Ο χρήστης jazzmaniak έγραψε:
Δηλαδη μπορει στο ταμπελακι με τον αριθμο πλαισιου να λεει Ιαπωνια και να ειναι Κινα?
Δεν γινονται αυτα τα πραγματα.
Παντως επειδη ειμαι μελος σε πολλα φορουμ Ηonda και Jazz(fit) δεν το εχω δει πουθενα.
Το VIN πριν τον αύξοντα αριθμό (6 νούμερα) έχει ένα γράμμα. Για τη Suzuka είναι το S για το Suinton είναι το U και ούτω καθ' εξής. Στο thread του Civic είχα γράψει και το γράμμα για την Τουρκία το οποίο και δεν θυμάμαι.
Ασφαλώς και αναφέρεται το εργοστάσιο συναρμολόγησης του οχήματος δεν θα μπορούσε και διαφορετικά. Από εκεί και πέρα με τα VIN identifiers μπορείς να βρεις και άλλα στοιχεία. Φυσικά και είναι αδύνατον να λέει στο VIN εργοστάσιο Suzuka και να είναι από την Αγγλία. Στο ντουλαπάκι ο Σ μου άφησε και το χαρτί τελικού ποιοτικού ελέγχου για το ΙΜΑ μου οπότε ξέρω και ποιόν Ιάπωνα Μηχανικό να σκυλοβρίσω (ή να υποκλιθώ εμπρός του) όπως και ξέρω πότε ακριβώς είχε φτιαχτεί το ΙΜΑ (αρχές Φεβρουαρίου και το παρέλαβα τελικά αρχές Μαϊου, το καημένο 3 μήνες το έφαγαν οι Θάλασσες.... )
Εν κατακλείδι και στην Κίνα να φτιάχνεται στα @@ μου. Η εταιρεία είναι αυτή που διασφαλίζει την ποιότητα και όχι η χώρα παραγωγής ως επί το πλείστον.