-
Ο χρήστης mario boni έγραψε:
αν ήσασταν μάγκες ας τον πέρνατε από την Λάρισα τότε...τώρα τσάμπα μάγκες είστε με τα λεφτά σας
Γιαυτό είστε κάτω από τον βάζελο μόνιμα...τα λεφτά μόνο δεν κάνουν την ομάδαΟ Πάοκ μια χαρά τα καταφέρνει και μόνος του να πέσει....απλά μια κλωτσιά θα φάει την τελευταία αγωνιστική μέσα στο σπίτι του όπως και ο Ηρακλάκος που ακόμη να ανέβει
ΥΓ το πανώ τα λέει όλα
Απο τον βαζελο ειμαστε απο κατω λογω διαιτησιας. Φετος ο Παο ακομα και με σφαξιμο της Παρτιζαν δεν την περασε και αποκλειστηκε, ενω ο Ολυμπιακος προχωρησε αν και εχει μικροτερο μπατζετ. Επισης δεν προχωραγε ο Ολυμπιακος λογω προπονητη. Τωρα με δρακο(ξερεις αυτον που βριζετε εκει πανω ,αλλα ποτε δεν θα τον εχετε προπονητη και θα ξεφτιλιζεστε με 30αρες απο Πανεληνιους) θα σαρωσει τα παντα ο Ολυμπιακος
Τα κοζα αλλαξαν. Παντως εχεις δικιο. Τα λεφτα δεν κανουν την ομαδα. Πρεπει να εχεις και Βορεαδη και ΠΗλοιδη
Δεν καταλαβα δηλαδη. Γιατι θα επρεπε να τον παρουμε απο την Λαρισα? Εφυγε απο μια μικρη ομαδα πηγε σε μια αλλη μεγαλυτερη και τωρα θα παει στον μεγαλυτερο συλλογο στον κοσμο με 5 εκ οπαδους στην Ελλαδα και αλλους τοσους στο εξωτερικο
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Οπότε ΝΑΙ ήθελα να χάσω γιατί εμένα δε μου κόστιζε τίποτα.
ΠΟΛΛΑ θα μου κόστιζε, που βαριέμαι να αναλύσω τώρα.
Τέλος πάντων, έχουμε τεράστια διαφορά φιλοσοφίας στο συγκεκριμένο θέμα.
Οι υπόλοιποι Αρειανοί τι λέτε;ΥΓ: Τα πανό στο γήπεδο πάντως συμφωνούν με εμένα.
Εντάξει, είπε κάποιος κάτι όταν χάσαμε απο τις λάρισες και έγινε ευαγγέλιο.
Ε μην τρελλαθούμε, δεν κάτσει ομάδα 20τόσων τίτλων να χάσει απο όλα τα λοιμά της Α1 για να πέσει τώρα ο συμπολίτης, ε όχι δα. Δεν θα ξεφτυλιστούμε παγκοσμίως για μιά στιγμή χαράς. Ναι, σίγουρα, και εγώ θέλω να πέσουν και μάλιστα πιστεύω πως αν πέσουν θα το διαλύσουν το μαγαζί. Ο ηρακλής έπεσε αλλά οι οπαδοί τον στηρίζουν, διοίκηση δεν έχει. Ο παοκ εάν πέσει, δεν πατάνε που δεν πατάνε, είναι τόσο ψωροπερήφανοι που στην Α2 ούτε απέξω δεν θα περνάνε. Άντε να τους δω να ανέβουν.
΄Ασε που όπως είπε και άλλος φίλος, μπορούν να πέσουν και μόνοι τους. Αρκεί φυσικά στο τελευταίο παιχνίδι να μην κατέβουν ο Billy Bob Thornton και η παρέα του για ακόμη ένα 'φιλικό' παιχνίδι όπως τα 4-5 τελευταία και να πάνουν να τους διαλύσουν. Στον ρέθυμνο έτσι και αλλιώς, μπορούμε να χάσουμε είτε το θέλουμε είτε όχι, καλή ομάδα/καλός προπονητής, το θέλουν και περισσότερο.
