-
Για το civic συμφωνώ, λαλακία του καινούργιου που νομίζει ότι ειναι ,,,,,....
Ποιος το πουλαγε 4000 χαμηλότερα? (το accord ειχε ακουστεί κάτι)
Επισήμως κανένας. (και ποτε το crv με διαφήμιση)
Μόνο αν κάποις έκανα σαν ντηλερ την έκπτωση για τα 10-20 που μείνανε...-4000 ήταν στανταρ η mitsoy
-
Δεν κατανοώ την αγανάκτηση ορισμένων. Τί δηλ. νομίζετε; ¨Οτι τα αυτοκίνητα είναι επένδυση; Είναι απλά ικανοποίηση μιας προσωρινής ανάγκης με ημερομηνία λήξης. Πάνε οι εποχές του ΄80 που αγόραζες αμάξι και το πούλαγες στην τριετία ακριβότερο απότι το αγόραζες (λόγω πληθωρισμού, υποτιμήσεων κλπ.)
Είναι λογικό στη δύση της καριέρας του ένα αυτοκίνητο να κοστίζει λιγότερο. Επίσης αυτοί που αγοράζουν τώρα Χtrail πρώτης γενιάς πρέπει ναναι συνειδητοποιημένοι ότι το χρειάζονται και όχι ότι το πουλάνε στο χρόνο επάνω γιατί δεν θα πάρουν κανένα σοβαρό ποσόν.
Απλά κοίταξα τις αγγελίες των μτχ. και με έπιασαν τα γέλια βλέποντας διάφορους τυπάδες να πουλάνε Xtrail τριετίας με τα λεφτά της σημερινής προσφοράς για το Xtrail 1ης γενιάς.ΥΓ 1 Eίναι γενικά θέμα η τσιφουτιά ορισμένων (αρκετών) που θέλουν να πατήσουν κάτω τον αγοραστή μεταχειρισμένου πουλώντας του αμάξι τριετίας -10% στην τιμή του καινούργιου. Ας το ΄βαλουν εκεί που ξέρουν (δηλ. στο γκαράζ τους εννοώ).
ΥΓ 2 Τώρα ποιά είναι η fair price για μτχ. είναι μεγάλο και οff topic ζήτημα... -
Η περίπτωση του μάλλον είναι πρωτόγνωρη για την ελληνική αγορά αφού δεν θυμάμαι αλλες περιπτώσεις ξαναεισαγωγής μοντέλου που έχει αντικατασταθεί απο καινούριο εδώ και 1 χρόνο. Το βέβαιο είναι ότι πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που είχε ζήτηση και μετά την αντικατάσταση του και η αγορά του πλέον αυτή την στιγμή θα πρέπει να είναι απόλυτα συνειδητή για το τι προσφέρει και πια η εικόνα του στην αγορά.
Θεωρώ πως είναι πολύ έξυπνη ... ίσως και τίμια η κίνηση της Nissan έχοντας στόχο να προσφέρει κάτι φθηνότερο αλλά και επίσης καλό απο το τρέχων μοντέλο (προστατευοντας το νέο XTrail απο τακτικές υποτιμήσεων, εκπτώσεων κλπ). Εξάλλου πόσο κοροιδευτικό θα ήταν για τους πελάτες του καινούριου μοντέλου να αρχίσει την τακτική διαφήμισης με μειώσεις τιμών κλπ ένα χρόνο μετά το λανσάρισμα του.
Ακόμα και για τους χ, ψ Tiguan λόγους ... φαίνεται πιο καλή κίνηση και σεβαστή για τους πελάτες να κρατάς στο ίδιο επίπεδο το τρέχον μοντέλο σου, παρά απο μέρα σε μέρα να διαφημίζεις μεγάλη έκπτωση-πτώση τιμών τύπου Rav4, Grand Vitara, Combass, κορεάτικα κλπ.
Εξάλλου σχεδόν όλοι απο 1 χρόνο και παραπάνω πριν την αντικατάσταση ενός μοντέλου ή και 1 χρόνο μετά το λανσάρισμα ξεκινούν τις μειώσεις τιμών προσφέροντας είτε καλύτερο εξοπλισμό απο τις βασικές εκδόσεις (Αvensis, Vectra) είτε μειώνοντας κατα πολύ τις αρχικές τιμές τους (C3, Ibiza, I30/Ceed κλπ) ή προσφέροντας και μειώσεις στα επιτόκια ή άτοκα (Fabia, Auris, 207 κλπ).
Και όλα αυτά φυσικά έχουν και τον αντίκτυπο τους και στην μεταπώληση τους. -
Ο χρήστης Οποιος σκεφτεται με αυτο το τροπο έγραψε:
Ενας λογος να μην ξαναπαρεις νισαν , αντε τωρα να πουλησεις αυτο που αγορασες περιση 30000 οταν πουλιεται το ιδιο 23000 σημερα , πανω απο 15 δεν το δινεις , σεβασμος στον πελατη μηδεν !!!............
O Θειος μου ειχε φερει εκει γυρω στις αρχες της δεκαετιας του 80 ενα ψυγειο(=οποιοδηποτε προΪον) απο την Αθηνα αυτα ξερετε τις ντουλαπες της GE(=οποιαδηποτε μαρκα) με φουλ εξτρα το οποιο το ειχε παρει τοτε 500 χιλιαρικα.
