-
Λοιπόν.
Ας μαζέψουμε ο καθένας ότι μπορεί και ας δηλώσουμε εδω τι έχει διαθέσιμο.
Ο Αποστόλης εχει αναφέρει που θα μπορούσαμε να τα δώσουμε!(ΕΛΕΠΑΠ)
Αναλαμβάνω να τα μαζέψω εγω και να φροντίσω να τα παραδώσω στην ΕΛΕΠΑΠ στην Αθήνα.
Ακόμα μπορώ να ξεχωρίσω κάποια πράγματα και να τα πάω στα Γιάννενα ώστε να τα δώσουμε στην τοπική ΕΛΕΠΑΠ.Αν μπορεί ο Μανώλης και ο Ηλίας ας κάνουν το ίδιο για Πύργο και Κρήτη.
-
Λοιπόν.
Αναλαμβάνω να τα μαζέψω εγω και να φροντίσω να τα παραδώσω στην ΕΛΕΠΑΠ στην Αθήνα.
Ακόμα μπορώ να ξεχωρίσω κάποια πράγματα και να τα πάω στα Γιάννενα ώστε να τα δώσουμε στην τοπική ΕΛΕΠΑΠ.Αν μπορεί ο Μανώλης και ο Ηλίας ας κάνουν το ίδιο για Πύργο και Κρήτη.
-
Λοιπόν.
-
Φίλε Κουκ με πρόλαβες. Ότι θα προσφερόμουν να συντονίσω τους διαμένοντες στην Κρήτη και θέλουν να προσφέρουν. Υπάρχουν γραφεία της ΕΛΕΠΑΠ στην Κρήτη ή να σου στείλω ότι μαζευτεί ώστε να δοθούν συνολικά; Λόγο των λίγων φίλων που υπάρχουν στο νησί που δεν ξέρω αν ανταποκριθούν και όλοι, η δεύτερη λύση μου φαίνεται καλύτερη. Τελικά μιλάμε για παιχνίδια ή για ρούχα και άλλα συναφή;
-
Μανώλη,να είσαι καλά!
Οτιδήποτε μπορεί να γίνει δώρο!
Παιδικά ρούχα,παιχνίδια,αντικείμενα!!
Θα φροντίσω να στείλουμε και σε εσένα κάποια πράγματα ώστε να μπορεί να είναι καλή η προσφορά μας! -
Γεια χαρά,
Δεν γνωρίζω περισσότερα για την ΕΛΕΠΑΠ αλλά υποθέτω ότι πρόκειται για την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων ( http://www.elepap.gr/main.htm )
Εδώ θα θελα να προτείνω τα εξής:
-
Όσοι από μας αποφασίσουν να προσφέρουν παιχνίδια, να διαλέξουν κάτι σχετικό με αυτοκίνητα ή αεροπλάνα, τομείς που αποτελούν 'σήματα κατατεθέντα' της ιστορικής διαδρομής των Τεχνικών Εκδόσεων στην Ελλάδα.
-
Να δημιουργηθεί και να επικολληθεί (από τους moderators) λιτή ανακοίνωση, για την πρωτοβουλία αυτή, σε όλες τις ενότητες του 4Tforum ώστε να κινητοποιηθεί όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος. Νομίζω ότι για την περίπτωση αυτή η off topic δημοσίευση είναι απόλυτα δικαιολογημένη.
Χαιρετώ,
-εμΥ.Γ. Στα μέσα την επόμενης βδομάδας (26 Νοε.) θα έχω στα χέρια μου ένα Sony Playstation2 καθώς και ένα παιχνίδι (πιθανότατα το Colin McRae Rally 04), τα οποία θα θελα να δωρίσω.
-
-
Βλέπω ότι κάτι πάει νά γίνει ε;
Θά μπορούσα(σάν Μπακάλης )νά στείλω σοκολάτες,καραμέλες,ζαχαρώδη;Αν ναί,έχει καλώς!Αν όχι,άς κάνουμε μία λίστα,καί άς ορμήξουμε!!! -
ebotonakis,μπράβο!Καλύτερα στείλε pm στον EMMANOYHL να οργανώσετε το αντίστοιχο στην Κρήτη.
