-
Αυτός ο Αβ. Παπαδόπουλος είναι μεγάλος σφαγέας...Ο Ζαμπίδης να έπαιζε λιγότερο ξύλο θα έριχνε..
-
Παλτό ο Λεονάρντο! με 1 (ένα) κακό παιχνίδι (που δεν ήταν και τόσο κακός ειδικά επιθετικά, απλά έκανε λάθος στο αυτογκόλ). Τ' ακούσαμε κι αυτό..
Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ ο Λέτο πάντως!
Το παιδί ξέρει πολύ μπάλα, είναι πολύ γρήγορος και με μπάλα και χωρίς και έχει κάνει και προετοιμασία επιπέδου πρεμιερ λιγκ. Περιμένω να έχει τις περισσότερες αντοχές απ' όλους, και μόλις βρεθεί και με τους υπόλοιπους (χωρίς προπόνηση ήταν ουσιαστικά το παλικάρι) θα σπέρνει.. κρίμα που δε μπήκε ρήτρα γι' αυτό τον παίκτη, γι' αυτό όμως τον ήθελε οπωσδήποτε η Λίβερπουλ φέτος.Ο Μπελούτσι έκανε κάποιες πολύ καλές κάθετες και αυτός θα βοηθήσει λογικά αν παίξει σε μια σειρά αγώνων και βρει επιτέλους ρυθμό.
Στο επίσημο θα εμφανιστεί πολύ δυνατός πιστεύω ο Ολυμπιακός. Λογικά θα σοβαρευτούν περισσότερο και πίσω, θα γυρίζουν και οι μέσοι για βοήθειες, θα δούμε άλλο ματς.
Εγώ ανησυχώ περισσότερο για την ανάπτυξη της ομάδας, καθώς δε βλέπω να υπάρχει πλάνο και σύστημα, πιο πολύ σε ατομικές ενέργειες βασίζονται.
Αυτό το πρέσινγκ του Βαλβέρδε δεν το είδα ακόμη... -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Παλτό ο Λεονάρντο! με 1 (ένα) κακό παιχνίδι (που δεν ήταν και τόσο κακός ειδικά επιθετικά, απλά έκανε λάθος στο αυτογκόλ). Τ' ακούσαμε κι αυτό..Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ ο Λέτο πάντως!
Το παιδί ξέρει πολύ μπάλα, είναι πολύ γρήγορος και με μπάλα και χωρίς και έχει κάνει και προετοιμασία επιπέδου πρεμιερ λιγκ. Περιμένω να έχει τις περισσότερες αντοχές απ' όλους, και μόλις βρεθεί και με τους υπόλοιπους (χωρίς προπόνηση ήταν ουσιαστικά το παλικάρι) θα σπέρνει.. κρίμα που δε μπήκε ρήτρα γι' αυτό τον παίκτη, γι' αυτό όμως τον ήθελε οπωσδήποτε η Λίβερπουλ φέτος.Ο Μπελούτσι έκανε κάποιες πολύ καλές κάθετες και αυτός θα βοηθήσει λογικά αν παίξει σε μια σειρά αγώνων και βρει επιτέλους ρυθμό.
Στο επίσημο θα εμφανιστεί πολύ δυνατός πιστεύω ο Ολυμπιακός. Λογικά θα σοβαρευτούν περισσότερο και πίσω, θα γυρίζουν και οι μέσοι για βοήθειες, θα δούμε άλλο ματς.
Εγώ ανησυχώ περισσότερο για την ανάπτυξη της ομάδας, καθώς δε βλέπω να υπάρχει πλάνο και σύστημα, πιο πολύ σε ατομικές ενέργειες βασίζονται.
Αυτό το πρέσινγκ του Βαλβέρδε δεν το είδα ακόμη...Ειδα μονο το β,το α εβλεπα κλεφτα γιατι ειχα δουλεια.
