-
Επειδη ενδιαφερομαι να παρω αμαξι μεχρι 5 εκ.,πιστευω πως μια καλη λυση αποτελει το RENAULT MEGANE II(μια εναλλακτικη ειναι το Φιεστα 1.6)
Επειδη ομως εχω ακουσει κακα λογια για την αξιοπιστια των γαλλικων αυτοκινητων,θα ηθελα να μου πειτε τι γνωριζετε εσεις για το συγκεκριμενο μοντελο.Ιδιαιτερα αν καποιος ειναι κατοχος,θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα αν με βοηθουσε,παραθετοντας την προσωπικη του εμπειρια... -
Επειδη ενδιαφερομαι να παρω αμαξι μεχρι 5 εκ.,πιστευω πως μια καλη λυση αποτελει το RENAULT MEGANE II(μια εναλλακτικη ειναι το Φιεστα 1.6)
Επειδη ομως εχω ακουσει κακα λογια για την αξιοπιστια των γαλλικων αυτοκινητων,θα ηθελα να μου πειτε τι γνωριζετε εσεις για το συγκεκριμενο μοντελο.Ιδιαιτερα αν καποιος ειναι κατοχος,θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα αν με βοηθουσε,παραθετοντας την προσωπικη του εμπειρια... -
Φιλε μου εαν πας στο 'Νεα Μοντελα' θα βρεις αρκετα ενδιαφεροντα threads για το συγκεκριμενο θεμα.
-
Pistevo oti ta perisotera provlimata pou vgazi tha diorthothoune me tin nea paragogi to 2004. Giafto kalitera na agorasis montelo tou 2004.
-
Ο χρήστης Firegarden έγραψε:
Επειδη ομως εχω ακουσει κακα λογια για την αξιοπιστια των γαλλικων αυτοκινητων,θα ηθελα να μου πειτε τι γνωριζετε εσεις για το συγκεκριμενο μοντελο.Ιδιαιτερα αν καποιος ειναι κατοχος,θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα αν με βοηθουσε,παραθετοντας την προσωπικη του εμπειρια...γενικη συμβουλη, περιμενε 1-2 χρονια τουλαχιστο πριν αγορσεις ενα νεο μοντελο. Σε αυτα τα 1-2 χρονια γινονται πολλες αθορυβες βελτιωσεις...
οσο για τα ρενο δε νομιζω να εχεις προβληματα αξιοπιστιας. Μαλλον πανω απο το μεσο ορο θα εισαι σε θεματα βλαβων.
Αλλα περιμενε και ακριβο σερβις.....Οπως για τα περισσοτερα αμαξια -
Και να ξέρεις πως τα τρακαρίσματα σήμερα στοιχίζουν πολύ! Φαρμάκι σκέτο!
Αξιοπιστια RENAULT MEGANE II????