Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Λοιπόν, αγόρασα το Μίο Ρ360, χωρίς λογισμικό πλοήγησης. Ξέχασα να πάρω επιπλέον κάρτα μνήμης(sd), θα χρειαστεί;
== ναι, για να μη φορτώνεις την βασική μνήμη, που ουτως ή άλλως δεν χωράει τους χάρτες αν βάλεις αρκετούς
Πού πρέπει να περαστεί το λογισμικό, 'διαδρομή¨; Κάρτα μνήμης(μάλλον εδώ τα γουίντοους εννοούν την 'RAM' που ήδη έχει το pda; )
==Το destinator μπορείς να το βάλεις στη μνημη του pda, και να έχεις τους χάρτες στην κάρτα. Είναι πιο γρήγορο έτσι, λένε. Προσωπικά τα έχω όλα στην κάρτα, γιατί εχω 3 προγράμματα πλοήγησης και τα εναλλάσω
Αν χρειαστεί να βάλω επιπλέον κάρτα μνήμης, πρέπει να εγκαθιστώ τα προγράμματα εκεί;
==γενικά προσπάθησε να μην πολύφορτώνεις την μνήμη του PDA
Τ'ωρα απομένει να βάλω και πρόγραμμα πλοήγησης.
Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με Γουίντοους Μομπάιλ και παλεύω να συνηθίσω.
Προσπάθησα με λογισμικό που έπεσε στα χέρια μου.., αλλά χωρίς επιτυχία, και με το '6' και το '7'. Οι οδηγίες που υπάρχουν είναι λίγο μπερδεμένες κάποιες φορές και δεν γράφουν ολόκληρη τη διαδρομή, άσε που το πρόγραμμα δημιουργεί διαφορετικά 'destinatorapps' και χάνω την μπάλα.
Αν μπορείτε να βοηθήσετε με π.μ., αλλιώς θα πάρω τον 'ίσιο δρόμο' με επιπλέον αγορά προγράμματος που έλεγα να γλυτώσω.
Γιατί να μπερδεύεσαι όμως Δοκίμασε το εξής.
Πρώτα απ όλα άσε το 7 γιατί βγάζει προβλήματα.
Κάνε copy το αρχείο εγκατάστασης στην κάρτα και τρέξτο από εκεί.
Μην τα παρατάς τόσο εύκολα, κρίμα είναι