-
Βρε παιδιά τι λέτε; Δεν είναι υποχρεωμένοι να ενημερώνουν τον πελάτη; Σε όσα συνεργεία έχω πάει (και μιλάω για αρκετές μάρκες) ΟΛΑ και ΠΑΝΤΑ μου τηλεφωνούν όταν το αυτοκίνητο είναι έτοιμο ή να με ενημερώσουν για κάποια επισκευή.
Ειδικά σε εξουσιοδοτημένο της VW, πριν 2-3 μήνες που το είχα πάει για το ετήσιο service, βρισκόμουν σε γραφεία σε πάνω ορόφους (εντός των εγκαταστάσεων δηλαδή) και αμέσως μόλις το τελείωσαν μου τηλεφώνησαν από το συνεργείο στο κινητό για να με ενημερώσουν ότι το αυτοκίνητο ήταν έτοιμο.
-
Εννοείται πως έχουν υποχρέωση να ενημερώσουν!
Προσωπικά και στην Toyota αλλά και στην Mercedes (αντιπροσωπείες Θεσ/νίκης) για ότι προκύψει εκτός του συμφωνημένου κάνουν ένα τηλέφωνο για να σε ενημερώσουν!Τώρα σχετικά με τον πωλητή έτσι απλά από περιέργεια θα πήγαινα να το συζητήσουμε και εαν δεν έφευγα με μια συγνώμη θα απευθυνόμουν σε κάποιον ανώτερο (από εκεί μέσα δεν το πήρες το αυτοκίνητο?)
-
αρες μαρες κουκουναρες...αλλο ειπα αλλο καταλαβατε...
το συνεργειο ηταν προφανως στα @@ τους...το απεδειξαν...οταν εχεις να κανεις με τετοια ατομα δε καθεσαι να βασιζεσαι πανω σου..
το τι υποχρεωσεις εχει ο καθενας στην ελλαδα ειναι πολυ σχετικο...
υγ. φυσικα αμοττ αθηνα, παραμενω ακομα εντυπωσιασμενος που τους πατε αμαξια ακομα μετα απο αυτο που παθατε με το s3...
-
A4 1.8Tfsi 2008
Ξερεις κανεις αν αυτοι οι κινητηρες 'καταναλωνουν' λάδια -
πάντως κι εγώ είχα μια θλιβερή ιστοριούλα με επίσημο αντιπρόσωπο
ενώ το είχαν κρατήσει μέσα κανονικά και συμφωνημένα, μου το τράκαραν και στις δυο πόρτες αφού ήταν ανάμεσα σε ανυψωτικά και με πόρτες ανοιγμένες!
τελικά βάψανε και τις δύο πόρτες του αυτοκινήτου χωρίς συζήτηση αλλά η ουσία του πράγματος είναι ότι το αυτοκίνητο έχασε αξία άντε να εξηγήσεις σε αγοραστή την ιστορία!
εγώ πάντως θα σου πρότεινα και γραπτή καταγγελία στην αντιπροσωπεία σε συγκεκριμένο άτομο το οποίο θα υποχρεωθεί να αντιμετωπίσει το συμβάν με όσο επαγγελματισμό έχει μέσα του, αν έχει...
-
Λοιπον..πηγα χθες να παρω επιτελους το αμαξι απο το συνεργειο ειτε ειχε επισκευαστει η βλαβη με το τιμονι ειτε οχι!Φυσικα και δεν ακουσα ουτε μια συγγνωμη(δεν με εξεπληξε καθολου) απο κανεναν για το γεγονος!
Βρισκω τον αρχιμηχανικο και του λεω το αμαξι να ετοιμαστει γιατι πρεπει να φυγω, ειτε το φτιαξατε ειτε οχι.Μου λεει αυτο ειναι αδυνατον(!!).Το αυτοκινητο εχει σοβαρη βλαβη με το τιμονι και δεν ειναι ασφαλες να οδηγηθει!!! Μπορει να χασει την υποβοηθηση εν κινησει και να χασεις τον ελεγχο!!!
Θα χρειαστει αντικατασταση εγκεφαλου που θα γινει παραγγελια απο Γερμανια!!!!!
