-
Παιδια καλημερα και ενα μεγαλο καλωσηρθατε σε ολα τα καινουργια μελη. Πριν μερικες μερες ο TAG εριξε μια καλη ιδεα περι μασας (και ως γνωστο αν δεν το τσικνησουμε το forum ειναι μισο forum ) Τι λετε γι'αυτην την Κυριακη?
-
Ekvus, Αν και 'νονός' της συγκεκριμένης πρότασης, ΑΔΥΝΑΤΩ αυτή την Κυριακή, όπως και την επόμενη (θα είμαι όπως είπα Θεσσ/νίκη)
-
geai sas paidia! authn th kyriaki eimai mesa gia fagito!!
oso gia to yliko tha sas xreiastw sigoura aplws ta vlepw ligo dyskola giati exw polu ligo xrono na asxolithw akoma protinw gia apodrasi ektos athinwn gia na erthoun kai alloi alfistes!Φίλε alfistis, σε παρακαλώ να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες, από σεβασμό στα ...ματάκια των υπόλοιπων μελών , στις επιθυμίες των οικοδεσποτών μας 4Τ (βλ. και τις οδηγίες χρήσης) και βέβαια και στην Ελληνική γλώσσα
(Moderator) -
KAΛΗΣΠΕΡΑ ALFISTES. EIMAI NEO MELOS ΚΑΤΟΧΟΣ ΜΙΑΣ 147 1,6 132 ΙΠΠΟΥΣ.ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΠΧ LOOK 147 GTA.EKKENTROFOROYS ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
-
γεια σας παιδια!
καλωσορισες νεε αλφιστι στειλε καμια φοτογραφια την κουκλα σου!!πρεπει να ειναι τελεια? -
Ο χρήστης LARINI έγραψε:
KAΛΗΣΠΕΡΑ ALFISTES. EIMAI NEO MELOS ΚΑΤΟΧΟΣ ΜΙΑΣ 147 1,6 132 ΙΠΠΟΥΣ.ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΠΧ LOOK 147 GTA.EKKENTROFOROYS ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.Καλωσήρθες στην παρέα. Πες μας τι διαφορές βλέπεις με τις βελτιώσεις που έχεις κάνει και τι σου στοιχισε? (τα μηχανικά εννοώ, όχι τα body kit.)
ΥΓ Η παραπάνω παρατήρηση για τα ελληνικά ισχύει και εδώ.
-
KAΛΗΣΠΕΡΑ ALFISTES. EIMAI NEO MELOS ΚΑΤΟΧΟΣ ΜΙΑΣ 147 1,6 132 ΙΠΠΟΥΣ.ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΠΧ LOOK 147 GTA.EKKENTROFOROYS ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
Καλωσήρθες στην παρέα. Πες μας τι διαφορές βλέπεις με τις βελτιώσεις που έχεις κάνει και τι σου στοιχισε? (τα μηχανικά εννοώ, όχι τα body kit.)
Η ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ 3 ΚΑΡΟΤΣΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΜΑ 147.ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΜΕΝΑ 2 ΚΙΛΑ ΡΟΠΗ ΚΑΙ 16 ΑΛΟΓΑ.ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΤΙ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.(ΛΟΓΩ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ)ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΙ-ΠΛΑΝΙΣΜΑ ΚΑΠΑΚΙ ΓΙΑ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ-ΛΕΙΑΝΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΕΞΑΓΩΓΗΣ-ΦΙΛΤΡΟ ΣΤΟ ΦΙΛΤΡΟΚΟΥΤΙ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
ΥΣ.ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΜΕ ΦΩΤΟ???
-
Ο χρήστης LARINI έγραψε:
Η ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ 3 ΚΑΡΟΤΣΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΜΑ 147.ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΜΕΝΑ 2 ΚΙΛΑ ΡΟΠΗ ΚΑΙ 16 ΑΛΟΓΑ.ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΤΙ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.(ΛΟΓΩ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ)ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΙ-ΠΛΑΝΙΣΜΑ ΚΑΠΑΚΙ ΓΙΑ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ-ΛΕΙΑΝΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΕΞΑΓΩΓΗΣ-ΦΙΛΤΡΟ ΣΤΟ ΦΙΛΤΡΟΚΟΥΤΙ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.ΥΣ.ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΜΕ ΦΩΤΟ???
Πόσο καιρό έχεις κάνει την βελτίωση? Πόσα χιλιόμετρα έχεις? Κατανάλωση? Ήδη με βαρύ πόδι καίει αρκετά....
YΓ Για την υπογραφή σου στέλνω PM
-
LARINI καλως ηρθες. Περιττο να σου πω οτι στην επομενη συναντηση θα την φερεις οπωσδηποτε. (παρεπιπτωντος απ'οτι βλεπω δεν υπαρχει ιδιαιτερο ενδιαφερον για κοψιδοκατανηξη την Κυριακη). cmarin σε τρωει ο κ...ς για παραπανω αλογακια και ροπη απ'οτι βλεπω, και μενα και απ'οτι ξερω και το Kyan. Ο Velisarios στην συναντηση μας ανεφερε ενα βελτιωτη απο Ολλανδια και το ψαχνει (για την 145 του). Στο παρελθον ειχαμε ξανακανει μια συζητηση για βελτιωσεις αλλα αρκετα γενικη. Οπως εχω ξαναπει αυτο που ζηταμε οι περισσοτεροι ειναι αυτο που καταφερε ο LARINI +10-15 αλογακια και +1-2 κιλα ροπης. Θα με ενδιαφερε μια πιο ειδικη συζητηση (με συγκεκριμενες λυσεις, τιμες και καταναλωσεις). LARINI μπορεις να μας δωσεις διαγραμματα ροπης και ισχυος?
-
Καλημέρα σε όλους !!
Φίλε Larini καλοσώρισες στο Forum Alfa147(και όχι μόνο...)
Έχω δει Φωτό της 147 του Larini, στο GTC CLUB, και είναι ΚΟΥΚΛΑ !!
από κοντά βέβαια θα είναι ακόμη πιο ΤΕΛΕΙΑ, EKVUS πρέπει να ξαναματασυναντυθούμε !!!!
Έχουμε πολλά νέα Μέλοι.
Είπες εσύ για Κυριακή, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ... (εντάξει θα το οργανώσουμε σύντομα...)Εμένα θα με ενδιεφερε ο Larini (τον έχουμε τσακίσει με τις ερωτήσεις...)να μας αναπτύξει το θέμα της ανάρτησης με τις αντιστρεπτικές της GTA.
ειδικά για αυτές. μπαίνουν απλώς αλλάζωντας τις 'ΜΑΜΑ' ή χρειάζετε το μαστρο-παντεντίαρη-αλφίστι. κλπ, κλπ. -
Παιδια ποιο ειναι το site του GTC Club. Για αλλαγες στις αναρτησεις δεν ψηνομαι (για δυναμη και ροπη βεβαια 'φερε μπαρπμα..' ). Θα ηθελα να γερνει λιγοτερο αλλα δεν ειμαι διατεθιμενος να κανω συμβιβασμους στην ανεση. Ειναι ηδη αρκετα σκληρη (με τις 16αρες)
-
Ekvus αυτό που ζήτησες :
-
Περάσαμε τις 1000 δημοσιεύσεις !!
Το 1/10 του Forum έχει Ιταλικό τέμπο !!!(και για να μπώ στο θέμα)
Πρέπει να το γιορτάσουμε !! με εκείνα τα κοψίδια ίσως που όλο ακούω αλλα δεν βλέπω!!
Μέσα για Κυριακή αλλα να έρθει και κανενας απο τους παλιούς γιατι νιώθει άσχημα η γριά μου (145) !!!
