-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Οι περισσότερες αγορές μου γίνονται με το ίδιο κριτήριο (value for money) γι' αυτό και παραλίγο να βρεθώ κάποια στιγμή με Renault Megane GT..
Mην μου πεις τώρα πως και η...Ζ4 3.0 είναι value for money γιατί δεν θα σε πιστέψω! ]
Γι' αυτό είπα παραλίγο...
(στ' αυτοκίνητα, άλλοτε πάμε κι αγοράζουμε σκεφτόμενοι λογικά, κι άλλοτε... )
Ακριβώς έτσι είναι!
-
Τελικα.... μπορει να τα φερνουν σε χαμηλη τιμη για να πουλησουν και κανενα στην αστυνομια.... να μην παιρνει συνεχεια jeep και προκαλειται ο κοσμος!(δεν ξερουν οτι εχει ολες τις καλες μαρκες του Δημοσιου ο ιδιος)
-
Τα αμαξια της αστυνομιας τα αγοραζουν με μειωδοτικο διαγωνισμο. Αρα εξαρταται απο το ποσο θελει να ξεβρακωθει ο εισαγωγεας και οχι απο το ποσο στοιχιζει το αμαξι σαν λιανικη τιμη.
-
ναι αλλά ειναι φτηνα έτσι κι αλλιως, οπότε στον μειωδοτικό κερδίζουν τα αμερικανάκια και η citroen
-
Από αξιοπιστία πως τα πάει το Caliber;
-
ΓΙΑΤΊ? σε βολεύει.... αμα στε σταματάνε να τους λες οτι καταδιώκεις τον τρελό με το 106!!!!
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Ετσι και δω στρουμφοcaliber το εχω πουλησει το ταχυτερο δυνατον...μπα θα λουφάξεις όπως τόσοι και τόσοι κάτοχοι Xsara, Cherokee, Octavia κτλ κτλ....δηλ οι Οκταβιανοί τι να πουν που συν τοις άλλοις οδηγούν κ ταραφάμαξο;
-
δεν θα ξέρουν ρε ότι είσαι εσύ... Αφου δεν σε έχουν πιάσει ποτέ... Είσαι ένα μύθος πίσω από ένα φιμέ του 106!!!
-
Ο χρήστης rataplan έγραψε:
Τα αμαξια της αστυνομιας τα αγοραζουν με μειωδοτικο διαγωνισμο.Αρα εξαρταται απο το ποσο θελει να ξεβρακωθει ο εισαγωγεας και οχι απο το ποσο στοιχιζει το αμαξι σαν λιανικη τιμη.ναι αλλά ειναι φτηνα έτσι κι αλλιως, οπότε στον μειωδοτικό κερδίζουν τα αμερικανάκια και η citroen
Τι εγινε ρε παιδια??Η Αποστολα&η ξαναγινε υπουργος και τα (ξανα)βρηκε με το Σ!γγε^^ιδη ??
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Τα αμαξια της αστυνομιας τα αγοραζουν με μειωδοτικο διαγωνισμο.Αρα εξαρταται απο το ποσο θελει να ξεβρακωθει ο εισαγωγεας και οχι απο το ποσο στοιχιζει το αμαξι σαν λιανικη τιμη.
ναι αλλά ειναι φτηνα έτσι κι αλλιως, οπότε στον μειωδοτικό κερδίζουν τα αμερικανάκια και η citroen
Τι εγινε ρε παιδια??Η Αποστολα&η ξαναγινε υπουργος και τα (ξανα)βρηκε με το Σ!γγε^^ιδη ??
Στους διαγωνισμους αυτους ειναι λιγο δυσκολο να παιξει πουστια μιας οι οικονομικες προσφορες ανοιγονται μπροστα σε ολους. Βεβαια μια μικρη πουστια μπορει να εχει παιξει στην βαθμολογια της τεχνικης προσφορας. Η ακομα καλητερα να εχει παιξει ενας φωτογραφικος διαγωνισμος. Ενα αλλο κοματι πο υμπορει να παιξει μαιμουδια απο θεμα καλου προιοντος αρα και διαφορα στην τιμη ειναι τα καρουμπαλα ή τα αυτοκολητα στα αμαξια των δημων κλπ.