Ο λετο εδειξε καλα στοιχεια,οπως επισης πιστευω οτι φετος ο μπελουτσι θα δειξει καλα στοιχεια
Ο αβρααμ δεν μου γεμισε το ματι αλλα ειναι σιγουρα ο νεος ανατολακης,ακομα και στο πεντακαθαρο φαουλ που εκανε σε μια φαση,διαμαρτυρεται οτι δεν εκανε τιποτα
Παρατηρησα προβλημα στον αξονα με αποτελεσμα να μην διμιουργουνται φασεις
Γκαλιτσιος και Τζολε αρκετα μετριοι εως κακοι
Πισω η ομαδα μπαζει αλλα το κακο για μενα ξεκιναει απο τα αμυντικα χαφ
Εντελει κατ εμε χρειαζεστε ενα γαματο αμυντικο χαφ και εναν επιθετικο
Επισης δεν βλεπω να την βγαζετε την χρονια με αντωνακη,φαινονται πλεον τα χρονακια του -
Eκεινος που φαινετε εκτος τοπου και χρονου ειναι ο Ραουλ Μπραβο
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οσο κι αν δε σ αρεσει επισης,ο ραουλ μπραβο ειναι ο ραουλ μπραβο και θα τον δεις και φετος αν δεν εχει τραυματισμους.
Μπραβο γερα, φατους τα λεφτα.
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Οσο κι αν δε σ αρεσει επισης,ο ραουλ μπραβο ειναι ο ραουλ μπραβο και θα τον δεις και φετος αν δεν εχει τραυματισμους.
Μπραβο γερα, φατους τα λεφτα.
ζήλεψε τον Κονσεισάο...
-
μπα, περισσοτερο σε Σεριτς μου κανει εμενα
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Ο αβρααμ δεν μου γεμισε το ματι αλλα ειναι σιγουρα ο νεος ανατολακης,ακομα και στο πεντακαθαρο φαουλ που εκανε σε μια φαση,διαμαρτυρεται οτι δεν εκανε τιποταΟ Αβραάμ έχει μια σημαντική διαφορά με τον Ανατόλ: ξέρει μπάλα. Ο Ανατόλ έμαθε ό,τι έμαθε στη δύση της καριέρας του από το Σούρερ. Κατά τη γνώμη μου θα είναι από τους πιο σταθερούς παίκτες μας φέτος. Γενικά, στην άμυνα είμαστε πλήρεις, σπάνιο πράμα.
Ο Λέτο έδειξε καλά στοιχεία. Μακάρι να προσαρμοστεί, και να προσαρμοστούν και οι άλλοι πάνω του. Ο Ολυμπιακός πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να βρει ένα παίκτη να καθίσει το Τζόλε στον πάγκο, είμαστε σοβαρά άρρωστοι με αυτό το θέμα. Δε γίνεται να βασίζεσαι σαν ομάδα στην απόδοσή του. Τον παραδέχομαι, τον σέβομαι, αλλά ως εκεί.
Κατά τα άλλα, σύστημα ΔΕΝ είδα. Γιούργια μπροστά και ό,τι γίνει. Δεξί χαφ ποιος είναι; Ο Τοροσίδης, ο Γκαλέτι ή ο Όσκαρ; Ο Όσκαρ ποιος είναι, γιατί ήρθε και σε ποια θέση παίζει;
Ο Μήτρογλου αν παιχτεί σωστά από τον προπονητή (αν παιχτεί γενικώς μάλλον), θα βγάλει μάτια φέτος. Ελπίζω να αναγκαστεί ο Κοβάσεβιτς να κάνει ό,τι έκανε σε ΟΛΗ του την καριέρα: να μπαίνει ΑΛΛΑΓΗ, να πετάει μπαλάκι στο τέρμα και όλοι χαρούμενοι. Γιατί για 90' δεν κάνει.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ο αβρααμ δεν μου γεμισε το ματι αλλα ειναι σιγουρα ο νεος ανατολακης,ακομα και στο πεντακαθαρο φαουλ που εκανε σε μια φαση,διαμαρτυρεται οτι δεν εκανε τιποτα
Ο Αβραάμ έχει μια σημαντική διαφορά με τον Ανατόλ: ξέρει μπάλα. Ο Ανατόλ έμαθε ό,τι έμαθε στη δύση της καριέρας του από το Σούρερ. Κατά τη γνώμη μου θα είναι από τους πιο σταθερούς παίκτες μας φέτος. Γενικά, στην άμυνα είμαστε πλήρεις, σπάνιο πράμα.