Αυτό που με χάλασε ΚΑΙ εχθές είναι γιατί ο αψυχολόγητος προπονητής μας, βάζει τους μικρούς 49' πριν την λήξη του αγώνα. Γιατί δεν τους έβαζε κάνα 5λεπτο βρε να τους δούμε και αυτούς, φοβόταν μην χάσει το μάτς απο τον Κένυ Τέιλορ ???? Έλα χριστέ μου. -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
αν ήσασταν μάγκες ας τον πέρνατε από την Λάρισα τότε...τώρα τσάμπα μάγκες είστε με τα λεφτά σας
Γιαυτό είστε κάτω από τον βάζελο μόνιμα...τα λεφτά μόνο δεν κάνουν την ομάδαΟ Πάοκ μια χαρά τα καταφέρνει και μόνος του να πέσει....απλά μια κλωτσιά θα φάει την τελευταία αγωνιστική μέσα στο σπίτι του όπως και ο Ηρακλάκος που ακόμη να ανέβει
ΥΓ το πανώ τα λέει όλα
Απο τον βαζελο ειμαστε απο κατω λογω διαιτησιας. Φετος ο Παο ακομα και με σφαξιμο της Παρτιζαν δεν την περασε και αποκλειστηκε, ενω ο Ολυμπιακος προχωρησε αν και εχει μικροτερο μπατζετ. Επισης δεν προχωραγε ο Ολυμπιακος λογω προπονητη. Τωρα με δρακο(ξερεις αυτον που βριζετε εκει πανω ,αλλα ποτε δεν θα τον εχετε προπονητη και θα ξεφτιλιζεστε με 30αρες απο Πανεληνιους) θα σαρωσει τα παντα ο Ολυμπιακος
Τα κοζα αλλαξαν. Παντως εχεις δικιο. Τα λεφτα δεν κανουν την ομαδα. Πρεπει να εχεις και Βορεαδη και ΠΗλοιδη
Δεν καταλαβα δηλαδη. Γιατι θα επρεπε να τον παρουμε απο την Λαρισα? Εφυγε απο μια μικρη ομαδα πηγε σε μια αλλη μεγαλυτερη και τωρα θα παει στον μεγαλυτερο συλλογο στον κοσμο με 5 εκ οπαδους στην Ελλαδα και αλλους τοσους στο εξωτερικο
την είδε όλη η ελλάδα την διατησία στους 2 αγώνες με τον Άρη σε κύπελλο και πρωτάθλημα καπάκι...γελάνε ακόμη!
Σιγά την διαφορά στο μπάτζετ που έχει ολυμπιακός-παο δηλαδή κιόλας -
Aπο τον βαζελο ειμαστε απο κατω λογω διαιτησιας. Ε καλά, τι να λέμε τώρα. Για πάρτη σου θα φέρουμε το Μποβέτα από το ΝΒΑ.Φετος ο Παο ακομα και με σφαξιμο της Παρτιζαν δεν την περασε και αποκλειστηκε, ενω ο Ολυμπιακος προχωρησε αν και εχει μικροτερο μπατζετ.**Και βέβαια έχει μικρότερο μπάτζετ ο γαύρος. Με τα σαπάκια που έχετε και πολλά ξοδεύετε Ένα παίχτη γουστάρω κι εγώ από το γαύρο και σακατεύτηκε Λες ν' αρχίσω να γουστάρω άλλον;; **. Επισης δεν προχωραγε ο Ολυμπιακος λογω προπονητη. Ε και;; εγώ φταίω γι αυτό;;άσε ρε και θέλω να δω το Bahrain
-
ΥΓ το πανώ τα λέει όλα
την είδε όλη η ελλάδα την διατησία στους 2 αγώνες με τον Άρη σε κύπελλο και πρωτάθλημα καπάκι...γελάνε ακόμη!
