-
Ασχετο σχετικο... αλλα για οσους εχουν ΕΕΕ... με τον παρακατω οδηγο:
http://forum.eeeuser.com/viewtopic.php?id=37050
Πολυ υπομονη, πολυ coca cola, σταθερο χερι, ενα κολλητηρι και ενα USB Bluetooth dolgle... έβαλα πριν λίγη ώρα εσωτερικο BT στο ΕΕΕ 900 το οποιο φυσικα και βγήκε εκτος εγγύησης. Στις φωτο παρακατω βλεπετε το dongle απογυμνωμενο και με κολλημενα τα καλωδια τα οποια θα πανε στο board, και το board ετοιμο να δεχτει την επεμβαση.
Επόμενη εγχείρηση τον Σεπτέμβριο οπου θα μπει 1.8inch σκληρός... η 64αρις SSD...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
KAI registry cleaner πολύ καλό είναι το ccleaner μιας και σου δίνει την δυαντότητα πριν σου σβήσει τις καταχωρήσεις να πάρεις backup την registry.Πως παίρνεις backup την registry με το ccleaner;
Δεν το βρίσκω πουθενά. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
KAI registry cleaner πολύ καλό είναι το ccleaner μιας και σου δίνει την δυαντότητα πριν σου σβήσει τις καταχωρήσεις να πάρεις backup την registry.
Πως παίρνεις backup την registry με το ccleaner;
Δεν το βρίσκω πουθενά.Αφού έχει σκανάρει το πισι σου και πριν κάνει οποιαδήποτε αλλαγή, σε ρωτάει 'Do you want to backup changes in registry?' Αν πατήσεις YES, αποθηκεύει ένα αρχειο .reg το οποίο, σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά, το χρησιμοποιείς για να επαναφέρεις το μητρώο στην προτερη κατάσταση.
-
Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω.
-
απορια...
σκεφτομαι να παρω ενα μονιτορ LG απο eshop.. επειδη δεν αναφερει κατι για εγγυηση 0 καμενων ριχελ, ισχυει γενικα αυτη η εγγυηση απο την LG ή ειναι κατι που παρεχει το Πλαισιο -
Ο χρήστης tm έγραψε:
απορια...
σκεφτομαι να παρω ενα μονιτορ LG απο eshop.. επειδη δεν αναφερει κατι για εγγυηση 0 καμενων ριχελ, ισχυει γενικα αυτη η εγγυηση απο την LG ή ειναι κατι που παρεχει το ΠλαισιοΚανονικά, είναι η στάνταρ πολιτική εγγύησης της LG, αλλά και ένα τηλεφωνηματάκι στο Πλαισιο, δε θα έβλαπτε...
-
Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι την παρέχει η LG Hellas (και όχι η LG γενικώς) αλλά ένα τηλεφωνηματάκι στην LG Hellas δε θα έβλαπτε
-
λοιπον, πηρα τηλεφωνο το eshop.
η εγγυηση μηδενικου καμμενου ριχελ ισχυει μεχρι ΚΑΙ τις 20 ιντσες..
ευκαριστώ express service! -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι την παρέχει η LG Hellas (και όχι η LG γενικώς) αλλά ένα τηλεφωνηματάκι στην LG Hellas δε θα έβλαπτεΟρθόν, ακριβολογιότατε!
...αν και το link παρέπεμπε στην LG Hellas...
-
το ανοιξα, αλλα ειχε πολλα μενου και ειπα ... 'βαριεμαι' και το εκλεισα..
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
...Ωραία ιστορία αλλά το πρόβλημά σου δεν ήταν όλα αυτά που ενέφερες, αλλά τα vista...
κλασική περίπτωση βλάβης windows μου ακούγεται. -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
...
Ωραία ιστορία αλλά το πρόβλημά σου δεν ήταν όλα αυτά που ενέφερες, αλλά τα vista...
κλασική περίπτωση βλάβης windows μου ακούγεται.Χμμμ...κλασική αντιμετώπιση χρήστη που δεν ψάχνει βαθύτερα νομίζω εγώ πάλι...
Τι φταίνε τα Vista αν η Ahead δεν φτιάχνει σωστά το plugin της για να δουλεύει με τον WMP11; Και ΧΡ να είχα , πάλι μπορεί να είχα πρόβλημα!
