-
Ε και?
Είπε κανείς ότι παίζουμε όλη την χρονιά καλή μπάλα? Ξέχασες που ακόμα και στην αρχή με τα 10/10 λέγαμε ότι είμαστε πολύ τυχεροί? Αλλά τώρα...παίζουμε μπάλα! Και το λέμε!
-
Νταξ δε σας χαλαω το παραμυθι που ζειτε... Η μηπως ειναι...φαρσοκωμωδια;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ε και?Είπε κανείς ότι παίζουμε όλη την χρονιά καλή μπάλα? Ξέχασες που ακόμα και στην αρχή με τα 10/10 λέγαμε ότι είμαστε πολύ τυχεροί? Αλλά τώρα...παίζουμε μπάλα! Και το λέμε!
Οχι ε και....από την στιγμή που είσαι ευννοημένος από διαιτησία μην παριστάνεις τον Πόντιο Πιλάτο.
Ακόμα και χθες έπνιξαν πέναλντι στον πολύ καλό Εργοτέλη (μακάρι να μείνει αυτή η ομάδα στην κατηγορία...εν αντιθέσει με κάτι τρίπολες και ατρόμητους των κλωτσόμπαλων)
-
Ε τοτε να σου δωσουμε ενα μινι κυπελλακι ΕΒΓΑ μιας και παιζεις καλη μπαλα την τελευταια εβδομαδα..
Αν εγω κοιμαμαι, εσυ γιατι ονειρευεσαι πρωταθλημα....?
Ειπαμε του χρονου ξανα...lock it!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !
-
Από το Έθνος Σπορ.......
το θέμα είναι πότε θα γίνει η απομάκρυνση του ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ........
-
Τογιοταμαν θοδωρα λυπαμαι που στο λεω αλλα εισαι οφφ τοπικ πλεον..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τογιοταμαν θοδωρα λυπαμαι που στο λεω αλλα εισαι οφφ τοπικ πλεον..Νταξ ρε Πασχάλη....
Μην βαράς και εσύ........ -
@ elteo Τώρα, ξαφνικά, γίναμε και ευνοημένοι της διαιτησίας? Ρε συ, μία κόκκινη που δεν δόθηκε την θυμάσαι την Κυριακή?
Και αν έδιναν το πέναλτυ (ήταν) τι θα γινόταν? Κρίθηκε το παιχνίδι στο 1 γκόλ ή βγήκε ισοπαλία?...@Ακάλυπτος Ποιός ονειρεύεται Πρωταθλήματα? Η ΑΕΚ που είναι 2η, με 2 βαθμούς διαφορά? Μα, ότι παίζουμε ωραία μπάλα είπα.. Και ότι αν δεν είχατε 3 πόντους στα χαρτιά θα είμασταν πρώτοι!
Α, και το κυπελλάκι να είναι κρέμα!Αλήθεια, σας αρέσει όπως παίζει ο Ολυμπιακός? Γιατί εμείς όταν δεν παίζουμε καλά, το λέμε!
-
Οι αποδεκτες ειναι γνωστοι και δεν χρειαζεται να σπαταλαω χρονο για να τους γραφω...
Ζητω το Ελληνικο πρωταθλημα.
Edit: Ευνοημενη η ΑΕΚ ? ? ?
4αρα και ΞΥΔΑΚΙ λεμε.(το αλατι μας τελειωσε)
-
ΜΠΑΓΚΟΥΥΥΥΣ!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και ότι αν δεν είχατε 3 πόντους στα χαρτιά θα είμασταν πρώτοι!Μερικοι ευνοουνται απ τα χαρτια μερικοι απ τους διαιτητες... Ενα και το αυτο..
-
Να κι άλλη μια δικαιολογία. Η διαιτησία ευνοεί την ΑΕΚ!
Ρε συ! Σου αρέσει όπως παίζει ο Ολυμπιακός τελευταία? Γιατί πριν, εγώ έλεγα, ότι παίζει την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα! Άλλο που διαβάζεται και θυμόσαστε ότι θέλετε!
