-
Δεν μου αρέσει που μου κλείδωσαν το ποστ 'Αγοράστε γαιδούρια'
Και σε μας μάλλον δεν άρεσε που το άνοιξες. [mod mirage] -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
matiz 3
Χθες το πρωί το φόρτωσα και τό στειλα στο συνεργείο που μού πε ο μαντράς.
Σήμερα λέω δεν παίρνω κανα τηλέφωνο να δω πως πάμε.
Τάσ(ος): Γειά, είμαι ο Τάσος με το Ματίζ.
Μάσ(τορας):Γειά...
Τάσ: Πως πάμε;
Μάσ: Τι έχει το αυτοκίνητο;
Τάσ: Εμένα ρωτάς;
Μάσ: Αμα δε μου πείς τι έχει, τι να φτιάξω ρε φίλε;
Τάσ: Δε δουλεύει.
Μάσ: Α, καλά θα το κοιτάξω...πάρε την οδική βοήθεια ......................................
.......................να σε πάει σε άλλο μάστορα γιατί σε βλέπω για Ματιζ 12 εδώ μέσα...Κι όμως οι προβλέψεις σου πέφτουν στο κενό . Το μαστόρι βρήκε την βλάβη. Τον πήρα τηλέφωνο στις 5 και μου είπε πως έφταιγε η καλωδίωση, και τώρα παίζει μια χαρά.
(Τώρα ποια καλωδίωση, και τί ακριβώς 'εφτιαξε' θα σε γελάσω. Ας μην μπαίνουμε σε λεπτομέρειες.. )
Ας μπώ και λίγο on topic
Μ αρέσει που αύριο παραλαμβάνω το εργαλείο.(Πάσχο τα στήνουμε; ) -
Μ' αρέσει που, αύριο, τελειώνω την τελευταία μου εκκρεμότητα, στην δουλειά, και θα ηρεμήσω, λίγο, μετά από, σχεδόν, 2 μήνες συνεχούς τρεξίματος!! (τώρα γράφω από το γραφείο!!!)
Δεν μ' αρέσει που, πλέον, είμαι τόσο κουρασμένος, που δεν έχω κουράγιο για τίποτα!!
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Μ αρέσει που αύριο παραλαμβάνω το εργαλείο.(Πάσχο τα στήνουμε; )Ποιο εργαλειο ρε συ; Κι αλλο θα αγορασεις; Αντε και μολις το παρεις να τα στησουμε (τα τουβλακια του Jenga γιατι δεν εχεις χερια..)
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μ' αρέσει που, αύριο, τελειώνω την τελευταία μου εκκρεμότητα, στην δουλειά, και θα ηρεμήσω, λίγο, μετά από, σχεδόν, 2 μήνες συνεχούς τρεξίματος!! (τώρα γράφω από το γραφείο!!!)Δεν μ' αρέσει που, πλέον, είμαι τόσο κουρασμένος, που δεν έχω κουράγιο για τίποτα!!
Σώπα, τρώγοντας έρχεται η όρεξη!
-
Μου άρεσε (πάρα πολύ ) το πρώτο μου wing-over με big ears, σήμερα. Roller coaster αίσθηση, σε 1000+ μέτρα ύψος. Στην αρχή τουλάχιστον, κυριολεκτικά χ@$t%
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μ αρέσει που αύριο παραλαμβάνω το εργαλείο.(Πάσχο τα στήνουμε; )
Ποιο εργαλειο ρε συ; Κι αλλο θα αγορασεις; Αντε και μολις το παρεις να τα στησουμε (τα τουβλακια του Jenga γιατι δεν εχεις χερια..)
Οχι ρε, δεν εννοώ να τα σπρώξουμε. Εσύ είσαι πιο γυμνασμένος.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μου άρεσε (πάρα πολύ ) το πρώτο μου wing-over με big ears, σήμερα. Roller coaster αίσθηση, σε 1000+ μέτρα ύψος. Στην αρχή τουλάχιστον, κυριολεκτικά χ@$t%
Δεν μου αρέσει που παρόλο τον ιδρώτα που έχω ρίξει στο control αυτές τις μέρες οι απογειώσεις μου εξακολουθούν να είναι κάκιστες. Δεν μου αρέσει που επαναλαμβάνεται η ιστορία με όλα τα σπορ. Μόνο με επιμονή και απίστευτο κόπο τα καταφέρνω*, ενώ κάποιοι άλλοι τα 'πιάνουν' με την μια.Αν δεν προλάβω να σκοτωθώ πάντως, θα γίνω καλός πιλότος.
