-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Δεν ισχύει, φυσικά
Να διασταυρώνουμε πάντα κάτι τέτοια πριν τα προωθήσουμεΤο θεωρεις τοσο ευκολο
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Δεν ισχύει, φυσικά
Δεν είναι και δύσκολο. Μια αναζήτηση στο tube βγάζει πολλά σπαρταριστά βιντεάκια με το θέμα.
-
Απο κει βγαίνει το 'έκλασα mentos';
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Δεν ισχύει, φυσικά
Δεν είναι και δύσκολο. Μια αναζήτηση στο tube βγάζει πολλά σπαρταριστά βιντεάκια με το θέμα.
Δεν ειναι δυσκολο , αδυνατον ειναι .Ειναι κλειδωμενα , ουτε μια τσοντα δεν μπορουμε να δουμε .
-
Πάντως το 'φουσκωμένο στομάχι, θάνατος λόγω ασφυξίας' δεν στέκει.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν ισχύει, φυσικά
Να διασταυρώνουμε πάντα κάτι τέτοια πριν τα προωθήσουμεΠιο καναλι λες να το βγαλει πρωτο;Αντ1 ή Σταρ;
Ρε συνάδελφε, ξέχασες το ALTER!
-
Δείτε τι έχουν κάνει οι αργόσχολοι!!!
http://eepybird.com/exp214.html' target='_blank
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Δεν ισχύει, φυσικά
Είναι, ναι. Ή, αν δε μπορώ να το διασταυρώσω, ας το αφήσω να σταματήσει στο mailbox μου, δεν το αφήνω να πάει παρακάτω.
-
Ψυχακιας, λεει, ο Τζονσον....
-
Χάη κουόλιτι ναούμ.
-
Το ανέφεραν γιατί υποψιάζονται κάποιον από αυτούς για τον δολοφόνο, αυτό είναι όλο. Πάντως αναρωτιέμαι γιατί κάνουν διαρροές και δίνουν στον εκάστοτε δολοφόνο - κλέφτη τη δυνατότητα να εξαφανιστεί ακόμη περισσότερο. Από χαζομάρα ή εσκεμμένα;
Με ποιόν πήγαινε, δεν απασχολεί κανέναν(εκτός αν μας πείραξε που δεν πήγαινε με έλληνες, αλλά δεν έχει λογική).
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αυτό που νομίζω πως σου διαφεύγει, είναι πως όπως ενοχλείσαι εσύ από την αριστερή πολιτική ορθότητα, κάποιοι ενοχλούνται από την δεξιά. Το ότι αυτή τη στιγμή η τελευταία υπερισχύει, μην νομίζεις πως αλλάζει κάτι φοβερό, πάντα κάποια θα είναι παραπάνω...
Η διαφορά μας είναι ότι εγώ δεν σε χαρακτηρίζω ως ηλίθιο που βγαίνει και γράφει π@π@ριές, ασχέτως του τι πιστεύω για τα μηνύματα σου. Αν είναι να βριζόμαστε, καλύτερα να μην κάνουμε δημόσιο διάλογο στο forum. Επίσης, αν πρόκειται να επιβάλουμε συγκεκριμένη ιδεολογική γραμμή, πάλι δεν έχει νόημα να επιτρέπουμε την δημοσίευση μηνυμάτων. Καλύτερα να βγάζουμε ανακοινωθέντα, να μπανάρουμε κανένα λογαριασμό (το ηλεκτρονικό αντίστοιχο των κλεμμένων καλπών, φαντάζομαι), ότι χρειαστεί τέλος πάντων ώστε να γίνει τζέρζελο και να φύγουν τα δεξιά στοιχειά βρε αδελφέ.
Για τα υπόλοιπα που έγραψες, σε παραπέμπω στο πολύ ενδιαφέρων άρθρο του Χρήστου Δήμου λίγο πιο πάνω.
Μα αγαπητέ, γίνεσαι ΕΣΥ τώρα πολιτικά ορθός! Αν τα μηνύματά μου σού φαίνονται ηλίθια, δεν σε εμπόδισα , ούτε θα το έκανα ποτέ, να τα χαρακτηρίσεις ως τέτοια ή και χειρότερα!
Το ότι πιστεύω πως ένα άρθρο είναι ηλίθιο, δεν αντανακλά πάνω σου, αφού δεν το έγραψες εσύ , σωστά; Αν πάλι το έγραψες εσύ, πάω πάσο, για μένα πάντως παρεμένει ηλίθιο και εν πολλοίς εγκάθετο, αλλά αυτή είναι απλώς η γνώμη μου, οπότε ποιος χ3στηκε κιόλας θα πεις κι έχεις δίκιο!
