-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Καλα σε πειραξε το φιατ μαλλον...
Κοψτο κανει κακο ...σαν το τσιγαρο ενα πραμα...Άλλοι πειράχτηκαν όπως φαίνεται...
ΟΚ
εχεις δικιο φιλε μου
καλο βραδυ -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Κοψτο κανει κακο ...σαν το τσιγαρο ενα πραμα...Άλλοι πειράχτηκαν όπως φαίνεται...
ΟΚ
εχεις δικιο φιλε μου
καλο βραδυΚαλό βράδυ και σε σένα!
Το ξέρω ότι έχω δίκιο...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
ΟΚ
εχεις δικιο φιλε μου
καλο βραδυΚαλό βράδυ και σε σένα!
Το ξέρω ότι έχω δίκιο...
Αυτο με φοβιζει...
-
Εμένα πάλι καθόλου...
Εσύ έκανες προσωπική επίθεση...
Εγώ εξήγησα πλήρως το γιατί έγραψα το 'Στους φίλους σου πες το' (το οποίο παρεπιπτόντως δεν εμπεριέχει κάποιας μορφής προσβολή).
Το
'Καλα σε πειραξε το φιατ μαλλον...
Κοψτο κανει κακο ...σαν το τσιγαρο ενα πραμα...'
αντίθετα ήταν εντελώς ανούσιο και απρεπές! -
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Ντάξει εγώ μια ερώτηση έκανα μόνο!
συνονόματε να ξερεις οτι ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ.
κ βεβαια το σχολιο δεν πηγαίνει σε σενα,αλλά εκει που πρεπρει να παει.
καλές αγορες,παντα ζωνη,ποτέ μεθυσμενος,κ αν είναι κ smart ακομα καλύτερα: το καλύτερο αμαξι του κοσμου 8α παρεις εγω παντως πολυ τους ζηλεύω οσους το εχουν κ αργα η' γρηγορα 8α το κανω το....ατοπημα!
...σιγά μη περιμένουμε να κριθούμε από τα γραφόμενά μας στο 4ΤΦ!!!!
Εκεί έξω κρινόμαστε όλοι...
-
χαχα
λες?ο,τι είσαι εδω μεσα εισαι κ κατά 99% εκει εξω.
βεβαια παντα υπαρχουν κι οι εξαιρέσεις.πχ μπορει καποιος μεσω ενος φορουμ (γενικοτερα) να δινει την εντυπωση οτι ειναι απλα βλακας κ στην πραγματικοτητα να ειναι πανυβλακας.200-300% δλδ της αρχικης τιμης.
ps γενικοτερο σχολιο ηταν αυτο
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
χαχα
λες?ο,τι είσαι εδω μεσα εισαι κ κατά 99% εκει εξω.
βεβαια παντα υπαρχουν κι οι εξαιρέσεις.πχ μπορει καποιος μεσω ενος φορουμ (γενικοτερα) να δινει την εντυπωση οτι ειναι απλα βλακας κ στην πραγματικοτητα να ειναι πανυβλακας.200-300% δλδ της αρχικης τιμης.
ps γενικοτερο σχολιο ηταν αυτο
ΟΚ, όπως νομίζεις. Δε θα παίξω τη κολοκυθιά, το λήγω εδώ.
Απλά σκέψου ότι εδώ γράφονται απόψεις περί αυτοκινήτων (κ.α. μερικές φορές) ενώ εκεί έξω είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα. Τώρα αν εσύ θεωρείς σημείο κρίσης τέτοιες απόψεις, ΟΚ, πάω πάσο.
-
άλλα πραματα διαβαζουμε μαλλον νικο.
(η' αλλιώς τα διαβαζουμε..)
ευτυχως -
ελατε ρε...απλως εχουμε λιγο εκκεντρικο χιουμορ εδω πανω και ο aserf δε καταλαβε οτι προκειται περι πλακας...
φυσικα καλοταξιδη η 320 (αν και ολοι σε αυτο το ιερο φορουμ με τις δημοκρατικες αποψεις γνωριζουν οτι το must ειναι c-class amg pack)
υγ. οκ εριξα το δηλητηριο μου και σημερα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ελατε ρε...απλως εχουμε λιγο εκκεντρικο χιουμορ εδω πανω και ο aserf δε καταλαβε οτι προκειται περι πλακας...φυσικα καλοταξιδη η 320 (αν και ολοι σε αυτο το ιερο φορουμ με τις δημοκρατικες αποψεις γνωριζουν οτι το must ειναι c-class amg pack)
εχεις απολυτο δικιο.
