-
Τον Μαιο θα παραγγειλω ενα αυτοκινητο super mini.Θα ειναι το μοναδικο μου μεσο (οχι 2ο δλδ) κ θελω να ειναι αξιοπιστο,με επιδοσεις κ οικονομικο.
Εχω καταληξει στα mazda 2 1.5 κ peugeot 207 1.4
Ποιο θα προτεινατε κ γιατι?? -
Τον Μαιο θα παραγγειλω ενα αυτοκινητο super mini.Θα ειναι το μοναδικο μου μεσο (οχι 2ο δλδ) κ θελω να ειναι αξιοπιστο,με επιδοσεις κ οικονομικο.
Mazda 2 γιατί κατά τεκμήριο θα είναι πιο αξιόπιστο,είναι ταχύτερο και δεν θυμάμαι αν είναι και οικονομικότερο από 207 1.4
-
Πραγματι,λεγοντας αξιοπιστο κ με επιδοσεις βγαζεις αυτοματως εκτος το 207 1.4...
-
mazda 2 εννοειται...πιο ομορφο,πιο αξιοπιστο,πιο γρηγορο,πιο ποιοτικο,πιο ....
-
Mazda 2 1,5, μην το κουράζεις... Οι λόγοι είναι γνωστοί & περιγράφονται πιο πάνω.
-
Μολις τωρα ειδα στο site της mazda τιμη κ για το τριθυρο. 14940 .... Νομιζα οτι θα ερχοταν πιο μετα.
Μιας κ δεν με καινε οι χωροι πως το βλεπετε σε σχεση με το πενταθυρο?? Λετε να περιοριζονται πισω οι χωροι πολυ?? -
Ο χρήστης makr έγραψε:
Μολις τωρα ειδα στο site της mazda τιμη κ για το τριθυρο. 14940 .... Νομιζα οτι θα ερχοταν πιο μετα.
Μιας κ δεν με καινε οι χωροι πως το βλεπετε σε σχεση με το πενταθυρο?? Λετε να περιοριζονται πισω οι χωροι πολυ??Μη το σκέφτεσαι καν... Δευτέρα στην αντιπροσωπεία με προκαταβολή...
-
το 3πορτο ειναι ακομα πιο ομορφο απο το 5πορτο.ο χωρος πισω αμεταβλητος θα παραμεινει
-
Σε επιδόσεις δεν απέχουν και πάρα πολύ τα δύο πάντως.
-
To 207 με τα 1200+ κιλα του κ τους 95 ιππους δεν απεχει πολυ απο το 2 με τους 105 ιππους κ το βαρος γυρω στον τοννο;;;Το μοναδικο πλεονεκτημα του 207 θεωρω οτι εγκειται στο ποιοτικοτερο(οπτικα τουλαχιστον)εσωτερικο του κ στην πιθανοτατα καλυτερη ποιοτητα κυλισης...
-
Από τα νούμερα που είδα σε ένα άλλο θέμα, έτσι φαίνεται.
-
Mazda 2 κι από εμένα!Πολύ φρέσκο σχεδιαστικά!
-
Mazda,για να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο, μη το σκεφτεσαι.
-
Mazda φίλε Ωραίο και το Peugeot (πιο πολυτελές κυρίως) αλλά το νέο 2 είναι απίθανο.
-
MaZZZZZZda!!!
-
Εγώ πάντως παρήγγειλα το μάζντα.
mazda 2 1.5 ή peugeot 207 1.4??