Σιγά την διαφορά στο μπάτζετ που έχει ολυμπιακός-παο δηλαδή κιόλαςΣτο ενα εννοεις οπου εχανες με 6 ποντους,αλλα και παλι εγω δεν θελω τεχνικες ποινες για να μου ριχνουν σταχτη στα ματια. Αυτες ειναι τεχνικες του Παο. ΕΙΠΑΜΕ ΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΗΣΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΣΕΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΑΔΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΛΔΑΡΗ
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Aπο τον βαζελο ειμαστε απο κατω λογω διαιτησιας. Ε καλά, τι να λέμε τώρα. Για πάρτη σου θα φέρουμε το Μποβέτα από το ΝΒΑ.Φετος ο Παο ακομα και με σφαξιμο της Παρτιζαν δεν την περασε και αποκλειστηκε, ενω ο Ολυμπιακος προχωρησε αν και εχει μικροτερο μπατζετ.**Και βέβαια έχει μικρότερο μπάτζετ ο γαύρος. Με τα σαπάκια που έχετε και πολλά ξοδεύετε Ένα παίχτη γουστάρω κι εγώ από το γαύρο και σακατεύτηκε Λες ν' αρχίσω να γουστάρω άλλον;; **. Επισης δεν προχωραγε ο Ολυμπιακος λογω προπονητη. Ε και;; εγώ φταίω γι αυτό;;
άσε ρε και θέλω να δω το Bahrain
Σαπακι ο Γουντς των NYK και ο Γκριρ των Μπακς? Α ναι μωρε ο Χατζηδιγιετας και ο Μπατιστ της Σαρλερουα ειναι καλυτεροι. Τους ειδαμε και εναντιον των Σπερς και Ροκετς. Δεν προλαβαινε ο Διαμαντιδης να μαζευει ταπες και γελαγαν και τα παρκε με τον Σπανακη
Ε ρε τι αλλο θα διαβασουνε τα ματακια μου απο τον ταξιδιωτη....
Το ροστερ του Ολυμπιακου κατα την γνωμη μου ειναι το κορυφαιο στην Ευρωπη. Πως εξηγειται αλλωστε το γεγονος οτι σε 2 μηνες ο Γιαννακης μας πηγε στους 8 και ξεφτιλισε την Τσσκα μεσα στο σπιτι της? Δηλαδη αν ηταν απο την αρχη της χρονιας ο Γιαννακης θα μοιραζε η δεν θα μοιραζε 40αρες παντου ο Ολυμπιακος? Ρε εδω στο κυπελλο παραλιγο να νικησει και τους διαιτητες ο Ολυμπιακος με ομαδα 2 μηνων ΧΩΡΙΣ Σοφο και με ανετοιμο τον Ματσας
-
ξεφτύλισε την ΤΣΣΚΑ με 2 πόντους?
Η ΤΣΣΚΑ δηλαδή τι έκανε στο 2ο παιχνίδι?? -
Με ποσοστα βολων στην Μοσχα οπως αυτα που ξερεις,με ευνοια της διαιτησιας υπερ της ΤΣΣΚΑ κλπ ναι την ξεφτυλισε εξω..
-
τα ποσοστά ας τα βελτιώσουν οι παίχτες σας
Για διατησία δεν πρέπει να μιλάει ο Ολυμπιακός...είπαμε...θυμηθείτε τους 2 αγώνες σερί με τον Άρη...γελάει ο κόσμος.Με το ζόρι να νικήσει ο Γιαννάκης στο ντεμπούτο
Αν οι 2 πόντοι είναι ξεφτύλα τότε οι 10 τι είναι?τέτοια υπερομάδα να νικήσεις με 10 πόντους εντός έδρας είναι πραγματικά παγκόσμιο φαινόμενο -
τα ποσοστά ας τα βελτιώσουν οι παίχτες σας
Για διατησία δεν πρέπει να μιλάει ο Ολυμπιακός...είπαμε...θυμηθείτε τους 2 αγώνες σερί με τον Άρη...γελάει ο κόσμος.Με το ζόρι να νικήσει ο Γιαννάκης στο ντεμπούτο
Αν οι 2 πόντοι είναι ξεφτύλα τότε οι 10 τι είναι?τέτοια υπερομάδα να νικήσεις με 10 πόντους εντός έδρας είναι πραγματικά παγκόσμιο φαινόμενοΒασικα επειδη προφανως δεν ειδες το παιχνιδι στην Ρωσσια θα σου πω τουτο και βαλτο καλα στο μυαλο σου ή αν θες σου δινω την βιντεοκασσετα να το δεις. Η εμφανιση του Ολυμπιακου ηταν απο τις καλυτερες που εχουν γινει στην Ευρωλιγκα. Καρφμωματα,αλει ουπ,κλεψιματα,αμυνα. ΕΙΧΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Ουτε αμυντικο κατενατσιο αλα Παο ή τριποντα και οτι γινει. ΚΑΙ ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΜΠΑΣΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ.