(οχι οτι με ενδιεφερε, αλλα και παλι αυτοκινητο εξυπηρετησης δεν μου εδιναν και δεν ηξεραν ποσο θα εκανε να ερθει ο εγκφαλος απο Γερμανια)Δηλαδη του λεω 1 χρονο τωρα(το αυτοκινητο εμφανισε τη συγκεκριμενη βλαβη την ημερα της παραλαβης και μας ειπαν οτι διορθωθηκε ) **οδηγουσα αυτοκινητο που ειναι ανασφαλες και ακαταλληλο να οδηγειται??!!!! **
Το αυτοκινητο δεν μου το εδιναν παρα μονο με δικη μου ευθυνη!Υπεγραψα ενα επισημο χαρτι της Δελτα Καρ που αναφερει οτι το αυτοκινητο δεν ειναι ασφαλες να οδηγηθει και το πηγα σε ενα κοντινο ιδιωτικο παρκινγκ να το αφησω εκει.(σιγα μην τους το αφηνα κανα μηνα εκει να το ξανατρακαρουν! )
Συμφωνα με το δικηγορο μας, θα σταλει αρχικα ενα εξωδικο στη Δελτα Καρ και την Κοσμοκαρ και επεται συνεχεια!Θα το κυνηγησουμε οσο δεν παει!Ισως και να ενα ακραια αντιδραση, αλλα καποια στιγμη καποιοι θα πρεπει επιτελους να κανουν σωστα τη δουλεια τους!
Υ.Γ.1 Πως δεν τσακιστηκα πουθενα, να λενε το μαλακισμενο με το S3 ετρεχε και σκοτωθηκε. Σιγα μη βρισκανε ποτε οτι εφταιγε το τιμονι!
Υ.Γ.2 Παρα τα εντονα παραπονα που εκανα τηλεφωνικως και με e-mail στην Κοσμοκαρ για την Δελτα Καρ, το τηλέφωνο μου δεν χτυπησε ποτε!
-
Με ποια αιτιολογία δεν σου έδωσαν αυτοκίνητο εξυπηρέτησης? Αφορά βλάβη του αυτοκινήτου που καλύπτεται κανονικά από την εγγύηση χωρίς δική σου υπαιτιότητα.
Πάντως αυτό που σου είπαν για το τιμόνι ισχύει και απέφευγε να το μετακινείς. Έμαθα περιστατικό που κάποιος έπαθε ακριβώς το ίδιο με Astra OPC. Δεν του βρήκαν τίποτα στον έλεγχο όταν άναψε πρώτη φορά, και έπειτα σε μια διαδρομή έμεινε από υποβοήθηση το αυτοκίνητο μέσα στη στροφή (δεν έστριβε όση δύναμη και να έβαζε στο τιμόνι), με αποτέλεσμα απώλεια ελέγχου, έφυγε στο αντίθετο και συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Με ποια αιτιολογία δεν σου έδωσαν αυτοκίνητο εξυπηρέτησης? Αφορά βλάβη του αυτοκινήτου που καλύπτεται κανονικά από την εγγύηση χωρίς δική σου υπαιτιότητα.Αυτο τους ειπα κι εγω, αλλα μου ειπαν οτι δεν ειχαν αυτοκινητο εξυπηρετησης πελατων!
Προφανως καποιοι υπαλληλοι εχουν παει διακοπες με αυτα!Πάντως αυτό που σου είπαν για το τιμόνι ισχύει και απέφευγε να το μετακινείς. Έμαθα περιστατικό που κάποιος έπαθε ακριβώς το ίδιο με Astra OPC. Δεν του βρήκαν τίποτα στον έλεγχο όταν άναψε πρώτη φορά, και έπειτα σε μια διαδρομή έμεινε από υποβοήθηση το αυτοκίνητο μέσα στη στροφή (δεν έστριβε όση δύναμη και να έβαζε στο τιμόνι), με αποτέλεσμα απώλεια ελέγχου, έφυγε στο αντίθετο και συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο.
Για αυτο το περιστατικο λοιπον δεν πρεπει καποιος να πληρωσει?
Αν αυτος που το οδηγουσε δεν ζουσε μετα απο τη μετωπικη συγκρουση να πει τι συνεβη με το τιμονι, τι θα γινοταν?
Τιποτα!!!Το αυτοκινητο ειναι ακινητοποιημενο(πραγμα που μου συνεστησε και ο δικηγορος) σε κλειστο χωρο παρκινγκ στην Πατρα.
