-
Απ' ότι κατάλαβα ορκίζονται οι μικρότερες σχολές και ακολουθούν τα γομάρια που φράσσουν τις εγγραφές...
άντε, με το καλό και στα δικά μας!!!
-
Στις 9 το πρωί, στον περιφερικό, στο ρεύμα προς τα δυτικά, μετά την έξοδο για Αγ. Παύλο υπήρχε πολύ πυκνός καπνός που διέκοψε την κίνηση. Ακόμα και στο ρεύμα προς ανατολικά σχεδόν ακινητοποιηθήκαμε, ορατότητης μηδέν. Ατύχημα, φωτιά;
-
Πολύ με στεναχωρεί συμπολίτες μου η επαρχιώτικη νοοτροπία κάποιων μαγαζιών....
α) Συγχαρητήρια στο πραγματικά 'μικρό' μαγαζί επί της Ικτίνου για τη συμπεριφορά που επέδειξαν στην έγγυο(7 μηνών) φίλη μου. Μέρα μεσημέρι να μου έχεις ρεζερβέ τα καναπεδάκια το δέχομαι. Αλλά να μου λες να σας βολέψουμε κάπου αλλού και όταν αδειάζει θέση να με αγνοείς επιδεικτικά είναι κοροιδία.
β) Στο Μπαρ της Κουζίνας αγγλιστί, σήμερα είχε έλλειψη από καριμπ και space(πολύ σπάνια ποτά,indeed) η δε Ερτινγκερ(μπύρα) την οποία χρεώνουν και 7 ευρώ, πέραν του ότι ήρθε ζεστή σερβιρίστηκε σε κλασσικό νεροπότηρο και συνοδευόταν από ένα μπολάκι κάσιους(μόνο).
Δεν είμαι μεμψίμοιρος, τοπικιστής σίγουρα, αλλά πριν από μια βδομάδα βρέθηκα Αθήνα και είχα την τύχη ή ατυχία να πιω καφέ στου Ζόναρς. 5,90 για ένα φρέντο και άξιζε πραγματικά κάθε σεντσι, τόσο το μαγαζί, όσο και τα υπόλοιπα(εξυπηρέτηση, σερβίρισμα, περιβάλον). -
Ο χρήστης famas έγραψε:
Πολύ με στεναχωρεί συμπολίτες μου η επαρχιώτικη νοοτροπία κάποιων μαγαζιών....Σου εγγυώμαι ότι συνεχίζουμε να τους χρηματοδοτούμε δεν πρόκειται να βελτιώσουν ποτέ τη συμπεριφορά και τις τιμές τους.
Και που να κάτσεις στο Τσίκεν Μπαρ ( ) για φαγητό...
-
Κάθονται ακόμα εκει πέρα για φαγητό? Εγώ πάντως μετά την τελευταία επίσκεψη μου ( κάπου Νοέμβριος ήταν ) είπα ποτέ ποιά εκεί πέρα ακόμα και να με κέρναγαν. Κάποτε το μαγαζί είχε άψογο σέρβις ( στην αρχή ) αλλά η τσιπιά άρχισε να φαίνεται με το πάρκινγκ που από δωρεάν μετατράπηκε σε 'οτι έχετε ευχαρίστηση για τα παιδιά' και στην συνέχεια 'το φιλοδώρημα είναι 1 ευρώ ξέρετε δεν μας δίνει μισθό το μαγαζί' κτλ κτλ
-
δε βλεπω το λογο να πηγαινει κανεις σε τετοια μαγαζια για φαγητο...
και για καφε μονο για αλλαγη περιβαλλοντος το κανω καμια φορα... -
Kι εγώ για καφέ είχα πάει αλλά μετά απο 1 ώρα και 30 λεπτά αναμονής ( εγώ περίμενα μόνο 45 οι υπόλοιποι της παρέας είχαν ήδη κάτσει ) και αφού δεν μας είχε πάρει κανένας παραγγελία σηκωθήκαμε και φύγαμε
-
Εμενα παλι το φαγητο στο kitchen μου αρεσει και φυσικα το περιβαλλον τωρα το καλοκαιρι...σερβις απαραδεκτο...
