-
'H σελίδα δεν βρεθηκε' μας λέει το παραπάνω λίνκ.
Την εσωσες πουθενα;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
'H σελίδα δεν βρεθηκε' μας λέει το παραπάνω λίνκ.Την εσωσες πουθενα;
εδώ είναι:
http://lamianews.blogspot.com/2008/07/b ... _4076.html -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Πρωτη φορα βλεπω καποιον (ΕΛΠΑ) να καλει τους ενδιαφερομενους να σφαχτουν, συνηθως γινεται αναποδα η διαδικασια.Ακριβώς η ίδια διαδικασία ακολουθήθηκε πριν χρόνια (2004 ?) για το ράλι Μεγ. Βρετανίας. Πρόσκληση ενδιαφέροντος σε ενδιαφερόμενες πόλεις και τελικά επικράτησε το Cardiff. Δε βλέπω τίποτα το μεμπτό. Τηρουμένων των αναλογιών, έτσι ανατίθενται γενικά μεγάλα γεγονότα, πχ. Ολυμπιακοί. 'Ποιός δίνει το καλύτερο 'πακέτο' (*), να τον προτιμήσουμε'
(*) Πάσα στον ALPINESTARS
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
'Ποιός δίνει το καλύτερο 'πακέτο' (*), να τον προτιμήσουμε'(*) Πάσα στον ALPINESTARS
.....ΚΑΛΗ Η ΠΑΣΑ,......ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΜΑΜΑΚΙΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙΣ ΣΕ ΑΔΕΙΟ ΤΕΡΜΑ.
...ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. -
nass οπως λες προσκληση σε ενδιαφερομενες πολεις. Ποσο ενδιαφερομενες ηταν τελικα οι αλλες πολεις εκτος της Λαμιας το δειχνει η εξελιξη των πραγματων. Εξαλλου εγω δεν υποστηριξα οτι το 'πειτε μας αν ενδιαφερεστε να μας πληρωσετε για το ραλι' ειναι μεμπτο, αστειο το χαρακτηρισα. Οπως αστειο μου φαινεται να ζητανε φακελο διεκδικησης απο την Λαμια, ειναι σα να ζητας να σου φερουν μενου στο εστιατοριο που τρως κατι χρονια.
Το μεμπτο, για μενα παντα, ειναι να ζητας οικονομικη σανιδα σωτηριας απο κρατος και ΟΤΑ για ενα γεγονος που - θεωρητικα - εχει τοσο μεγαλη απηχηση. Και μαλιστα οχι μια σανιδουλα αλλα 2-3 εκ. ευρω οπως υποστηριξε οτι στοιχιζει ο προεδρος το ραλι. Ας τα βρουνε απο την αγορα αυτα τα λεφτα, οχι απο ΟΤΑ της επαρχειας με τις χιλιες δυο αναγκες.
-
**>Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ας τα βρουνε απο την αγορα αυτα τα λεφτα, οχι απο ΟΤΑ της επαρχειας με τις χιλιες δυο αναγκες.
**
ΜΠΗΚΕ ΓΚΟΛ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...........?????
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ας τα βρουνε απο την αγορα αυτα τα λεφτα, οχι απο ΟΤΑ της επαρχειας με τις χιλιες δυο αναγκες.Πρεπει να πω οτι πληροφορηθηκα απο το πλεον αρμοδιο προσωπο οτι οι απαιτησεις απο τους ΟΤΑ δεν εχουν να κανουν με οικονομικα ανταλλαγματα. Καλο αυτο.
-
Καλησπέρα,
Αν και βλέπω ότι πλέον το forum έχει αποφασίσει για το που θέλει να γίνει το επόμενο Acropolis (Λαμία), και το μόνο που μένει είναι να αποφασίσει και η αρμόδια επιτροπή τη Λαμία ή την Ιτέα ως κέντρο του αγώνα, θα ήθελα να πω και εγώ την άποψη μου γιατί θέλω να γίνει εκεί.
Ξεκινάω...
Θέλω να γίνει εκεί και συγκεκριμένα σε Ιτέα - Λαμία γιατί ΑΥΤΟ για μένα είναι το Ακρόπολις.....
Θέλω να παέι ξανά στα μέρη που λατρέψαμε και θαυμάσαμε τον Κο Στρατή με την υπέροχη συνογηγό του και το δεξιοτίμονο Micra..δεξιοτίμονο δεν ήταν;;;
Θέλω να ξαναπάει εκεί που τρομάξαμε, ''τα χρειαστήκαμε'', αλλά και χειροκροτήσαμε ατελείωτα τον Νάσσουλα όταν ''έφυγε'' στο κλασικό S στις Καρρούτες..
