-
Για ποτε λετε ρε αλανια?
-
Ε...μέσα στη βρομάδα...κάποιο απόγευμα...Πολύ συγκεκριμένος έγινα πάλι...
Πέραν της πλάκας,γενικά καλό θα είνια να βρούμε μία μέρα που μπορούν αν όχι όλοι, οι περισσότεροι.Δημήτρη, σε πήρα τηλέφωνο χθες, σου έγραψα στο msn σήμερα...κλάσιμο κανονικό.
(μην ψαρώνεις!πλάκα κάνω...ήθελα τα φώτα σου ή του αδερφού σου για κάποια πράγματα πάνω στη λειτουργία του DSG ) -
***ΠΕΜΠΤΗ 19:00 στο Distinto ***
Βολευει??Αν υπαρχουν αντιρρησεις, παραθεστε αντιπροτασεις!
The President
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
***ΠΕΜΠΤΗ 19:00 στο Distinto ***εγώ είμαι Ο.Κ. με αυτό.
μπλα-μπλα-μπλα...
...
The PresidentΠολύ 'πρωθυπουργικό' μου ακούστηκε αυτό!
-
ολοκληρωθηκε το σαββατο που μας περασε.. (μα... σαββατο?!?!) επισκεψη-αστραπη κλιμακιου αθηνων στην Αμαλιαδα για κοκοκρα κοκκινιστο (μα... ΣΑΒΒΑΤΟ?!??!), που αντι για κοκκινιστος μας προεκυψε λαδοριγανη με μακαρονι και ζυμωτο ψωμι!
Αψογος οικοδεσποτης (οπως παντα) ο Ηλιας, ο οποιος σε ρολο baby-sitter, μας ... διαβολοκουνησε (κυριολεκτικα) και μας πηγε απο δω κι απο κει!
ΗΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααα!!! Ευχαριστουμε ρε!
Θα οργανωθουμε και για κοκκινιστο... Νταξ.. οχι Σαββατο, το πιασαμε! -
Εγω συμφωνω με τον ''The President'' Πεμπτη 19.00 Distinto
-
Αν δεν κανονιστεί συνάντηση για τη διπλωματική μου θα έρθω και γω...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Αν δεν κανονιστεί συνάντηση για τη διπλωματική μου θα έρθω και γω...πω ρε φίλε...έχεις γίνει πολύ δυσκοίλιος τελευταία...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ολοκληρωθηκε το σαββατο που μας περασε.. (μα... σαββατο?!?!) επισκεψη-αστραπη κλιμακιου αθηνων στην Αμαλιαδα για κοκοκρα κοκκινιστο (μα... ΣΑΒΒΑΤΟ?!??!), που αντι για κοκκινιστος μας προεκυψε λαδοριγανη με μακαρονι και ζυμωτο ψωμι!
Αψογος οικοδεσποτης (οπως παντα) ο Ηλιας, ο οποιος σε ρολο baby-sitter, μας ... διαβολοκουνησε (κυριολεκτικα) και μας πηγε απο δω κι απο κει!
Θα οργανωθουμε και για κοκκινιστο... Νταξ.. οχι Σαββατο, το πιασαμε!Δεν το πιάσατε καλά: Παίζει άνετα Σάββατο, αλλά ΒΡΑΔΥ.
Για το κούνημα μπορούσα και περισσότερο, να έχετε χάρη που δεν ήθελα να τρομάξω την κοπελιά, που την έβλεπα κάθε τόσο να σφίγγεται.
Ακούτε ρε ρεμάλια, οι υπόλοιποι; Αφήστε τον καφέ στο ντεστίνο μια φορά ρε, κι ελάτε να σας πάω για καφέ στην Κορυφή! -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Θα οργανωθουμε και για κοκκινιστο... Νταξ.. οχι Σαββατο, το πιασαμε!Δεν το πιάσατε καλά: Παίζει άνετα Σάββατο, αλλά ΒΡΑΔΥ.
Για το κούνημα μπορούσα και περισσότερο, να έχετε χάρη που δεν ήθελα να τρομάξω την κοπελιά, που την έβλεπα κάθε τόσο να σφίγγεται.
Ακούτε ρε ρεμάλια, οι υπόλοιποι; Αφήστε τον καφέ στο ντεστίνο μια φορά ρε, κι ελάτε να σας πάω για καφέ στην Κουκουβίτσα!Έτσι είναι το σωστό.
-
Κι εγώ μέσα για Πέμπτη
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ακούτε ρε ρεμάλια, οι υπόλοιποι; Αφήστε τον καφέ στο ντεστίνο μια φορά ρε, κι ελάτε να σας πάω για καφέ στην Κουκουβίτσα!Κορυφή?Κουκουβίτσα?Που είναι αυτό?
Είμαι άσχετος και το δείχνω...ΥΟ!ΥΓ:Ευχαρίστως κάποια στιγμή να κανονιστεί κι αυτό.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Αν δεν κανονιστεί συνάντηση για τη διπλωματική μου θα έρθω και γω...
πω ρε φίλε...έχεις γίνει πολύ δυσκοίλιος τελευταία...
Οπότε μη με πλησιάζεις πολύ γιατί κινδυνεύεις
-
Μέχρι τώρα είμαστε:
- aserf
- κάβουρας
- Michael-Amott
- silencer51
- Evgenios
Mika hakkinen, εσύ θα μας τιμήσεις?
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Mika hakkinen, εσύ θα μας τιμήσεις? -
Λοιπόν...είμαστε μία μέρα πριν την συνάντηση.Θα κανονίσουμε τίποτα ή δεν το βλέπετε?
Δε σας βλέπω πολύ θερμούς.
Προς το παρόν είμαστε (υποθέτω):
-kostastyper
-Michael Amott
-Evgenios
-vassilis88Αν έχει αλλάξει κάτι, ενημερώστε.
Κανείς άλλος? -
εξακολουθώ να είμαι μέσα!! Θα πάμε για φαί τελικά?
-
Και εγώ εξακολουθώ να θέλω να έρθω, απλά δεν είναι ακόμα 100% σίγουρο. Είναι όμως πλέον πολύ πιθανό να τα καταφέρω. Φαϊ... Κάτι να τσιμπήσουμε μωρέ... Ουζάκι πίνει κανείς;
@νδρέας
-
Εγω παντως ειμαι στανδαρ μεσα.Αα προεδρε αν θες εχρομαι και σε παιρνω μιας και σου χρωσταω μια βολτα
-
Μα όλους μας έχει λαδώσει πια; ...
@νδρέας
Meeting Πατρινών!{Εμείς και η Τεντούρα}