-
καλώς όρισες larini
-
Καλώς ήλθες Larini.
Πραγματικά... Η ALFA σου (από τις φωτογραφίες που είδα) είναι φοβερή
σέλω και γω ίδιο τουτού....
Πότε θα τη δούμε από κοντά ;;;;;;
-
καλως ηρθαν τα νεα μελη.
Θελω μεσα απο το φορουμ,να ευχαριστησω τον alfista,γιωργο για την τρομερη φιλοξενια,βοηθεια που μου προσεφερε στη θεσσαλονικη.τον γιωργο τον γνωρισα πριν απο 1,5χρονο περιπου μεσα απο το φορουμ του και μαζι και με τον στεφανο-147 περασαμε ατελειωτες ωρες μιλωντας στο τσατ.συναντηθηκαμε και μια φορα στη λαμια,μιλαγαμε καποιες φορες στο τηλ κτλ.Χθες επρεπε να ανεβω σαλονικα για μια επειγουσα δουλεια και ο γιωργος,παροτι γνωριζομασταν ελαχιστα σκιστηκε.με παρελαβε απτο αεροδρομιο,μου εδειξε τη θεσσαλονικη,με καλεσε σπιτι του,με πηγε στο πανεπιστημιο για τη δουλεια και περιμενε υπομονετικα να τελειωσω και τελος με πηγε και στο αεροδρομιο.σηκωθηκε απτις 9 και μεχρι τις 7 το απογευμα ηταν στο ποδι μαζι μου.οτι και να πω,οσες φορες και να τον ευχαριστησω ειναι λιγες.Γιωργαρε σ'ευχαριστω πααααααααααρα πολυ και παλι. -
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ.ALFISTI ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ.ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΙΟ ΠΙΣΩ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑ.ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΧΩΡΙΣ ΤΡΕΛΟ ΚΟΣΤΟΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΡΕΠΤΙΚΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΕΝΤΑ .ΒΓΑΖΕΙΣ ΒΑΖΕΙΣ.ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η B+g ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗ.ΣΦΙΧΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΠΑΝΑΕΙ.ΕΧΕΙ 40% ΝΤΑΜΠΙΝΓΚ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΞΕΡΕΙ.ΔΙΑΓΡΑΜΑ ΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΑΝΕΡ.ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΣΚΡΑΠΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ.ΣΤΙΣ ALFA ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΕΖΟΜΑΙ.
-
Την άλφα του Larini την έχω δεί τις τελευταίες 2 χρονιές στην συνάντηση του Alfaclub στον Λυκαβυττό. Πραγματικό κόσμημα !!!
οχι υπερβολές ούτε περίεργα φουσκώματα και τεράστιες αεροτομές.
Μακάρι να κυκλοφορούσαν και άλλες σαν αυτή. -
Ο χρήστης 147 GR έγραψε:
Γιωργαρε σ'ευχαριστω πααααααααααρα πολυ και παλι.Ξεκόλα ρε. Περάσαμε ωραία και αυτό μετράει. Τη επόμενη φορά να ανέβεις οδικώς για να δω επιτέλους και την ιταλίδα σου αλλά κυρίως για να μην χρειαστεί να ξυπνήσω πρωί για να έρθω να σε μαζέψω από το αεροδρόμιο.
Η Alfa του LARINI είναι πραγματική σε άλλη διάσταση. Κι εμείς είμαστε ψιλοτρελοί αλλά αυτός μάλλον του δίνει και καταλαβαίνει. Δώσε στο λαό κανά link με την 147 να στρίβει γονατισμένη στα Μέγαρα να γουστάρουνε.
-
Ψαξτε όλοι τις τσέπες σας !!!!
μου λείπουν κατι ψιλά
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... gory=18156
Να την βάλω σε μια βιτρίνα και να την χαζεύω .... Αντε και καμια βολτα χαλαρή .... και που και που και και πιο γρήγορη .....
Alfa 147 forum