-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
έχει κανείς το MSI Wind U100????
έχω ψηθεί αρκετά
(καταραμένε corsair )
Εσυ να πας να παρεις Samsung Omnia να παιζεις και να αφησεις αυτα τα εργαλεια... δεν ειναι για σενα, ειναι γι ανθρωπους **που κανουν δουλεια **
Ναι κι αμα τελειωσεις την εγκατασταση ,φραπεδοθηκης και μυγοσκοτωστρας στο eee,να σε στειλω σ'ενα γνωστο μου που χτιζει να στοκαρεις-σε κοβω για ειδικο
Diamonds are a Girl's,best friends...
-
το 901 θα το φέρει το eshop άραγε?
v@silis το wind το πήρε φίλη μου και κλασσικά μου το έφερε να της το σετάρω.
ψιλοκαλό είναι. η μπαταρία 2+κάτι ώρες με wifi ανοικτό και browsing.
o ανεμιστήρας αθόρυβος μεν αλλά άμα το έχεις πάνω στο στρώμα και είσαι ξαπλωμένος στο πλάι ακούγεται (άρα δεν συνιστάται για χρήση στο κρεβάτι )
επίσης η κάμερα μπορεί να είναι ον και να μην το καταλάβεις (μόνο?! οταν κάνει record? ανάβει το λαμπάκι)
κατά τα άλλα μικρό λαπτοπάκι με ΧΡ
απο βάρος στα όρια του umpc 12xx gr. -
Καλημερα ,
Για να συνδεθω με εναν σταθερο υπολογιστη με το λαπτοπ μου ωστε να παιξουμε μαζι (lorf of the rings , bfme 2) τι θα χρειαστει ?
Αν το γνωριζει καποιος ας μου εξηγησει
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Καλημερα ,Για να συνδεθω με εναν σταθερο υπολογιστη με το λαπτοπ μου ωστε να παιξουμε μαζι (lorf of the rings , bfme 2) τι θα χρειαστει ?
Αν το γνωριζει καποιος ας μου εξηγησει
Αν υπάρχει σύνδεση aDSL εκεί με modem/router με περισσότερες από μια θύρες δικτύου ή ασύρματο, απλώς συνδέεις το laptop εκεί και αυτομάτως έχεις δίκτυο με τον σταθερό.
Αλλιώς θέλεις ένα τέτοιο καλώδιο για απευθείας σύνδεση. -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
κοίτα,δεν βιάζομαι, αλλά δεν θέλω να ξεφύγω στην τιμή
στα 400€ δηλαδή που είναι μου φαίνεται τρελή ευκαιρία.αρχίζω να το ψάχνω σιγά σιγά κ η αγορά θα γίνει μάλλον σε κανα μήνα το πολύ.εκτός απο eee k u100 παίζει τίποτα παρόμοιο;
Acer Aspire One: 9' αντί 10' βέβαια, αλλά συμπαθητικό πακετάκι.
http://www.lap-tops.gr/product_info.php?cPath=22&products_id=264 (με δίσκο 80GB - εγώ παραλαμβάνω το μοντέλο με τον 8GB SSD) -
Ο χρήστης paulgiot έγραψε:
Ναι κι αμα τελειωσεις την εγκατασταση ,φραπεδοθηκης και μυγοσκοτωστρας στο eee,να σε στειλω σ'ενα γνωστο μου που χτιζει να στοκαρεις-σε κοβω για ειδικο
O3 καλη η προσπαθεια σου να με προσβαλεις... συνεχισε ετσι. Ευχαριστω πολυ...
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Acer Aspire One: 9' αντί 10' βέβαια, αλλά συμπαθητικό πακετάκι.
http://www.lap-tops.gr/product_info.php?cPath=22&products_id=264 (με δίσκο 80GB - εγώ παραλαμβάνω το μοντέλο με τον 8GB SSD)Χμμμ, τσεκαρισες κανα review για τις ταχυτητες του 8GB SSD? Το λεώ γιατι όσοι πήραν το Asus 900 16GB,βαράνε το κεφάλι τους στον τοίχο. Αν και SSD, είναι extra slow στο Write...
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Αν υπάρχει σύνδεση aDSL εκεί με modem/router με περισσότερες από μια θύρες δικτύου ή ασύρματο, απλώς συνδέεις το laptop εκεί και αυτομάτως έχεις δίκτυο με τον σταθερό.
