-
Απ'οτι βλεπω οι περισσοτεροι συνηθισανε τα αβαταρς δεξια, οπως και εγω.
Αλλα το περιορισμενο πλατος δεν παλευεται...'Πες μου οτι θα αυξησεις το πλατος...
Μονο αυτο...
ΤΕΛΟΣ... ' -
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Εντάξει αυτά τα συνηθίσαμε, τώρα αν αλλάξουν θα ξαναμπερδευτούμε...
Πασο .
Ισως αν ημουν εδω παλιοτερα να καταλαβαινα τη διαφορα .
Απο την αλλη στα αλλα φορουμ που συμμετεχω εχοντας στη διαθεση μου ολο το πλατος της σελιδας ειμαι μεν ανετος , δεν με πειραζει ομως το μειωμενο πλατος αυτου . -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Εντάξει αυτά τα συνηθίσαμε, τώρα αν αλλάξουν θα ξαναμπερδευτούμε...
Πασο .
Ισως αν ημουν εδω παλιοτερα να καταλαβαινα τη διαφορα .
Απο την αλλη στα αλλα φορουμ που συμμετεχω εχοντας στη διαθεση μου ολο το πλατος της σελιδας ειμαι μεν ανετος , δεν με πειραζει ομως το μειωμενο πλατος αυτου .Για το πλάτος φυσικά και συμφωνώ δεν παλεύεται... Αλλά τα avatars, τώρα μου φαίνονται OK.
-
ΔΕΝ με πειράζει τίποτε άλλο. Μόνο το πλάτος το οποίο είπανε τα παιδιά ότι θα φτιάξει. Απλά περνάνε οι μέρες και δεν βλέπω φως...θυμάμαι και το ουδέν μονιμότερο εκ του προσωρινού και ανησυχώ.
krus, kouk μήν το πάρετε σαν γκρίνια απλά λέω τον πόνο μου. Εχω wide οθόνη και δεν την παλεύω με κουράζει πολύ.
-
Το θέμα είναι μάλλον με τη header που προφανώς δεν είναι οτι πιο απλό να αλλάξει ωστε να γίνει προσαρμόσιμο κατά πλάτος.. είδωμεν
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εχω wide οθόνη και δεν την παλεύω με κουράζει πολύ.Που να δεις στης κοπελας μου... Wide 22''... Το φορουμ καταλαμβανει κυριολεκτικα το 1/3
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
το πλάτος δεν σου λέει τίποτα;
ποια εικονίδια....
Πρώτα πρέπει να βρεθεί χώρος για τα μπανεράκια, και μετά θα αλλάξει το πλάτος...
Υπαρχει χωρος.... Τερμα θεου πανω στη σελιδα, οπως παλια!
Ειναι το πρωτο που βλεπεις οταν ανοιγει η σελιδα και δεν σου σπαει τα νευρα στην αναγνωση.Απ'οτι βλεπω οι περισσοτεροι συνηθισανε τα αβαταρς δεξια, οπως και εγω.
Αλλα το περιορισμενο πλατος δεν παλευεται...'Πες μου οτι θα αυξησεις το πλατος...
Μονο αυτο...
ΤΕΛΟΣ... 'Τα αβαταρς δεξια ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΟΝΤΑΙ!!!!!!
ΤΕΛΟΣ -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Αλλα το περιορισμενο πλατος δεν παλευεται...Τα αβαταρς δεξια ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΟΝΤΑΙ!!!!!!
ΤΕΛΟΣΤι προτιμας: αβαταρς αριστερα (που δεν νομιζω να διορθωνονται) και...μισο φορουμ?
Η αβαταρς δεξια και ...απλωμα? -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Αλλα το περιορισμενο πλατος δεν παλευεται...Τα αβαταρς δεξια ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΟΝΤΑΙ!!!!!!
ΤΕΛΟΣΤι προτιμας: αβαταρς αριστερα (που δεν νομιζω να διορθωνονται) και...μισο φορουμ?
Η αβαταρς δεξια και ...απλωμα?Αβαταρς αριστερα και απλωμα.
Δεν θα με κανετε δεξιο εσεις!!!!! -
Τα αβαταρς δεξια ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΟΝΤΑΙ!!!!!!
ΤΕΛΟΣΜε την καμία όμως.