Ολοι στο χωριο περναγαν απο το σπιτι του και το χαζευαν που εβγαζε παγωμενο νερο και παγακια και ο Θειος μου καμαρωνε σα γυφτικο Νεοϋρκεζικο σκεπαρνι.
Σημερα τα ψυγεια παρομοιου τυπου κοστιζουν κανα 1300αρι ευρα περιπου 600 χιλιαρικα δηλ. και ο Θειος μου εξοργισμενος εσπασε κατι λαμπες GE που ειχε, βριζει τους Αμερικανους, ψηφιζει ΚΚΕ γιατι οι αθλιοι δεν τον σεβαστηκαν και φτηνηναν το ψυγειο δινοντας τη δυνατοτητα σε απειρως περισσοτερους να απολαυσουν συγχρονη τεχνολογια.
Ετσι ο κακομοιρης ο θειος μου δε θα βρει αγοραστη για το ψυγειο του παρα μονο το τοπικο γυφτο που μαζευει τα παλιοσιδερα (αμαξια, ψυχεια, πλετηρια, θερμοσιφουνες, ολα τα παλια αγοραζει...)Βλεπετε ο θειος μου ηταν τοσο ΕΞΥΠΝΟΣ που νομισε οτι αντι για ψυγειο(=οιοδηποτε προϊον) GE(=οιαδηποτε εταιρεια) αγορασε(=επενδυσε σε) ΜΕΤΟΧΕΣ της GE .
Μαντευω οτι ιδιας διανοητικης καταστασης με το θειο μου ειναι και ορισμενοι αλλοι που αγοραζουν αυτοκινητο και νομιζουν οτι κανουν επενδυση.... -
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Βλεπετε ο θειος μου ηταν τοσο ΕΞΥΠΝΟΣ που νομισε οτι αντι για ψυγειο(=οιοδηποτε προϊον) GE(=οιαδηποτε εταιρεια) αγορασε(=επενδυσε σε) ΜΕΤΟΧΕΣ της GE .
Μαντευω οτι ιδιας διανοητικης καταστασης με το θειο μου ειναι και ορισμενοι αλλοι που αγοραζουν αυτοκινητο και νομιζουν οτι κανουν επενδυση....Δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο...
-
επειδη ενδιαφερομαι και εγω για την αποκτηση του μπορει να μας πει καποιος τι εχει σαν εξοπλισμο και σε τι χρωματα ακριβως ερχεται και ποτε θα ειναι διαθεσιμο?
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Βλεπετε ο θειος μου ηταν τοσο ΕΞΥΠΝΟΣ που νομισε οτι αντι για ψυγειο(=οιοδηποτε προϊον) GE(=οιαδηποτε εταιρεια) αγορασε(=επενδυσε σε) ΜΕΤΟΧΕΣ της GE .
Μαντευω οτι ιδιας διανοητικης καταστασης με το θειο μου ειναι και ορισμενοι αλλοι που αγοραζουν αυτοκινητο και νομιζουν οτι κανουν επενδυση....Kαθυστερημένα...ένα σχόλιο.
Εάν ο θείος σου αγόραζε το ψυγείο (που δεν έχει τόσο αντίκτυπο για την λειτουργία του όσο ένα ακινητοποιημένο απούλητο αμάξι) κατασκευής 3/1978 τον 6/1981 με 400.000 αντί των 500 που πωλείται θεωρείς ότι θα ήταν ευκαιρία;Θα συμφωνήσω ότι είναι λίγο ύποπτο αυτό. Μπορεί να είναι απούλητα από Ιαπωνία...μια εικασία.
Αλλωστε μην πάτε μακρυά...φίλος εδώ μέσα δεν αγόρασε Pajero Pinin χωρίς να γνωρίζει ότι ήταν ακινητοποιημένο σε τελωνείο της Ιταλίας νομίζω 2+ χρόνια ως καινούριο από Σαρακάκη. Εκείνος βέβαια δεν έκανε καν έκπτωση.
-
-4000 είχαν αυτά.... μέγα σκάνδαλο
-
ανα μπράβο...!
Συνέβη πάντως...ο Storm νομίζω ήταν που είχε πάρει χωρίς να το ξέρει ότι ηταν ακινητοποιημένα καιρό. -
Ta X-trail νομίζω εχει διευκρινιστεί οτι πρόκειται για 'φρέσκα' αυτοκίνητα κι οχι στοκ
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Ta X-trail νομίζω εχει διευκρινιστεί οτι πρόκειται για 'φρέσκα' αυτοκίνητα κι οχι στοκκαι στα Pajero έτσι έλεγαν...
-
οχι ρε παιδιά... το ήξερέ όλη η αγορά ότι ήταν στο τελωνείο. Φαινεται και απο τα χαρτιά του
-
δηλαδη λετε οτι αυτα που ερχονται η μαλλον που ειναι εδω στο τελωνειο ειναι στοκ η οχι?
NISSAN X-TRAIL (ΤΟ ΠΑΛΙΟ) ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ DEALERS THΣ NISSAN!