Δεν είδα κάποιον εδώ να πάει να επιβάλλει την όποια 'αριστερή' άποψη, αφού ακόμη και να μας μετρήσεις εμάς τους 'αριστερίζοντες' θα δεις πως είμαστε σίγουρα λιγότεροι του φιλο-δεξιού μπλοκ, το τελευταίο κιόλας απολαμβάνει την συμμετοχή γερών 'πενών' του φόρουμ!
Οπότε, δεν καταλαβαίνω γιατί μιλας για...αριστερή τρομοκρατία!
Αν πρόσεξες κιόλας, εγώ δεν υποστήριξα ποτέ ούτε ακραίες αντιδράσεις, ούτε συγκεκριμένα κόμματα, υποστήριξα απλά το δικαίωμα της μη ταξικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης , που αντιλαμβάνομαι επίσης πως κάποιοι δεν την θέλουν έτσι, για τους δικούς τους λόγους...Το ότι δεν αποδέχομαι ό,τι γράφει η όποια Καθημερινή και σχολιάζω αυτά που γράφει, δεν σημαίνει πως επιτίθεμαι σε σένα ή σε οποιονδήποτε άλλον εδώ.
-
Εγώ λέω να ανοίξουμε ένα thread αριστεροί vs δεξιοί και να γίνει τζερτζελές...
Για να σοβαρευτώ, πραγματικά δεν κατάλαβα γιατί ξέσπασε αυτή η διαμάχη. Τόσο περίεργο είναι κάποιος να αμφιβάλει αν ένας διάλογος που αποτυπώνεται σε κάποιο άρθρο είναι αληθινός ή όχι; Δε νομίζω ότι μια τέτοια ένδειξη δυσπιστίας προσβάλει αυτόν που παρέθεσε το άρθρο σε καμία περίπτωση...
-
Να θυμίσω λοιπόν πως ξεκίνησε:
Ο χρήστης skye έγραψε:
ω θεε μου, η βλακεια των κατευθυνομενων δημοσιογραφων της καθημερινης αρχιζει να ξεπερναει τα ανεκτα ορια και γινεται επικινδυνη. μπορει αραγε, εξ'αιτιας των συνεχομενων ομοιων διαβασθεντων αρθρων, οι αναγνωστες της καθημερινης να γινουν περισσοτερο ανοητοι απ'οσο ηδη ειναι; αμφιβαλλω. -
Πάσο, δεν το είχα προσέξει αυτό... και εμένα θα με είχε πειράξει μιας και αποτελεί αναίτια έμμεση προσωπική επίθεση...
-
@χρηστο λαππα
δεν ειμαι αριστερος ρε συ
τουλαχιστον οχι με την εννοια που φανταζομαι πως το εννοεις..
ειμαι κατι πολυ χειροτερο απ'αυτο@ασερφ
ψαξε σε προηγουμενες απαντησεις και ισως παρεις την απαντηση σου οσον αφορα την ανυπαρκτη προσωπικη επιθεση. αν δεν την παρεις, και αν δεν ανακαλυψεις οτι τελικα δεν υπαρχει καμια επιθεση, τοτε σημαινει οτι δεν εχεις ψαξει αρκετα.
επειδη χθες νομιζω οτι ημουν λιγο αδικος, να πω οτι το ξεσπασμα μου οσον αφορα την καθημερινη εχει βασικα τις ριζες του στο οτι εχω ξενερωσει γενικοτερα με τον ελληνικο τυπο. ακομα και με την εφημεριδα που εγω διαβαζω, τα νεα. εχω σταματησει πια να παιρνω εφημεριδα, γενικα διαβαζω τα αρθρα τους κυριως στο ιντερνετ.
και θα γραψω τους λογους που εχω εκνευριστει, γιατι νομιζω οτι θεωρουν τους αναγνωστες ηλιθιους (γι'αυτο και ισως νομιζω οτι ειναι).-
αρθρα τα οποια ειναι γεματα αερολογιες, οπως κατα την γνωμη μου αυτο που παρεθεσε ο χρηστος. και ακομα χειροτερα, οταν υπαρχει πολιτικη σκοπιμοτητα. και για να μην θεωρειτε πως ειμαι αδικος, δεν θεωρω οτι η καθημερινη ειναι σ'αυτο η μοναδικη εφημεριδα.
-
η φανερη υποστηριξη προσωπων, πολιτικων ή αλλων. οταν διαβαζω ενα αρθρο δεν θα ηθελα να μην αναφερονται σκοπιμα σημαντικες πληροφοριες ή διευκρινισεις, γιατι προφανως ετσι δημιουργειται μια λανθασμενη εικονα.
-
τα αμφιλεγομενα θεματα. ειδικα οταν απλως υπονοουν, χωρις να δηλωνουν ξεκαθαρα την θεση του αρθρογραφου. διαβαστε και παρατηρηστε την πλειοψηφια λχ των αρθρων για τα ξενα κολλεγια, και θα καταλαβετε τι εννοω.
-
η τυφλη υποστηριξη της πολιτικης της οποιας οι εκπροσωποι υποστηριζονται απο την εφημεριδα.
-
το να καταπιανονται με εξειδικευμενα θεματα ανθρωποι τελειως ασχετοι. φυσικα θεωρω καλο να προσπαθουν εκλαϊκευμενα να ενημερωσουν τον οποιοδηποτε πανω σ'ενα θεμα που του ειναι αγνωστο, αλλα οχι να γραφουν μαλακιες για εντυπωσιασμο. ας ρωτησουν πρωτα καποιον ειδικο.
-
η παραπληροφορηση. εχουν περασει στα μεσα πολλα urban legends. τα νεα ειχαν τις προαλλες σαν ειδηση (για να προκαλεσουν το κοινο αισθημα προφανως) την ιστορια αυτη με το σκυλακι που υποτιθεται βασανιστηκε στα πλαισια της τεχνης. κατι που ξερουμε οτι ειναι urban legend που γυρναει με chain mails.
αυτα και αλλα με εχουν αηδιασει απο τον ελληνικο τυπο. υπαρχουν φυσικα και εξαιρεσεις. για παραδειγμα ο καπλανι, που συχνα γραφει στα νεα, ανηκει σ'αυτες. το ενδιαφερον ειναι οτι σχεδον παντα διαφωνω μαζι του σε ο,τι λεει, αλλα σεβομαι οτι λεει την αποψη του χωρις να μασαει τα λογια του.
φυσικα υπαρχει ενα 20% στις εφημεριδες που αξιζει να διαβαστει. αυτο το 20%, παραδοξως, κυμαινεται σε αρκετα υψηλα επιπεδα, τοσο οσον αφορα την καθημερινη αλλα και τα νεα και αλλες εφημεριδες.απλως η καθημερινη επειδη υποστηριζει και την συγκεκριμενη πολιτικη που διαφωνω, ετυχε να ειναι αυτη που ξεσπασα ολο το αντιδημοσιογραφικο μου μενος πανω της.
Υ.Γ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ: Ο Ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι' αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητα του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ.
το πιο κλασσικο πλεον urban legend
Βασική αρχή της Δημοκρατίας είναι ότι η πλειοψηφία αποφασίζει και η μειοψηφία ελέγχει. Αυτό τουλάχιστον έμαθα ως μαθητής από το τέλος του Σωκράτη
που κολλαει το τελος του σωκρατη με την δημοκρατια και τις μειοψηφιες και την πλειοψηφια;
ο σωκρατης ηταν μεν αντιδημοκρατικος και καποιοι του κυκλου του σχετιζονταν αμεσα με το κινημα των τριακοντα, αλλα το τελος του σχετιζεται πρωτα απ'ολα με την δυσκολη περιοδο στην οποια βρισκοταν τοτε η αθηνα, η οποια ξεκινησε απο τον θλιβερο πολεμο με την σπαρτη. δεν εχει καμια σχεση αν το πολιτευμα ηταν δημοκρατικο ή οχι. υπηρχαν μεν και πολιτικοι λογοι (γιατι περισσοτερο για κοινωνικους λογους καταδικαστηκε ουσιαστικα), αλλα δεν ειχαν σχεση με μειοψηφιες. θα μπορουσες να αναζητησεις τα πολιτικα αιτια περισσοτερο στην σχεση του με τον αλκιβιαδη παρα στο γεγονος οτι ηταν αντιδημοκρατικος.τα υπολοιπα δεν τα σχολιαζω γιατι ειναι τεραστιο το χασμα της διαφωνιας μας σε ολα τα επιπεδα, και μαλλον δεν εχει κανενα νοημα.. οποτε καλη καρδια
παντως για να σου απαντησω σε γενικες γραμμες, δεν θεωρω οτι η δημοκρατια ή ο,τι αλλο ειναι στο απυροβλητο. πρεπει να προστατευεται οσο ειναι σε θεση να προστατευει. οσο δεν ειναι σε θεση να προστατευει δικαιωματα που συνταγματικα θεωρουνται θεμελιωδη για την ελληνικη δημοκρατια, οπως οριζουν τα ελληνικα συνταγματα του 1844 και του 1864 (κυριως για την υγεια, παιδεια, απαραβιαστο ασυλου, απαγορευση της δουλειας, ελευθερια του συνερχεσθαι και συνεταιριζεσθαι κοκ), τοτε στα τσακιδια η 'δημοκρατια'. και αν εισαι τοσο υπερμαχος της πλειοψηφιας και της δημοκρατιας, τοτε θα πρεπει να αναλογιστεις οτι προφανως δεν μπορει η καθε κυβερνηση, ακομα και αν ειναι εκλεγμενη απο την πλειοψηφια, να προχωρα σε αναθεωρηση συνταγματος. οι κυβερνησεις στην δημοκρατια δεν λειτουργουν οπως ενας απολυτος μοναρχης, υπαρχει η συνεχεια του κρατους, ΔΕΝ μιλαμε για απλη ψηφιση νομων, αλλα για τροποποιηση συνταγματικων αρθρων.