Ο Λέτο έδειξε καλά στοιχεία. Μακάρι να προσαρμοστεί, και να προσαρμοστούν και οι άλλοι πάνω του. Ο Ολυμπιακός πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να βρει ένα παίκτη να καθίσει το Τζόλε στον πάγκο, είμαστε σοβαρά άρρωστοι με αυτό το θέμα. Δε γίνεται να βασίζεσαι σαν ομάδα στην απόδοσή του. Τον παραδέχομαι, τον σέβομαι, αλλά ως εκεί.
Κατά τα άλλα, σύστημα ΔΕΝ είδα. Γιούργια μπροστά και ό,τι γίνει. Δεξί χαφ ποιος είναι; Ο Τοροσίδης, ο Γκαλέτι ή ο Όσκαρ; Ο Όσκαρ ποιος είναι, γιατί ήρθε και σε ποια θέση παίζει;
Ο Μήτρογλου αν παιχτεί σωστά από τον προπονητή (αν παιχτεί γενικώς μάλλον), θα βγάλει μάτια φέτος. Ελπίζω να αναγκαστεί ο Κοβάσεβιτς να κάνει ό,τι έκανε σε ΟΛΗ του την καριέρα: να μπαίνει ΑΛΛΑΓΗ, να πετάει μπαλάκι στο τέρμα και όλοι χαρούμενοι. Γιατί για 90' δεν κάνει.
Συμφωνούμε σε όλα.
Ο Αβραάμ μια χαρά είναι το παλικάρι, με πολύ όρεξη και πάθος.Το κακό με το Λέτο είναι ότι είναι δανεικός, δλδ όσο καλός και να βγει λογικά θα μας φύγει στα 2 χρόνια, πρέπει επιτέλους να αποκτηθεί ένας πολύ καλός αριστερός χαφ, ή και ο Λέτο από τη Λίβερπουλ μόλις λήξει ο δανεισμός και αν βέβαια δεν τον θέλουν πίσω οπωσδήποτε.
Αυτό πάλι με το Γκαλέτι 2ο επιθετικό σε όλο το ματς?
Ελπίζω να μην κανει τετοιες μαλακίες και στα επίσημα και να πάει ο άνθρωπος στη φυσική του θέση που τον θαυμάσαμε πέρσι. Μια-δυο φορές βγήκε στα πλάγια και έφτιαξε φάση, το παιδί είναι φοβερός δεξιός χαφ και είναι κρίμα να τον καίει έτσι.
Ο Όσκαρ είναι άξιο απορίας γιατί τον έφερε. Μετριότατος παίκτης και επειδή είναι επιλογή του Βαλβερδε ψάχνει να δει που να τον βάλει. Θα έλεγα τώρα αλλά δεν κάνει..Ο Μήτρογλου έχει πολύ μέλλον το παιδί, αλλά να δεις που θα τον κάψουν και φέτος, ειδικά αν φέρουν άλλους 2 επιθετικούς που λένε να δουμε πότε θα παίξει ο μικρός.
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ στον κ.καραγκουνη...
Αλατακι μπολικο, πασχουλη, δεν σε περνει να απαντησεις φαινεται
Kατι μου λεει οτι εισαι ντιπ πανταβος..
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Ειδα μονο το β,το α εβλεπα κλεφτα γιατι ειχα δουλεια.