Και σε εμφανιση και σε επιδοσεις, η σημερινη E90 ειναι υποδεεστερη της C !
Ισως μετα την ελευση του facelift μοντελου να ανατραπει αυτο.. με την ελευση μικρου κυβισμου υπερτροφοδοτη τοτε εχετε γεια βρυσουλες... στο ζαλογγο θα χορευουν οι πωλητες audi.merc. κ.λ.π. -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ελατε ρε...απλως εχουμε λιγο εκκεντρικο χιουμορ εδω πανω και ο aserf δε καταλαβε οτι προκειται περι πλακας...φυσικα καλοταξιδη η 320 (αν και ολοι σε αυτο το ιερο φορουμ με τις δημοκρατικες αποψεις γνωριζουν οτι το must ειναι c-class amg pack)
Γκρρρρ, γαβ γαβ, ουστ, όξω από δω,
θου κύριε... -
αν και μου ειναι δυσκολο να μαι καλος, καλα χιλιομετρα με τη 320 στον φιλτατο κωλογαυρο monf430...(τον καλοπιανω να μας παει βολτα)
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
ελατε ρε...απλως εχουμε λιγο εκκεντρικο χιουμορ εδω πανω και ο aserf δε καταλαβε οτι προκειται περι πλακας...
φυσικα καλοταξιδη η 320 (αν και ολοι σε αυτο το ιερο φορουμ με τις δημοκρατικες αποψεις γνωριζουν οτι το must ειναι c-class amg pack)
εχεις απολυτο δικιο.
Και σε εμφανιση και σε επιδοσεις, η σημερινη E90 ειναι υποδεεστερη της C !
Ισως μετα την ελευση του facelift μοντελου να ανατραπει αυτο.. με την ελευση μικρου κυβισμου υπερτροφοδοτη τοτε εχετε γεια βρυσουλες... στο ζαλογγο θα χορευουν οι πωλητες audi.merc. κ.λ.π.εγω παλι σκεφτομαι να δωσω το 320ι Ε90 και να παρω μια C MONO και μονο για το πανεμορφο προφιλ της τυπου τζιπ και τους σπορ αλα SCANIA καθρεφτες....
τι αλλο θα ακουσομε και ακομα δεν εχει πολυ ζεστη....
-
Tι άλλο θα ακούσετε δλδ;
-
Εγώ για να πω την αμαρτία μου πάντως, το σκεφτόμουν για την C200 CDi (έβγαινε τα ίδια λεφτά) αλλά η πάρα πολύ φτωχή απόδοση (136ΗΡ) και ο υψηλός κυβισμός (2150cc) με απέτρεψαν...ευτυχώς βέβαια!!!
-
Σε σχέση με την 3άρα sedan, η Mercedes μου αρέσει πολύ περισσότερο. Αντίθετα, η 3άρα κουπέ μου αρέσει πολύ περισσότερο από την CLK.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Σε σχέση με την 3άρα sedan, η Mercedes μου αρέσει πολύ περισσότερο. Αντίθετα, η 3άρα κουπέ μου αρέσει πολύ περισσότερο από την CLK.Αυτό ακριβώς.
-
Kι εμένα μου άρεσε περισσότερο η νέα C αλλά δεν θυσίαζα τον χαμηλότερο κυβισμό + 40 ΗΡ περισσότερα + στήσιμο στο δρόμο.....για το αστέρι ......έτσι κατέληξα στην 3άρα
-
Ελα τωρα παραδεξου οτι δεν πηρες το μερσεντες για τους καθρεφτες του, και ασε τα σαπια σε μας... ασχετε
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Ελα τωρα παραδεξου οτι δεν πηρες το μερσεντες για τους καθρεφτες του, και ασε τα σαπια σε μας... ασχετεΣε μένα αναφέρεσαι? Εάν ναι πρόσεξε τον τόνο τών γραπτών σου τότε..
BMW FORUM