-
ciao, εχω μια ερωτηση.. μου βγαζει μια ενδειξη bremse το αυτοκινητο. α4 2 γενιες πισω. τι ακριβως ειναι? 10Q
-
Ο χρήστης vassilis88 έγραψε:
ciao, εχω μια ερωτηση.. μου βγαζει μια ενδειξη bremse το αυτοκινητο. α4 2 γενιες πισω. τι ακριβως ειναι? 10Qbremsen=φρένα
Υποθέτω πως πέθαναν/πεθαίνουν τα τακάκια σου. Έλεγχος αμέσως -
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Το αυτοκινητο δεν μου το εδιναν παρα μονο με δικη μου ευθυνη!Υπεγραψα ενα επισημο χαρτι της Δελτα Καρ που αναφερει οτι το αυτοκινητο δεν ειναι ασφαλες να οδηγηθει και το πηγα σε ενα κοντινο ιδιωτικο παρκινγκ να το αφησω εκει.(σιγα μην τους το αφηνα κανα μηνα εκει να το ξανατρακαρουν! )
Συμφωνα με το δικηγορο μας, θα σταλει αρχικα ενα εξωδικο στη Δελτα Καρ και την Κοσμοκαρ και επεται συνεχεια!Θα το κυνηγησουμε οσο δεν παει!Ισως και να ενα ακραια αντιδραση, αλλα καποια στιγμη καποιοι θα πρεπει επιτελους να κανουν σωστα τη δουλεια τους!
Υ.Γ.1 Πως δεν τσακιστηκα πουθενα, να λενε το μαλακισμενο με το S3 ετρεχε και σκοτωθηκε. Σιγα μη βρισκανε ποτε οτι εφταιγε το τιμονι!
Υ.Γ.2 Παρα τα εντονα παραπονα που εκανα τηλεφωνικως και με e-mail στην Κοσμοκαρ για την Δελτα Καρ, το τηλέφωνο μου δεν χτυπησε ποτε!
πολυ καλα κανατε και μακαρι να χαν και αλλοι τη δυνατοτητα να ασχοληθουν με αυτα τα ζωα...
δε θυμομουν καθολου οτι ειχατε προβλημα απο τη πρωτη μερα....
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ciao, εχω μια ερωτηση.. μου βγαζει μια ενδειξη bremse το αυτοκινητο. α4 2 γενιες πισω. τι ακριβως ειναι? 10Q
bremsen=φρένα
Υποθέτω πως πέθαναν/πεθαίνουν τα τακάκια σου. Έλεγχος αμέσωςthanks again. θα παει αυριο για ελεγχο!
-
Καλα ρε φιλε, νομιζεις οτι εισαι ο πρωτος η ο τελευταιος που του τυχαινει κατι τετοιο ? Μαλακια σου και το ξερεις που δεν πηρες ενα τηλεφωνο στις 2 . Δεν πηρες και ταλαιπωρηθηκες, τωρα εμαθες ομως. Και εγω τα εχω παθει αυτα και στην αθηνα μαλιστα και απο BMW κουλουρης Λαυριου πριν κανα μηνα!
Που να το παω μετα ? Στη Γερμανια?
Στην ελλαδιτσα ειμαστε, αυτους εχουμε και με αυτους αναγκαζομαστε να πορευτουμε..και τι να κανεις ? να κοβεις βολτες στην Αγ νικολοαου με κανα κομμενο κεφαλι που να φοραει καπελακι Δελτα καρ?? οχι βεβαια, αναγκαστικα πρεπει να βρεθει λυση στην πατρα με αυτους.
Εχει και γατες,αλλα πρεπει να σου κατσει. Εχει τυχει σε μερτσ. να μου λενε παπαριες στην αθηνα,και στην πατρα να μου το φτιαξουν κατ ευθειαν..Και πηγαινοντας νομικα οπως λες,εχεις την εντυπωση οτι θα πετυχεις κατι απεναντι σε ποιον ? στην ΚΟΣΜΟΚΑΡ ? στον κοκκαλη της αυτοκινησης ???
