-
τι σου λέει kouk?
unmountable boot disk? -
πάλι τα ίδια σήμερα...πάγωνε με το που το άνοιγα...λες κ έχει τσοκ και μόλις ζεσταθεί δουλεύει ρολόι...
γιατί dear GOD έμπλεξα με ρημαδόκουτα...ΓΙΑΤΙ Spiros με πήρες στο λαιμό σου ; Ούτε και αναπτήρα δεν ξαναπαίρνω εάν τον έχεις πάρει κ εσύ...
ρε που έμπλεξα...τα Citroen πιο αξιόπιστα είναι...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μετά την χθεσινή επέμβαση, ο υπολογιστής δεν βλέπει πιά τον δίσκο!!!!Θα τον στείλω στο Πλαίσιο και βλέπουμε.
Πάρε ένα καινούριο κουτί με 250 ευρώ με ΟΛΑ μέσα, ενσωματωμένη κάρτα γραφικών και ήχου, 1GB μνήμη ΚΑΙ καινούριο 500GB δίσκο, χωρίς δισκέτα και μόνο ένα DVDR. Aν θέλεις πάρε AMD (αυτούς προτιμώ και δουλεύουν ΤΟ ΠΟΛΥ χλιαροί ).
Μια χαρά είναι το κουτί στα λεφτά του, τρέχει αξιοπρεπώς και άσε αυτούς που παίζουν δύσκολα παιχνίδια ή τρελαίνονται να βλέπουν τα αποτελέσματα μετρήσεων, να κάνουν πλούσιες τις εταιρείες. Αν δώσεις παραπάνω λεφτά μόνο για να είναι πιο ήσυχο το μηχάνημα, μη βάλεις παραπάνω μνήμη ή πιο γρήγορο επεξεργαστή.
Αν το παλιό κουτί σου αξίζει (ήταν ακριβό), κράτησέ το αλλά με νέο τροφοδοτικό. Κράτα σιντι κλπ για να βγει φθηνότερο αλλά πάρε ΝΕΟ δίσκο (κράτα και τον παλιό).
Μη παιδεύεσαι με τα κωλομηχανήματα, τα μισά είναι χαλασμένα μόλις τα βγάζεις από το κουτί και τα άλλα χαλάνε στα 3 χρόνια.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μη παιδεύεσαι με τα κωλομηχανήματα, τα μισά είναι χαλασμένα μόλις τα βγάζεις από το κουτί και τα άλλα χαλάνε στα 3 χρόνια.
πικρή αλήθεια που όμως δεν συμβαίνει στα laptops που είχα και έχω....
-
Η ΕΡΩΤΗΣΗ (THE QUESTION)
ΠΩΣ μοιραζονται 2 pc (ενα με vista και ενα με xp)μεσω ασυρματου router μια συνδεση ιντερνετ που 'πεφτει' μεσω usb modem στο pc με τα xp.
αναλυτικες οδηγιες , ρυθμισεις ρουτερ ,ρυθμισεις windows και τα λοιπα
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μετά την χθεσινή επέμβαση, ο υπολογιστής δεν βλέπει πιά τον δίσκο!!!!
Θα τον στείλω στο Πλαίσιο και βλέπουμε.
Πάρε ένα καινούριο κουτί με 250 ευρώ με ΟΛΑ μέσα, ενσωματωμένη κάρτα γραφικών και ήχου, 1GB μνήμη ΚΑΙ καινούριο 500GB δίσκο, χωρίς δισκέτα και μόνο ένα DVDR. Aν θέλεις πάρε AMD (αυτούς προτιμώ και δουλεύουν ΤΟ ΠΟΛΥ χλιαροί ).
Μια χαρά είναι το κουτί στα λεφτά του, τρέχει αξιοπρεπώς και άσε αυτούς που παίζουν δύσκολα παιχνίδια ή τρελαίνονται να βλέπουν τα αποτελέσματα μετρήσεων, να κάνουν πλούσιες τις εταιρείες. Αν δώσεις παραπάνω λεφτά μόνο για να είναι πιο ήσυχο το μηχάνημα, μη βάλεις παραπάνω μνήμη ή πιο γρήγορο επεξεργαστή.
Αν το παλιό κουτί σου αξίζει (ήταν ακριβό), κράτησέ το αλλά με νέο τροφοδοτικό. Κράτα σιντι κλπ για να βγει φθηνότερο αλλά πάρε ΝΕΟ δίσκο (κράτα και τον παλιό).
εγω, δηλαδη τι του ειπα?
δεν ακουει ρε, δεν ακουει λεμε.. μαλλον ειναι παρενεργεια της δυσκολιας επιτυχους αναγνωρισης ορισμενων χρωματων.. -
Κουκ... το κουραζουμε το ζητημα απιστευτα νομιζω!
Ασε τα πεισματα και στειλτο ανακυκλωση! Δεν συμφερει λεμε... αστο να αναπαυθει.. τα εφτυσε το καημενο. Αιντεεε... το χρημα πρεπει να κινειται... Πετα το χρεπι λεμεεεεεεεεεε....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μετά την χθεσινή επέμβαση, ο υπολογιστής δεν βλέπει πιά τον δίσκο!!!!Θα τον στείλω στο Πλαίσιο και βλέπουμε.
