-
-
Ενώ αυτή η εμπνευσμένη καρακουκλάρα με ποιο ΚΙΑ μοιάζει.. σπάω το κεφάλι μου
http://www.acurazine.com/forums/showthread.php?t=387920' target='_blank
-
pik....ΚΟΥΚΛΑΑΑΑΑΡΑ!!!!!!!!
-
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
Ενώ αυτή η εμπνευσμένη καρακουκλάρα με ποιο ΚΙΑ μοιάζει.. σπάω το κεφάλι μουhttp://www.acurazine.com/forums/showthread.php?t=387920' target='_blank' target='_blank
Με ποιό ρε συ;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ενώ αυτή η εμπνευσμένη καρακουκλάρα με ποιο ΚΙΑ μοιάζει.. σπάω το κεφάλι μου
http://www.acurazine.com/forums/showthread.php?t=387920' target='_blank' target='_blank' target='_blank
Με ποιό ρε συ;
Βρες ένα να ηρεμήσουμε
-
ΟΚ λάθος μου, τώρα που ηρέμησα, δε μοιάζει με κανένα. Το πράμα είναι μοναδικό, έχει δική του προσωπικότητα!
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
theo13 εχω απο το 2005 μια Ε90...και της αλλαξα τα φωτα μολις την πηρα......οριστε μια φωτο... ............................
Να ρωτήσω κάτι, τι διάσταση έχουν οι ζάντες σου? Σκέφτομαι να βάλω τις Νο 159 17άρες και έχω ενδοιασμούς για λακούβες & κόστος ελαστικών (225)
-
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
theo13 εχω απο το 2005 μια Ε90...και της αλλαξα τα φωτα μολις την πηρα......
οριστε μια φωτο... ............................
Να ρωτήσω κάτι, τι διάσταση έχουν οι ζάντες σου? Σκέφτομαι να βάλω τις Νο 159 17άρες και έχω ενδοιασμούς για λακούβες & κόστος ελαστικών (225)
χαιρετω!
οι ζαντες ειναι 8J x 17' ειναι Νο 160 και εχουν ακριβως ιδιες διαστασεις με τις Νο 159 για τις οποιες ενδιαφερεσαι.225αρια 45αρι προφιλ
οι φωτο ειναι απ οταν φοραγε τα RE050 Potenza RFT αλλα τωρα εχει πανω τα Michelin Pilot Sport τα οποια κοστισαν 620Ε
εγω ελεγα μεσα στον χρονο να βαλω ΒΒS CH αλλα φοβαμαι για πιο πολυ 17αρες μια χαρα ειναι.... -
Thanks pik.
-
pik εσενα η δικη σου δε μοιαζει με ΚΙΑ.οντως ειναι πολυ καλυτερη ετσι
παρτε παραδειγμα και οι υπολοιποι
micz εγω δεν ειπα οτι η c class εχει ωραιο κωλο.
αλλο αμαξι εννοουσα. τωρα ποιο και ΤΙ εννοουσα.. -
Είμαι έτοιμος να δεχτώ επίθεση από όλο το bmw φόρουμ..
Λοιπόν...εμένα δεν μου αρέσει καμία bmw της bangle εποχής(πλήν της Ζ4 )
Κάθε φορά που έβλεπα καινούργιο μοντέλο(από Ε60 και μετά) πάθαινα
Καλά...μην πώ για την Ε60....δέν υπάρχει πιο άσχημο αυτοκίνητο ρε γμτ...
Η μόνη που μου έκανε λίγο 'κλίκ' ήταν η Ε90 M-pack....η σειρά 1 με αφήνει αδιάφορο...η Ε92 δεν μου αρέσει ιδιαίτερα...ειδικά σε σχέση με την Ε46ci που είναι ...
Και τέλος το εσωτερικό... ....
Συγνώμη....είναι εσωτερικό Bmw αυτό??
Αυτά τα γρήγορα και βιαστικά ήθελα να πώ(έχω πήξει στη δουλειά )......φυσικά κάποιο απο τα παραπάνω μάλλον θα πάρω....άρα μπορείτε να με κράξετε ελεύθερα -
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
micz εγω δεν ειπα οτι η c class εχει ωραιο κωλο.
αλλο αμαξι εννοουσα. τωρα ποιο και ΤΙ εννοουσα..theo13 πιστεύω πως όλα αυτά που λέμε (μιας και ο καθένας από τα γραφόμενα έχουμε ψιλοκαταλάβει σε ποια πλαίσια ''κινήται'') έχουνε δόσεις λίγο πειράγματος, λίγο ειρωνείας, λίγο μεταξύ σοβαρού και αστείου, βάζουμε και λίγο σάλτσα ή αλατοπίπερο (κάτι σαν τις ομάδες ποδοσφαίρου), κουβέντα να γίνεται
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Είμαι έτοιμος να δεχτώ επίθεση από όλο το bmw φόρουμ.. Λοιπόν...εμένα δεν μου αρέσει καμία bmw της bangle εποχής(πλήν της Ζ4 )
Η μόνη που μου έκανε λίγο 'κλίκ' ήταν η Ε90 M-pack....η σειρά 1 με αφήνει αδιάφορο...η Ε92 δεν μου αρέσει ιδιαίτερα...ειδικά σε σχέση με την Ε46ci που είναι ...
Και τέλος το εσωτερικό
Αυτά τα γρήγορα και βιαστικά ήθελα να πώ(έχω πήξει στη δουλειά )......φυσικά κάποιο απο τα παραπάνω μάλλον θα πάρω....άρα μπορείτε να με κράξετε ελεύθεραΤι έκρηξη ήταν αυτή? Σε HULK μεταμορφώθηκες?
ΟΥΟΥΟΥΟΥ ψεύτη, προδότη, κολλημένε Ε30άκια. Αν σε δω με κάποιο μοντέλο από από την αδιάφορη σειρά 1, θα...... -
Όλα τα παρακάτω αποτελούν προσωπικές εντυπώσεις και απόψεις που στηρίζονται σε τελείως υποκειμενικά κριτήρια και αφορούν μόνο στην αισθητική των αυτοκινήτων. Το ότι κάποιοι θα έχουν διαφορετική άποψη είναι υγιής συμπεριφορά του φόρουμ και δεν αποτελεί λόγο παραξήγησης....
Η σειρά 1 είναι ευχάριστη εμπρός (αν και πολύ κάθετη η μούρη) με βαρύ πίσω μέρος (η τρίπορτη είναι λίγο καλύτερη). Πιο αποδεκτή όμως από την κολοβή compact (που όμως ήταν καλύτερη σε άλλα).
Η 1 κουπέ και η ανοιχτή είναι μάλλον πολύ καλές, με καλές αναλογίες και χάρη.
Η σειρά 3 είναι πολύ καλή αλλά έχει απαράδεκτα πίσω φώτα (ευτυχώς θα αλλάξουν στο facelift). Η νέα C-class έχει βελτιωθεί σε όψη πολύ και χάρη και στα λιγότερα κυβικά της δικαιολογημένα αποτελεί απειλή.
Η 3 κουπέ έχει βαρύ/μεγάλο πίσω μέρος και η ανοιχτή ακόμα βαρύτερο (και κάτι χαλάει την αρμονία από τη μέση και πίσω).
Η σειρά 5 είναι απλά καλή, με M-pack είναι καλύτερη αλλά η Ε39 μου αρέσει ακόμα και τώρα περισσότερο, είχε καλύτερες αναλογίες και έκρυβε τον όγκο της.
Η σειρά 7 και σειρά 6 δεν βλέπονται σε οποιαδήποτε έκδοση με η χωρίς facelift.... Τις θεωρώ σαφώς προβληματικές και μη ανταγωνιστικές (ενώ ταυτόχρονα η μεγάλη αντίπαλος Mercedes σαφώς βελτιώθηκε). Οι προηγούμενες 7 και 8 μου αρέσαν περισσότερο.
Οι σειρές Χ3 και Χ5 είναι πολύ όμορφες και οι δύο. Η Χ5 η παλιά ομορφότερη (πιο 'κακιά', πιο αθλητική).
Δεν μου αρέσει το εσωτερικό της Ζ4 και ενώ μου αρέσει αρκετά από έξω υστερεί σε αναλογίες, το πίσω της μέρος είναι κολοβό. Βέβαια από την Ζ3 που ήταν χάλια (σαν σταβοχυμένη μπανιέρα με μούρη) είναι βελτίωση...
Από την άλλη, η Ζ-coupe αν και στηρίζεται στην Ζ4 έχει εξαιρετικές αναλογίες και χάρη και είναι από τα ωραιότερα κουπέ αυτοκίνητα. (κουπέ με την παραδοσιακή έννοια)
Γενικά δεν μου αρέσει καθόλου μα καθόλου η δεύτερη καμπύλη που κάνει το ταμπλώ πάνω από την οθόνη όπου αυτή υπάρχει. Για αυτό το λόγο δεν θα επέλεγα με τίποτα αυτό το extra. -
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
Είμαι έτοιμος να δεχτώ επίθεση από όλο το bmw φόρουμ.. Λοιπόν...εμένα δεν μου αρέσει καμία bmw της bangle εποχής(πλήν της Ζ4 )
Και τέλος το εσωτερικό
Αυτά τα γρήγορα και βιαστικά ήθελα να πώ(έχω πήξει στη δουλειά )......φυσικά κάποιο απο τα παραπάνω μάλλον θα πάρω....άρα μπορείτε να με κράξετε ελεύθεραΤι έκρηξη ήταν αυτή? Σε HULK μεταμορφώθηκες?
ΟΥΟΥΟΥΟΥ ψεύτη, προδότη, κολλημένε Ε30άκια. Αν σε δω με κάποιο μοντέλο από από την αδιάφορη σειρά 1, θα......Αυτή είναι καθαρά η προσωπική μου άποψη Μιχάλη!!
Την Ε30 'αστην....είμαι τόσο τρελαμένος με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο....που δεν μπορώ να είμαι πολύ αντικειμενικός...
Όσο για τα άλλα....τι να σου πώ??
Όταν έβγαινε κανούργιο μοντέλο από την bmw παλιότερα...πάθαινα πατατράκ.....
Κατά την γνώμη μου οι e36-e46 coupe και Ε39 είναι τα ομορφότερα αυτοκίνητα στην συγχρονη ιστορία της bmw! -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Η 3 κουπέ έχει βαρύ/μεγάλο πίσω μέρος και η ανοιχτή ακόμα βαρύτερο (και κάτι χαλάει την αρμονία από τη μέση και πίσω).
+100000000000000
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Όλα τα παρακάτω αποτελούν προσωπικές εντυπώσεις και απόψεις που στηρίζονται σε τελείως υποκειμενικά κριτήρια και αφορούν μόνο στην αισθητική των αυτοκινήτων. Το ότι κάποιοι θα έχουν διαφορετική άποψη είναι υγιής συμπεριφορά του φόρουμ και δεν αποτελεί λόγο παραξήγησης....
Η σειρά 5 είναι απλά καλή, με M-pack είναι καλύτερη αλλά η Ε39 μου αρέσει ακόμα και τώρα περισσότερο, είχε καλύτερες αναλογίες και έκρυβε τον όγκο της.
Η σειρά 7 και σειρά 6 δεν βλέπονται σε οποιαδήποτε έκδοση με η χωρίς facelift.... Τις θεωρώ σαφώς προβληματικές και μη ανταγωνιστικές (ενώ ταυτόχρονα η μεγάλη αντίπαλος Mercedes σαφώς βελτιώθηκε). Οι προηγούμενες 7 και 8 μου αρέσαν περισσότερο.Όπως το είπες για τη υποκειμενικότητα...
Για μένα η σειρά 5 ειναι πανέμορφη, η 6 κούκλα και η 7-άρα.. θεά!!
By far η πιο όμορφη λιμουζίνα! -
Ο χρήστης pad έγραψε:
+100000000000000
Βρε παιδιά αφού την cabrio την βγάλανε με hardtop, πως θα άνοιγε το πορτμπακάζ και που θα αποθηκευόταν η οροφή, ώστε να μην χανόταν και το παραδοσιακό hofmaister (δεν θυμάμαι πως γράφεται). Τόσο εύκολο νομίζετε ότι είναι? Αφήστε που σε πολλούς τελικά αρέσει το τελείωμα της ουράς! Εμένα δεν μου αρέσουν τα πολλά κοψίματα που έχει και ειδικά στο άσπρο φαίνονται αρκετα
Παντέλο επιμένω πως αν δεις μια κουπέ Ε92 και μια Ε46 δίπλα-δίπλα θα καταλάβεις πόσο πιο μοντέρνα είναι η 92άρα και πόσο παρωχημένο σχήμα εκπέμπει δίπλα της η 46άρα.
Και εγώ την ίδια γνώμη είχα αλλά αυτό το τεστ (δίπλα πλάϊ-πλάϊ) με έκανε να αναθεωρήσω...Και σε τελική ποιά BMW έγινε με την παρουσίασή της αμέσως αποδεκτή από το κοινό της?
Και στην 46άρα κουπέ σε σχέση με την 36άρα κουπέ τα ίδια δεν λέγαμε?
Η έρημη η διαχρονικότητα βλέπεις!! -
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
+100000000000000
Και σε τελική ποιά BMW έγινε με την παρουσίασή της αμέσως αποδεκτή από το κοινό της?
Και στην 46άρα κουπέ σε σχέση με την 36άρα κουπέ τα ίδια δεν λέγαμε?
Η έρημη η διαχρονικότητα βλέπεις!!Όλες οι bmw ήταν αποδεκτές σχεδιαστικά μέχρι που μπλέχτηκε ο μακάκας ο bangle ..
BMW FORUM