-
Κάνανε 130 χιλιόμετρα με το αμάξι σου; Για να βρούνε βλάβη; Δεν πάμε καλά... Δώσε τους στεγνά ρε, μην μασάς.
έντιτ: όταν πας, πάρε και τον κέισι μαζί.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κάνανε 130 χιλιόμετρα με το αμάξι σου; Για να βρούνε βλάβη; Δεν πάμε καλά... Δώσε τους στεγνά ρε, μην μασάς.έντιτ: όταν πας, πάρε και τον κέισι μαζί.
Θα πάρω κάτι χειρότερο.
Τον πατέρα μου -
Αποκορύφωση
Παίρνω την κοπέλα μου πιο πριν από το σπίτι της με το αμάξι και με το που μπαίνει πάντα ανοίγει το ραδιόφωνο.
Ζντουπ ζντουπ η μουσική.
-Μα πότε ξεκίνησες να ακούς ντάπα ντούπα εσύ;
-Εγώ; Εσύ με το που μπήκες έβαλες ράδιο.
-Όχι δεν είναι ράδιο, έχεις cd μέσα.- αμίλητος εγώ
Το βγάζω το κοιτάω και φυσικά δεν ήταν δικό μου, μένω μ@λ@κ@ς. Ρε τους φούστηδες σκέφτομαι πήγαιναν βόλτα με το αμάξι μου και βάζανε και μουσική! Να τα 130χλμ πως έγιναν, θα τους κάψω!
Πάει να βάλει το τσαντάκι της πίσω από το χειρόφρενο
-Μωρό μου έχεις κι άλλα τέτοια cd εδώ, καλά πως σε έπιασε ξαφνικά να ακούς μπιτάκια;
...Και μου δείχνει άλλα 2 cd που τα είχαν αφήσει πίσω από το χειρόφρενο.Δεν μιλάω καθόλου και η κοπέλα μου με περνάει μάλλον για σαλταρισμένο.
Έχω αρχίσει να σκέφτομαι όμως πως θα μου πουν δεν είναι δικά μας τα cd και δεν θα μπορώ να αποδείξω τίποτα.-Καλά ποιον έβαλες στο αμάξι σου και άφησε τα κλειδιά του; Και γιατί δεν μου μιλάς τελος πάντων;;;;
Και μου δείχνει κάτι κλειδιά Honda και controler συναγερμού μάλλον για γκαράζ.Τους έχω στο χέρι σκέφτομαι επιτόπου και της λέω σε παντρεύομαι σήμερα εδώ και τώρα άμα θες
Λοιπόν μετά από αυτό έχω να πω ότι θα γίνει μεγάλη φασαρία. Όπως καταλαβαίνετε μπορώ να αποδείξω ότι κάνανε το χαβαλέ τους πηγαίνοντας βόλτα 130 χιλιόμετρα με το αμάξι μου ακούγοντας μουσική και έχω και τα κλειδιά του τεχνικού/μηχανικού/ηλεκτρολόγου/γραμματέα που πιθανότατα χρησιμοποιούσε το αμάξι μου για να κάνει τις δουλειές του.
Προφανώς μπορώ πλέον να κινηθώ και νομικά και να το φτάσω πολύ πολύ μακριά το θέμα. -
-
ντου και ξύλο
Ελπίζω να χει κάνα honda παρακρισμένο γύρω απ την αντιπροσωπεία όταν πας
-
θα σου ελεγα να κλεψεις το χοντα. θα το θυμουνται ετσι κ δε νομιζω να επιχειρησουν κατι παρομοιο (αρκει να βεβαιωθεις οτι ειναι δικο τους )
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μήπως και αν μπαίνει με διπλοσυμπλεκτάρισμα, πάλι δεν θα στον αλλάξουν; Ακόμα καλύτερα, εφόσον μπαίνει με σβηστό μοτέρ, όλα οκ.Και καρφωτή αν μπαίνει, είναι εντός προδιαγραφών...
-Καλά ποιον έβαλες στο αμάξι σου και άφησε τα κλειδιά του; Και γιατί δεν μου μιλάς τελος πάντων;;;;
Και μου δείχνει κάτι κλειδιά Honda και controler συναγερμού μάλλον για γκαράζ.Τους έχω στο χέρι σκέφτομαι επιτόπου και της λέω σε παντρεύομαι σήμερα εδώ και τώρα άμα θες
Πάλι καλά που δεν άφησαν πίσω κανένα κραγιόν (ή ακόμα χειρότερα κανένα χρησιμοποιημένο 'λαστιχάκι'! ) για να έχεις τρεχάματα και με την κοπέλα σου...
