-
Φήμες αναφέρουν ότι το 2009 η Σέατ θα παρουσιάσει ένα μεσαίο σπορ σεντάν βασισμένο στο Α4.
Πώς όμως φτάσαμε σε αυτό το άκρο εκεί που όλοι νόμιζαν ότι θα την αγόραζαν Κινέζοι;http://www.volkswagen-ir.de/fileadmin/v ... 5_SEAT.pdf
Το λινκ οδηγεί σε ένα δελτίο τύπου που επιβεβαιώνει το 'ok' της VW για το μοντέλο.
Το όνομα Bolero είναι καθαρή εικασία, βασισμένη στο αντίστοιχο πρωτότυπο μεσαίο spor sedan που είχε παρουσιάσει η Σέατ το 98. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα του μοιάζει, καθώς έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε.
@νδρέας
-
Φήμες αναφέρουν ότι το 2009 η Σέατ θα παρουσιάσει ένα μεσαίο σπορ σεντάν βασισμένο στο Α4.
Πώς όμως φτάσαμε σε αυτό το άκρο εκεί που όλοι νόμιζαν ότι θα την αγόραζαν Κινέζοι;http://www.volkswagen-ir.de/fileadmin/v ... 5_SEAT.pdf
Το λινκ οδηγεί σε ένα δελτίο τύπου που επιβεβαιώνει το 'ok' της VW για το μοντέλο.
Το όνομα Bolero είναι καθαρή εικασία, βασισμένη στο αντίστοιχο πρωτότυπο μεσαίο spor sedan που είχε παρουσιάσει η Σέατ το 98. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα του μοιάζει, καθώς έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε.
@νδρέας
-
-
Αν βέβαια μέχρι τότε είναι ακόμα ανοιχτή η Seat...
Πολύ ωραίο πάντως!!!
-
Μην χανεις τον υπνο σου για τη seat φιλε μου.Ειναι σαν τις κατσαριδες
Θα επιβιωνει εκει που οι αλλες θα πωλουνται σε fiat,κινεζους ουπς μια στιγμη!Τελικα την Chrysler την πηρε η Cerberus,ετσι?
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:

Τα σκίτσα φαίνονται επίσημα (είναι από το Autoweek) και δείχνουν ότι το σενάριο που θέλει το υπάρχον Α4 να αλλάζει ενδυμασία μαλλον ευσταθει.
Το σίγουρο είναι ότι το νέο μεσαίο έρχεται το 2009 σε σενταν και στέισον εκδόσεις και θα κατασκευάζεται στο Martorell.@νδρέας
Καλά πολύ οικονομία κάνουν εκεί στη Σέατ....
Ίδιο το Α4 -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Καλά πολύ οικονομία κάνουν εκεί στη Σέατ....
Ίδιο το Α4Τελικά είναι πιο... ίδιο απ' ότι θα πίστευε και ο πιο απαισιόδοξος.

-
Εγώ ακόμη δυσκολεύομαι να το πιστέψω! Δεν μοιάζει απλώς ΕΙΝΑΙ το απερχόμενο Α4!
Λέτε να βγει έτσι στην παραγωγή;
Αν ναι, θα έχει και την ίδια διάταξη κινητήρα - κιβώτιου κλπ;
Αν βγει έτσι και πάρει και καλά μοτέρ, θα επιστρέψει δυναμικά στην κατηγορία η Seat, αν λάβουμε υπόψη πως θα έχει και πολύ ανταγωνιστική τιμή... -
Μουλάρι είναι.
Δεν θα είναι έτσι. Για να πάρει την νέα MLP, λίγο χλωμό το κόβω... Αν συμβεί όμως, θα είναι ένα από τα συνηθισμένα, παροιμιώδη λάθη του ομίλου...
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Μουλάρι είναι.Είσαι σίγουρος;
@νδρέας
ps. Δεν θα 'πρεπε...
-
Σίγουρος δεν είμαι όχι.
Αλλά μου φαίνεται αδιανόητο να βγάλουν νέο Toledo κατά 99% ίδιο με το προηγούμενο Α4. Θα μου πεις το 'χουμε ξαναδει το έργο με Passat/Superb, αλλά εκεί ήταν άλλοι οι συσχετισμοί...
Δεν ξέρω, θα δείξει.Ως προς την πλατφόρμα, αυτή που φαίνεται στη φωτό είναι η παλιά.
-
1000 φορές αυτό, παρά το χάλια Λεον/Αλτέα/Τολέδο που είναι το ίδιο αμάξι με διαφορετικό πίσω μέρος.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Σίγουρος δεν είμαι όχι.Αλλά μου φαίνεται αδιανόητο να βγάλουν νέο Toledo κατά 99% ίδιο με το προηγούμενο Α4. Θα μου πεις το 'χουμε ξαναδει το έργο με Passat/Superb, αλλά εκεί ήταν άλλοι οι συσχετισμοί...
Δεν ξέρω, θα δείξει.Ως προς την πλατφόρμα, αυτή που φαίνεται στη φωτό είναι η παλιά.
Θα το ξαναδούμε το έργο λοιπόν...
Σίγουρος βέβαια δεν είμαι γιατί δεν δουλεύω στο VAG αλλά σκέφτομαι ότι
- Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ενσωματώσουν σε ένα μουλάρι τη νέα εταιρική μάσκα της Seat, πράγμα που στο συγκεκριμένο έχουν κάνει.
- Υπάρχουν ήδη επίσημα σκίτσα λίγο πιο πάνω που δεν δείχνουν μεγάλες διαφορές έτσι και αλλιώς.
@νδρέας
-
Έχεις δίκιο. Ακούγονται λογικά όλα αυτά.
-
Ρε παιδια,ρε παιδια λιγο υπομονη.
Ξερω οτι χανετε ολοι τον υπνο σας ασχολουμενοι με τα νεα μοντελα της Seat,αντι να ασχολειστε με το 21276142876ο photoshop ιταλικων εταιρειων αλλα με μετρο.
Σε λιγο...
-
Θα μπορούσες να γίνεις λίγο πιο σαφής;
@νδρέας
-
Τπτ σαφεστερο.Απλα ας περιμενουμε να δουμε τα τελικα specs και μετα μιλαμε
-
Γιατί, πρέπει να βράσει το τσάι πριν μιλήσουμε;
-
Θα λέγεται τελικά Exeo και θα καθυστερήσει λίγο παραπάνω γιατί οι αντιπρόσωποι αντέδρασαν στην υπερβολική ομοιότητα με το προηγούμενο Α4 (που φαινόταν εξάλλου τόσο από τα πρωτότυπα δοκιμών όσο και από τα επίσημα σκίτσα.
Έτσι αναμένεται να ανασχεδιαστούν λίγο τα πλαϊνά ώστε να ενσωματώνουν κάποια από τα χαρακτηριστικά στοιχεία της εταιρικής ταυτότητας.
Autoscoops
@νδρέας
-

Seat Exeo