-
Έχει γονείς νεότατους. Και δεν 'δουλεύει συνέχεια', ελαιοχρωματιστής είναι ο άνθρωπος. Τον μισό χρόνο (απλά) κάθεται!
Δεν είναι θράσος να ζητάει η γυναίκα (που δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα υγείας και δεν εργάζεται) να την συνοδεύσει ο άντρας της στο γυναικολόγο, και μάλιστα καλοκαίρι που καίγεται από δουλειά; Τι στο καλό να κάνει ο άντρας 2 ώρες στην αναμονή του γυναικολόγου;;;
Τεσπα, μην το παρακουράσουμε. Ελπίζω, όπως είπα και πιό πάνω, να τα βρουν. Αλλιώς, κατά την ταπεινή μου άποψη, να πάρει τα παιδάκια ο πατέρας όπως πρότεινε κι ο ίδιος... -
κοιτα.. προφανως τον ειχε βρει πριν παει στον .. γυναικολογο, εκτος αν τον πετυχε στο δρομο για τον γυναικολογο (χλωμο) ή στην αναομνη του γυναικολογου.. Λες να ειναι ο ιδιος ο γυναικολογος?.. ολα τα αλλα ειναι σε δουλεια να βρισκομαστε! Φαινεται την ολη φαση οικογενεια την πηρε αβιαστα και στο 'νταξ μωρε, τωρααααα!'
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Χθεσινή ιστορία, στο γραφείο συμβούλου όπου είχε πάει ζευγάρι στα πρόθυρα του χωρισμού.
Αυτή 28 αυτός 32, όμορφα παιδιά κ τα 2, με δυο μικρά 3 + 4 χρόνων. Αυτή έχει 'φίλο'. Αυτός μόνο δουλεύει. Το παράπονό της; Που όταν έπρεπε να πάει στην Πάτρα στο γιατρό, ο άντρας της δεν πήγαινε μαζί, γιατί δούλευε. Μια - δυο φορές μόνον πήγε. Ενώ ο γκόμενος πηγαίνει όποτε του πει, δεν έχει δουλειά τ' απόγευμα...
Ο νεαρός έλεγε ότι την συγχωρεί και θέλει να μεγαλώσουν τα παιδιά τους μαζί. Αλλά αν αυτή δεν θέλει, να του δώσει και τα δυο παιδιά και να πάει να ζήσει με τον άλλο.
Αυτή επέμενε: Να πάρει ένα παιδί ο καθένας.
Αυτός είπε: 'Δεν θέλω να χωρίσω τα παιδιά μου, πρέπει να τα δείτε τι όμορφα που παίζουν μαζί. Είναι πολύ αγαπημένα'. Κι ο σύμβουλος μάλλον θα ήθελε να την πνίξει...
Τελικά, την κράτησε καμιά ώρα μόνη και της έλεγε, της έλεγε, της έλεγε, ... Ελπίζει να έχει αποτέλεσμα. Κι εγώ το ίδιο...Για πολλά χαστούκια η κυρία μιλάμε.
ΤΙ είναι τα παιδιά για να τα χωρίσουν και να πάρει από ένα ο καθένας, στραγάλια ;;;;;;;Kαλα η τυπισα δεν παιζεται.
Για εμενα δεν αξιζει να καταπιεζεσαι σε μια συμβιωση χωρις νοημα (μιας και μια ζωη εχεις γιατι να την χαραμισεις?) ουτε να θεωρεις τα παιδια σου χαζα και οτι δεν καταλαβαινουν τι γινεται.
Το καλητερο (κατα τη γνωμη μου παντα, και κρινοντας εκ του αποτελεσματος) ειναι να χωρισουν οι γονεις, ωστε να ειναι σε θεση να συνηπαρχουν χωρις φωνες και μαλακιες με τα παιδια τους οποτε αυτο χρειαζεται (οσο το δυνατον περισοτερο) σιγουρα τα παιδια δεν θα το δεχθουν ευκολα αυτο, αλλα απο το να βλεπουν τσακωμους και λοιπες @@ιες χιλλιες φορες καλητερα.