Αντρέα,γιατι δεν αναλαμβάνεις το αντίστοιχο για την Σαλόνικα?!!Ελπίζω ότι θα μαζέψουμε τόσα πράγματα που θα μπορούμε να καλύψουμε μεγάλο μέρος της χώρας!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
.
Αντρέα,γιατι δεν αναλαμβάνεις το αντίστοιχο για την Σαλόνικα?!!
!Κάπταιν,νομίζω ότι είμαι μόνος μου εδώ στή Σαλονίκη.
Τέλος πάντων,άν υπάρχει καί κανένας άλλος άς έρθει σέ επαφή,καί βλέπουμε. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ebotonakis,μπράβο!Καλύτερα στείλε pm στον EMMANOYHL να οργανώσετε το αντίστοιχο στην Κρήτη.
Αντρέα,γιατι δεν αναλαμβάνεις το αντίστοιχο για την Σαλόνικα?!!Ελπίζω ότι θα μαζέψουμε τόσα πράγματα που θα μπορούμε να καλύψουμε μεγάλο μέρος της χώρας!
Φίλε kouk δυστυχώς μένω στην Αθήνα οπότε βρίσκομαι μακριά από το πάτριο έδαφος της μεγαλονήσου Πάντως θα δω τι μπορώ να κάνω, μιλώντας σε φίλους και γνωστούς που δεν είναι μέλη του φόρουμ, ώστε να προσπαθήσω να συγκεντρώσω και άλλα δώρα. Όταν είμαι έτοιμος θα σου στείλω PM για την ρύθμιση των λεπτομερειών της παράδοσης τους.
-Ευτύχης
-
Kαιρός να ξεπεράσουμε λοιπον αυτό το μπάχαλο!!!
Να κάνουμε μια ανακεφαλαίωση? και ένα καινούργιο θέμα?
Από ότι έχω καταλάβει θα δώσει ο καθένας ότι πραγματα μπορεί στο ΕΛΕΠΑΠ. Σε αυτό συμμετέχουν διάφορες πόλεις όπως Αθήνα - Θεσ/κη - Γιάννενα. Και το οργανώνουν τοπικά.
(Επαναλαμβάνω ότι εγώ δεν πρότεινα να αλλάξουμε κάτι.)
Ωραία. Ας παμε λοιπον στην Αθήνα. Από πότε μεχρι πότε μαζεύουμε πράγματα? (Ισως μπορώ να διαθέσω το υπόγειο του σπιτιού μου για αυτό το σκοπό.). Πότε θα τα πάμε και ποιοι θα βοηθήσουν να τα παμε? Εχουμε επικοινωνήσει με το ίδρυμα αυτό? Μηπως μας έχουν πει για καποια συγκεκριμένα πράγματα που θέλουν?
Αν έχουμε συγκεκριμένες ημερομηνίες είμαι σίγουρη οτι θα βοηθήσουν πολύ περισσότεροι από οσους έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.
-
Λοιπον επειδη εχει πεσει πολυ μπλα μπλα διαταζω.
Καποιος να ελθει σε συνενοηση με το ιδρυμα,σταθμο η ο,τι τελος παντων ειναι να μας πουν ποτε και που μπορουμε να παμε τα ειδη που θα μαζεψουμε.
Αναλαμβανω το Σαββατο αυτο η οποιο αλλο να περασω απο τα σπιτια σας να τα παρω και να τα παω.Τελεια και παυλα.Αντε μην αγριεψω. -
Προφανως, απο οτι πιστευα οτι ειχε γινει κατανοητο και απο το προηγουμενο θεμα που ειπα την ιδεα για τον ΕΛΕΠΑΠ, ειμαι προθυμος να βοηθησω στο να μαζεψουμε τα πραγματα και να τα παμε στον ΕΛΕΠΑΠ (αλλωστε δουλευω ακριβως διπλα απο το ιδρυμα).
-
ethnikara,αν μπορείς ρώτησε μέχρι πότε μπορούμε να τα πάμε!
