-
στης 13000χλμ 2 φορες χτυπησε κινητηρα,και εχω ακουσει οτι και τα αλλα vw εχουν προβλημα με τον ιδιο κινητηρα tsi.εχουν προβλημα με τα φροστ η θροστ η κατι τετοιο,αν εχει και αλλος προβλημα με tsi ας πει
-
στης 13000χλμ 2 φορες χτυπησε κινητηρα,και εχω ακουσει οτι και τα αλλα vw εχουν προβλημα με τον ιδιο κινητηρα tsi.εχουν προβλημα με τα φροστ η θροστ η κατι τετοιο,αν εχει και αλλος προβλημα με tsi ας πει
-
-
Τι εννοεις χτυπησε κινητηρα?
-
οτι τελείωσε,οτι καθάρισε,οτι μου τον άλλαξαν εννοώ.δεν κόλλησε,αλλά ήταν έτοιμος,αναβόσβηνε το λαμπάκι του λαδιού και τις δυο φορές
-
τι πρόβλημα διέγνωσαν κι άλλαξαν κινητήρα ?
συνήθως αντικαθιστούν τα προβληματικά εξαρτήματα και όχι όλο το μοτέρ ,,,,, ειδικά 2η φορά !!!!
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
τι πρόβλημα διέγνωσαν κι άλλαξαν κινητήρα ?συνήθως αντικαθιστούν τα προβληματικά εξαρτήματα και όχι όλο το μοτέρ ,,,,, ειδικά 2η φορά !!!!
οτι πεφτουν αυτα που κραταν το στροφαλο τα θροστ η φροστ,και οταν το ανοιγουν το καρτερ ειναι γεματο γρεζια
-
Οντως δυσκολο να σου αλλαξαν ολοκληρο κνητηρα.Ασυμφορο και λογικα θα ηθελε μεγαλη αναμονη
-
6 μηνες εχω το αυτοκινητο,δυο σχεδων μηνες ειναι στη seat.μου εχουν δωσει ενα micra.η τεχνοκαρ μου εκανε δωρο 5 χρονια εγγύηση,και δωρο τα σερβις μεχρι της 60000χλμ.παλι καλά!και με αντιμετώπισαν καλα πρεπει να παραδεχτώ.
-
Mε εξαίρεση την μη αντικατάσταση του αυτοκινήτου σου με ανάλογης κατηγορίας όχημα πιστεύω οτι ήταν άψογοι απέναντι σου.
-
Θροσ λογικά θα εννοούν τα μαστόρια τα Thrust Bearings του στροφάλου. Για αυτό αμολήθηκε ο στρόφαλος και τα έκανε όλα σαν τριμμένη παρμεζάνα
-
ναι ήταν ενταξει οι άνθρωποι,γιατι τα εχω παρει και πολύ άσχημα,τι να σου κανουν και αυτοι.αυτο που είπε ο φυλος ποιο πανω επαθαν και οι δυο κινητήρες.'παρμεζανα'
-
Ο χρήστης LEONMARO έγραψε:
6 μηνες εχω το αυτοκινητο,δυο σχεδων μηνες ειναι στη seat.μου εχουν δωσει ενα micra.η τεχνοκαρ μου εκανε δωρο 5 χρονια εγγύηση,και δωρο τα σερβις μεχρι της 60000χλμ.παλι καλά!και με αντιμετώπισαν καλα πρεπει να παραδεχτώ.Φίλε για το πρόβλημα του αυτοκινήτου σου υπεύθυνη είναι η SEAT και όχι η Τεχνοκάρ που από ό,τι φαίνεται είναι άψογη στην εξυπηρέτηση. Αίσχος να σπάνε οι κινητήρες σαν ξεραμένα μανταλάκια, μπράβο στην αντιμετώπιση της αντιπροσωπείας απέναντι στο πρόβλημα όμως. Ελπίζω να σου το επισκευάσουν οριστικά και να μην ξανατρέξεις. 5 χρόνια εγγύηση και δωρεάν σέρβις μέχρι τα 60χιλ δεν είν' κακό
-
Πολύ καλό after sales (με την προϋπόθεση να ξεμπερδέψεις και να ισχύσουν αυτά που υπόσχονται τα οποία πάρε γραπτώς)...
_
-
παιδια δεν φταιει η seat για τον κινητηρα,δεν ειναι δικος τους,η seat ενα σημα βαζει
-
Ο χρήστης LEONMARO έγραψε:
παιδια δεν φταιει η seat για τον κινητηρα,δεν ειναι δικος τους,η seat ενα σημα βαζειΚαι ποιος φταιει;Ετοιμο απο την Ρομπιν ή την Σουμπαρου τον αγοραζει;
-
Αφου προκειται για μπρικια λογικα απ την Briggs&Straton θα τους αγοραζει..
-
μάλλον vw που τους κατασκευάζει.
-
Κανε εντιτ μην το δει ο G60-Μακης..
seat tsi 1.8.κινητηρας 2φορες off