Ξεμπρόστιασε τους, αλλά μην αναφέρεις εξ'αρχής το επιχείρημα των κλειδιών. Περίμενε να δεις πρώτα αν κάνουν την πάπια.
-Μα τι λέτε κύριε Nee, κανείς ΔΕΝ 'πήγε βόλτα' το αυτοκίνητο σας!
-Καλά, κι εγώ ΔΕΝ βρήκα ξεχασμένα κλειδιά μέσα... -
Τραγικο...ΝΑ τους κανεις ΡΟΜΠΑ!!!
-
μπας κ δεν σου έδωσαν πίσω το δικό σου;;
-
Δωρεάν επέκταση εγγύησης θα ζητούσα προσωπικά.
- Πού ξέρω τι του κάνατε κύριοι;; Άμα το πήγατε στην πίστα ή κάνατε κόντρες με κόφτες;; Όταν μου βγάλει προβλήματα, θα με χρεώσετε κανονικά, έτσι δεν είναι; Για να μη σας σκίσω με επιστολές σε όλα τα γνωστά περιοδικά, θέλω την εγγύηση στο χέρι ως αύριο.
-
Επισης να εχεις στο μυαλο σου οτι το πρωτο πραγμα που θα σου πουν ειναι οτι,το πηρε ο μηανικος για να το δοκιμασει μεχρι το σπιτι του επειδη δεν εβρισκαν τιποτα...
-
Ερωτημα συνήγορου του διαβόλου ... (με τίποτα φυσικά δεν είμαι με το μέρος τους)
Πως αποδυκνύονται αυτά τα εξτρα 'διερευνητικά βλαβών-αναψυχής' 130 χλμ?
Εχουν δηλωθεί ακριβώς τα χιλιόμετρα κατα την άφιξη στο συνεργείο?
Εχει το trip computer ένδειξη, αντίστροφη μέτρηση μέχρι το επόμενο σέρβις το οποίο μετράει απο την αναχώρηση, με προυπόθεση να το έχουν μηδενίσει?
Υπάρχει και ένα σαββατοκύριακο που περνάμε αυτή τη στιγμή ...
Φυσικά και τα κλειδιά του Honda και τα CD's αποδεικνύουν το οφθαλμοφανές, αλλά και πάλι ... έχεις να κάνεις με 'έλληνες επαγγελματίες' και τιτλούχους 'υπευθυνους τομέων'... -
MHN πας με ευγένειες και μαλακίες, προφανώς μέχρι τώρα δε δούλεψαν.
Μπινελίκια κατ' ευθείαν, απειλές για δικηγόρους, κανάλια και κάντους ρόμπα στο ιντερνετ παντού. Αντε με τους μαλακες. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ερωτημα συνήγορου του διαβόλου ... (με τίποτα φυσικά δεν είμαι με το μέρος τους)Πως αποδυκνύονται αυτά τα εξτρα 'διερευνητικά βλαβών-αναψυχής' 130 χλμ?
Εχουν δηλωθεί ακριβώς τα χιλιόμετρα κατα την άφιξη στο συνεργείο?
Εχει το trip computer ένδειξη, αντίστροφη μέτρηση μέχρι το επόμενο σέρβις το οποίο μετράει απο την αναχώρηση, με προυπόθεση να το έχουν μηδενίσει?
Υπάρχει και ένα σαββατοκύριακο που περνάμε αυτή τη στιγμή ...
Φυσικά και τα κλειδιά του Honda και τα CD's αποδεικνύουν το οφθαλμοφανές, αλλά και πάλι ... έχεις να κάνεις με 'έλληνες επαγγελματίες' και τιτλούχους 'υπευθυνους τομέων'...Όποτε πάω σε εξουσιοδοτημένο σημειώνουν στο βιβλιαράκι πόσα χλμ έχει το αυτοκίνητο μπαίνοντας μέσα.
-
Αυτό το κάνουν όλοι.
Βγαίνοντας όμως? Σημειώνονται και αυτά? -
Το δελτίο παραλαβής της αντιπροσωπείας γράφει τα χλμ με τα οποία το παρέλαβαν.
