-
Πότε θα μπουν στο Ίντερνετ τα τεύχη 1975-91;
-
-
-
On 22-05-2002 0:29, Golf 1.4 edition έγραψε:
Πότε θα μπουν στο Ίντερνετ τα τεύχη 1975-91;Σύντομα...
Θέλει αρκετή δουλειά όπως καταλαβαίνετε... Ιδιαίτερα για τις δεκαετίες ’70 και ’80...
Όμως θα γίνει!!! -
On 22-05-2002 10:00, trakousellis έγραψε:
Θέλει αρκετή δουλειά όπως καταλαβαίνετε... Ιδιαίτερα για τις δεκαετίες ’70 και ’80...
Όμως θα γίνει!!!Ναι αλλά συμφέρει αυτό τους 4τροχούς,εφόσον υπάρχει στοκ;;;
-
Μην ανησυχείτε δεν έχουμε τέτοιους ενδοιασμούς...
-
δΗΛΑΔΉ,ΠΌΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ;
-
Θα ήθελα επίσης να ρωτήσω πότε θα βγουν στο internet και τα τεύχη της Πτήσης. Κάποτε ήταν online και αυτά, τώρα βρίσκω μόνο τα τεύχη των 4T.
[ Αυτό το μήνυμα διορθώθηκε από: trakousellis στις 23-05-2002 17:39 ]
-
[quote]
On 23-05-2002 9:12, cdro έγραψε:
Θα ήθελα επίσης να ρωτήσω πότε θα βγουν στο internet και τα τεύχη της Πτήσης. Κάποτε ήταν online και αυτά, τώρα βρίσκω μόνο τα τεύχη των 4T.
Μάλλον θα πρέπει να απευθυνθείτε στην «Πτήση»...
Το e-mail είναι: ptisi@techlink.gr -
Όταν θα δημοσιευθούν όλα τα τεύχη, καθώς και της Πτήσης και του Ήχου (Ακούτε ΡΕΕΕ!),
τότε θα ήμουν πρόθυμος να πληρώσω για να τα αγοράσω σε ένα DVD με ωραία συσκευασία και ένα συνοδεύτικό έντυπο με λίγα λόγια από τον Καπετάνιο. Για να το κάνουμε δώρο και σ'αυτούς που δεν το κατέχουν το . -
On 24-05-2002 23:03, ikaros έγραψε:
Όταν θα δημοσιευθούν όλα τα τεύχη, καθώς και της Πτήσης και του Ήχου (Ακούτε ΡΕΕΕ!),
τότε θα ήμουν πρόθυμος να πληρώσω για να τα αγοράσω σε ένα DVD με ωραία συσκευασία και ένα συνοδεύτικό έντυπο με λίγα λόγια από τον Καπετάνιο. Για να το κάνουμε δώρο και σ'αυτούς που δεν το κατέχουν το .Ικαρε!
Τι θα έλεγες για το Captain Nemo? Περιέχει όλα τα στοιχεία του φανταστικού κινηματογράφου και, όπως αποδυκνείεται, της ...'φανταστικής' δημοσιογραφίας!
ΚΚ -
On 25-05-2002 20:13, cavathas έγραψε:
τότε θα ήμουν πρόθυμος να πληρώσω για να τα αγοράσω σε ένα DVD με ωραία συσκευασία και ένα συνοδεύτικό έντυπο με λίγα λόγια από τον Καπετάνιο. Για να το κάνουμε δώρο και σ'αυτούς που δεν το κατέχουν το .Ικαρε!
Τι θα έλεγες για το Captain Nemo? Περιέχει όλα τα στοιχεία του φανταστικού κινηματογράφου και, όπως αποδυκνείεται, της ...'φανταστικής' δημοσιογραφίας!
ΚΚOh, captain my captain! Αν συλλάβουμε το όνειρο του Nemo το φυλακίσουμε βαθιά στα μπουντρούμια της ψυχής μας και αφήσουμε λιγάκι τον Δον Κιχώτη να θολώσει τη ρεαλιστική ματιά μας τότε άραγε θα έχουν λόγο ύπαρξης οι Αντίλογοι;
Ας είναι λοιπόν να γίνω εγώ ο ελάχιστος ο δεύτερος νονός σου και ας σε ονομάσω CAPTAIN NEMO εις το όνομα της Δημιουργίας, της Ελπίδας και του Ωραίου αγώνα στον οποίο ΕΣΥ μας έμαθες να πολεμάμε!
