-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
έχεις την ελληνική έκδοση των office?Δεν ξέρω βρε συ... μου είπαν οτι είναι οκ... αλλά τελικά μάλλον δεν είναι...
Κανένα add δεν υπάρχει; -
το μενού στο Word ας πούμε είναι ξένο ή ελληνικό? αν είναι ελληνικό τότε έχεις τα ελληνικά, διαφορετικά θα χρειαστείς το cd με τα proofing tools που συνήθως έχουν multilanguage support, αν κ δε ξέρω αν έχουν βγει ελληνικά για τα 2007
-
Οχι... το μενού ειναι στα αγγλικά σκ@τα...
για το openoffice μπορουμε να κάνουμε κάτι; -
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
για το openoffice μπορουμε να κάνουμε κάτι;Να κατεβάσεις την ελληνική έκδοση, η τελευταία είναι η 2.3
http://el.openoffice.org/ -
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
το firewall των windows το εμπιστεύομαστε?Αν προσεχεις και δεν επισκεπτεσαι περιεργα sites, ειναι μια χαρα. Παρεα με ενα antivirus βεβαια (Προτεινω το Antivir, καλο και δωρεαν). Απλα το XP firewall δεν φιλτραρει την εξερχομενη κινηση, παρα μονο την εισερχομενη.
-
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ!
Ήταν μια πραγματική ανακούφιση στην ¨σκάρτη¨ μου ημέρα (και όχι μόνο)Σας ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ!
Ήταν μια πραγματική ανακούφιση στην ¨σκάρτη¨ μου ημέρα (και όχι μόνο)Σας ευχαριστώ!
Παρακαλω, αλλα εγω δεν εκανα κατι!
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
το Crysis δεν τρέχει αλλά δε φταίει η παλιά κάρτα γραφικών μου, σε φίλο σε 32bit παίζει στα 64 όχι . Δε ξέρω αν φταίει που είναι αγορασμένα
εμείς που έχουμε otenet θα πρέπει κάνουμε καμιά κίνηση για τη συνέχεια της σύνδεσης ή δε χρειάζεται κάτι?
περί crysis δες εδώ και το nfo. Αφού τα έχεις αγοράσει έχεις και το official support
Για την πάλαι ποτέ OTEnet όχι δεν χρειάζεται να κάνεις τπτ.
-
τελικά πέρασα ΧΡ στο εεε και τρέχει μια χαρά το μηχανάκι
έχετε κάποιο free & light antivirus να προτείνετε? παίζω με avg στα άλλα pc αλλά ψάχνω κατι ποιο ελαφρύ αν υπάρχει -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
το firewall των windows το εμπιστεύομαστε?
Αν προσεχεις και δεν επισκεπτεσαι περιεργα sites, ειναι μια χαρα. Παρεα με ενα antivirus βεβαια (Προτεινω το Antivir, καλο και δωρεαν). Απλα το XP firewall δεν φιλτραρει την εξερχομενη κινηση, παρα μονο την εισερχομενη.
εγώ χρησιμοποιώ το firewall του router μου το οποίο στα τεστ σε περιοδικά είναι πολύ καλό και το antivir avira. Δεν θελω να το φορτώνω με πολλά προγράμματα και σουίτες ασφαλειας. Εχουμε καταντήσει με την ασφάλεια αηδιαστικοί. Φοβόμαστε λες και είμαστε ο στόχος των πάντων. Τόσο καιρό δεν έχω αντιμετωπίσει ΠΟΤΕ πρόβλημα. Το antivir βέβαια στα τεστ θεωρείται από τα κορυφαία AVs και είναι και δωρεάν μια έκδοση του.
-
και μιας και πιασατε κουβεντα περι Antivirus, χτες και επειτα απο αρκετο trial... ψωνισα νομιμα το NOD32. Νταξει, νομιζω πως τα αξιζει τα λεφτα του... να μην παιδευομαι και με τα free τα οποια δεν μου γεμιζουν ιδιαιτερα το ματι.
Θα το βαλω και στο λαπτοπ μου, να τρωει και αυτο κανα update μεσα στην βδομαδα... ελπιζω να μην χτυπησει ο κωδικος και φαω ακυρο απο την ESET. Θα ενημερώσω πάντως σχετικά αν το εγχείρημα πετύχει.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
και μιας και πιασατε κουβεντα περι Antivirus, χτες και επειτα απο αρκετο trial... ψωνισα νομιμα το NOD32. Νταξει, νομιζω πως τα αξιζει τα λεφτα του... να μην παιδευομαι και με τα free τα οποια δεν μου γεμιζουν ιδιαιτερα το ματι.Θα το βαλω και στο λαπτοπ μου, να τρωει και αυτο κανα update μεσα στην βδομαδα... ελπιζω να μην χτυπησει ο κωδικος και φαω ακυρο απο την ESET. Θα ενημερώσω πάντως σχετικά αν το εγχείρημα πετύχει.
http://www.av-comparatives.org/seiten/e ... port17.pdf (ενδεικτικά)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
και μιας και πιασατε κουβεντα περι Antivirus, χτες και επειτα απο αρκετο trial... ψωνισα νομιμα το NOD32. Νταξει, νομιζω πως τα αξιζει τα λεφτα του... να μην παιδευομαι και με τα free τα οποια δεν μου γεμιζουν ιδιαιτερα το ματι.
