-
Φωτο απο το νεο ΑUDI A6 (πιθανοτατα):
-
-
-
Θέλω το μεσαίο!
Ένα nuvolari για τον πατέρα μου! Έεεεεετσι έτσι!
Πολύ όμορφο όπως πάντα!Καλημέρα!
Φώτης -
Σχεδιαστικά η Audi βρίσκεται σε καλό δρόμο. Αρκεί να συνεχίζει να τολμά! Όχι όπως με το νέο Α3, που οπισθοδρόμησε σε σχέση με τα υπόλοιπα σχήματα της εταιρείας, το οποίο θέλω να πιστεύω ότι αποτελεί τον επιθανάτιο ρόγχο του VAGικού συνδρόμου συντηρητικολαγνείας.
-
Αυτο το ''σχεδιο'' στη μουρη δεν μου πολυαρεσει.....
-
Σε σχέση με μια BMW σειράς 5, προτιμώ το Audi 1000 φορές...!!
-
Δεν είναι άσχημο αν και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το κατά πόσο το Α6 παραγωγής θα μοιάζει μ'αυτές τις καλλιτεχνικές απεικονίσεις... Το πίσω μέρος φέρνει πάντως σε Α4 cab και η τρίτη φωτογραφία είναι μάλλον photoshopped A4
-
Ωραιο ειναι!!!
Το θελω!!!!!! -
Άντε, όλοι στη λίστα αναμονής !!!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Άντε, όλοι στη λίστα αναμονής !!![list:13j5zosu]Κατσε εσυ, που με βιαζεσε....[/list:u:13j5zosu][list:13j5zosu]Εδω οι κασσανδρες μας, προεβλεψαν οτι το γκρουπ παει για φαλημεντο με τετοια αμαξια που βγαζει [/list:u:13j5zosu]
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
[list:2wlre6fd]Κατσε εσυ, που με βιαζεσε....[/list:u:2wlre6fd][list:2wlre6fd]Εδω οι κασσανδρες μας, προεβλεψαν οτι το γκρουπ παει για φαλημεντο με τετοια αμαξια που βγαζει [/list:u:2wlre6fd]
Μπααα...φήμες
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
[list:14u5ac4w]Κατσε εσυ, που με βιαζεσε....[/list:u:14u5ac4w][list:14u5ac4w]Εδω οι κασσανδρες μας, προεβλεψαν οτι το γκρουπ παει για φαλημεντο με τετοια αμαξια που βγαζει [/list:u:14u5ac4w]
Μπααα...φήμες
[list:14u5ac4w]Φημες?Φυστικι που τους εκατσε στο λαιμο, και μαλιστα πολυ αλμυρο, μα παρα πολυ αλμυρο [/list:u:14u5ac4w]
-
Κανά δυό ακόμα φωτό από το νέο Audi.
Αντε, σιγά σιγά πλησιάζουμε στο original που θα βγεί όπως φαίνεται...
-
Απο τη στιγμη που πηγε ο Walter(o de Silva ντε ) στην Audi,τα υψηλης αισθητικης αυτοκινητα θα ηταν απλως θεμα χρονου.Το Α6 φαινεται πως θα ειναι και αυτο ενα απο αυτα...
-
To A6 στην προηγούμενη και την νέα, όπως φαίνεται, γενιά αποτελεί απόδειξη ότι η vag όταν θέλει να μπει και να καθιερωθεί σε μια νέα γι' αυτή κατηγορία τολμά και σχεδιαστικά!
-
Πολύ όμορφο (όπως και το Nuvolari, πραγματικό αριστούργημα) και ελπίζω να πιάσει στην κατηγορία, πάντα βέβαια με καλές εκδόσεις...εκείνος ο 2λιτρος υπερτροφοδοτούμενος αργεί;;;
-
Ο Βάλτερ ντε Σίλβα, σίγουρα δίνει νέα πνοή στις σχεδιαστικές δημιουργίες της Audi.
Πάντως πιστεύω, παρά το ότι τολμά το νέο Α6, δεν θα δούμε και παράτολμα σχέδια, όπως στην BMW. -
Άλλες 2 φωτό, για το νέο Α6 που όσο περνά ο καιρός παίρνει μορφή
http://pic10.picturetrail.com/VOL343/1800246/3467386/42929596.jpg
http://pic10.picturetrail.com/VOL343/1800246/3467386/42929569.jpg -
Πολύ ωραίο!!!
Χαίρεσαι να το βλέπεις!!
Το νέο AUDI A6 ήρθε : επίσημες φωτό