-
Ομολογώ πάντως ότι αν με 'υποχρεώσεις' (πράγμα που ίσως να συμβεί ) να κάνω παιδί μάλλον κόρη θα προτιμούσα : να βγει στο κλαρί νωρίς να ισοπεδώνει τα αγοράκια που το παίζουν ...Τα ακούει η Στέλλα αυτά και το σκέφτεται διπλά για παιδί
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
..μαγκες οι γονεις της γυναικας του koutsan!
καταφεραν και παντρεψαν την κορη τελικα!Μάλλον θα προτιμούσαν να την έχουν πνίξει στην κούνια όταν ήταν μικρή Ούτε στο χειρότερο εχθρό τους δεν εύχονται αυτό που έπαθαν
-
Eντάξει, υπάρχουν και οι γονείς - 'περιπτώσεις'.
Μπορώ να πω ότι είναι και θέμα τύχης.
Σε τέτοια περίπτωση πολύ καλα έκανε ο koutsan.
Όσο για τις κόρες.. δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάνε οι πατεράδες (προφανώς έχει κάποια μορφή ζήλειας μέσα, ο Φρόυντ τα έχει εξηγήσει καλύτερα) αλλά και γω την ίδια αντιμετώπιση θα είχα με τη σεξουαλική ζωή της κόρης μου, δλδ αδιαφορία ή μάλλον το μόνο που θα με ένοιαζε θα ήταν να περνάει καλά (να μη πω ότι θα την υποκινούσα κιόλας! ) -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Χμμμ.... ... Αναρρωτιέμαι τι θα έκανες αν ασχολείτο μαζί της το χέρι κάποιου αν αυτή ήταν πχ 16 χρονών ή και μικρότερη...Θα ξυπνούσε ο νομικός μέσα σου, ο πατήρ ή ο...τραμπούκος που λέει και ο ...αποπάνω;
Είναι ζήτημα αυτό Υποθέτω ότι αν έβλεπα να θέλει πολύ μάλλον τίποτα, τουλάχιστον στα 15-16...Τώρα για κάτω από 15 ζορίζουν τα πράγματα και ομολογώ ότι δεν έχω ιδέα : κουβέντα θα ήταν ιδανική αλλά δεν είμαι βέβαιος ότι είμαι καλός στο να συζητήσω με ένα 14χρονο κοριτσάκι ...Ίσως μετά ξεκίναγε καριέρα ως πορνοστάρ
-
Θα του μιλάς κιόλας; Και μάλιστα πριν γίνει 18;
Χαζομπαμπάς από τώρα! -
Τρίζει η καρέκλα του megane98hp
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Χαζομπαμπάς από τώρα!Μόνο για εκμάθηση σκακιού, γαλλικής ιστορίας και γλώσσας (άντε ίσως και για κάποια βασικά θέματα συνταγματικού δικαίου)
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Χαζομπαμπάς από τώρα!Μόνο για εκμάθηση σκακιού, γαλλικής ιστορίας και γλώσσας (άντε ίσως και για κάποια βασικά θέματα συνταγματικού δικαίου)
Τς τς τς ... τι αντιπαιδαγωγικό! Είναι γνωστό από όλους τους παιδοψυχολόγους , πως σε παιδιά κάτι τέτοιο είναι δύσκολο! Εντάξει, να τους μάθεις λίγα δίκτυα και προγραμματισμό σε .Net και Java εντάξει, αυτό είναι εύκολο και πρέπει ένα παιδί να ξέρει 2 πράγματα, αλλά τα παραπάνω...
-
Κοίτα να έχει και κάποια χρησιμότητα το παιδί : αλλιώς παίρνω και κουτάβι που είναι γνωστό ότι τα συμπαθώ πολύ παραπάνω
-
Ωχ, κατάλαβα! Με τα μυαλά που κουβαλάμε, μας βλέπω...χειρότερους από τους μπαμπάδες μας!
-
βγαινω απο το μπάνιο.
τελειως...αυθορμητα λέω στον εαυτο μου 'μακαρι να ειχα λίγο μεγαλύτερο στηθος'.
ο αντρας μου που με ακουσε κλασικα αντί να με καθησυχάσει κ να μου πει ποσο πολυ με ποθεί ετσι οπως ειμαι,βρηκε την ευκαιρια να με πικαρει κι αμεσως βρηκε τη λύση:
'τρίψε λιγο χαρτι υγειας ανάμεσα απο τα στηθια σου καλή μου'γεμάτη αγωνια,ενδιασμούς κ άλλα τετοιτα γυναικεία προσοντα,ειπα να το δοκιμάσω αφου βεβαια σιγουρευτω για το αποτέλεσμα
'κ ποσο καιρό πρεπει να το κανω αυτό?' ρωτησα...'οχι περισσοτερο απο 1 λεπτό, αλλά χρειαζονται μερικα χρονια'
ΑΦΩΝΗ εγώ,δεν μπορουσα να το πιστεψω!! επρεπε να το ξεκινησω αμεσα,δεν ειχα χρονο για χασιμο.'αλλωστε λιιιιιιιιιγο μεγαλυτερο το ηθελα το στηθος μου,οχι να γινουν μπαλόνια.
'κ εισαι σιγουρος σίγουρος οτι θα δουλεψει ε?' επρεπε να το επιβεβαιωσω πριν χαλάσω την ωραια μου επιδερμιδα με τα κωλόχαρτα...'ναι σου λεω,αφου δουλεψε κ με τον κωλο σου,δεν το βλεπεις?' ηταν η απάντηση που πηρα...
-
κρύο ανέκδοτο ήταν αυτό?
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Με το πιο ακραίο να κοιμάμαι το βράδυ στη γκόμενα (με κλειδωμένη την πόρτα) και στην απέναντι κρεβατοκάμαρα να κοιμάται η μάνα της.. και να πέφτουν που και που και οι τάβλες από το κρεββάτι στο πάτωμα!
Πφφφφ... σιγά... been there, done that...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Με το πιο ακραίο να κοιμάμαι το βράδυ στη γκόμενα (με κλειδωμένη την πόρτα) και στην απέναντι κρεβατοκάμαρα να κοιμάται η μάνα της.. και να πέφτουν που και που και οι τάβλες από το κρεββάτι στο πάτωμα!
εντάξει δε λέω τι έχω κάνει
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Kαλά, να μη σου στείλω πμ, γιατί θα σε κομπλάρω!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Kαλά, να μη σου στείλω πμ, γιατί θα σε κομπλάρω!
Καλά, να μην τη βγάλω έξω, γιατί δε θα ξανανιώσετε ποτέ πραγματικοί άντρες
-
-
Εμένα δεν μ'αρέσει να μαμάω με παρέα πάντως... Μια φορά ήμαστε σε διακοπές με άλλους δίπλα και για να μην ακούσουν αυτοί, έφαγα εγώ την δαγκωνιά κατάσαρκα!
Σ'αφήνω μόνους λοιπόν να περιαυτολογήσετε ...ψωνάρες!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εμένα δεν μ'αρέσει να μαμάω με παρέα πάντως... Μια φορά ήμαστε σε διακοπές με άλλους δίπλα και για να μην ακούσουν αυτοί, έφαγα εγώ την δαγκωνιά κατάσαρκα!Σ'αφήνω μόνους λοιπόν να περιαυτολογήσετε ...ψωνάρες!
Έχει την πλάκα του όμως, έχει μια εσάνς... περιπέτειας!
-
Την ιστορία με τα τουλουμπάκια σας την έχω πει;
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες