-
X σημερα?
-
Έτσι πιστεύω και εγώ. Οι Ολλανδοί έπαιξαν για την φανέλα τους αλλά οι Ιταλοί θα είναι δύσκολοι όσο ανεβαίνει το επίπεδο.
Ολλανδία , Κροατία είναι οι καλλίτερες ομάδες μέχρι τώρα.
Κρίμα για την Εθνική , θα ήθελα να την δω να ανταγωνίζεται τέτοιες ομάδες ( στο προηγούμενο έλειπαν ).
-
Ο χρήστης bab2112 έγραψε:
Youtube VideoΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΧΡΟΝΩΝ, ΠΕΦΤΕΙ ΒΡΙΣΙΔΙ.
ειναι οτι καλυτερο εχουμε κανει... οσο χαλια κ αν φαινεται σε μερικους
-
με την ίδια σύνθεση και σήμερα.......
καμμιά αλλαγή....... -
Αν μας τρέξουν οι Ισπανοί, μας βλέπω να τον πίνουμε
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
...
Ποιος σου ειπε οτι προτιμουν τους Ισπανους απο τους Ιταλους (που του εριξαν και μια 3αρα στο κεφαλι;)Ποιος τους είπε ότι θα μπορέσουν να το ξανακάνουν.
Πάντως μπράβο στους Ολλανδούς γιατί έπαιξαν όλα τα παιχνίδια το ίδιο.Μαλακια εκαναν οι Ολανδοι. Τους Ιταλους τους αποκλειεις στον ομιλο. Μετα σφιγγουνε τα γαλατα.
Τρελλη προβλεψη Κροατια - Ιταλια στον τελικο. Μαλλον πιο πολυ ευχη ειναι γιατι οι Κροατες επαιξαν ακριβως οπως μου αρεσει. Πιεση ψηλα, αλληλοκαλυψη και ο γιουγκοσλαβικος κωλοπαιδαρισμος στα καλυτερα του.
-
Ρέινα, Αλμπιόλ, Ναβάρο, Ινιέστα, Φάμπρεγας, Αλόνσο, Σέρχιο Γκαρθία, Αρμπελόα, Γκουίθα, Χουανίτο, ντε λα Ρεντ.
Ελλάδα - Β' Ισπανίας
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
καμμιά αλλαγή....... -
Πάνω κάτω τη μπάλα τα Ρωσάκια. Παβλιουσένκο-Αρσάβιν , μερικές φορές την κρύβουν τη μπάλα .
Αμα πάει έτσι το παιχνίδι για πολύ ακόμα, θα σκάσουν οι Σουηδοί.
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
καμμιά αλλαγή.......όχι ακριβώς...Σπυρόπουλος, Βίντρα και Σαλπι είναι οι νέες προσθήκες.
-
Eιλικρινα χειροτερο χαφ δεν εχω δει σε εθνικη στη ζωη μου απο τον κατσουρανη...
-
1-0 η Ρωσία με τον ορισμό της τέλειας αντεπίθεσης. Παβλιουσένκο.
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Eιλικρινα χειροτερο χαφ δεν εχω δει σε εθνικη στη ζωη μου απο τον κατσουρανη...μπασινας;
-
καλα παιζουμε...ακομα δεν χανουμε και ειχαμε και δοκαρι με τον νικοπολιδη..
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
καλα παιζουμε...ακομα δεν χανουμε και ειχαμε και δοκαρι με τον νικοπολιδη.. -
goal
-
Σώπα ρε.
-

-
Για τον Αντώνη...
-
τι καραγκιόζης αυτός ο καραγκούνης ΘΕΕ ΜΟΥ
Eθνικη Ελλαδος-Euro 2008