Το αποκορυφωμα ειναι να παρουν λαθος αμαξι, πραγματικο γεγονος. Στο δημο αθηναιων ζητουσανε αμαξι με ανοιχτη καροτσα με ωφελιμο πανω απο 400 κιλα βενζινης κλπ (γενικα τα ορια που βαζουν ειναι τραγικα μεγαλα αν δεν εινα ιφωτογραφικος ο διαγωσισμος. δλδ ιπποδυναμη απο 70 μεχρι 160 αλογα κλπ) φυσικα 'αγροτικο' δεν μπορουσε να δωσει κανεις τοτε καθως δεν ειχε κανεις με βενζινη, ολοι δωσαμε προσφορες για τρανσιτ (αν δεν κανω λαθος μονο fordαιοι ειχαμε κατεβει στο διαγωνισμο) τον διαγωνισμο τον πηραμε εμεις, τους πηγαμε το αμαξι για παραλαβη, και τραβαγανε τα μαλια τους, αυτοι θελανε 'αγροτικο' και οχι αυτο το πραμα καποιο λαθος κανατε μας λεγανε....τι λαθος ρε μαστορα του λεμε αυτο ειδες στην τεχνικη προσφορα και στα προσπεκτους (αυτος ο κακομοιρης δεν ηταν απο τους γραφιαδες που κοιταζε τις προσφορες αλλα απο αυτους που ασχολειται με τα αμαξια του δημου στο γραφειο κινησεως) ο προισταμενος μου για να τον καθησηχασει ηταν ετοιμος να αυτοκτονησει ο κακομοιρης) του ελεγε, αυτο ειναι καλητερο Τι καλητερο ρε φιλε μου λες....εινα ισα να χαριζεις σε σκαφτια χρυση πενα...καλητερη ειναι....αλλα δεν μπορει να σκαψει με αυτη Το αμαξι φυσικα το πηρανε, το κατα ποσο πιασανε τοπο τα λεφτα μας σε αυτην την αγορα αμφιβαλω ομως, καθως ο ανθρωπακος ηθελε ενα αμαξι για τα κολοστενα της Αθηνας να μαζευουν διαφορα αχρηστα πραγματα, πραγμα το οποιο δεν μπορει να κανει ευκολα το τρανζιτ.Τεσπα...ειμα ικαι καραοφτοπικ Απλα οι διαγωνισμοι ειναι πολυ πονεμενη ιστορια
-
ναι αλλά τελικά ειναι τόσο ακριβο...
Πόσο το βάζεις? το λίτρο -
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Κατεβηκαμε τα 8lt (Εθνικη οδος γαρ) και παντα κινουμενος με ~150 (εκτος αν εχει πυκνη κινηση). Τελικα Driving On Diesel Guarantees Economy...σχετικό είναι γιατί i) οι τιμές diesel κίνησης είναι στον θεό (βλέπω στο gasprice από 1,18 εώς 1,50 !!) και ii) λογικά το αγόρασες ακριβότερα από το βενζινοκίνητο οπότε είσαι ήδη 'μέσα' μέχρι να κάνεις απόσβεση όποτε και αν κάνεις.
-
μόλις γύρισα από tour ελλάδας, και είδα 2 φορές σε διαφορετικά μέρη το ίδιο dodge caliber crd με πινακίδες Λαμίας οι οποίες ήταν τουλάχιστον περσινές και μπορεί και πιο παλιές
-
Ειμαι κατοχος ενος Dodge Caliber και εχω ενα προβλημα.Το manual του αυτοκινητου γραφει κατηγορηματικα οτι δεν κανει να βαζεις μεταλικες αλυσιδες σε περιπτωση χιονιου.Σε καταστημα με τετοια ειδη που πηγα μου ειπαν οτι μπαινουν(συγκεκριμενα εβαλε το χερι του στο θολο και τσεκαρε την αποσταση που εχει).Τελικα τι ισχυει?
Επισης το μεγεθος των ελαστικων ειναι 215/60 R17.Λαστιχα σε αυτο το μεγεθος βγαζει μονο η continental και επισης βγαινουν ελαχιστα χιονοπανα για τις συγκεκριμενες διαστασεις.Εαν βαλω 215/55 R 17 στην ιδια ζαντα υπαρχει προβλημα?Η προηγούμενη δημοσίευση που έκανες έχει πάει στο σωστό μέρος. viewtopic.php?p=1397379#p1397379 [mod]
-
Για τις αλυσιδες δεν ξερω.
Λαστιχα - η continental βγαζει τα premiumcontact II σ αυτη τη διασταση. Ειναι πολυ καλα, δεν χρειαζεται να ψαξεις για αλλα.
-
καλησπερα σκεφτομαι την αγορα ενος caliber λογω οικογενειακων απαιτησεων.
το θεωρω value for money απο service τιμες ομως τι γινεται ? -
εχαετε ακουσει τωρα τελευταια τιποτα για το συγκεκριμενο αμαξι,ενδιαφερομαι.
-
ακουσαμε οτι η εταιρια παει για χρεοκοπια, αρα σε λιγο καιρο θα τα πουλανε σχεδον τζαμπα...
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
καλησπερα σκεφτομαι την αγορα ενος caliber λογω οικογενειακων απαιτησεων.
το θεωρω value for money απο service τιμες ομως τι γινεται ?Tωρα που ειπες για service μου εκατσε ενα caliber 1.8 και δεν βρισκω φ.λαδιου τι κανουμε?
-
ebay
Dodge Caliber 2006