Αναρρωτιέμαι βέβαια, τώρα που οι Ελληνες είναι υπέρ του νόμου που κάνει κουλουβάχατα τα της ανώτατης παιδείας στην χώρα, αν θα παραμείνουν για πολύ έτσι... Μόλις δουν οι γονείς πως τα παιδιά τους που βγήκαν από το ΕΜΠ θα πρέπει να πάνε για κάνα μεταπτυχιακούλι για να μην τους φάνε τη θέση όσοι τέλειωσαν ένα ΤΕΙ και πήραν μεταπτυχιακό από το ...SouthEastern College (λέω εγώ τώρα... ) που κι αυτό θ'αναγνωριστεί...
ο μεγαλυτερος φοβος μου ειναι μηπως δεν χρειαστει καν να πανε στο southeastern, αλλα μηπως τα ιδια τα ΤΕΙ γινουν southeastern...
γιατι ηδη προσφερουν πολλα ιδρυματα κατι 'προγραμματα' με το αναλογο αντιτιμο φυσικα..
αλλα δεν φταινε αυτοι, βλεπουν οτι ο ελληνας πουλαει μουρη με σπουδες, οποτε μια ευκαιρια ειναι να του τα παρουν κ απο κει -
-
skye xαρά στο κουράγιο σου ρε συ....
Και αναρωτιέμαι:
Υπάρχουν ακόμη συμπολίτες μας που έχουν την ψευδαίσθηση ότι ζούμε σε δημοκρατία? -
Σίγουρα λιγότεροι, από την στιγμή που επιτρέπεται σε μικρές μειοψηφίες να επιβάλουν δια της βίας την άποψη τους στους πολλούς.
@ Skye δεν μου πέφτει λόγος αν είσαι αριστερός, ή όχι. Ούτε εγώ είμαι Νεοδημοκράτης. Και η πολιτική του Σημίτη μια χαρά μου φαινόταν -και ελπίζω ότι στο ίδιο μήκος κύματος θα είναι και του Γιωργάκη όταν ανέβει στην εξουσία. Το θέμα είναι να μπορούμε να ανταλλάσσουμε απόψεις και όταν διαφωνούμε να το κάνουμε με σεβασμό στον συνομιλητή μας. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό;
-
κ. Χρήστο, μη μας ξενερώνεις...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ο skye έκανε τον κόπο να γράψει κατεβατά για να εξηγήσει αυτό που εγώ θα έγραφα με λίγες λέξεις:
'τι παπαριά άρθρο, θεε μου'Οπότε τυχερός είσαι
Δεν θα με απασχολούσε γιατί δεν το έγραψα εγώ. Αυτό που με ενοχλεί -και βλέπω συνειδητή προσπάθεια να περάσει ως accepted practice- είναι η κατάταξη στην κατηγορία των ηλίθιων όσων τολμούν να διαφωνούν πολιτικά μαζί μας, ή να παρεκκλίνουν από μια ιδιότυπη πολιτική ορθότητα που προσπαθεί να επιβάλει η Ελληνική Αριστερά.
Ο Skye είναι στο απυρόβλητο λόγω ιδιόμορφης γραφής. δεν σημαίνει ότι όλοι έχουν αυτό το χάρισμα.
Πίστεψέ με, δεν έχω καμία σχέση με την Ελληνική Αριστερά (ούτε με καμιά άλλη) και οι απόψεις μου είναι γενικώς οπφ (όπου φυσάει ο άνεμος)
Αλλά όταν βλέπω κάποιον να παρουσιάζει μια παιδικού τύπου συνέντευξη και από κάτω να κοτσάρει πολιτικό μανιφέστο βασισμένο σ αυτήν, ε, τι να πω;
(α και διάβαζα καθημερινή μέχρι πριν λίγο καιρό, μέχρι που σιχάθηκα
για τον ίδιο λόγο έκοψα και την ελευθεροτυπία - παπαριές από την 'αριστερή' άποψη)
TΙΣ ΟΙΔΕΝ?... [#5]