Μεταξυ μας παντως για τον πατερα πιο πανω που ηθελε να παρει εκεινος τα παιδια, αν η μανα ειναι νορμαλ ανθρωπος πιστευω θα ειναι καλητερα να τα παρει εκεινη τα παιδια σε αυτην την ηλικια τουλαχιστον
Μα η μανα φαινεται οτι δεν ειναι νορμαλ ανθρωπος..
Ποιος ειναι αρκετα ηλιθιος ωστε να θελει να χωρισει τα παιδια του;
Απο που κι ως που; Και πως διαλεγεις ποιο θα παρεις; Με το χρωμα μαλλιων; Η τον εξτρα εξοπλισμο;
Μονο και μονο απο τη δικαιολογια του γιατι εχει γκομενο..
Δεν με φροντιζει αρκετα, θελω αλλον εναν μ@λ@κ@ να με πηγαινει στο γιατρο, ο ενας που δουλευει για να μας φροντιζει δε μου φτανει..
Καποια στιγμη και αυτη και αυτος θα πεθανουν.
Τα αδελφια τοτε θα ειναι το καθενα μονο του αντι να ειναι δεμενα μεταξυ τους και να αλληλουποστηριζονται, μιας και αδελφια δεν θα ειναι, αλλα απλοι φιλοι/γνωστοι, και αμα.. Εξαρταται απο τη πικρα που θα βγαλει ο καθενας στο παιδι που διαλεξε..Ενταξει ρε παιδια η συγκεκριμενη ειναι ουφο. Γενικα μιλαμε. Το οτι η γυναικα κερατωσε τον ανδρα δεν εχει καμια σχεση για την επιμελεια των παιδιων. Αν η μανα δεν ειναι πρεζονι, πορνη δεν εχει γενικα καποιο σοβαρο ιατρικο προβλημα που να την καθιστα ανικανη να μεγαλωσει τα παιδια, (δεν ξερω τι γινεται αν ειναι ανεργη) 99% το δικαστηριο της δινει την επιμελεια. Σωστο κατα την γνωμη μου, αλλα αδικο για τον πατερα που δεν θα χαρει τα παιδια του.
-
Τραγική για μένα αυτή η εμμονή να δίνεται η επιμέλεια στην Μάνα. Τα παιδιά έχουν ανάγκη μεν και τους δυο γονείς αλλά αν δεν γίνεται αυτό ας έχουν αυτόν που μπορεί να τα στηρίξει και να τα διαπαιδαγωγήσει καλύτερα. Βλέποντας τις σύγχρονες μάνες δεν μπορώ να πω ότι η πλειοψηφία πλέον είναι καλύετρες από τους σύγχρονους πατεράδες που μετέχουν εξίσου στην ανατροφή και είναι πλέον ίσως και περισσότερο δίπλα στα παιδιά τους.
-
Δυστιχος για τους αντρες η μανα εχει το πρωτο λογο οσον αφορα το ενστικτο του παιδιου.Ειναι πολυ πιο δεμενο με την μανα αλλα φυσικα χρειαζεται και τον πατερα .Σιγουρα στην προκειμενη περιπτωση την'λεζα' θα την πληρωσουν τα παιδια αφου θα στερηθουν την αρμονια της οικογενειας.Εξοργιζομαι οταν δεν υπαρχει κατανοηση στο αντρογυνο και κυριος για λογους ανουσιους και εξευτελιστικους που οδηγουν σε χωρισμους.Και που πας βρε γυναικακι με τον γκομενο στον γυναικολογο?,,,,επειδη εργαζεται ο συζηγος και τρεχει για σενα ?Ειιιιιιιιιιμαρτον που λεει και ο γνωστος!!!!!!!!
Απο δω και περα πιστευω οτι χωραει αναλυση για μελλοντες δολοφονους!!!!!!
Και να βλεπεις τα παιδια με τον γκομενο ,,,,,και να εχουν και κατευασμενα προσωπα ,,,λυπημενα και δεν ξερω και εγω τι!!!!!
Ε,,,,,ρε βιτσα που χρειαζεται!!!!!!!! -
Αντώνης (7χρονο) κι εγώ στο αυτοκίνητο.
Α: Αποκλείεται να βρω γυναίκα όταν μεγαλώσω.
Η: Γιατί, Αντωνάκη μου;
Α: Ποιά θα με θέλει, ρε μπαμπά; Δεν βλέπεις τα πόδια μου που είναι όλο σημάδια απ' τα χτυπήματα;
Η: Έεεελα ρε Αντωνάκη, είπα κι εγώ, θα σου έχουν περάσει όλα μέχρι να μεγαλώσεις βρε.