-
Ο χρήστης pasxos,μιλωντας για την ομαδα του έγραψε:
Και ότι αν δεν είχατε 3 πόντους στα χαρτιά θα είμασταν πρώτοι!
Μερικοι ευνοουμαστε απ τα χαρτια και απ τους διαιτητες... Ενα και το αυτο..
Να δω τι αλλο θα διαβασω ρε γμτ.
-
Καλο Bagus...πεσε κατω,μπορεις κι εσυ να παρεις πεναλτυ στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟ...
(ξερεις που πανε οι ντοματες φανταζομαι.. )
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Οι αποδεκτες ειναι γνωστοι και δεν χρειαζεται να σπαταλαω χρονο για να τους γραφω...
Ζητω το Ελληνικο πρωταθλημα.
Edit: Ευνοημενη η ΑΕΚ ? ? ?
4αρα και ΞΥΔΑΚΙ λεμε.(το αλατι μας τελειωσε)
ποιοι είναι οι αποδέκτες δηλ;
@κουκ....εθελοτυφλείς...και όταν μπαίνεις στα ΑΝ...βράστα. Να μου μιλήσει μικρή ομάδα να το καταλάβω. Αλλά η ΑΕΚ έχει ευνοηθεί από την διαιτησία για διάφορες παραβάσεις. Απλά η καραμέλα δεν γίνεται κίτρινη εύκολα....έχει χρόνια που έχει πιπιληθεί ότι για τα πάντα φταίει ο Ολυμπιακός. Φαίνεται κάθε Κυριακή.
Να σημειώσω ότι τον φετινό Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα τον θεωρώ τον χειρότερο εδώ κ πολλά χρονιά. Σκέψου με αυτόν τον Ολυμπιακό δεν μπορεί να ξεφύγει καμία ομάδα από τις άλλες 2.
Για την απόφαση της Καλαμαριάς...συγνώμη αλλά εφόσον έχει υπάρξει ΞΕΚΑΘΑΡΗ παράβαση και ασκήθηκε το δικαίωμα του γαύρου για ένσταση γιατί είναι μεμπτό αυτό;
Τέσπα...συνεχίστε τα 4 και ξύδι και λοιπά υγρά.
-
Σάββα, σε τι εθελοτυφλώ? Στο ότι έχει την εύνοια της διαιτησίας η ΑΕΚ? ΟΚ! Γνώμη σου.
Αυτό, πάντως, που εγώ υποστήριξα (πριν πετάξεις την μπάλα στην εξεδρα) είναι ότι η ΑΕΚ παίζει, τώρα, την καλύτερη μπάλα! Όπως, πριν, έλεγα ότι έπαιζε ο Ολυμπιακός. Και ο ΠΑΟ δεν έχει παίξει καλά, παρά σε 1-2 παιχνίδια. (Γνώμη μου, κι ας φωνάζει ο Ορέστης )
Το ότι ο Ολυμπιακός είναι 2 πόντους μπροστά, τι αποδεικνύει? Ότι η ΑΕΚ ευνοήθηκε?!
-
Οτι οποιος Αεκτζης κανει κινηση μεσα στο ΟΑΚΑ οτι πεφτει θα παρει πεναλτυ..γι αυτο bagus...ατσαλωσου και ΠΕΣΕ ρεεεεε...
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Είσαστε απίθανοι, ρε!
Ούτε απλή αριθμητική δεν κάνετε, όταν δεν σας συμφέρει.
ΑΕΚάκι, ξεΑΕΚάκι....για εσάς...ΑΕάρα!!