-
Πήγα τυχαία σήμερα. Νταξ, αργήσαν για να έρθουν για παραγγελεία (κάνα 10λεπτο) αλλά μετά όλα οκ. Και ο καφές καλύτερος απ το συνηθισμένο νερόπλυμα που μας σερβίρουν στα διάφορα μαγαζιά. Για μια στο τόσο καλά είναι, ειδικά λόγω θέας.
-
-
Η υπογραμμιση μου αρεσε.
Αλλα στο κουζινομπαρο (κατα το κωλομπαρο) με τι θα το γραψεις, με ζαχαριτσες; (κι αν τελειωσουν, ποιος θα σου φερει αλλες, αφου δεν ασχολειται κανεις;;;)
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Αλλα στο κουζινομπαρο (κατα το κωλομπαρο) με τι θα το γραψεις, με ζαχαριτσες; (κι αν τελειωσουν, ποιος θα σου φερει αλλες, αφου δεν ασχολειται κανεις;;;)Άντε φύγετε από την πόλη όλοι επιτέλους!
Το πρωί κατά τις 11 φτάνω στη διασταύρωση Καραμανλή Sr. με Βούλγαρη απ'έξω από την πόλη. Ευθεία στην Καραμανλή η ουρά έφτανε όσο μακριά μπορούσες να διακρίνεις. Όσοι ήταν στο ρεύμα μου, βλέποντας τη κατάσταση στρίβαν τελευταία στιγμή δεξιά και αριστερά στη Βούλγαρη για να γλιτώσουν.
Κατά τις 3, στην αντίστροφη διαδρομή πετυχαίνω ένα λεωφορείο 31 που έβγαζε ντουμάνι όσο 10 ταξί! Σαν να είχε πιάσει φωτιά ήταν, και η πίσω πλευρά του είχε γεμίσει κάπνα σαν καπνοδόχος τζακιού. Έμεινα 2-3 αυτοκίνητα πίσω του και τον πέρασα στα γρήγορα μόνο όταν βρήκα αρκετό άνοιγμα για να μην κολλήσω πίσω του.
Λίγο πιο κάτω βλέπω κι άλλο 31 στην ίδια κατάσταση. Μήπως ειδικά σε αυτή τη γραμμή ο ΟΑΣΘ βάζει όσα Volvo είναι Euro -3; -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Άντε φύγετε από την πόλη όλοι επιτέλους!
+οο
-
Φεύγουμε, φεύγουμε....
-
Κ εγω οταν γυρισα απο Λευκαδα οπου οι μπυρες ειχαν 2-2,5 ευρω κ τα ποτα 4(Νυδρι) κ πηγα για ενα ποτακι στο σαρκ τα 9 ευρω μου φανηκαν καπως...
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Φεύγουμε, φεύγουμε....Όχι να μείνετε! Εμείς να φύγουμε!
-
σημερα γενικος πανικος στους δρομους...
-
Καλησπέρα!!! Μπορεί κάποιος να μου πει πως φτάνω στο ΚΤΕΛ της Χαλκιδικής στην Ε.Ο. Θεσ/νίκης - Μουδανιών ερχόμενος από Αθήνα? Στρίβω για Περιφερειακό και μετά..? Επίσης, πως προβλέπεται η κατάσταση του Περιφερειακού, σχετικά με κίνηση, γύρω στις 3 το μεσημέρι? Ευχαριστώ!!!
-
Ακολουθεις ολο τον περιφερειακο,λιγο πριν το τελος του βγαινεις στην εξοδο προς χαλκιδικη,μπαινεις στο δρομο της χαλκιδικης κ μετα απο 100μ στριβεις δεξια(180 μοιρες)στον παραδρομο.Κανεις 100μ κ στριβεις δεξια περνωντας κατω απο το δρομο της Χαλκιδικης κ ξανα δεξια.Μετα απο 200μ περιπου θα τα δεις...Ακουγεται περιπλοκο αλλα δεν ειναι!
-
Ευχαριστώ corsadi!!! Ελπίζω να τα καταφέρω !!!
Posts προς Θεσσαλονικείς