Τι φταίνε τα Vista, αν το φίλτρο που έγραψε κάποιος φιλότιμος προγραμματιστής, δεν έγινε σωστά, με αποτέλεσμα να κρεμάνε; Μόλις το έγραψε σωστά, τα Vista δουλέψανε!Άρα, μην τα ρίχνουμε όλα στην Microsoft , όταν είναι φανερό ότι φταίνε άλλοι! Το πρόβλημα είναι πάντως πως τέτοιου είδους θέματα είναι δύσκολο να λυθούν από το μέσο χρήστη που δεν ξέρει ή δεν έχει όρεξη να το ψάξει παραπάνω...
-
Τελικα λεω να του πεταξω ενα φορματ να φρεσκαριστει λιγο.
Ομως εχω και λινουξ πανω (ξεκινα με μενου). Πως γινεται να βγαλω το λινουξ και να μεινει ενα παρτισιον να περασω παλι γουιν?
-
Θες να κρατήσεις ή όχι το linux; Αν ναι, απλά επιλέγεις να φορμάρεις μόνο το τμήμα των windows.
Αν όχι, εκεί που επιλέγεις partition στην εγκατάσταση, διαγράφεις τα πάντα ('D'), φτιάχνεις ένα νέο στον κενό χώρο που θα απομείνει και προχωράς κανονικά με την εγκατάσταση. -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Θες να κρατήσεις ή όχι το linux; Αν ναι, απλά επιλέγεις να φορμάρεις μόνο το τμήμα των windows.Δεν θα κρατησω το λινουξ.
Αν όχι, εκεί που επιλέγεις partition στην εγκατάσταση, διαγράφεις τα πάντα ('D'), φτιάχνεις ένα νέο στον κενό χώρο που θα απομείνει και προχωράς κανονικά με την εγκατάσταση.
Που γινεται ακριβως αυτο? Δεν θα κανω πρωτα φορματ?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Αν όχι, εκεί που επιλέγεις partition στην εγκατάσταση, διαγράφεις τα πάντα ('D'), φτιάχνεις ένα νέο στον κενό χώρο που θα απομείνει και προχωράς κανονικά με την εγκατάσταση.
Που γινεται ακριβως αυτο? Δεν θα κανω πρωτα φορματ?
Αυτό κάνεις στην ουσία... διαγράφεις τα πάντα και το ξαναφτιάχνεις από την αρχή
Και το κάνεις μέσα από το CD εγκατάστασης των windows, δε χρειάζεται να μπλέκεις με προγράμματα τρίτων. -
έχει κανείς το MSI Wind U100????
έχω ψηθεί αρκετά
(καταραμένε corsair )
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
έχει κανείς το MSI Wind U100????έχω ψηθεί αρκετά
(καταραμένε corsair )
Εσυ να πας να παρεις Samsung Omnia να παιζεις και να αφησεις αυτα τα εργαλεια... δεν ειναι για σενα, ειναι γι ανθρωπους που κανουν δουλεια
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
έχει κανείς το MSI Wind U100????έχω ψηθεί αρκετά
(καταραμένε corsair )
Αν μπορείς να κρατηθείς μέχρι να βγει με τη μεγάλη μπαταρία για να έχεις αυτονομία της προκοπής μια χαρά θα είσαι. Αλλιώς πας για Asus EEE 1000H σε 2 βδομαδούλες.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
έχει κανείς το MSI Wind U100????
έχω ψηθεί αρκετά
(καταραμένε corsair )
Αν μπορείς να κρατηθείς μέχρι να βγει με τη μεγάλη μπαταρία για να έχεις αυτονομία της προκοπής μια χαρά θα είσαι. Αλλιώς πας για Asus EEE 1000H σε 2 βδομαδούλες.
κοίτα,δεν βιάζομαι, αλλά δεν θέλω να ξεφύγω στην τιμή
στα 400€ δηλαδή που είναι μου φαίνεται τρελή ευκαιρία.αρχίζω να το ψάχνω σιγά σιγά κ η αγορά θα γίνει μάλλον σε κανα μήνα το πολύ.εκτός απο eee k u100 παίζει τίποτα παρόμοιο;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]