Αλλιώς θέλεις ένα τέτοιο καλώδιο για απευθείας σύνδεση.Ευχαριστω Σταυρο .
-
Χμμμ, τσεκαρισες κανα review για τις ταχυτητες του 8GB SSD? Το λεώ γιατι όσοι πήραν το Asus 900 16GB,βαράνε το κεφάλι τους στον τοίχο. Αν και SSD, είναι extra slow στο Write...Έπεσα τυχαία επάνω σε ένα post-γκρίνιας για την ταχύτητα εγγραφής του SSD στο EEE χθες.
Για το Acer δεν συνάντησα κάτι τέτοιο πουθενά... θα δείξει όταν έρθει -
O3 καλη η προσπαθεια σου να με προσβαλεις... συνεχισε ετσι. Ευχαριστω πολυ...
Τι να σε προσβαλλω ρε φιλε,μου χεις μαζεψει ολα τα boyz-toyz στην υπογραφη σου(μονο το καβουρδιστηρι της Paris Hilton σου λειπει) και μιλας για δουλεια.
Ειδικα για το eee που σας εχουν παρει πρεφα οι σχιστοματηδες και σας πουλανε τα ανταλλακτικα απ'το PC του παππου μου,για μεταξωτες κορδελες,τι μπορω να πω ο κακομοιρης?Οτι ειναι gadget για πιτσιρικια?Φυσικα αφου τρεχει και WoW ,τι αλλο θες?
PS1.Κι εσυ βλεπω μα χαρα το συνεχιζεις τ'αστειακι σου.Εχε χαρη που μου παν απο δω μεσα να μην το συνεχισω.Παντως πολυ εμμονη ρε συ,πρεπει να σου χε διαταρραξει τον εσωτερικο κοσμο ο 'μακαριτης'
PS2.Αληθεια για desktop τι εχεις?(μπας και βγαλουμε και 2ο λαβρακι)
-
Ειδικα για το eee που σας εχουν παρει πρεφα οι σχιστοματηδες και σας πουλανε τα ανταλλακτικα απ'το PC του παππου μου,για μεταξωτες κορδελες,τι μπορω να πω ο κακομοιρης?Οτι ειναι gadget για πιτσιρικια?Φυσικα αφου τρεχει και WoW ,τι αλλο θες?
ως κάτοχος ενός Εee 7ιντσο μερικά σχόλια:
[list:3htffui3][:3htffui3]γουστάρω παλιμπαιδισμό....πιτσιρίκος ρουλζ[/3htffui3]
[:3htffui3]με 270 ευρώ παίρνεις ένα πρώτης τάξεως γκάτζετ....ούτε κινητό Ερικσον δηλ.πφφφ [/3htffui3]
[:3htffui3]ξέρω τι αγόρασα[/3htffui3]
[:3htffui3]να σου δώσω τα ανταλλακτικά του παππού σου να μου τα βάλεις στο Εεε...; [/3htffui3][/list:u:3htffui3]συνέχισε το θεάρεστο έργο σου να διαφωτίζεις τον κόσμο...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ως κάτοχος ενός Εee 7ιντσο μερικά σχόλια:
[list:40oo5h6c][:40oo5h6c]γουστάρω παλιμπαιδισμό....πιτσιρίκος ρουλζ[/40oo5h6c]
[:40oo5h6c]με 270 ευρώ παίρνεις ένα πρώτης τάξεως γκάτζετ....ούτε κινητό Ερικσον δηλ.πφφφ [/40oo5h6c]
[:40oo5h6c]ξέρω τι αγόρασα[/40oo5h6c]
[:40oo5h6c]να σου δώσω τα ανταλλακτικά του παππού σου να μου τα βάλεις στο Εεε...; [/40oo5h6c][/list:u:40oo5h6c]συνέχισε το θεάρεστο έργο σου να διαφωτίζεις τον κόσμο...
- Συ ειπας.Τσιμπησες απ'τη διαφημιση ε?'Μοιαζει με αληθινο!Σαν του μπαμπα!'.Φαινεται ο μπαμπας δε σ'αφηνει να παιζεις με το δικο του...
2)Μπα?Το βαζεις και στο αυτι σου και κανεις και τηλεφωνηματα τωρα? Η το πετας στο φραπεδοτραπεζο ?ysterical:
3)Αυτο δεν εμποδιζει καποιον αλλο να ξερει τι δεν αγοραζει.Οχι αυτο το κανει ο εγωισμος σου
4)Μηπως να το clockareis μεχρι τα 1000Mhz?