Τη στιγμή που μου έδωσαν το αμάξι παρατήρησα ότι είναι υπερβολικά πολλά τα χλμ που έγραφε το trip εκείνη τη στιγμή και το μηδένισα όταν το παρέλαβα. Έτσι ξέρω τα χλμ που είχε όταν το πήγα και τα χλμ που διένυσα από όταν το πήρα. Η διαφορά είναι τα χλμ που έκαναν αυτοί, 130 δηλαδή. Μπακάλικος τρόπος αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι καλύτερο.Αυτό που μπορώ να κάνω σίγουρα είναι νπως για το cd που είχαν βάλει να παίζει στο cd player και τα άλλα 2 cd που είχαν για καβάτζα πίσω από το χειρόφρενο, καθώς και τα προσωπικά αντικείμενα (κλειδιά, controller γκαράζ/συναγερμού/τι σκατά) αυτού που το οδήγησε.
-
@ neos
Φίλε μου νομίζω ότι μετά από αυτά που μας αναφέρεις είναι πια θέμα προστασίας του καταναλωτή να ενημερώσεις για το συμβάν τον Γενικό Αντιπρόσωπο για τη συμπεριφορά του συγκεκριμένου συνεργείου και να μας ενημερώσεις ανοιχτά για το ποιό είναι αυτό το συνεργείο ώστε και οι λοιποί άμοιροι ιδιοκτήτες των VW να γνωρίζουν τι μπορεί να τους συμβεί.
Προσωπικά θα πήγαινα και στην Αστυνομία να κάνω μήνυση στο συνεργείο καθώς οι άνθρωποι αυτοί μπορεί να χρησιμοποίησαν το όχημα σου για ποινικά κολάσιμες πράξεις οι οποίες θα της φορτωθείς εσύ. Πρώτα λοιπόν πρίν πας στο συνεργείο και τα κάνεις λίμπα α) βόλτα στο οικείο Α.Τ. για μύνηση με τον Δικηγόρο σου για τα περαιτέρω β) βόλτα με το Δικηγόρο σου στη Καρέντα για Κοινοποίηση της μύνησης (ο Γενικός Αντιπρόσωπος είναι συνυπεύθυνος σε ποιούς τυχάρπαστους δίνει το δικαίωμα να φέρουν το σήμα και αν είναι δικό του συνεργείο συστημένο γράμμα στα Κεντρικά Γραφεία της VW στην Ευρώπη και γ) επίδοση της μήνυσης στο συγκεκριμένο συνεργείο. Τα CD που βρήκες καθώς και τα κλειδιά θα τα αφήσεις στο Α.Τ. με πρωτόκολλο παράδοσης ως στοιχεία που θα υποστηρίζουν την μύνηση. Φυσικά και θα ζητήσεις αποζημίωση ίση ή μεγαλύτερη της αξίας του οχήματος καθώς και κάλυψη του συνόλου των Δικαστικών και Δικηγορικών Εξόδων καθώς και ότι άλλο θα σου πει ο Δικηγόρος. Δεν είναι αστεία πράγματα αυτά που έκαναν οι κύριοι αυτοί και πρέπει να πληρώσουν και μάλιστα πολύ σκληρά ώστε να μην ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Ποιός μου λέει ότι δεν χτύπησαν κάποιον πεζό και στη συνέχεια 3 από τις 4 ημέρες προσπαθούσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να καλύψουν τα ίχνη τους ξεχνόντας βέβαια το θέμα του κιβωτίου. Έλεος με τα λαμόγια.....
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Το δελτίο παραλαβής της αντιπροσωπείας γράφει τα χλμ με τα οποία το παρέλαβαν.
Τη στιγμή που μου έδωσαν το αμάξι παρατήρησα ότι είναι υπερβολικά πολλά τα χλμ που έγραφε το trip εκείνη τη στιγμή και το μηδένισα όταν το παρέλαβα. Έτσι ξέρω τα χλμ που είχε όταν το πήγα και τα χλμ που διένυσα από όταν το πήρα. Η διαφορά είναι τα χλμ που έκαναν αυτοί, 130 δηλαδή. Μπακάλικος τρόπος αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι καλύτερο.Αυτό που μπορώ να κάνω σίγουρα είναι να τους τρίψω στη μούρη το cd που είχαν βάλει να παίζει στο cd player και τα άλλα 2 cd που είχαν για καβάτζα πίσω από το χειρόφρενο, καθώς και τα προσωπικά αντικείμενα (κλειδιά, controller γκαράζ/συναγερμού/τι σκατά) αυτού που το οδήγησε.