Υ.Γ Οταν θα μιλατε οι Αρειανοι για τον Γιαννακη θα πλενετε το στοματακι σας. Ο Γιαννακης ειναι το ιδιο το μπασκετ και ισαξιος του Γκαλη σε αξια
-
Μίλησε κανείς για αξία Γιαννάκη?κάνε το παράθεση να το δω κι εγώ.Περιμένω!
Το καλύτερο μπάσκετ είναι το απλό μπάσκετ καταρχήν
Αν ήταν τόσο καλή εμφάνιση τότε το χαλαρό μπασκετάκι των Ρώσσων που σας κέρδισαν 10 πόντους τι είναι?Είδες τίποτα τρελά πράγματα από αυτούς?...τα 10 ποντάκια είναι πιο πολλά από τα 2 όπως και να μετρήσεις -
Δεν είναι βλακόδρακος τώρα;
Ε ρε κωλοτούμπα που πέφτει.
Υ.Γ: Τα αθλητικά θέματα γίνονται όλο και πιο κουραστικά και δυσάρεστα, κρίμα.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Δεν είναι βλακόδρακος τώρα;Ε ρε κωλοτούμπα που πέφτει.
Υ.Γ: Τα αθλητικά θέματα γίνονται όλο και πιο κουραστικά και δυσάρεστα, κρίμα.
Βλακοδρακος ηταν οταν επαιζε στον Παο. Τωρα ειναι μυαλομενος δρακος
-
redarmy περιμένω ακόμη....δες το προηγούμενο ποστ
-
redarmy περιμένω ακόμη....δες το προηγούμενο ποστTo ειδα. Αναφερομουν σε ολους τους Αρειανους. Ειμαι γραμενος στο emperor(φορουμ αρειανων) και το 90% βριζει τον Γιαννακη επειδη λεει εχει θεο το χρημα και σας πουλησε. Απο τον τροπο που μιλας δεν νομιζω να εισαι στο 10% που δεν τον βριζει
-
το ότι έφυγε για το χρήμα δεν είναι ψέμα πάντως.είναι?
είναι κάτι σαν τον Μπάγεβιτς για την Άεκ
Και στον Άρη φέτος γιαυτό δεν ήρθε...ήθελε παίχτες και χρήμα.Καλό και για τους 2 έκανε.Αν παίρναμε Γιαννάκη δεν θα είχαμε λεφτά για παίχτες ή το αντίθετο όπως και έγινε με τον απαράδεκτο τυπά που έχουμε στον πάγκο -
Ωχ, τι έπαθε το παλικάρι; Δεν τα βλέπω καλά ρε γαμώτο
-
Προφανως ο Ολυμπιακος εχει το μυαλο του στην Ρωσσια. Ομως χαρακτηριστικα για να καταλαβουν μερικοι τι γινεται με την διαιτησια. Χανει με 20 ποντους ο Ολυμπιακος και δινει τεχνικη ποινη για θεατρο στον Τεοντοσιτς. Οταν ο Παο χανει με 1 ποντο το γυριζουν στο 100-0 υπερ του Παο. Οταν ο Ολυμπιακος χανει με 20 ποντους συνεχιζεται το 100-0 κατα του
-
xaxaxaax
red_army dwse mou ligo gia na piwwwwwwwwwwww .
exeis plaka telika....
-
Α ναι μωρε ο Χατζηδιγιετας και ο Μπατιστ της Σαρλερουα ειναι καλυτεροι. Τους ειδαμε και εναντιον των Σπερς και Ροκετς. Δεν προλαβαινε ο Διαμαντιδης να μαζευει ταπες και γελαγαν και τα παρκε με τον ΣπανακηΕ ρε τι αλλο θα διαβασουνε τα ματακια μου απο τον ταξιδιωτη....
http://www.youtube.com/watch?v=nShPGGe8 ... re=related
koyράγιο ρεντ, τα χειρότερα πέρασαν.Ερχονται τα ακόμη χειρότερα
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)