Συνεχισε να ενισχυεις τον καπιταλισμο στις ανατολικες χωρες,και τα βουνα στις χωματερες να μεγαλωνουν.
- Συ ειπας.Τσιμπησες απ'τη διαφημιση ε?'Μοιαζει με αληθινο!Σαν του μπαμπα!'.Φαινεται ο μπαμπας δε σ'αφηνει να παιζεις με το δικο του...
-
Αν σε κάποιους χρήστες αρέσουν αυτά τα μηχανήματα, εσένα τι σε κόφτει;
-
Προς θεου ας του αρεσουν.
Εμενα το υφακι του elteo με χαλασε και οι αστοχες συγκρισεις
-
Δεν τις ξεκίνησε ο elteo τις συγκρίσεις, νομίζω...
-
ο δικός μου μπαμπάς δεν μπορεί να χειριστεί ούτε ένα απλό Νοκια.
2)Μπα?Το βαζεις και στο αυτι σου και κανεις και τηλεφωνηματα τωρα? Η το πετας στο φραπεδοτραπεζο ?ysterical:
Οχι αλλά έτσι όπως έγιναν τα Ερικσον μόνο τηλέφωνα δεν είναι... ...όσο για το φραπεδοτράπεζο όχι δεν το αφήνω εκεί...μπορεί να μου το 'πνίξει' καμιά ατσαλη σερβιτόρα.
3)Αυτο δεν εμποδιζει καποιον αλλο να ξερει τι δεν αγοραζει.Οχι αυτο το κανει ο εγωισμος σου :roll
που κολλάει αυτό; Γράφω για εμένα. Δεν μπήκα σε κανενός το πορτοφόλι ούτε του κάνω κριτική όπως κάνεις εσύ.
4)Μηπως να το clockareis μεχρι τα 1000Mhz?
Εκτός του ότι έχω σταθερό....όχι γιατί ΟΞΩ που το χρησιμοποιώ δεν χρειάζεται. Μια χαρά τρέχει office και surfing εφαρμογές. Εσύ που παίζεις παιχνιδάκια δοκίμασε....
Συνεχισε να ενισχυεις τον καπιταλισμο στις ανατολικες χωρες,και τα βουνα στις χωματερες να μεγαλωνουν.
Πολύ ΣΚΑΪ βλέπεις...
Χρήστο ...σε δουλειά να βρισκόμαστε....μην ασχολείσαι.
Εμενα το υφακι του elteo με χαλασε και οι αστοχες συγκρισεις
γύρνα δες το ύφος σου στο 1ο σου ποστ στον κορσαίρ και μετά βγάλε την σκούφια σου κ βάραμε...
-
Ναι αλλα εγω ποσταρα αντικειμενικα(νομιζω) για τα εν λογω μηχανακια
α) οτι ειναι μια μοδα κατι που φαινεται απο την εκρηξη στις πωλησεις του,υποδηλωνοντας μαζιποιημενη καταναλωτικη συμπεριφορα.Μια μοδα,που οδηγει ανθρωπους που ΔΕΝ το χρειαζονται ή ακομα ΔΕΝ ξερουν να το αξιοποιησουν στην αγορα του.Και προκαλω καποιο φιλο μελος να μου πει το 24ωρο του με ενα eee
β) οτι ειναι υπερεκτιμημενα για τις δυνατοτητες τους,οταν σ'αυτα τα λεφτα παιρνεις latptop ή Tablet μουτουχου με πολλαπλασιες δυνατοτητες
γ) οτι υστερουν και στην φορητοτητα σε σχεση με ενα PPC η μια convergence συσκευη
παντως WOW τρεχει στο 700ρι
Για να το κανω λιανα,ακριβως χρηστες σαν κι εσενα ειχαν στο μυαλο τους οταν το σχεδιαζαν.
αρκετα με το off topic,ικανοποιουμε και το βιτσιο καποιων να ποσταρουν σεντονια
Επίσης αρκετά με το ειρωνικό υφάκι, η ανοχή έχει και τα όρια της [mod mirage]
-
δεν είναι ανάγκη να γίνεσαι ειρωνικός για να εκφράσεις τη γνώμη σου. Εκεί έγινε όλη η παρεξήγηση.
-
edit [mod mirage]
-
Για να μην μένει κανείς παραπονεμένος για το μέγεθος, ορίστε ....
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]