Exεις υπολοιπο εγγυησης απο πλαισιο?
Αν εχεις και οντως τα 'χει παιξει η μητρικη, σε βλεπω για ** ολοκληρο pc** τζαμπα...
Ιδιαιτερα αν ειναι s478... -
Παιδια προσπαθω να συνδεσω 2ο κινητο στο i.Tech cli II mini που εχει τη συγκεκριμενη δυνατοτητα ..
ΤΟ βιβλιαρακι λεει , 'ακολουθηστε την ιδια διαδικασια οπως λεει ο οδηγος' , φεξε μου και γλυστρησα
Ξερεις καποιος πως να το κανω ?
-
Αρχίζουμε τις 'χαζές' ερωτήσεις για το UPS που πήρα (mustek 800άρι και ευχαριστώ και πάλι)
το ups λοιπον θα το έχω πάντα στην πρίζα αλλά θα είναι αναμμένο πάντα ή όταν χρησιμοποιώ το pc ?
Αν είναι κλειστό και ανοίξω το pc τότε το pc απλά δουλεύει παρακάμπτοντας το ups? -
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Αρχίζουμε τις 'χαζές' ερωτήσεις για το UPS που πήρα (mustek 800άρι και ευχαριστώ και πάλι)το ups λοιπον θα το έχω πάντα στην πρίζα αλλά θα είναι αναμμένο πάντα ή όταν χρησιμοποιώ το pc ?
Αν είναι κλειστό και ανοίξω το pc τότε το pc απλά δουλεύει παρακάμπτοντας το ups?Θα το εχεις παντα στο ρευμα και αναμμενο. Μη ξεχνας οτι ετσι φορτιζεται και η μπαταρια, και προστατευει το πισι απο υπερτασεις-υποτασεις.
Αν το εχεις σβυστο δεν περναει καθολου ρευμα στο πισι.(Διαβασε το μανουαλ για να δεις ποσες ωρες αρχικη φορτιση χρειαζεται.)
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
Η ΕΡΩΤΗΣΗ (THE QUESTION)ΠΩΣ μοιραζονται 2 pc (ενα με vista και ενα με xp)μεσω ασυρματου router μια συνδεση ιντερνετ που 'πεφτει' μεσω usb modem στο pc με τα xp.
αναλυτικες οδηγιες , ρυθμισεις ρουτερ ,ρυθμισεις windows και τα λοιπα
Το usb modem, εχει ethernet ωστε να το συνδεσεις στο ασυρματο router?
-
Από Altec είναι το PC.
Όπως και να είναι, το πάω στο service της εταιρείας μου, και το πετάω από εκεί.
-
ΑΤi ή Nvidia ? και ποιά για Asus P5B ...εώς 70 ευρώ;
παίρνει πόδι η κάρτα γραφικών και οι μνήμες RAM.
δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια. Merci
-
nVidia για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
nVidia για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.την 7600 GT έχω τώρα....και δεν έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Παιδια προσπαθω να συνδεσω 2ο κινητο στο i.Tech cli II mini που εχει τη συγκεκριμενη δυνατοτητα ..ΤΟ βιβλιαρακι λεει , 'ακολουθηστε την ιδια διαδικασια οπως λεει ο οδηγος' , φεξε μου και γλυστρησα
Ξερεις καποιος πως να το κανω ?
κρατας πατημενο το κουμπι του ακουστικου μεχρι το λαμπακι να αναβοσβηνει μπλε-κοκκινο. Μολις συμβει αυτο, συνδεεις το δευτερο κινητο σου με το ακουστικο. Βαζεις τον κωδικο και καθαρισες.. Μολις συμβει αυτο και αναλογα με τα κινητα καθε φορα που θα ανοιγεις το clip ii, θα συνδεονται τα κινητα μαζι του χωρις παρατραγουδα.. Αλλιως το πολυ πολυ να χρειαζεται να τα συνδεεις εσυ μεσα απο το μενου του τηλεφωνου
-
αυτές οι corsair μνήμες κάνουν για asus p5b ?
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=1044591
η mobo μου υποστηρίζει μέχρι 800 Mhz ...αλλά με τα timings δεν ξέρω τι γίνεται ; τι σημαίνουν αλήθεια ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αυτές οι corsair μνήμες κάνουν για asus p5b ?http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=1044591
η mobo μου υποστηρίζει μέχρι 800 Mhz ...αλλά με τα timings δεν ξέρω τι γίνεται ; τι σημαίνουν αλήθεια ;
Oι μνημες ειναι μια χαρα για το mobo σου.
(Ειναι και Corsair... )
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΑΤi ή Nvidia ? και ποιά για Asus P5B ...εώς 70 ευρώ;παίρνει πόδι η κάρτα γραφικών και οι μνήμες RAM.
δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια. Merci
Γιατι παιρνει ποδι η καρτα και οι μνημες? Εγγυηση δεν εχει?
Εκανες edit ? Βρηκες αυτο που σου ελεγα για τις μνημες?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]