Ο λετο εδειξε καλα στοιχεια,οπως επισης πιστευω οτι φετος ο μπελουτσι θα δειξει καλα στοιχεια
Παρατηρησα προβλημα στον αξονα με αποτελεσμα να μην διμιουργουνται φασεις
Γκαλιτσιος και Τζολε αρκετα μετριοι εως κακοι
Πισω η ομαδα μπαζει αλλα το κακο για μενα ξεκιναει απο τα αμυντικα χαφ
Εντελει κατ εμε χρειαζεστε ενα γαματο αμυντικο χαφ και εναν επιθετικο
Επισης δεν βλεπω να την βγαζετε την χρονια με αντωνακη,φαινονται πλεον τα χρονακια τουΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.Ενα λογικοτατο ποστ απο την παρτη σου.Μιλαμε φιλαρα,ακριβως οι σκεψεις μου.
Υγ: Ακαλυπτε βγες απ το προφιλ του bujinkan ρε.. -
Καλησπερες μαγκες!!! Καιρο εχετε να με δειτε εεε? Χαχα, δυστυχως εκλεισα την επιχειρηση μου (δεν πηγαινε καθολου καλα) και επιασα μια δουλιτσα σε μια ναυτιλιακη εταιρια , το μονο κακο ειναι οτι υπαρχει φιλτρο για την χρηση του ιντερνετ.
Περι ποδοσφαιρου τωρα, ο Παναθηναικος μακραν εχει κανει τις καλυτερες μεταγραφες, ο γαυρος αγοραζει ολα τα ρεταλια και μαλιστα ουτε καν σε τιμη ευκαιριας.......ασε που οποια πορτα και αν κτυπησε βρηκε αρνηση. -
Λένε οτι έκλεισε ο Ντιόγο...Λέτε να μας δουλεύουν ακόμη και τώρα;
-
Λογικα εχει κλεισει, εκτος αμα γινει καμμια μεγαλυτερη προσφορα απο αλλη ομαδα
Εμεις παντως ειμαστε πολυ κοντα σε συμφωνια με τον γαλλο Ζιβε
-
Eκλεισε απ' ότι λένε και σήμερα!
Δεν το πίστευα όταν είχα ακούσει το όνομα, το παιδί είναι παικταράς, της φουρνιάς του Πάτο, πολύ λένε μάλιστα ότι είναι εξίσου καλός!
Κάτι λέγαμε για πόρτες και μπάτζετ κλπ κλπ... -
Το περίεργο είναι οτι έκλεισε στα 7εκ...
Τα 11 και 12 που ακούγαμε ήταν μούφες...
Άντε να έρθει και ο μπραντάο να πάρουμε το C.L. -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Άντε να έρθει και ο μπραντάο να πάρουμε το C.L.Mπα, καλύτερα ο Κρέσπο και την έχουμε σίγουρη την κούπα!
-
Χάλια παίκτης...
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Άντε να έρθει και ο μπραντάο να πάρουμε το C.L.ο μπρανταο δεν μπορει να ερθει,διοτι εκλεισε το ροστερ με μη κοινοτικους
-
Ο Ολυμπιακός έδωσε 7 εκατομμύρια για το 70% του παίχτη και αντίστοιχες (αλλά χειρότερες) προσφορές υπήρχαν από ΤΣΣΚΑ και Λοκομοτιβ.
Αυτά τα ποσά θα μπορούσε να τα δώσει και μια μεσαία ομάδα από το Ιταλικό ή το Ισπανικό πρωτάθλημα (για έναν υποτιθέμενο 'Πάτο') και εκεί ο παίχτης θα είχε και το κίνητρο του καλύτερου πρωταθλήματος. Αντ'αυτού έχουμε προσφορές στα 10 εκατομμύρια (ανά μονάδα ποδοσφαιριστή) από δύο πλυντήρια και τον Ολυμπιακό.
Δεν έχω γνώμη για τον παίχτη, μπορεί όντως να είναι μεγάλο παιχτρόνι... Θα δείξει
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009