-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Μ' αρέσει που αύριο θα πάω για το πρώτο μου μπάνιο
Μ' αρέσει που θα είμαι με καλή ( ελπίζω ) παρέα
Δεν μ' αρέσει που δεν θα είμαι με την παρέα που ακριβώς θέλω...
Ο καιρός γαρ εγγύς βέβαια...αλλά δεν είναι τοσο απλόμην ξεχάσεις τα μπρατσάκια σου.......
το αντιλιακό σου και να σκουπιστείς καλά μην κρυώσεις...γιατί είσαι ακόμα μικρό παιδάκι.......Αμα σου απαντήσω κανονικά θα πρέπει να μου ρίξω warn...
Δεν βαριέσαι....να κόψεις την πρωϊνή, σε συνδυασμό με την ζέστη σε χτυπάει στο κεφάλι... -
Δεν μου αρεσει που εδω και ενα χρονο ολο και κατι συμβαινει και πρεπει να τρεχω σε γιατρους και μαλακιες. Ευτυχως ποτε δεν ειναι κατι σοβαρο....αλλα κουραστηκα ρε γμτ.....δλδ νταξ σε σημειο να λεω δεν παω σε γιατρο (που για να παω σε γιατρο χρυσο με κανουν δεν τους μπορω καθολου) στα @@ μου ας ψοφησω αν εχω κατι. Και μετα αρχιζουν οι @@ριες απο γονεις κλπ (μοναχοπαιδι) που προκειμενου να τους ακουω προτιμω να κανουν απονευρωση χωρις ενεση.
Οτι κουραστηκα σας το ειπα?
Νταξ τα ειπα και ξεθυμανα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μ' αρέσει που αύριο θα πάω για το πρώτο μου μπάνιο
Μ' αρέσει που θα είμαι με καλή ( ελπίζω ) παρέα
Δεν μ' αρέσει που δεν θα είμαι με την παρέα που ακριβώς θέλω...
Ο καιρός γαρ εγγύς βέβαια...αλλά δεν είναι τοσο απλόμην ξεχάσεις τα μπρατσάκια σου.......
το αντιλιακό σου και να σκουπιστείς καλά μην κρυώσεις...γιατί είσαι ακόμα μικρό παιδάκι.......Αμα σου απαντήσω κανονικά θα πρέπει να μου ρίξω warn...
Δεν βαριέσαι....να κόψεις την πρωϊνή, σε συνδυασμό με την ζέστη σε χτυπάει στο κεφάλι...τι έπαθες ????
πλάκα κάνω......
αν σε πείραξε.....ΣΥΓΝΩΜΗ...... -
To αν γιατί το έβαλες αναρωτιέμαι
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
To αν γιατί το έβαλες αναρωτιέμαικατάλαβα.....κατάλαβα....
εσείς οι moderators δεν σηκώνετε καθόλου πλάκα...... -
M' αρέσει η θάλαττα!
Μ αρέσει που θα πάω και αύριο (μάλλον)
Μ' αρέσει η πιθανότητα να πάει όλο το καλοκαίρι έτσι -
Δεν μ' αρέσει που εδώ και μια βδομάδα με έχει ταράξει η ωμοπλάτη μου, νιώθω πόνο σαν μαχαιριά, σαν κάψιμο (θλάση ή αυχενικό είπε ο ντόκτορ).
Δεν μ' αρέσει που εδώ και 3 βδομάδες δουλεύω σαν παλαβός τρέχοντας εδώ κι εκεί. Και με περιμένουν άλλες 2 βδομάδες ίδιου στυλ και μετά αποτύπωση της δουλειάς 'στο χαρτί' μέσα στον Ιούλιο και Αύγουστο. Πώς έμπλεξα έτσι...;
Δεν μ' αρέσει που μπήκα στο 3ο συνεχόμενο καλοκαίρι χωρίς διακοπές και είναι αμφίβολο αν θα τα καταφέρω και φέτος......Να γράψω τι μου αρέσει τώρα; Ε, η κόρη.
-
κατάλαβα.....κατάλαβα....
