-
Ο χρήστης ARJI78 έγραψε:
Με βλέπω αύριο με κορδέλα να μετράω αποστάσειςΜπορείς να ανεβάσεις φωτογραφία από αυτό το πράγμα, ή έστω να μας πεις σε ποιούς δρόμους είναι; Γιατί έτσι όπως το περιγράφεις, ακούγεται πολύ πιο επικίνδυνο (4cm κατακόρυφα??).
-
Να ρωτήσω κάτι?ποιό είναι το 'νόμιμο' ύψος που πρέπει (συνίσταται? ) να έχουν τα σαμαράκια?
Υπάρχει κάποια διάταξη έτσι δεν είναι?
Όχι τίποτε άλλο αλλά αυτά τα σαμαράκια τα χειροποίητα (μας περίσσεψε λίγο μπετό και είπα να το ρίξω εδώ) έχουν σχετικά μεγάλο ύψος και ακόμα και σιγά να περάσεις, πάλι νιώθεις ότι το αμάξι σου καταπονείται πολύ...Για να μην πω ότι 1-2 φορές έχω βρει από κάτω. (και με εργοστασιακό ύψος!!!! ) -
Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις από κάτω,αλλά φαντάσου οτι κάθε φορά που περνας από τους 2 δρόμους περνάς καμιά δεκαριά κάθετα τουβλάκια 3-4 πόντους(δεν το μέτρησα ακόμα) εγκάρσια.
Για μένα που έχω ημιάκαμπτο άξονα πίσω,καταλαβαίνεται τι νιώθω. -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Με βλέπω αύριο με κορδέλα να μετράω αποστάσεις
Μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφία από αυτό το πράγμα, ή έστω να μας πεις σε ποιούς δρόμους είναι; Γιατί έτσι όπως το περιγράφεις, ακούγεται πολύ πιο επικίνδυνο (4cm κατακόρυφα??).
Επειδή μάλλον θ'αργήσω ν'ανεβάσω φωτογραφία.Βρίσκονται στην οδό κανάρη,Β.Ηπείρου,Αραπίτσας και μερικές ακόμη που δε θυμάμαι ονόματα.
-
Το πιο ζόρικο είναι Χαρ. Τρικούπη στην Κηφισιά στο ρεύμα προς Μελλίσια!!!!!
Αν κάνεις το λάθος και κανεις πεταγματάκι στο χάσιμο του δρόμου προσγειώνεσαι πριν την ράμπα - σαμαράκι όπου θα διαλυθεί το μισό αμάξι!!!! -
Καλό το κοπλάκι στην Αμερική, αλλά νομίζω εάν ίσχυε στην Ελλάδα μετά από λίγο καιρό θα το συνήθιζαν και θα περνάγαν με όλα αφού θα ήταν ψεύτικα.
Ενδιαφέρον ιδέα πάντως, ρίξτε μια ματιά:
'Philadelphia Officials Slow Down Drivers with Fake 3D Speed Bumps
The City of Philadelphia has rolled out a new program dubbed “Drive CarePhilly” aimed at getting drivers to follow speed limits. One part of the program involves the deployment of high-tech 3D decals that create the illusion of speed bumps at about 100 intersections in the city.
The goal of course is to make drivers think that there's a bump in the intersection so they can slow down. We’ll have to wait and see the results in order to make any conclusions, but if anything else, at least the fake speed bumps won't cause any damage or wear on our cars.'
http://carscoop.blogspot.com/2008/06/ph ... -down.html' target='_blank
-
Ayto me to samaraki sthn Xarilaw trikoyph einai rampa apogeiwshs....
Oso gia thn Rodwn sthn ekalh den to syzhtw.....
!00 metra kai samari.....
Mono h politeia ta ksylwse ola kai afhse mono 2..... Alla kai ayta se dromo me klhsh.... -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Ayto me to samaraki sthn Xarilaw trikoyph einai rampa apogeiwshs....
Mono h politeia ta ksylwse ola kai afhse mono 2..... Alla kai ayta se dromo me klhsh....Και υποτίθεται ότι είναι και 'λεωφόρος' η Ρόδων... Φαντάσου να περνάει λεωφορείο από εκεί...
Ξέρει κανείς οι 'διαστάσεις και τεχνικές προδιαγραφές που θέτει ο νόμος' για αυτά τα σαμαράκια ποιες ακριβώς είναι?
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Mono h politeia ta ksylwse ola kai afhse mono 2..... Alla kai ayta se dromo me klhsh....Και υποτίθεται ότι είναι και 'λεωφόρος' η Ρόδων... Φαντάσου να περνάει λεωφορείο από εκεί...
Τα σαμαράκια στη Ρόδων έγιναν μετά από πιέσεις επωνύμων που δεν θέλουνε να περνάνε έξω από το σπίτι τους οι ανώνυμοι.
Λεωφορείο δεν περνάει, οι καθαρίστριες παίρνουν ταξί. -
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Τα σαμαράκια στη Ρόδων έγιναν μετά από πιέσεις επωνύμων που δεν θέλουνε να περνάνε έξω από το σπίτι τους οι ανώνυμοι.
Θύμισέ μου να περάσω απέξω μια δεκαριά φορές σερί, τώρα που δεν έχω εξάτμιση
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Θύμισέ μου να περάσω απέξω μια δεκαριά φορές σερί, τώρα που δεν έχω εξάτμιση
Αλητη κοντρακια τεντυμπόι!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αλητη κοντρακια τεντυμπόι!!!Εχμ... μου κόπηκε ρε, δεν την έβγαλα επίτηδες
-
στη Ροδων ειμαι καλεσμενος σημερα...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
στη Ροδων ειμαι καλεσμενος σημερα...Έλα να σου δώκω το αμάξι μου να πας
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Έλα να σου δώκω το αμάξι μου να πας
να σου πω...
εχω βγαλει και γω τη σκουπα...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
στη Ροδων ειμαι καλεσμενος σημερα...Και συ στο πάρτυ των Βαρδινογιάννηδων; Θα σε δω το βραδάκι λοιπόν...
Πάντως, δεν σκοπεύω να πάρω αυτοκίνητο με χαλασμένη εξάτμιση, λέω να μην τον προκαλέσω. Μου χρωστάει και κάποια λεφτά και μου υποσχέθηκε ότι θα μου τα επιστρέψει σήμερα. -
O Καβουρογιάννης; Καλή τύχη.
-
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Και συ στο πάρτυ των Βαρδινογιάννηδων; Θα σε δω το βραδάκι λοιπόν...
Πάντως, δεν σκοπεύω να πάρω αυτοκίνητο με χαλασμένη εξάτμιση, λέω να μην τον προκαλέσω. Μου χρωστάει και κάποια λεφτά και μου υποσχέθηκε ότι θα μου τα επιστρέψει σήμερα.σε αλλο παρτυ ημουν...
το τι ειδαν τα ματακια μου δε λεγεται...
-
Μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις.
-
θα το θεωρουσα ασεβεια προς τον οικοδεσποτη να βαλω φωτο απο το γκαραζ του με τα Πορσε, Φερραρι κτλ κτλ.
μιλαω για συλλεκτικα μοντελα...ο χωρος παντως εκπληκτικος, ανετα εμενα και μεσα στο γκαραζ του (τι γκαραζ δηλαδη, σα σαλονι ειναι ), και σκεψου οτι δε με συγκινουν και ιδιετερα τα κλασσικα αυτοκινητα.
ή να προτιμησω το χωρο με το μπιλιαρδο που ειναι σχεδον οσο ειναι ολοκληρο το σπιτι μου?
ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ > Αντε πάλι