Θα το βαλω και στο λαπτοπ μου, να τρωει και αυτο κανα update μεσα στην βδομαδα... ελπιζω να μην χτυπησει ο κωδικος και φαω ακυρο απο την ESET. Θα ενημερώσω πάντως σχετικά αν το εγχείρημα πετύχει.
http://www.av-comparatives.org/seiten/e ... port17.pdf' target='_blank (ενδεικτικά)
ναι... και φυσικα ακριβως συνεχιζω να λεω πως δεν μου γεμιζουν το ματι. Το Avira σαν προγραμμα μου καθετε στο λαιμο! Δεν το θελω μεσα στα windows μου. Ο εντοπισμος ιων ειναι η μια ιστορια... το τι σοι client ειναι ομως, το ποσο επιβαρυνει η οχι το συστημα κλπ κλπ... ειναι επισης μια αλλη διασταση του θεματος. Προσωπικα οι ψηφοι μου πανε σε Kaspersky και Nod32 σαν overall επιλογες.
-
δεν θέλω να πείσω εσένα ....το τι βάζει ο καθένας είναι επιλογή του.
Απαντώ στο ότι και τα free μπορούν να είναι εξίσου καλά με τα επι πληρωμή. (κοινώς να μας 'γεμίζουν το μάτι') -
εεπ για όσους δεν έχουν antivirus, ή τέσπα θέλουν μια second opinion, υπάρχει και αυτό :
http://www.virustotal.com/
Ανεβάζεις όποιο αρχείο θες και το περνάει από διάφορες γνωστές antivirus μηχανές. -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
το Crysis δεν τρέχει αλλά δε φταίει η παλιά κάρτα γραφικών μου, σε φίλο σε 32bit παίζει στα 64 όχι . Δε ξέρω αν φταίει που είναι αγορασμένα
περί crysis δες εδώ και το nfo. Αφού τα έχεις αγοράσει έχεις και το official support
Σε μένα (με ΧP 32bit)εξακολουθεί να κολλάει... Για τα καλά.
Τα λέγαμε χτες με τον Saxon747 και στη συνέχεια βρήκα για την GPU (Χ800GTO, 256) και φόρτωσα και το **ΑΤΙtool **- η κάρτα ανεβάζει θερμοκρασία μέχρι και 70... αλλά και με χαμηλότερες θερμοκρασίες πάλι κρεμάει το πισι...Κάπου διάβασα ότι μπορεί το κρέμασμα να οφείλεται στο τσιπάκι του ήχου (έχω ενσωματωμένο το ΑLC880 HD της Realtek).. τώρα προσπαθώ να κατεβάσω ένα καινούριο driver (v.1.90), μπας και διορθωθεί, αλλά χλωμό το βλέπω.
-
Ενεργοποίησε το Cool & Quiet (BIOS) και στα Windows (ενέργεια) επέλεξε το Ελάχιστη διαχείριση ενέργειας. Θα χαμηλώνει τη ταχύτητα του κεντρικού επεξεργαστή όταν δεν χρειάζεται και θα δουλεύει πιο κρύο το μηχάνημα. Σε καινούριο μηχανάκι που πήρα (για τη μητέρα μου) με 4200+ δεν έχει ανεμιστήρες το κουτί εκτός από το τροφοδοτικό και την ψύξη του επεξεργαστή και δουλεύει κρύο: επεξεργαστής 30-35, κουτί 26-32 (μόνο σερφάρει στο διαδίκτυο).
-
Είναι ενεργοποιημένο. Το κουτί έχει και 2 ανεμιστήρες και γενικά το σύστημα δεν ανεβάζει θερμοκρασίες (πλην της GPU, οπως έγραψα πιο πάνω, που φτάνει και τους 70). Πιθανολογώ πλέον ότι το πρόβλημα δεν προκαλείται από τη θερμοκρασία.
-
εδω και 2 βδομαδες προσπαθω να αλλαξω φοντο στο laptop μου αλλα δεν μπορω!!!
ουτε απο τις ιδιοτητες της οθονης αλλα ουτε κανοντας σε μια φωτο αρισμος εως φοντο!!!
δεν αντιδρα καθολου!!!ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#14]