Το καλύτερο είναι να τα πάμε κοντά στα Χριστούγεννα!Ετσι,για το καλό!
Μέρος αυτών που θα μαζευτούν,θα το πάω στα Γιάννενα,ενω κάποια θα πρέπει να στείλουμε στον HUNTER και στον EMMANOYHL για Σαλόνικα και Κρήτη!
Ολα προτείνω να τα βάλουμε σε μεγάλα κουτιά με το σήμα του 4TF!
Τι λέτε?
-
Πήρα την πρωτοβουλία να στείλω το ακόλουθο μήνυμα στην ΕΛΕΠΑΠ ( http://www.elepap.gr/main.htm ) προκειμένου να διευκρινισθούν κάποια από τα διαδικαστικά ερωτήματα μας:
----- Original Message -----
From: 'Botonakis Eftihis'
To:
Sent: Monday, November 24, 2003 7:14 PM
Subject: Προσφορά Δώρων - ΠΩΣ, ΠΟΤΕ και ΤΙΓειά σας,
Είμαστε μια παρέα φίλων που θα θέλε να βοηθήσει τις δραστηριότητες της
ΕΛΕΠΑΠ δωρίζοντας σας κάποια αντικείμενα, τα οποία θα μπορούσαν να
διατεθούν μέσω των γιορτινών Bazaar σας ή όπως αλλιώς εσείς κρίνετε
σκόπιμο.Αυτό που θα θέλαμε να μάθουμε είναι το ΠΟΤΕ και το ΠΩΣ θα μπορούσαμε να σας
φέρουμε τα δώρα μας, καθώς επίσης και το AN ΥΠΑΡΧΕΙ κάποιος ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ή
ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ στο τι θα μπορούσαμε να σας προσφέρουμε. Επίσης θα θέλαμε να
μάθουμε άν τα είδη που θα σας φέρουμε πρέπει να είναι αποκλειστικά
καινούργια ή θα μπορούσε να είναι και κάτι μεταχειρισμένο, σε πολύ καλή
όμως κατάσταση.Ευχαριστούμε
Θα περιμένω για την επίσημη και γραπτή τους απάντηση μέχρι αύριο (25 Νοε) το βράδυ, και σε περίπτωση που αυτή δεν υπάρξει, θα επικοινωνήσω μαζί τους τηλεφωνικά μεθαύριο (26 Νοε) το πρωί. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερώσω το φόρουμ για την όποια εξέλιξη.
Όσοι θέλουν μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας τηλεφωνικά με την ΕΛΕΠΑΠ στα τηλέφωνα 7228360, 7233860, 7212780 (όπως με ενημέρωσαν τηλεφωνικά οι διοικητικές τους υπηρεσίες λειτουργούν μεταξύ 08:30 και 14:30).
-Ευτύχης
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ολα προτείνω να τα βάλουμε σε μεγάλα κουτιά με το σήμα του 4TF!
Τι λέτε?
Νομίζω ότι είναι πολύ καλή ιδέα.
Υπάρχουν έτοιμα αυτοκόλητα με το σήμα του 4TF ή θα πρέπει να φτιάξουμε? -
Ευθύμη πολύ σωστή η κίνηση με το email!Ωραία το σκέφτηκες!
Σήματα δεν υπάρχουν!Μπορούμε να τα τυπώσουμε σε ένα έγχρωμο εκτυπωτη και να βάλουμε απο πάνω διαφανές αυτοκόλλητο!
-
ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ. ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
-
Ωραία!
Περιμένουμε λοιπόν την απάντηση στο e-mail για να προχωρήσουμε. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
.
Αντρέα,γιατι δεν αναλαμβάνεις το αντίστοιχο για την Σαλόνικα?!!
!Κάπταιν,νομίζω ότι είμαι μόνος μου εδώ στή Σαλονίκη.
Τέλος πάντων,άν υπάρχει καί κανένας άλλος άς έρθει σέ επαφή,καί βλέπουμε.Ε οχι και μόνος....παρων!!!
Δωρεά του 4TF προς την ΕΛΕΠΑΠ