-
Συγχαρητήρια στον aserf!
-
Καλή σταδιoδρομία εύχομαι aserf.
-
Συγχαρητηρια aserf...
Αντε να ακολουθησει ο γιατρος-charmak , εγω και τελευταιος ο v@silis
on topic
Μ αρεσει που χτες 3 η ωρα εφυγα απ τη σχολη και το τελυταιο μαθημα ( ),6 ημουν αργος,7:30 στο βιβαρι και μεχρι τις 2 το βραδυ σηκωνα παραγαδι οπου εγινε ΚΗΔΕΙΑ στα ψαρια... Συνολο 7 κιλα περιπου και 2 Συκιους ολοκληρα ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Και τα μισα απ αυτα στην καθετη... Μετα σου λενε οι επαγγελματιες ψαραδες (κατι θα ξερουν βεβαια ) να μη βγαινεις με γιοματο φεγγαρι..
-
Δεν μου αρέσει που για δεύτερη συνεχόμενη μέρα έχει ανατολικό και δεν πετάει ο Κιθαιρώνας.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
o
Μ αρεσει που χτες 3 η ωρα εφυγα απ τη σχολη και το τελυταιο μαθημα ( ),6 ημουν αργος,7:30 στο βιβαρι και μεχρι τις 2 το βραδυ σηκωνα παραγαδι οπου εγινε ΚΗΔΕΙΑ στα ψαρια...Πες μου οτι παρκαρεις διπλα στο κοκκινο ΕΒΟ Θα εισαι εκει και το ΣΚ;Να ξερω να παρω μερικα κλουβια αυγα!!
Εγω παω για μπανιο τις κυριακες στα Ιρια οποτε περναω απο το Βιβαρι.
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Εκτός από τον τρόπο γραφής μου, είμαι...διάσημος και για κάτι άλλο στο φόρουμ...οπότε...μην περιμένεις άδικα!
Ναι , το ηξερα , μαλιστα , με εχουν ενημερωσει και για το προσωπικο σου site
Ποιο το skroutz.gr, και βέβαια δεν είναι δικό μου, είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ αυτά που έχει στην Ελλάδα, εγώ ψωνίζω κατευθείαν από το εξωτερικό και τα περνώ κρυφά από το τελωνείο για να μου έρχονται φθηνότερα!
-
Ειδα σημερα ενα καταλευκο , καλογυαλισμενο και πανεμορφο 5oo
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
o
Μ αρεσει που χτες 3 η ωρα εφυγα απ τη σχολη και το τελυταιο μαθημα ( ),6 ημουν αργος,7:30 στο βιβαρι και μεχρι τις 2 το βραδυ σηκωνα παραγαδι οπου εγινε ΚΗΔΕΙΑ στα ψαρια...Πες μου οτι παρκαρεις διπλα στο κοκκινο ΕΒΟ Θα εισαι εκει και το ΣΚ;Να ξερω να παρω μερικα κλουβια αυγα!!
Εγω όταν κατεβαίνω εκει πάω Κάντια για μπάνιο, ψιλοκάθομαι Βιβάρι για κάνα φαγητό/καφε. Πολλες φορες έχω κοιμηθεί με υπνόσακο χύμα Βιβάρι με την γυναίκα μου.
Αν ξαναπεράσω θα κοιτάξω για bravo καγκουριδι -
Μ'αρέσει που γύρισα στη βάση μου.
Δε μ'αρέσει που γυρισα στη βάση μου...
Τι μ΄αρέσει? ελα ντε... -
Μου αρέσει που το Ελληνικό μπάσκετ έχει έναν Βασιλακόπουλο.
Δε μου αρέσει που τα άλλα αθλήματα δεν έχουν κάποιον αντίστοιχο. -
Μου αρέσει που το κλειστό γυμναστήριο του Πύργου θα ονομαστεί ''Γιώργος Βασιλακόπουλος'' προς τιμήν του ανθρώπου χάρις στον οποίο έγινε.
Δεν μου αρέσουν οι οδηγοί του Σαββατοκύριακου.
-
Μ' άρεσε η χθεσινό-βραδινή βόλτα με το αυτοκίνητο στους άδειους δρόμους των ΒΠ και κάποιων στροφοδιαδρομών.
Μ' άρεσε το ξανθό που φορούσε ένα σεξυ μαύρο μίνι φόρεμα, στην υποδοχή του Divine στην Λ.Κηφισίας. Στην κορυφή της σκάλας αντίκριζες αυτή την όμορφη παρουσία και την αντίστοιχη θέα...
Δεν μ'αρέσουν οι οδηγοί που χαζεύουν και πάνε σαν αργόσχολοι, αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους χρήστες του οδοστρώματος.
Μ' αρέσουν τα σκηνικά φλερταρίσματος που γίνονται με το αυτοκίνητο και όμορφες γυναικείες παρουσίες όταν οδηγούν μόνες τους χωρίς συνεπιβάτες.
-
Aτιμο γκολφ , τι κανεις
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μ' άρεσε η χθεσινό-βραδινή βόλτα με το αυτοκίνητο στους άδειους δρόμους των ΒΠ και κάποιων στροφοδιαδρομών.Μ' άρεσε το ξανθό που φορούσε ένα σεξυ μαύρο μίνι φόρεμα, στην υποδοχή του Divine στην Λ.Κηφισίας. Στην κορυφή της σκάλας αντίκριζες αυτή την όμορφη παρουσία και την αντίστοιχη θέα...
Δεν μ'αρέσουν οι οδηγοί που χαζεύουν και πάνε σαν αργόσχολοι, αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους χρήστες του οδοστρώματος.
Μ' αρέσουν τα σκηνικά φλερταρίσματος που γίνονται με το αυτοκίνητο και όμορφες γυναικείες παρουσίες όταν οδηγούν μόνες τους χωρίς συνεπιβάτες.
Αν δεν ειχα για καποιο διαστημα το Golf, παιζει και να πιστευα οτι πηρες καποιου ειδους συγκινηση κανοντας ολα αυτα!
-
Έλα, αηδίες! Εδώ το ευχαριστιέμαι εγώ με το Bora!
-
Δε μ'αρεσει που δε συνεχιζει το 'φορουμιστικο παιχνιδι'
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
και με συνεπιβάτισσες είναι ακόμη καλύτερα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πες μου οτι παρκαρεις διπλα στο κοκκινο ΕΒΟ Θα εισαι εκει και το ΣΚ;Να ξερω να παρω μερικα κλουβια αυγα!!
Ποιο κοκκινο εβο; Πηγα και σημερα το μεσημερακι αλλα οχι για ψαρεμα,για...γκομενοδουλειες... Ωστε περνας απ το βιβαρι;Αμα ξερεις που πεφτει η σπηλια απεναντι μερια απ την παραλια (ξερεις,απο κει που ειναι το γηπεδο και γενικα απ τη μερια που αφηνουν τις βαρκες,εκει θα με δεις...) Φερε εσυ κλουβια αυγα και θα στα δωσω να τα βαλεις στις μασχαλες...
Παντως περιεργο,αν πηγες σημερα επρεπε να με δεις,ενα τουμπανο μπραβο απ το δρομο πανω απ την παραλια εκανε σαματα..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Παντως περιεργο,αν πηγες σημερα επρεπε να με δεις,ενα τουμπανο μπραβο απ το δρομο πανω απ την παραλια εκανε σαματα..
παλι τρυπησε η εξατμιση σου ρε?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Παντως περιεργο,αν πηγες σημερα επρεπε να με δεις,ενα καγκούρικο μπραβο απ το δρομο πανω απ την παραλια που έχανε λάδια
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]