-
On 25-05-2002 20:56, ikaros έγραψε:
ΚΚOh, captain my captain! Αν συλλάβουμε το όνειρο του Nemo το φυλακίσουμε βαθιά στα μπουντρούμια της ψυχής μας και αφήσουμε λιγάκι τον Δον Κιχώτη να θολώσει τη ρεαλιστική ματιά μας τότε άραγε θα έχουν λόγο ύπαρξης οι Αντίλογοι;
Ας είναι λοιπόν να γίνω εγώ ο ελάχιστος ο δεύτερος νονός σου και ας σε ονομάσω CAPTAIN NEMO εις το όνομα της Δημιουργίας, της Ελπίδας και του Ωραίου αγώνα στον οποίο ΕΣΥ μας έμαθες να πολεμάμε!
Ικαρε!
Πολύ συγκινηθηκα με το σχόλιο σου. Τώρα που το σκέπτωμαι το Capatain Nemo δεν είναι κακλό, αλλά εγω δεν είχα ποτέ< καλή σχέση με τα σκάφη και τη θάλασσα! Μόνο με τον αέρα. Τι κάνουμε τωρα?_Κ.Κ.
-
On 22-05-2002 16:26, tifosaros έγραψε:
[κ.< Τρακουσέλη,
Πως γίνεται τα σχόλια να μην επαναλαμβάνονται ....10 φορες' Το έχω χαμένα παρ' ότι pilot!_K.K.] -
On 22-05-2002 16:26, tifosaros έγραψε:
[κ.< Τρακουσέλη,
Πως γίνεται τα σχόλια να μην επαναλαμβάνονται ....10 φορες' Το έχω χαμένα παρ' ότι pilot!_K.K.] -
On 25-05-2002 21:26, cavathas έγραψε:
On 25-05-2002 20:56, ikaros έγραψε:
Ικαρε!
Πολύ συγκινηθηκα με το σχόλιο σου. Τώρα που το σκέπτωμαι το Capatain Nemo δεν είναι κακλό, αλλά εγω δεν είχα ποτέ< καλή σχέση με τα σκάφη και τη θάλασσα! Μόνο με τον αέρα. Τι κάνουμε τωρα?_Κ.Κ.
Εδώ νομίζω πως όλοι οι Συνάδελφοι (Συν + Αδελφός τι τέλεια γλώσσα!) του Forum πρέπει να προτείνουν κάτι. Είμαι βέβαιος πως όλοι μας σε έχουμε βαφτίσει κάπως από το πρώτο τεύχος που διαβάσαμε. Άσχετα πάντως με το που θα καταλήξουμε εγώ δεν θα σταματήσω ποτέ να ανεβαίνω στο θρανίο και να φωνάζω δυνατά.
Oh, Captain My Captain!
-
egv blepv oti λειπει η ελιδα που μπορεις να ανζητησεις ενα τεστ....
παλια κατι υπηρχε
-
Θα ήθελα να ρωτήσω από πότε αποτελεί μέρος της ύλης του περιοδικού η στήλη 'ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΚΟΠΙΑ' που γράφει ο Μιχάλης Ζώτος. Παλαιότερα ήμουν περιστασιακός αναγνώστης σας αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι νέα στήλη. Μπορούμε να βρούμε τέτοιες στήλες στο site; Ευχαριστώ
-
Καπετάνιο;Πιλότο;Ονειροπόλο;Αδικημένο;Επαναστάτη;Απροσάρμοστο;...Πώς μπορούμε επιτέλους να σας λέμε κύριε Καββαθά;:)
Σας ευχαριστώ για τη μόρφωση που μας έχετε προσφέρει μέχρι τώρα και για τον προβληματισμό και για τα όνειρα....Η άλλη Ελλάδα να είστε σίγουρος ότι θα γεννηθεί.
Φιλικά
Ο Συμπλέων μαζί σας 7 χρόνια.
τιφόζαρος! -
Επαναφέρω το ερώτημα μετά από ΔΥΟ(!) και πλέον χρόνια:**Πότε **θα δούμε στο 4Τ library τα τεύχη 1975-91;
Και τι εννοούμε όταν λέμε 'σύντομα';(βλ. προηγούμενη σελίδα)
Για το 4T library