Θέλω να ξαναπάει εκεί....εκεί στη διαστάυρωση της Ε.Ο Ιτέας - Ναυπάκτου προς το χωριό Ερατεινή για να ξαναδούμε τους Παναγιωτόπουλο - Πάνου με το celica στα χρώματα της BΡ...
Θελω να ξαναπάει εκεί όπου έμαθα τι είναι τετρακίνηση, τι είναι το φύσημα που ακούγεται απο τον κινητηρα και πως καταφέρε ο Ericsson με το lancer αφου πήρε σβάρνα 5-6 αυτοκίνητα στην απλή να γράφει πρώτους χρόνους στην ειδική.....
Θέλω να ξαναπάει εκεί που το 68% στο φορουμ και το 100% της κοινής γνώμης εάν ερωτηθή εκτιμώ ότι την ίδια απάντηση θα δώσει έστω και εάν κατάγεται απο το Ορμένιο του Έβρου...
Επίσης θέλω να πω ότι θέλω να βλέπω όσο το δυνατόν πιο πολλές ελληνικές συμμετοχές έστω και εάν σέρνονται (οπως γράφτηκε παραπάνω) γιατί AYTOI είναι το Ακροπολις.....
Θελώ να τους βλέπω έστω και εαν τρεχουν με favorit(όπως κάποια χρονιά λες και είχαν φωλιά στο Ελευθεροχώρι).. Θελω να βλέπω τον πρωην μάστορα μου να τρέχει με τον γιο του (Λαδογιάννης - Λαδογιάννης)!!!!!Επίσης θέλω να ανανεώνω το ραντεβού μου με τη Σταθάκη και την τρελοκοτσιδού......Τον Πλατύ, τον Ζήση , τον Τσαδαρη, τον Αγγελίδη, το Λεωνίδα και τόσους άλλους ακόμα...
Θέλω τελειώνοντας να πω ότι θέλω να γίνει εκεί, Ιτεα -Λαμία γιατί εκεί μυήθηκα απο τον πατέρα μου στο τι είναι το Ακρόπολις και εκεί επιθυμώ να μυήσω και τον γιο μου και όχι στη λεωφόρο Τατοϊου ή στην Αυλώνα που όταν πάει ανάποδα δεν ξέρω και εγώ πως λέγεται....Αυτά γιατί για εμένα και αλλους τόσους θέλω να πιστεύω αυτό είναι το Ακροπολις, μια παράδοση που θέλουμε να περάσει απο γενιά σε γενιά....
Εμεις που είμαστε αυτοι που περιμένουμε πως και πως να έρθει το Ακρόπολις δεν μπορούμε να πούμε τι πρέπει να γίνει...δεν μας ενδιαφέρει εάν το χρήμα και οι χορηγοί και δεν ξερω εγω τι άλλο είναι αυτά που καθορίζουν την τύχη του αγώνα.....αυτο που ξέρω είναι ότι ψηφίζω κάποιους για να υπηρετούν τους πολλούς και όχι τους λίγους που προσπαθούνα να αυξήσουν τα εσοδα τους....Αυτο που παρατήρησα οοοοολα αυτα τα χρόνια είναι η παντελης έλειψη όλων τον αρμοδίων υποργείων...αδιαφορία απο όλους τους φορείς και απο όλα τα ΜΜΕ ιδίως τα κρατικά κανάλια....γιατί;;;;μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει για τί;;; μπορεί κάποιος απο εσάς που είστε η ψυχή του αγώνα να μας πει γιατί δεν ανιδράει μπροστά σε αυτό το μοναδικό φαινόμενο;;δεν υπάρχουν εκλεγμένα όργανα απο τους ίδιους τους αγωνιζόμενους;;;;
αυτά ήθελα να πω....ίσως είμαι λίγο γραφικός ίσως όλα αυτά που είπα να είναι άσχετα....ισως...οκ δεν πειράζει συγχωρήστε με..Πάντως θα ήθελα μια απάντηση απο όσους μπορούν (και θέλουν) γιατί αυτη η αδιαφορία για τον ΕΘΝΙΚΟ μας αγώνα απο την πολιτεία; και για την τρομερή απάθεια της αρχής (όποια και εαν είναι αυτή) του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού... -
Γιατί δεν είναι big business ή big politics;
Γιατί όλοι εμείς που παρακολουθούμε τα 'ράλια' είμαστε αλήτες-κοντράκηδες για όλους τους 'καθωσπρέπει'...
_
-
Ο χρήστης ALPINESTARS έγραψε:
Αυτή ήταν όλη η συζήτηση μέχρι του χρόνου ρε παιδιά;
Υπάρχει καμία εξέλιξη;
Πάρθηκε καμιά απόφαση;_
Οσον αφορα εμας εδω μεσα,παει το αποφασισαμε....Λαμια.
Για τους καθ'υλην αρμοδιους δεν ξερω.
....Ουτε κι εγω ξερω.....