Δεν με ενδιαφέρει αν ο μηχανικός το πήγε σπίτι του, δεν τους έδωσα το αμάξι μου για να γυρνάνε σπίτι τους με το δικό μου αυτοκίνητο αλλά για ΕΛΕΓΧΟ ΕΝΤΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.
Φυσικά ευγένειες κλπ έχουν εξ ορισμού τελειώσει. E-mail στη Γερμανία θεωρώ ΣΙΓΟΥΡΟ πως θα στείλω αφού τους ενημερώσω αύριο για το ηλίθιο κατόρθωμά τους.
το email στην Γερμανία δεν θα κάνει τίποτα. Θα σε παραπέμψουν στον Γενικό Αντιπρόσωπο.
το καλύτερο είναι να πας χωρίς ευγένειες και μπροστά σε κόσμο να τους κράξεις και να ζητήσεις εξηγήσεις.και να κάνεις κ μία καταγγελία στο ΙΝΚΑ με κοινοποίηση στην εν λόγω αντιπροσωπεία.
το ΙΝΚΑ θα ζητήσεις εξηγήσεις, να είσαι σίγουρος για αυτο.
εάν δεν δεις φως βγάλε κι ένα εξώδικο και κάνε και μία δημοσιοποίηση σε περιοδικά.
- να γιατί η Τογιότα είναι αιώνες μπροστά ....μετά αναρωτιέστε γιατί πουλά το Αούρις.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
... να γιατί η Τογιότα είναι αιώνες μπροστά ....μετά αναρωτιέστε γιατί πουλά το Αούρις.Ποτέ μην είσαι για κανέναν σίγουρος όπως και εγώ φυσικά και όλοι μας ... μεμονομένο γεγονός ίσως άλλα πριν 3 χρόνια 'ξεμπρόστιασα' μπροστά στο κόσμο αντιπροσωπία της ΤΟΥΟΤΑ, της οποίας ο πιτσιρικάς μηχανικός είπε να εμφανίσει μπροστά στην αντιπροσωπία το ολοκαίνουριο Yaris μιας κοπέλας με ανάποδα τιμόνια και χειρόφρενα (μέσα απο ένα σύννεφο καπνού απο τα καινούρια λάστιχα!!!) και η κοπέλα να πηγαίνει όλο χαρά να κολλάει το 'Ν' στο πίσω τζάμι στο απόκτημα της.
Με το που ανέφερα ότι το συμβάν έχει βιντεοσκοπηθεί (δοκίμαζα την καινούρια μου κάμερα ενώ περίμενα συγγενή μου να δώσει το Corolla του για σέρβις) και θα το αναφέρω σε ανεξάρτητες και μη αρχές, αναφέροντας την συμπεριφορά στην ξένη περιουσία τουλάχιστον απαράδεκτη, ο πιτσιρικάς απολύθηκε, (λίγες μέρες μετά και ο υπευθυνος τεχνικός) και ο πατέρας της κοπέλας ζητούσε έντονα εξηγήσεις. Του έδωσα την κασσέτα και τα στοιχεία μου και έφυγα λόγω πίεσης χρόνου.(συγνώμη για το ).
-
neos οπως καταλαβες τα κλειδια που βρηκες ειναι ο λαχνος σου για την αλλαγη συμπλεκτη...μη πω και κιβωτιου...
αν μπορεις να βρεις και κανα χοντα εκει εξω απο το συνεργειο
ειναι θεοι ρε πστ!
δε ξερω αν τα κακαρωσε ο συμπλεκτης αλλα εμενα σαν κιβωτιο μου κανει αν λαβεις υποψη οτι γενικα τα χουν τα θεματακια τους τα vag...
ψαξε βρες κανα συνεργειο εκτος αντιπροσωπειων...οταν ληξουν οι εγγυησεις...μην εισαι κοροιδο..
υγ. υποθετω οτι τις 4 μερες που ειχες αφησει το γκολφ εκανες μπανια καπου εκτος αθηνων ε? μη μου πεις οτι ησουν στη πολη και ειχε μεινει το αμαξι 4 μερες συνεργειο...
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)