Σχεδον πάντα μπερδεύω το ποιανου το πόστ διαβαζω.Τον θεωρω αποτρεπτικό παραγοντα αναγνωσης,τουλάχιστον εμενα με αποτρέπει όντως.
-
Εγώ όχι μόνο τα συνήθισα, αλλά τα προτιμώ έτσι.
-
Και για μένα πάντως είναι πραγματικα αποτρεπτικο΄ς παράγοντας.
Όταν διαβάζεις 3-4 φόρουμ που ΟΛΑ έχουν τα άβαταρ αριστερά, είναι ενοχλητικότατο να έρχεσαι εδώ μετά και να μην μπορείς να καταλάβεις ποιανού διαβάζει τί.
Δεν μπορώ να καταλάβω το νόημα της τοποθέτησης τους εκεί, πέρα απ το να σκοπεύει στη σώνει και καλά διαφοροποίηση.Ερώτηση. Εφόσον η συντριπτική πλειοψηφία ενοχλείται απο αυτή την μετατροπή, υπάρχει περίπτωση να αλλάξει, ή απλώς γράφουμε για να γράφουμε?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Και για μένα πάντως είναι πραγματικα αποτρεπτικο΄ς παράγοντας.
Όταν διαβάζεις 3-4 φόρουμ που ΟΛΑ έχουν τα άβαταρ αριστερά, είναι ενοχλητικότατο να έρχεσαι εδώ μετά και να μην μπορείς να καταλάβεις ποιανού διαβάζει τί.
Δεν μπορώ να καταλάβω το νόημα της τοποθέτησης τους εκεί, πέρα απ το να σκοπεύει στη σώνει και καλά διαφοροποίηση.Ερώτηση. Εφόσον η συντριπτική πλειοψηφία ενοχλείται απο αυτή την μετατροπή, υπάρχει περίπτωση να αλλάξει, ή απλώς γράφουμε για να γράφουμε?
έχει ξαναειπωθεί έτσι είναι default η 3η έκδοση του phpBB. Eάν δείτε και άλλα fora αυτής της έκδοσης έτσι είναι.
όπως αυτό : http://shmmy.ntua.gr/forum/index.php?sid=5d2c15c8826686afcf08f6a7af52d9f2
-
Όπως έχει γραφεί, οι αλλαγές θα γίνουν. Με τον συνηθισμένο μας ρυθμό!
Με βασική το πλάτος των δημοσιεύσεων.
Το καλό είναι ότι, πλέον, το 4ΤΦ είναι γρήγορο!
-
Tι αλλαγές να περιμένουμε δηλαδή στην πορεία;
-
Τα έχουμε πει. Μην λέμε ξανά και ξανά, τα ίδια και τα ίδια.
Θα βελτιωθούν κάποια πράγματα, με βασικό το πλάτος των δημοσιεύσεων. Ηδη έχουν μειωθεί τα emoticons για να μην υπάρχει μεγάλη απόσταση στην οθόνη δημοσίευσης.
-
Πέρα του γεγονότος ότι η θέση των στοιχείων του χρήστη βρίσκονται δεξιά μαζί με το αβατάρ, σε αντίθεση όπως συνηθίζεται αριστερά, με τον καιρό το συνηθίζεις
-
-
Νίκο, τόσους web designers παλιά κι έμπιστα μέλη έχει το forum, γιατί δε γίνεται μια συνεργασία, με το αζημίωτο φυσικά αν τίθεται τέτοιο ζήτημα, με κάποιον ώστε να λυθούν οι γκρίνιες ? Φυσικά δε φταις εσύ που τ'ακούς συνέχεια, αλλά μπορείτε να μεταβιβάσετε το μήνυμα σ'αυτόν που κινεί τα νήματα του forum.
Αυτά
(χωρίς παρεξήγηση ε ) -
Η αβαταρς δεξια και ...απλωμα?Αβαταρς αριστερα και απλωμα.
Δεν θα με κανετε δεξιο εσεις!!!!!+1 για τον wagner669
Δεν είναι και καμια τρελή δουλειά να βάλουν στο κέντρο το logo και να απλώσουν το forum!
Ας μπουν τα μπανεράκια γύρω γύρω από το logo
Νεο Forum - Παρατηρήσεις, απόψεις