Ούτε ΑΕάρα ούτε τίποτα. Φέτος απλά ξεπεράσατε τον εαυτό σας. Ούτε εσείς δεν το πιστεύετε. Εν τω μεταξύ οι εξαγγελίες για καλή μπάλα έχουν πάει περίπατο και φαίνεται ξεκάθαρα πως όλα αυτά είναι μπαρούφες της κακιάς ώρας.Η ΑΕ ( κατά τον kouk ) δεν εχει παίξει μπάλα ( καλλίτερη πάντως από Ολυμπιακό και ΠΑΟ αλλά όχι καλή ) και μόλις μυρίστηκαν πρωτάθλημα βγήκαν σαν τα σαλιγκάρια.
Αυτό που μου αρέσει εμένα είναι ότι παίζουμε, πάλι, καλή μπάλα. Ας παίζαμε έτσι πιο νωρίς να μην είμασταν 2οι.
έλα τώρα...Μέχρι τον Φλεβάρη έλεγες ότι εμείς παίζουμε την καλλίτερη μπάλα. Παρ' όλ' αυτά εσείς παίζετε καλλίτερα αλλά όχι καλά.
Αν εριχνε 4 ο βαζελος,στημενο το παιχνιδι (υποκαταστημα ο Κρης). Εφαγε 4 ο βαζελος (αντιο πρωταθλημα) στημενο το παιχνιδι.Ουτε οι αλογομουρηδες δεν λενε τετοιες σοφες κουβεντες.
Σ'αυτή την χώρα μπορεί να βγάζουμε γραφικό όποιον πιστέψει για όποιο άλλο ζήτημα την πιθανότητα συνωμοσίας αλλά για την μπάλα οι συνωμοσίες είναι η σταθερά μας και ο γραφικός είναι αυτός που πιστεύει έστω και λίγο στην μπάλα και δεν ακούει τίποτα.
Μπααα!!!
Ο υιός είναι ΠαναθηναΪκός (ένεκα μαμάς)
Και η κόρη ( ) άλλαξε!!!! Έγινε Ολυμπιακός! Της αρέσει περισσότερο λέει!Μόνος μου έμεινα! Με τον Πορτομπάγκους!
Λιγοστεύετε σιγά σιγά....Μην νομίζεις και ο Bagus έτοιμος είναι...
Όταν χάνεις με 1-0, πόσα γκόλ βάζεις και πόσους πόντους παίρνεις?
Βάζεις τρία γκολ και παίρνεις τρείς πόντους. Και κάνεις και οικονομία δυνάμεων...
Ρε δωστε ενα κυπελλο, κατι, οτιδηποτε στους αιωνιους τριτοδευτερους να μην μιλανε..
Δεν παίζει...Έχουν αποκλειστεί.
:shifty:
Με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι....και για να μην ξεχνιόμαστε...πόσο ήρθατε στην Καλαμαριά?
0-3...
http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=126395' target='_blank
'....*Για την ΑΕΚ λίγα πράγματα και καλά. Εχει τις περισσότερες νίκες, την καλύτερη επίθεση, την καλύτερη άμυνα και παίζει (τον τελευταίο καιρό) το καλύτερο ποδόσφαιρο. Όποιος έχει μάτια **βλέπει και πολύ θα ήθελα και εγώ που γράφω το άρθορο και ο kouk και ο άλλος ο μονοκύτταρος να πάρει το έρμο το πρωτάθλημα γιατί τα 100 μας χρόνια αργούν αν και όπως βλέπω από τον βάζελο , ούτε και τότε θα το πάρουμε... ***... '
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Πάντως παρακαλώ αν γίνεται να το πάρει η ΑΕΚ φέτος; Πρωτάθλημα με 2 πόντους διαφορά λόγω ένστασης, με δεύτερη μια ομάδα που μου έχει ρίξει 4άρα δεν το θέλω! Ας το πάρει και κανείς άλλος το μαμημένο, δε θα χαλάσει ο κόσμος!Εκτός κι αν κερδίσουμε τα 2 επόμενα παιχνίδια και φέρει καμμιά ισοπαλία η ΑΕΚ. Τότε ας το πάρουμε.
Τα άδικα/σικέ πρωταθλήματα και οι άδικες/σικέ νίκες είναι τα πιο γλυκά από όλα
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--