-
...συνέχεια του γνωστού θέματος....από εδώ viewtopic.php?f=13&t=28653
-
-
-
Δε μου αρεσει που δε βρισκω το Maresei de m aresei #1...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δε μου αρεσει που δε βρισκω το Maresei de m aresei #1...Με μία απλή αναζήτηση θα το έβρισκες εύκολα
viewtopic.php?f=13&t=17767' target='_blank
-
...δεν μ'αρεσει η νεα σελήνη, που με εχει επηρεασει πααααρα πολύ και εχω τις μαύρες μου, σε αντίθεση με τις προηγούμενες μέρες ήμουν πολλλλύ στα χάϊ μου!!!!!!!!!!!!!!!...
-
μήπως δε φταίει η σελήνη?
μ'αρέσει το απογευματινό μπανάκι
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
μ'αρέσει το απογευματινό μπανάκιΝαι οντως γιατι το μπραβο ηθελε πλυσιμο με τοση λασπη πανω του..
-
Μου αρεσει που επιτελους εχω Ιντερνετ στο Σπιτι!!!
-
Δεν μου αρέσει που πρέπει να πάω να βγάλω τα χειμερινά ελαστικά και ratanplanoβαριέμαι
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Δεν μου αρέσει που πρέπει να πάω να βγάλω τα χειμερινά ελαστικά και ratanplanoβαριέμαιthat makes two of us, που θα έλεγαν και οι πέρα από το κανάλι....
-
Μ'αρέσει που τώρα αρχίζει το σασπενς διοτι αρχίζει η καταμέτρηση ψήφων στην σχολή μου. Τελειώνει αυριο μεσημέρι (12 ώρες + καταμέτρηση, αυτά είναι )
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Δεν μου αρέσει που πρέπει να πάω να βγάλω τα χειμερινά ελαστικά και ratanplanoβαριέμαιομορφοβαριεσαι? Υπαρχει τετοια λεξη?
-
Χαζοβαριεται εννοει κουτσουρο..
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Μ'αρέσει που τώρα αρχίζει το σασπενς διοτι αρχίζει η καταμέτρηση ψήφων στην σχολή μου. Τελειώνει αυριο μεσημέρι (12 ώρες + καταμέτρηση, αυτά είναι )+1 αν και τελείωσε
Μ' αρέσε η χτεσινή βαρκάδα... -
Δεν μαρεσει που πλεον οι βαρκες δεν μπαζουν νερα
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δεν μαρεσει που πλεον οι βαρκες δεν μπαζουν νεραΔεν μ'αρέσει που συγχίζεσαι...
Πως είναι δυνατόν να με πνίξει ο καλός μου; -
Eίίιιναι-είιιιιναι...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Eίίιιναι-είιιιιναι...Για ανθρώπους που δεν έχεις γνωρίσει από κοντά μην μιλάς...
-
Δε χρειάζεται να σε γνωρίσει από κοντά κάποιος για να σε στείλει από τη βάρκα...
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#6]