για τον Ντίογο.. Έτσι κι αλλιώς, εγώ έχω ομάδα.. Πάντως χρειάζεστε 2 παιχτάκια ακόμα τουλάχιστον, αν θέλετε σας δίνουμε Παπαδόπουλο, τόσα χρόνια από τα δεύτερα μας ψωνίζετε..
-
τα ριαλια ριαλια τσε πουντα, ο μπεζεβεγκης που τα χει στην πουγκα
εεε, εεεεεεεεε -
10 μυρια € για το 70% του πρωτου σκορερ της...πορτουγκεζα!!! οεο!
-
Είπαμε δεν έχει χρονίσει ακόμα η τελευταία σας 4άρα απο ΕΜΑΣ, και βγάζετε πάλι γλώσσα?
Λαγοί όνομα και πραγμα.-
-
Ε, μην το αφηνεις στη μεση, κριμα, να λες ολο το ποιημα, πακετακι κομπλε.
Ελα, πες τωρα και για την 35αρα στο μπασκετ, πες και για τη Δεσποινα Παπαδοπουλου. -
Τελικα αυτος ο θειος μαλλον δε χαμπαριαζει απο μπενοπουλους,παππουδες,μαναδες,και φαρμακοκλεφτες... Πολλα τα λεφτα που εριξε φετος ο ροζβαζελας αλλα οπως και να το κανουμε ο αιωνιος πρωτος φαινεται οτι ξεπερναει ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ τα λεφτα του αιωνιου αντιπαλου-σφαλιαροδεκτη..
Την 4αρα και το αλατι σας λοιπον. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τελικα αυτος ο θειος μαλλον δε χαμπαριαζει απο μπενοπουλους,παππουδες,μαναδες,και φαρμακοκλεφτες... Πολλα τα λεφτα που εριξε φετος ο ροζβαζελας αλλα οπως και να το κανουμε ο αιωνιος πρωτος φαινεται οτι ξεπερναει ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ τα λεφτα του αιωνιου αντιπαλου-σφαλιαροδεκτη..
Την 4αρα και το αλατι σας λοιπον.Tελικα καλα λενε οτι καθε ομαδα εχει τον προεδρο που της αξιζει..
-
Δλδ θες να πεις οτι εισαι looser;;
Κοιτα να δεις γιατι τελευταια τα παρεξηγεις ολα λες και δεν σκεφτεσαι.Ουτε αποθεωνω τον θειο ουτε τιποτα,εξεταζω μονο το ποσα λεφτα εδωσε και θα εχει δωσει μεχρι το τελος.Υπολογιζεται στα 25 εκατομμυρια ενω εσυ 21.Αν τη χρονια που υποτιθεται οτι εχεις βαλει ΤΑ λεφτα σε ξεπερναω και εκει χαλαρα, τη στιγμη που περσυ ειχα ξοδεψει αλλα τοσα και παραπανω,αυτο μιλαει απο μονο του.
-
Ρε πασχο, αυτό μιλάει, αλλά πρέπει και το άλλο να ακούει...και όχι μόνο, αλλά και να καταλαβαίνει..
Και εδώ είναι το πρόβλημα..
Α ρε ντιόγο...θα θυμίσεις πάλι εποχές Giovanni....
ΠΕΛΑΑΑΑΑΤΕΣ ΜΟΥ!!!
-
Το ωραίο θα είναι να αποκλειστούμε απο το C.L. και να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα,κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ τόσα χρόνια...Θα τους το πάρουμε χαλαρά...
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Το ωραίο θα είναι να αποκλειστούμε απο το C.L. και να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα,κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ τόσα χρόνια...Θα τους το πάρουμε χαλαρά...To +17 δηλαδή δεν το θεωρείς εσύ χαλαρό?
Την περσινή τεσσάρα στον λαγό?
