-
και εγω δυτυχως θα ειμαι με ερωτηματκικο
-
Λοιπόν τότε ας αναδιαμορφώσω τις ερωτήσεις μου.
Δεν είμαι νέος στο forum αλλά λόγω υποχρεώσεων δε το παρακολουθούσα για πολύ καιρό. Οι moderators μπορούνε να φτιάξουνε μερικά 'sticky' threads στο forum αλλιώς ας ξαναλένε τα ίδια σε κάθε ερώτηση, τι να κάνουμε απορίες είναι αυτές.
Ποιές είναι οι χρεώσεις τις πίστας? υπάρχει κάποιο url να τα επεξηγεί όλα αυτά όπως αυτό του circuit των Σερρών?
Ακόμα είμαι με την απορία της συνοδήγησης...Με το να ακολουθάς τον άλλον στις γραμμές και τα πατήματά του το μόνο που καταφέρνεις αν δεν ξέρεις είναι να γράψεις μια εντυπωσιακή τροχιά προς τα χόρτα. Ενώ σαν συνοδηγός βλέπεις πολλά πράματα ειδικά αν έχεισ την τύχη να είσαι σε καλό οδηγό με δύστροπο αυτοκίνητο.
Ευχαριστώ
Υ.Γ n_olympios εγώ στο xsara θα ήθελα βόλτα -
ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ Η ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΜΑΜΑ SaxoΣΑΡΑΒΑΛΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ...
-
Μακαρι να βρέχει να έρθω με το Jimny. Όποιος έχει jeepακι ή jeepαρα τον πάω μια κόντρα (μέχρι τη δευτερη γωνία και πίσω )
-
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
Μακαρι να βρέχει να έρθω με το Jimny. Όποιος έχει jeepακι ή jeepαρα τον πάω μια κόντρα (μέχρι τη δευτερη γωνία και πίσω )Νικο καλησπερα!
Εχω χασει επεισοδια?
Γιατι οχι με το 106? -
Στη βροχη το jimny είναι ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ.
Και επίσης το 106 ίσως ειναι στον οδοντίατρο για να του βάλει.. Σιδεράκια. -
Νικο ισως καταφερουμε να μαζευτουμε μερικοι με 307 και να κατεβουμε.
Μπορει να ειμαστε και πεντε η οτι ηθελε προκυψει τελος παντων.
Υπολογισε μας με καποια επιφυλαξη.
Χαιρετισμους -
εγω δυστυχως δεν θα καταφερω να ερθω
-
Παρακαλω οπως προσθεσετε και εμενα στη λιστα συμετοχων στο track day.
Vlasis Highlander E36 M3
Δεν ειμαι πολυ δραστηριος στο φορουμ αλλα θα ειναι χαρα μου να τα πουμε απο κοντα
-
Ο χρήστης Vlasis_Highlander έγραψε:
Παρακαλω οπως προσθεσετε και εμενα στη λιστα συμετοχων στο track day.Vlasis Highlander E36 M3
Δεν ειμαι πολυ δραστηριος στο φορουμ αλλα θα ειναι χαρα μου να τα πουμε απο κοντα
Βλαση ποιο Μ3 εχεις? Ειναι και καθολου γαργαλημενο?
-
Ο χρήστης frogy έγραψε:
Vlasis Highlander E36 M3
O Bλάσης έχει Ε36 Μ3 3.0 (και όχι 3.2) με αμερικάνικες προδιαγραφές (μονοπετάλουδο), το οποίο τολμώ να πω είναι ΑΡΙΣΤΑ στημένο.
Σχετικά με τα 'γαργαλήματα' θα έχεις την ευκαιρία να δεις το αυτοκίνητο στο trackday -
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
Vlasis Highlander E36 M3
O Bλάσης έχει Ε36 Μ3 3.0 (και όχι 3.2) με αμερικάνικες προδιαγραφές (μονοπετάλουδο), το οποίο τολμώ να πω είναι ΑΡΙΣΤΑ στημένο.
Σχετικά με τα 'γαργαλήματα' θα έχεις την ευκαιρία να δεις το αυτοκίνητο στο trackday'Ρε τι εχουν να ακουσουν τα ματια μας και να δουν τ'αυτια μας'
Ελπιζω να κανει και κανενα γυρω driftarontas και οχι μονο γραμμες.. -
Παιδια η ωρα ισχυει???
Υπαρχει κανενα προβλημα αν μερικοι απο εμας πανε πιο γρηγορα στη πιστα???(πχ αντι για 10 στις 9...) -
Υπολογίστε και τον Hourdakis που ακόμα δεν έχει μάθει να γράφει στο φόρουμ!!!
Με ένα 'παρτάλι' θάναι σε άσπρο-κόκκινο και ένα παράξενο παρατσούκλι , κάτι σε Τίμο - Τόμμι !!!
-
Θα προσέλθω οπωσδήποτε!!!
-
Οπως κατάλαβα, θάπρεπε να έλεγα και με τι άρμα θα προσέλθω...
Μ' ένα Peugeot 306, άσπρο...
Κι έχω βάλει και με κάποιοθς κάτι στοιχηματάκια...
Αντώνης -
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
Στη βροχη το jimny είναι ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ.
Και επίσης το 106 ίσως ειναι στον οδοντίατρο για να του βάλει.. Σιδεράκια.Siderakia san ayta poy ebale sto diko moy
-
Ο χρήστης adragon έγραψε:
Οπως κατάλαβα, θάπρεπε να έλεγα και με τι άρμα θα προσέλθω...
Μ' ένα Peugeot 306, άσπρο...
Κι έχω βάλει και με κάποιοθς κάτι στοιχηματάκια...
ΑντώνηςΑντώνη, επειδή ήμουν παρών στο στοίχημα θα πιστοποιήσω και το αποτέλεσμα
Πάντως ο Δήμος δεν έχει γράψει ότι θα έρθει...Άντε να μαζευόμαστε! Κυριακή κοντή γιορτή
-
Χρόνια πολλά . Με τον καιρό την Κυριακή τι κάνουμε ?????
-
Ο χρήστης gsyro έγραψε:
Υ.Γ n_olympios εγώ στο xsara θα ήθελα βόλταΓια κάποιο λόγο αυτό μου διέφυγε... Με τιμά η πρόταση, ευχαρίστως να σε πάρω συνοδηγό, αν μπω στην πίστα... Μην περιμένεις πολλά όμως, θα είναι η πρώτη μου!
Όσο για τον καιρό, ίσως να είναι ένα πρόβλημα...
Σύμφωνα με τις προβλέψεις πάντως τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα (από το site της EMY http://www.emy.gr
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26-12-2003 / 1300 Β (2 ημερών)ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 27-12-2003
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ. ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ
.ΜΙΚΡΗ ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ. ΠΑΓΕΤΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ.ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΜΕΤΡΙΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΙΣΧΥΡΟΙ ΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 12 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
3 ΕΩΣ 6 ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΗN
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26-12-2003 / 1300 B ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 28-12-2003 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30-12-2003ΚΥΡΙΑΚΗ 28-12-2003
ΚΑΙΡΟΣ: ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΝΟΤΙΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΙΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΜΕΤΡΙΟΙ ΜΕ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΑΝΟΔΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.
ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ
ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΠΑΓΕΤΟΣ.Περισσότερες πληροφορίες αύριο.
TRACK DAY II-Οι Τρελοί στο Μέγαρο!