Α: Λες;
Η: Σίγουρα!Αλλάξαμε κουβέντα στα γρήγορα, ευτυχώς γιατί δεν μπορούσα να κρατήσω τα γέλια κι άλλο.
-
Anhpsios toy patrioy moy 10 xronwn. (Mixalhs)
M: Poy einai ekeinh h ksan8ia me to kitrino mini forema poy eixes mazi soy sthn deksiwsh ton perasmeno mhna.
A: Ase re Mixalh. Xwrhsame giati eimaste makrya o enas apo ton allon. Egw edw kai ayth Ellada.... Alla giati rwtas?
M: Kala xazos eisai? Afhses tetoio kommati?
(kaggelo egw kai synexizei)
M: A re na mhn eimai 8 xronia megalyteros.......Petagetai kai h aderfh toy poy einai 7,5 xronwn..... (Renata)
R: Mama mama mama....... O Alexandros emeine pagwto me ayta poy akoyei....
Meta ena oloklhro trapezi eliwse sto gelio gia kana 5lepto.....
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Anhpsios toy patrioy moy 10 xronwn. (Mixalhs)M: Poy einai ekeinh h ksan8ia me to kitrino mini forema poy eixes mazi soy sthn deksiwsh ton perasmeno mhna.
A: Ase re Mixalh. Xwrhsame giati eimaste makrya o enas apo ton allon. Egw edw kai ayth Ellada.... Alla giati rwtas?
M: Kala xazos eisai? Afhses tetoio kommati?Μια και αυτό το 'κομμάτι' με το κίτρινο μίνι είναι στην Ελλάδα, δεν λες μια καλή κουβέντα για κανένα συνφορουμίτη του εσωτερικού; Δεν το λέω για μένα, παντρεμένος άνθρωπος είμαι, αλλά σε αυτό το φόρουμ βρίσκονται μια χαρά παιδιά, άλλοι φτασμένοι και άλλοι νεαροί και πολλά υποσχόμενοι, με τις γλώσσες τους, τα πτυχία τους, μερικοί οδηγούν και αρκετά ενδιαφέροντα μοντελάκια.
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Anhpsios toy patrioy moy 10 xronwn. (Mixalhs)M: Poy einai ekeinh h ksan8ia me to kitrino mini forema poy eixes mazi soy sthn deksiwsh ton perasmeno mhna.
M: A re na mhn eimai 8 xronia megalyteros.......Ποιός μπορεί να βάλει εκείνςες τις φατσούλες με τα πανό που λένε:
This tread is WORTHLESS wihout PICS !!! -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Anhpsios toy patrioy moy 10 xronwn. (Mixalhs)
M: Poy einai ekeinh h ksan8ia me to kitrino mini forema poy eixes mazi soy sthn deksiwsh ton perasmeno mhna.
M: A re na mhn eimai 8 xronia megalyteros.......Ποιός μπορεί να βάλει εκείνςες τις φατσούλες με τα πανό που λένε:
This tread is WORTHLESS wihout PICS !!! -
Paidia sorry alla san prwhn einai diskolo na balw.....
Ektws an 8elete photo apo ta ksaderfakia moy poy plai einai dyskolo na balw ka8ws einai minors.... -
Δεν κατάλαβες, το κίτρινο μίνι θέλουμε να δούμε. Το πρόσωπο κρύψ' το.
-
Ρε Αλεξ, απο τοτε που πηγες στην Ξενιτια εγινες μοναχοφαγας? Εγω σε θυμαμαι κουβαρντα ρε φιλε!
-
Ma giati to les ayto re moyrgo......
illias: 8a psaksw na brw mia toy kitrinoy mini.....
-
Kouk, πως λένε το συγκρότημα που παίζει ο γιος σου? Θα παίξουν στο Schooligans - SCHOOLWAVE?
-
Πριν λίγο πήγε και άνοιξε το ντουλάπι που βαζουμε τα γάλατα. Αρχισε να παιζει μαζι τους αλλά ξαφνικα ένα επεσε κάτω και την χτύπησε στο ποδαράκι της - που ήταν ξηπολυτη.