*Εμφανέστατη η έλλειψη αυτού που οι Βρετανοί ονομάζουν kinesthetic intelligence.
Τι εννοείς? Για χάντγκλάιντινγκ λές?
-
Paragliding.
-
Φαίνεται λίγο μπρρρρ κατάσταση, αλλά πρέπει να είναι γ@μ@το!!!!!
-
M' αρέσει που θα φύγω Χαλκιδική για το ΠΣΚ
Μ' αρέσει που αγόρασα ακόμα 2 βιβλία
Μ' αρέσει που θα έρθει φίλος για να πάμε για μπάνιο μαζί
Μ' αρέσει που ο καιρός περνάει
Δεν μ' αρέσει που δεν ξέρω αν θα καταφέρω να αφιερώσω όσο χρόνο θέλω για διάβασμα
Δεν μ' αρέσει η κατάσταση και ο τρόπος οδήγησης στους Ελληνικούς δρόμους. -
Κούνελε πού θα πας?
Να μην ανοίξεις σελίδα. Να κάθεσαι και να βλέπεις το γαλάζιο και να ακούς αγαπημένη μουσικούλα
Όσο για τους δρόμους και την κατάσταση βγάλε φωτό να τις ποστάρεις από βδομάδα -
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Φαίνεται λίγο μπρρρρ κατάσταση, αλλά πρέπει να είναι γ@μ@το!!!!!Μπρρρρ στον βαθμό που ο πιλότος δεν έχει φτάσει το απαιτούμενο επίπεδο εξοικείωσης με την πτέρυγα του (ναι, εγώ φοβάμαι). Η αίσθηση μόνο μπορεί να περιγραφεί.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Κούνελε πού θα πας?
Να μην ανοίξεις σελίδα. Να κάθεσαι και να βλέπεις το γαλάζιο και να ακούς αγαπημένη μουσικούλα
Όσο για τους δρόμους και την κατάσταση βγάλε φωτό να τις ποστάρεις από βδομάδαΜε βλέπω για Ακτή Καλογριας το Σάββατο.
Σελίδα θα ανοίξω μαζί με μουσική, αγαπημένη καλοκαιρινή διασκέδαση. -
Καλά να περάσεις , μόνο φύγε πουρνό πουρνό γιατί η κίνηση δεν αντέχεται για ένα φινετσάτο γάλλο
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Κούνελε πού θα πας?
Όσο για τους δρόμους και την κατάσταση βγάλε φωτό να τις ποστάρεις από βδομάδαΜε βλέπω για Ακτή Καλογριας το Σάββατο.
Σελίδα θα ανοίξω μαζί με μουσική, αγαπημένη καλοκαιρινή διασκέδαση.Όχι σε εκείνο το κωλόμπαρο που χρεώνει ΞΕΧΩΡΑ ξαπλώστρες και καφέδες.
-
Μ αρεσει που σε μια βδομαδα ΑΚΡΙΒΩΣ τελειωνει το μαρτυριο μου.
Δε μ αρεσει που σε μια βδομαδα ΑΚΡΙΒΩΣ τελειωνει το μαρτυριο μου. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δε μ αρεσει που σε μια βδομαδα ΑΚΡΙΒΩΣ τελειωνει το μαρτυριο μου.Ο όσιος Πασχάλης ο αναποφάσιστος μάρτυρας!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δε μ αρεσει που σε μια βδομαδα ΑΚΡΙΒΩΣ τελειωνει το μαρτυριο μου.Παλεύει μέσα σου ο ιταλός με τον ιάπωνα;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δε μ αρεσει που σε μια βδομαδα ΑΚΡΙΒΩΣ τελειωνει το μαρτυριο μου.θα αλλάξεις αμάξι;;
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]