Και μεσω τινος ? της ελληνικης δικαιοσυνης ??(καλυτερα να σχολιασουν μονο οσοι εχουν διαβει το κατωφλι της πρωην ευελπιδων για οποιοδηποτε θεμα)
Διανοεισαι ποσες εκατονταδες σαν και εσενα θα υπαρχουν αναμεσα σε τοσες χιλιαδες πωλησεις καθε χρονο ?Ειμαστε σαπιοι μεχρι το κοκκαλο!οσο μεγαλωνει μια ελληνικη επιχειρηση,τοσο αρρωσταινει απο νοοτροπιες ελληνικου δημοσιου!
Εγω θα ελεγα να το δαγκωσεις και να χαλαρωσεις, και κανε και κανα σταυρο που πολλοι ασχετοι πιτσιρικαδες που μερικοι απο αυτους εφτιαχναν κρεπες πριν προσληφθουν ως μηχανικοι απο πατρινους 'επιχειρηματιες', βαζουν χερι στο αυτοκινητο σου , και εισαι ακομα ζωντανος!!
Και αυτοι οι μαλ...ες στην Audi ,ετσι και βγαλουν το Α5 καμπριο με υφασματινη οροφη,και οχι με σκληρη,θα παω να δουλεψω 'σεφ'' στο ινγκολσταντ.......
-
Ο χρήστης top1 έγραψε:
A4 1.8Tfsi 2008
Ξερεις κανεις αν αυτοι οι κινητηρες 'καταναλωνουν' λάδιαας πει καποιος κατι και για αυτο βρε παιδια!!!
-
Ο χρήστης top1 έγραψε:
A4 1.8Tfsi 2008
Ξερεις κανεις αν αυτοι οι κινητηρες 'καταναλωνουν' λάδιαας πει καποιος κατι και για αυτο βρε παιδια!!!
υπάρχει θέμα εντός του forum με ακρινώς αυτό το ερώτημά σου απαντημένο από πολλούς, ακόμη και με στατιστική ανάλυση...
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Καλα ρε φιλε, νομιζεις οτι εισαι ο πρωτος η ο τελευταιος που του τυχαινει κατι τετοιο ? **Μαλακια σου και το ξερεις **που δεν πηρες ενα τηλεφωνο στις 2 . Δεν πηρες και ταλαιπωρηθηκες, τωρα εμαθες ομως.Κανεις λαθος..το αυτοκινητο θα ηταν ετοιμο την ιδια ημερα μου ειπαν, οποτε δεν ειμαι υποχρεωμενος να γνωριζω τιποτα!
Και πηγαινοντας νομικα οπως λες,**εχεις την εντυπωση οτι θα πετυχεις κατι **απεναντι σε ποιον ? στην ΚΟΣΜΟΚΑΡ ? στον κοκκαλη της αυτοκινησης ???
Το χρωσταω στο ταξιδι απο το οποιο γυρισαμε σωοι το προηγουμενο βραδυ 4 ατομα και δεν σκοτωθηκαμε πουθενα!
Αξιζει μια προσπαθεια, τι λες? -
φιλε να το κυνηγησεις και να τα γ@μησεις τα κ@ριολια!!!!παντως εγω εχω αρχισει να απογοητευομαι απο την εξυπηρετηση της audi γενικα...και μη νομιζεις οτι και στη cosmocar ειναι ο,τι καλυτερο
εδω μου εσκασε η βαφη στον προφυλακτηρα λιγες μερες αφου το παρελαβα και με γραψαν κανονικα(δε φαινεται πολυ και τετοια),μονος μου επρεπε να κανονισω το προβλημα...στο Φιλοσιση μου ειπαν οτι θελω επιγοντως τακακια και εχει περασει ενας μηνας απο τοτε(και εχω και γνωστο υποτιθεται!!)..το θεμα ειναι να πας με το τσαμπουκα σου και αν χρειαστει και δικαστηριο...
ολοι τα λεφτακια σου θελουν και σε βλεπουν και σα κοροιδο απο πανω... -
Photoshop
-
τι κακό κ αυτό! απο την μια βλέπεις το θεικό αυτοκίνητο απο πάνω και μαζεύεις λεφτά και κουμπάρια, από την άλλη ακούς και αντιμετωπίζεις(χειρότερο) kosmocar-karenta και σε πιάνει
ένα έχω να πώ.
-
AUDI FORUM