Εσυ θέλεις +35 μήπως? Ε τότε κοίτα το μπάσκετ απο τον σεπτέμβριο....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δλδ θες να πεις οτι εισαι looser;;Κοιτα να δεις γιατι τελευταια τα παρεξηγεις ολα λες και δεν σκεφτεσαι.Ουτε αποθεωνω τον θειο ουτε τιποτα,εξεταζω μονο το ποσα λεφτα εδωσε και θα εχει δωσει μεχρι το τελος.Υπολογιζεται στα 25 εκατομμυρια ενω εσυ 21.Αν τη χρονια που υποτιθεται οτι εχεις βαλει ΤΑ λεφτα σε ξεπερναω και εκει χαλαρα, τη στιγμη που περσυ ειχα ξοδεψει αλλα τοσα και παραπανω,αυτο μιλαει απο μονο του.
Aκριβως επειδη οι Παναθηναικοι δεν ειναι looser και δεν αντεχουν να βλεπουν την ομαδα να παρακμαζει, ακριβως γιαυτο δεν σταματησανε ποτε να κραζουν τον Βαρδινογιαννη, εκαναν συλλαλητηρια και τελικα καταφερανε να αλλαξουνε το ιδιοκτησιακο.
Μια χαρα σκεφτομαι. Και οταν λες οτι 'ο θειος δεν χαμπαριαζει' και 'ξεπερναει και τον πολυμετοχικο', τοτε δεν τον αποθεωνεις; Ποιος δεν σκεφτεται τι λεει;
Αλλα αυτος ειναι ο λαος του θρυλου, κατευθυνομενος παντα απο τον Τυπο. Δες πρωτοσελιδα πριν 5 μερες. Ολοι τα χωνουν στον Σωκρατη, και ενω η μεταγραφη του Ντιογκο δεν εχει χαλασει! 5 μερες μετα ολοι τον αποθεωνουν για μια μεταγραφη που και πριν θεωρουταν δεδομενη, αλλα τοτε απλα δεν τους εφτανε!! :hmmmΟσον αφορα τα λεφτα. Δινει ο Κοκκαλης 10 για τον Ντιογκο μονο και μονο για να περασει τα λεφτα του ΠΑΟ. Ε και; Εσυ χαρηκες γι’αυτο; Δηλαδη αν αυριο βγει ο Βγενο και ανεβασει την προσφορα και παρει τον Ζιβε με 5 ισα ισα για να σε ξαναπερασει, τι εγινε; Νομιζεις θα βγω εγω να σε δουλευω; Με τιποτα!! Γιατι πιστευω οτι και ο Κοκκαλης κανει μαλακια και ο ΠΑΟ εκανε με τα 2+2+2 για Κλειτον-Χριστοδουλοπουλο-Μελισση. Εμενα με νοιαζει η ομαδα μου να κανει σωστες κινησεις ενισχυσης. Στα @@ μου αν βγει καλυτερος ο Σιμαο τον 20000 απο τον Ματος τον 3500000! Αρκει η ομαδα να βελτιωθει ξεφορτωνοντας τον Τζιολη
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Το ωραίο θα είναι να αποκλειστούμε απο το C.L. και να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα,κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ τόσα χρόνια...Θα τους το πάρουμε χαλαρά...
To +17 δηλαδή δεν το θεωρείς εσύ χαλαρό?
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν ικανοποιούνται με τίποτα...
Θέλω 4άρα στις Λαγόκοτες μέσα έξω...
Σε κάθε μάτς...
Θέλω να μπει στη σέντρα στο καραισκάκη ταμειακή μηχανή για να κόβουμε και απόδειξη στους πελάτες..
Θέλω να πέφτουν κάτω τα αεκάκια... -
Κοκκαλαιοι, Βαρδινογιανναίοι, Βγενοπουλαίοι, Γιαννακοπουλαίοι...
Αι στα διάλα όλοι.... -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
To +17 δηλαδή δεν το θεωρείς εσύ χαλαρό?
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν ικανοποιούνται με τίποτα...
Θέλω 4άρα στις Λαγόκοτες μέσα έξω...
Σε κάθε μάτς...
Θέλω να μπει στη σέντρα στο καραισκάκη ταμειακή μηχανή για να κόβουμε και απόδειξη στους πελάτες..
Θέλω να πέφτουν κάτω τα αεκάκια...πρώτα να αποκλείσετε υην Ανόρθωση του Δέλα και του Κετσπάγια που σας ξεφτίλησε και μετα όλα τα άλλα.......
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009