-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Δε μαρέσουν τα τεράστια post του HF & ΣΙΑ Ο.Ε.
Δεν μ'αρέσουν οι Corolla!
δεν πειράζει, αναγκαστικά θα υπάρχουν κ άτομα στον κόσμο με παρωπίδες
(θα σου έλεγα ότι θα σου αρέσουν όταν μεγαλώσεις... αλλά εσύ έχεις γεράσει κιόλας ) -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
(θα σου έλεγα ότι θα σου αρέσουν όταν μεγαλώσεις... αλλά εσύ έχεις γεράσει κιόλας )Γέρασα πρόωρα, οπότε δεν θα ...κατρακυλήσουν τα γούστα μου!
Επιπλέον, δύσκολο να πάρω Corolla ακόμη και στην σύνταξη, αφού οι μηχανικοί ως γνωστόν δεν παίρνουν εφ'άπαξ ικανό για του premium-ness (sic) της Corolla... -
.........αφού οι μηχανικοί ...........ναι, άλλο κακό κ αυτό
μηχανικός πράμα κ ασχολείται με τα χρέπια
κάπου στη διάρκεια των σπουδών σας το χάσατε εσύ κ ο πασχος -
(θα σου έλεγα ότι θα σου αρέσουν όταν μεγαλώσεις... αλλά εσύ έχεις γεράσει κιόλας )Γέρασα πρόωρα, οπότε δεν θα ...κατρακυλήσουν τα γούστα μου!
Επιπλέον, δύσκολο να πάρω Corolla ακόμη και στην σύνταξη, αφού οι μηχανικοί ως γνωστόν δεν παίρνουν εφ'άπαξ ικανό για του premium-ness (sic) της Corolla...Φιδελιτι Ξανθοπουλος ξαναχτυπα...
''Ζω ενα δραμα δεν μπορω να παρω ΡΟΖ κορολα...'' -
Δε μαρέσει που συνεχίζω να καίω τα άντερά μου, όχι λόγο κίνησης αλλά λόγο 0-100 σε κάθε φανάρι
Προλαβαίνεις βρε θηρίο να πιάσεις τα 100 από φανάρι σε φανάρι?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δε μαρέσει που συνεχίζω να καίω τα άντερά μου, όχι λόγο κίνησης αλλά λόγο 0-100 σε κάθε φανάρι
δεν απαντάω γιατι θα με πουν φιδέμπορα
-
δεν απαντάω γιατι θα με πουν φιδέμπορα
Θα σου εδινα την τηλεμετρια μου, να μας πεις χρονο....αλλα θα σε βολεψει καλητερα ενα ημερολογιο
-
Mου αρεσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ η Σαντορινη!
Δεν μου αρεσε το Ματιζ που βρηκαμε να νοικιασουμε
Δεν μου αρεσαν τα ζωα με τις γουρουνες που δεν επιαναν δεξια και σε πηγαιναν καροτσακι με 30ΧΑΩ
Δεν μου αρεσε η καθυστερηση 2 ωρων στην επιστροφη
Δεν μου αρεσε που επεστρεψα -
Μου αρεσουν τα OREO,τα OREO six packs,τα oreo-mini,τα oreo choco white και choco milk
Δε μου αρεσει η γκριζα διαφημιση (που ενιοτε γινεται και με PM)
-
Ο χρήστης paulgiot έγραψε:
Μου αρεσουν τα OREO,τα OREO six packs,τα oreo-mini,τα oreo choco white και choco milkΔε μου αρεσει η γκριζα διαφημιση (που ενιοτε γινεται και με PM)
Έχεις δεχτεί πμ με διαφημιστικό περιεχόμενο? Για στείλε να το δούμε [mod mirage]
-
για τα oreo? οχι
-
μηχανικός πράμα κ ασχολείται με τα χρέπιαΓι αυτο κι εσυ που εισαι fake μηχανικος ασχολεισαι με μαλακιες τυπου τουοτα και μαντεινζαπαν.
Μαρεσει που θα ψαρωσεις και θα απαντησεις αντι να κανεις κοκοκοκο...
-
Μου αρέσει που σήμερα προμηθευτήκαμε τα ξύλα για τον χειμώνα. Έχει να πέσει μπριζόλα στο τζάκι που θα πάει σύννεφο.
Δεν μου αρέσει που μου βγήκε η παναγία να τα μαζέψω σε ντάνες στο χαγιάτι, ούτε ότι όταν τελείωσα είχα γίνει σαν ανθρακωρύχος. Και με όλη την καθυστέρηση, χάθηκε και η ευκαιρία για πτήση σήμερα που ήταν super μέρα.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μου αρέσει που σήμερα προμηθευτήκαμε τα ξύλα για τον χειμώνα. Έχει να πέσει μπριζόλα στο τζάκι που θα πάει σύννεφο.Δεν μου αρέσει που μου βγήκε η παναγία να τα μαζέψω σε ντάνες στο χαγιάτι, ούτε ότι όταν τελείωσα είχα γίνει σαν ανθρακωρύχος. Και με όλη την καθυστέρηση, χάθηκε και η ευκαιρία για πτήση σήμερα που ήταν super μέρα.
Μ αρεσουν οι μπριζολες στο τζακι το χειμωνα!!!
Αν ειναι να κανονησουμε ενα βραδακι του χειμωνα, σπιτι σου για μπριζολες στο τζακι
Βαζω τα κρασια, βαζεις τις μαθητριες....-οχι... που δεν θα το ανεφερα....
-
μ' αρεσει τρελλα το καινουριο μονιτορ-τιβι μου!!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
μ' αρεσει τρελλα το καινουριο μονιτορ-τιβι μου!!ΕΛ-ΤΖΙ?
μεγειά!
-
ναι, ελ τζι, 20 ιντσες... ακομα τιβι δεν εχω δει, αλλα χου κεαρς!
thanks! -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Μ αρεσουν οι μπριζολες στο τζακι το χειμωνα!!!
Αν ειναι να κανονησουμε ενα βραδακι του χειμωνα, σπιτι σου για μπριζολες στο τζακι
Βαζω τα κρασια, βαζεις τις μαθητριες....-οχι... που δεν θα το ανεφερα....
-
Δε μ'αρεσει που μια βδομαδα τωρα στο ανατολικο Αιγαιο ο καιρος παιζει με τα νευρα μας οπως οι σεναριογραφοι του Lost.Κριμα το σπιτι και το σκαφος που νοικιασαμε
Μ'αρεσει που μετα απο χρονια θα χτυπησουμε μια Χαλκιδικη μπας και βγει το ισοζυγιο θετικο
-
Δε μου αρέσει ο τρόπος ανοίγματος των χυμών του Σκλαβενίτη.
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]