-
Το 'από κοντά' συνήθως ταιριάζει με το 'να φάμε' και όχι με συζητήσεις κλπ. 4ΤForum είμαστε γαμώτο!
-
Το 'από κοντά' συνήθως ταιριάζει με το 'να φάμε' και όχι με συζητήσεις κλπ. 4ΤForum είμαστε γαμώτο!
-
*Oρίστε, τσαντίστηκα και βγήκε τριπλοποστιά!
-
εντάξει το πιάσαμε,,, πεινάς.... 3 φορές το είπες
-
H Ρενάλ στον Φοίνικα έκλεισε και θα γίνει Porsche???
-
Πότε έκλεισε; Πριν 2 μέρες εκεί ήμουν.
-
Η ρεναλ είναι του μανιατοπουλου και ειναι ουτως η αλλως εκτος δικτυου
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πότε έκλεισε; Πριν 2 μέρες εκεί ήμουν.Eχουν κρεμάσει ένα τεράστιο πανό πάνω στο κατάστημα εξωτερικά που λέει Προσεχώς νέες εγκαταστάσεις Sportcar Μacedonia...
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Η ρεναλ είναι του μανιατοπουλου και ειναι ουτως η αλλως εκτος δικτυουΟπως και η Porsche είναι του Μανιατόπουλου...
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Η ρεναλ είναι του μανιατοπουλου και ειναι ουτως η αλλως εκτος δικτυου
Οπως και η Porsche είναι του Μανιατόπουλου...
της κορης του Μανιατοπουλου..τωρα θα μου πεις τι Γιαννης..τι Γιαννακης...αλλα μολις ληξη το συμβολαιο το 2009 νομιζω εχει ακουστει οτι δεν θα ανανεωθει!θα περασει σε αλλα χερια η Porche!
-
Ο χρήστης mop26 έγραψε:
της κορης του Μανιατοπουλου..τωρα θα μου πεις τι Γιαννης..τι Γιαννακης...αλλα μολις ληξη το συμβολαιο το 2009 νομιζω εχει ακουστει οτι δεν θα ανανεωθει!θα περασει σε αλλα χερια η Porche!
Και τότε γιατί επενδύει ο Μανιατόπουλος σε καινούριο κατάστημα?
-
Γιατί μπορεί να μην είναι αντιπρόσωπος αλλά θα είναι mega dealer.
-
προφανώς άλλο κατάστημα και άλλο αποκλειστικός αντιπρόσωπος...όπως ο Σαρακάκης με την Βόλβο...κράτησε αντιπροσωπείες αλλά την μεγάλη την πήρε η Βόλβο.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Γιατί μπορεί να μην είναι αντιπρόσωπος αλλά θα είναι mega dealer.Εγώ βλέπω κι άλλη megaKsanthopoulos συνέντευξη στους Τροχούς... Ειδικά αν του την πάρει κι αυτή η PGA
-
Αυτά περί Porsche ότι θα φύγει από το Μανιατόπουλο ακούγονται από τη στιγμή που άρχισε να χάνει τη MAVA. Το γεγονός ότι η MAVA ήταν καταχρεωμένη και οδηγήθηκε στο κλείσιμο δεν σημαίνει ότι ο Μανιατόπουλος δεν έχει πλέον λεφτά ή ότι και όλες οι άλλες επιχειρήσεις του θα κλείσουν. Και η Porsche και η Land Rover μια χαρά πάνε και δεν νομίζω ότι θα αλλάξουν χέρια σύντομα.
Βέβαια εδώ θα είμαστε και ο καιρός θα δείξει...
-
Οι επενδύσεις πάντως που γίνονται σε Porsche Αθήνα και Θεσσαλονίκη δείχνουν ότι δεν πρόκειται να φύγουν από Μανιατόπουλο...
-
Η Renault Ρομποπουλος(πλεον) στο Φοινικα(πρωην ρεναλ) θα μεταφερθει απεναντι εκει που ηταν το dia κ εκει που ηταν η ρεναλ θα επεκταθει η αντιπροσωπεια της porsche...
Ο χρήστης rafi έγραψε:
ποτε θα καταλάβετε επι τέλους ότι τιμές pga θα έχουμε το πιο γρήγορο το Σεπτέμβριο..??????Μπραβο λοιπον στην PGA που θα κονομησει οσα προλαβαινει μεχρι το Σεπτεμβριο!!!Κ που ξερετε ισως κ απο Σεπτεμβρη κ μετα να συνεχισει να κονομαει...
-
τι να κονομήσει ρε συ; Οι πωλήσεις του 2008 μέχρι στιγμής έχουν πιάσει πάτο και είναι μόνο για γέλια είναι.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τι να κονομήσει ρε συ; Οι πωλήσεις του 2008 μέχρι στιγμής έχουν πιάσει πάτο και είναι μόνο για γέλια είναι.Ας κονομησει οτι μπορει απο τις μεχρι τωρα εξωφρενικες τιμες εννοω! Βεβαια μου ακουγεται καπως να προσπαθει μια εταιρια να βελτιωσει την τραγικη κατασταση στην οποια βρισκεται κ παρολα αυτα να διατηρει την εσφαλμενη πολιτικη των προηγουμενων!Το πρωτο της μελημα θα επρεπε να ηταν η αμεση επαναπροσδιοριση των τιμων ωστε να παρουν τα πανω τους οι πωλησεις(λεμε τωρα)...
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
τι να κονομήσει ρε συ; Οι πωλήσεις του 2008 μέχρι στιγμής έχουν πιάσει πάτο και είναι μόνο για γέλια είναι.
Ας κονομησει οτι μπορει απο τις μεχρι τωρα εξωφρενικες τιμες εννοω! Βεβαια μου ακουγεται καπως να προσπαθει μια εταιρια να βελτιωσει την τραγικη κατασταση στην οποια βρισκεται κ παρολα αυτα να διατηρει την εσφαλμενη πολιτικη των προηγουμενων!Το πρωτο της μελημα θα επρεπε να ηταν η αμεση επαναπροσδιοριση των τιμων ωστε να παρουν τα πανω τους οι πωλησεις(λεμε τωρα)...
Για να κάνεις επιθετική πολιτική στις πωλήσεις και να βελτιώσεις τα νούμερα, πρέπει να υπάρχει επαρκής διαθεσιμότητα προϊόντος και επαρκές απόθεμα (κοινώς στοκ αυτοκινήτων).
Αυτό τους τελευταίους μήνες με την αλλαγή από MAVA σε PGA δεν υπήρχε. Τώρα μέσα στο καλοκαίρι έχει αρχίσει να δημιουργείται στοκ αυτοκινήτων και να υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα, άρα από Σεπτέμβρη θα είναι σε ένα ικανοποιητικότερο επίπεδο η κατάσταση του δικτύου στο θέμα των πωλήσεων.
ΔΙΑΖΥΓΙΟ MAVA - RENAULT