εσείς οι moderators δεν σηκώνετε καθόλου πλάκα......Δεν σου απαντώ σαν μοντ σαν χρήστης απαντώ και ναί δεν σηκώνω από όλους πλάκα
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν μ' αρέσει που εδώ και μια βδομάδα με έχει ταράξει η ωμοπλάτη μου, νιώθω πόνο σαν μαχαιριά, σαν κάψιμο (θλάση ή αυχενικό είπε ο ντόκτορ).
Δεν μ' αρέσει που εδώ και 3 βδομάδες δουλεύω σαν παλαβός τρέχοντας εδώ κι εκεί. Και με περιμένουν άλλες 2 βδομάδες ίδιου στυλ και μετά αποτύπωση της δουλειάς 'στο χαρτί' μέσα στον Ιούλιο και Αύγουστο. Πώς έμπλεξα έτσι...;
Δεν μ' αρέσει που μπήκα στο 3ο συνεχόμενο καλοκαίρι χωρίς διακοπές και είναι αμφίβολο αν θα τα καταφέρω και φέτος......Να γράψω τι μου αρέσει τώρα; Ε, η κόρη.
ούτε μια βδομάδα ??????
για την ωμοπλάτη, μπορεί να είναι και ψύξη από το αίρ κοντίσιον...... -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
εσείς οι moderators δεν σηκώνετε καθόλου πλάκα......Δεν σου απαντώ σαν μοντ σαν χρήστης απαντώ και ναί δεν σηκώνω από όλους πλάκα
διακρίσεις.....
OK...... -
διακρίσεις.....
OK......Όπως ακριβώς και στην πραγματική ζωή, δεν έχουμε και ΟΥΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ να έχουμε τις ίδιες σχέσεις με όλους.
Λογικό; -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
διακρίσεις.....
OK......Όπως ακριβώς και στην πραγματική ζωή, δεν έχουμε και ΟΥΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ να έχουμε τις ίδιες σχέσεις με όλους.
Λογικό;νταξ.......
-
+1
.
..
...
.... -
δεν μου αρέσει που ξεκίνησαν τα θαλάσσια ατυχήματα......
το F/B Θεόφιλος προσάραξε σε ύφαλο....... -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πεπόνι με προσούτοΡούλεζ
Και με χαμόν το ίδιο (χαμόν-μελόν το λένε τα Ισπανά) -
Μου άρεσε η ημερήσια εκδρομή που έκανα με τη μηχανή σημερα μέχρι την παραλία της Νέας Επιδαύρου.
Μου άρεσε το στροφιλίκι μετά τα Λουτρά της Ωραιας Ελένης.
Μου άρεσε που έκανα το πρώτο μου μπάνιο
Δε μου άρεσε που εξαιτίας κάποιου @#@$@$@#@# βενζινά (η ΕΚΟ απέναντι από τα διηλιστήρια στον Ασπρόπυργο, έτσι για να τον δώσω τον π@$%τη) το μηχανάκι μου έκανε μπερδέματα, μπουκώματα, ρεταρίσματα και άλλα χαρωπά...
Δε μου άρεσε που εξαιτίας των μπερδεμάτων δεν μπορεσα να ευχαριστηθώ το στροφιλίκι. Δεν είναι και ό,τι πιο καθησυχαστικό να έχεις διακοπές, ενώ είσαι υπό κλίση... -
I love this piece of work
-
Μου αρέσει το πολύ διάβασμα που έχω!
Μου αρέσει το γεγονός ότι έχω να βγω έξω για διασκέδαση πολύ καιρό!
Μου άρεσε η ποδηλατάδα χθες... Συνειδητοποίησα πως υπάρχουν άπειρα άσπρα σορτσάκια με μαυρισμένα μπουτάκια εκεί έξω!
Μου αρέσει που χρυσοπληρώνω τη βενζίνη!
Μου αρέσει η ιδέα της Γερμανίας ως πρωταθλήτρια Ευρώπης στο ποδόσφαιρο!
Μου αρέσουν οι γυναίκες! -
Πως φαίνεται ο ερωτευμένος
-
Δε μαρέσει που το διάβασμα έχει καταστρέψει πολλά παιδάκια...
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]