Φωνές κλάμα κακό χαμός!!!Την παιρνω στην αγκαλιά μου και αρχίζω να την φιλάω να την παρηγορώ πχ έλα μωρο μου μεχρι να παντρευτης θα εχει γίνει καλά, δεν ειναι τιποτα κλπ κλπ
Αυτη έχει βάλει τα χεράκια της γύρω απο το λαιμο μου και με εχει αγκαλιάσει τόσο σφιχτά που πονουσα.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Χθεσινή ιστορία, στο γραφείο συμβούλου όπου είχε πάει ζευγάρι στα πρόθυρα του χωρισμού.
Αυτή 28 αυτός 32, όμορφα παιδιά κ τα 2, με δυο μικρά 3 + 4 χρόνων. Αυτή έχει 'φίλο'. Αυτός μόνο δουλεύει. Το παράπονό της; Που όταν έπρεπε να πάει στην Πάτρα στο γιατρό, ο άντρας της δεν πήγαινε μαζί, γιατί δούλευε. Μια - δυο φορές μόνον πήγε. Ενώ ο γκόμενος πηγαίνει όποτε του πει, δεν έχει δουλειά τ' απόγευμα...
Ο νεαρός έλεγε ότι την συγχωρεί και θέλει να μεγαλώσουν τα παιδιά τους μαζί. Αλλά αν αυτή δεν θέλει, να του δώσει και τα δυο παιδιά και να πάει να ζήσει με τον άλλο.
Αυτή επέμενε: Να πάρει ένα παιδί ο καθένας.
Αυτός είπε: 'Δεν θέλω να χωρίσω τα παιδιά μου, πρέπει να τα δείτε τι όμορφα που παίζουν μαζί. Είναι πολύ αγαπημένα'. Κι ο σύμβουλος μάλλον θα ήθελε να την πνίξει...
Τελικά, την κράτησε καμιά ώρα μόνη και της έλεγε, της έλεγε, της έλεγε, ... Ελπίζει να έχει αποτέλεσμα. Κι εγώ το ίδιο...Ελπιζω να μην το λες σοβαρα... Ποιο αποτελεσμα; Στο διαολο πρεπει να τη στειλει κι οσο για τα παιδια, ενας μικρος εκβιασμος ειναι αρκετος: κανενα δικαστηριο δεν προκειται να τα χωρισει κι αφου αυτη δεν τα θελει και τα δυο, ειναι η ευκαιρια του να τα διεκδικησει.
Καταλαβαινεις τωρα προς τι το αγχος (μου), φανταζομαι.... -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Πριν λίγο πήγε και άνοιξε το ντουλάπι που βαζουμε τα γάλατα. Αρχισε να παιζει μαζι τους αλλά ξαφνικα ένα επεσε κάτω και την χτύπησε στο ποδαράκι της - που ήταν ξηπολυτη.
Φωνές κλάμα κακό χαμός!!!Την παιρνω στην αγκαλιά μου και αρχίζω να την φιλάω να την παρηγορώ πχ έλα μωρο μου μεχρι να παντρευτης θα εχει γίνει καλά, δεν ειναι τιποτα κλπ κλπ
Αυτη έχει βάλει τα χεράκια της γύρω απο το λαιμο μου και με εχει αγκαλιάσει τόσο σφιχτά που πονουσα.
ωχ τι έχει να περάσει ο γαμπρός
Μάνο, χωρίς παρεξήγηση, δεν είναι η κοπέλα σου για να την έχεις στα ώπα ώπα. Αν την καλομαθαίνεις εσύ τώρα που ξεκινάει κ αποκτά αντίληψη, στο μέλλον θα τη λούζεται κάποιος άλλος. Μετά από κάποια στιγμή, ίσως είναι νωρίς ακόμα δε ξέρω, αλλά σταδιακά, θα πρέπει να παίρνει ευθύνη των πράξεών της και να καταλαβαίνει τα λάθη.
ελπίζω να μη παρεξήγησες
-
[quote='dmitspan
ελπίζω να μη παρεξήγησες [/quote]Οχι βέβαια!!!
-
Εμεις κακομαθημένη την θέλουμε την νύφη. Μην τον ακους συμπέθερε. Αγκαλίτσες και τέτοια, τι πρόεδρος είσαι
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...