Το μονο που ξερω ειναι οτι στους καθ'υλην αρμοδιους, παντα αρεσε το φρεσκο ψαρι του κορινθιακου και οι **μπιλιες στα ''ορφανα'' και το ''τοξο του 9''....... **....HΔΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ 70 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ SERVICE PARK Κ.Λ.Π, ......ΚΑΙ 400.000EUR JACK-POT!!!!!!!!!!
....ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΧ-ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ!!!
-
Ο χρήστης ALPINESTARS έγραψε:
....HΔΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ 70 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ SERVICE PARK Κ.Λ.Π, ......ΚΑΙ 400.000EUR JACK-POT!!!!!!!!!!
....ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΧ-ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ!!!
Από ποιά πόλη??
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Από ποιά πόλη??E, για να λέει Jack Pot, από ποια θα είναι...
_
-
μεχρι πριν μια βδομάδα που ήμουν εκεί δεν είχε ακουστεί κάτι...είχανε κάτι άλλα θεματα να ρυθμίσουνε, κατασκευή μαρίνας κλπ...παντως το ιστορικό κατα τον Δεσποτό του χρόνου δεν θα ειναι εκεί.
-
Ετυχε χτες να δω ειδήσεις του Star Λαμιας και ειχαν θεμα για το ράλυ ακροπολις και ήταν πολυ απαισιοδοξοι και ελεγαν για προειλημμενη αποφαση να παει το ράλυ του χρονου Λουτρακι. Εχετε μαθει κανενα νεο?
-
Ο χρήστης onthelimit έγραψε:
Ετυχε χτες να δω ειδήσεις του Star Λαμιας και ειχαν θεμα για το ράλυ ακροπολις και ήταν πολυ απαισιοδοξοι και ελεγαν για προειλημμενη αποφαση να παει το ράλυ του χρονου Λουτρακι. Εχετε μαθει κανενα νεο?Μετά από όλα αυτά που είδαμε/ ακούσαμε/ διαβάσαμε τον τελευταίο καιρό (Ράλλυ Χαλκιδικής κτλ), γιατί να περιμένουμε κάτι διαφορετικό;;;
-
...χλιδατα πραγματα, οχι παιζουμε αφου το 09 δεν εχει Μονακο στο ΜΟΝΤΕ θα εχει Κορινθιακο! σε αναμονη λοιπον της αποφασης, αν και πιστευω οτι το γνωριζουν απο σχεδον την επομενη του τερματισμου.
-
ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΛΠΑ.................................http://www.lamiafm1.gr/index.php?newsid=3771' target='_blank
-
Tουλαχιστον τελικα οποια και να ειναι η αποφαση ο αγωνας να παρει τη θεση που του αξιζει.Λουτρακι η Λαμια η και σε καθε τοποθεσια στο μελλον (?) να βγει απο τον ληθαργο η πολιτεια γιατι δεν αρκει μονο η προσπαθεια ολιγων που μετα απο καθε επιτυχια την καπηλευονται πολλοι ...αλλα ρε παιδια ΟΧΙ παλι σε στρατιωτικο χωρο (στην περιπτωση Λουτρακιου) ΛΑΘΟΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΛΑΘΟΣ!!!τον κοσμο τον θελουμε και δε κατεβαζουμε ρολλα στις 10 για σιωπητηριο!ποτε θα φερει ο μπαμπας που δουλευει εως αργα το απογευμα το γιο του? Συγνωμη κλεισαμε για σημερα! ο κοσμος χρειαζεται παντου να δει να μαθει τον χωρο που εχει αναγκη την προβολη. Οχι ασφαλεια μοναδος με πολιτικα στις γωνιες που ψαχνουν για πρακτορες.
-
Ο χρήστης nikos al έγραψε:
ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΛΠΑ.................................http://www.lamiafm1.gr/index.php?newsid=3771' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blankΠιο σιχαμένη κινηση απο το να βαζεις ενα ραλυ με τοσο βαρυ ονομα σε δημοπρασια δεν υπαρχει. Αυτός ο Δεσποτοπουλος με κανει να ξερναω. Αλλα τι να το κανεις σε μια χωρα που η διαφθορα εχει φτασει στο κατακορυφο η ΕΛΠΑ θα εμενε εξω απο το χωρο της αρπαχτης και της μιζας. Γιατι μιζα λεγεται αυτό που κάνουν, ποιος δινει τα πιο πολλα να παρει τον αγωνα.
Παμε λοιπον για εναν αγωνα που θα ειναι κατα τα 2/3 ιδιος με τον περσινο και με τις ειδικές που φαγαμε στα μουτρα ολα αυτα τα χρονια και βαρεθηκαμε. -
ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ
http://lamianews.blogspot.com/2008/09/b ... _3011.html' target='_blank[code][/code]
Παμε Λαμια?