-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ρε TRAV, τι συζηταμε; Εχει καμια σχεση ο Ολυμπιακος που εχασε απο τη Σιενα με αυτον που παιζει τωρα; Την παραμικρη; Ποιος Κετσμαν; Ο Κετσμαν που επαιζε στον.... Μακεδονικο; Σιγα την ποιοτητα...
Καλοδουλεμενη ομαδα η Παρτιζαν, δε λεω, αλλα σχετικα περιορισμενων δυνατοτητων (καλυτερα: με συγκεκριμενο ταβανι), μη συγκρινουμε ανομοια πραγματα.
Για τον Ουινστον δεν αλλαζω αποψη. Ετυχε φετος να τον γνωρισω κιολας, οποτε μπορω να σου πω και 5 πραγματα για τη νοοτροπια του αν θες.
Τωρα τα περι στημενου, βοηθειας κλπ. που γραφτηκαν παραπανω, ειναι τουλαχιστον φαιδρα...Δε λέει κάτι αυτό . Και ο Πεν στο Μακεδονικό έπαιζε και ο Γκριρ στη Νηαρ.
Δεν τα γράφω εγώ άλλοι τα γράφουν (τα περί στημένων)
-
Ο Γκριρ επαιζε στη Νηαρ στα 22 του αμεσως μετα το κολλεγιο (καμια σχεση με τωρα, οπως βλεπεις), οσο για τον Πεν (που κι αυτος δεν ηταν μεγαλος) δεν τον εχω σε καμια ιδιαιτερη εκτιμηση... Ο Κετσμαν οταν ηρθε στην Ελλαδα ηταν ηδη βετερανος...
Το ξερω οτι δεν τα εγραψες εσυ. Αυτος που τα εγραψε. -
Να πω και κατι για χτες. Δεν ξερω που το παει η ULEB, αλλα αυτο το ανεκδιηγητο 26 βολες εναντι 7, απο μια ομαδα που κυνηγουσε στο σκορ σε ολη τη διαρκεια και απελπισμενα παλευε απο το -15 ηταν τουλαχιστον προκληση. Μην πω για το 5ο στον Βασιλοπουλο κι ενα στον Γουντς πανω σε καρφωμα που τα εβλεπε μεχρι κι ο... Βασιλακοπουλος Φυσικα, οι μεγαλες ομαδες δειχνουν τα @@ ΚΥΡΙΩΣ σε τετοιες περιστασεις, οποτε.... 74-76.-
ΥΓ. Σε καποια φαση που ο Γουντς περασε σα σταματημενο τον προσωπικο του αντιπαλο, πηρε τη βασικη και εκανε ενα τομαχοκ.... ε.....πεταχτηκα!
-
Ωραιος ο γαυρος χθες,θα ηταν αδικο να χασει το παιχνιδι αυτο.
Τρομερη εμφανιση απο τον Γουντς και τον Γκριρ!Με λιγη προσοχη τωρα θα παει στο final four,αλλα οι Ρωσοι νομιζω οτι δεν θα καταθεσουν ετσι ευκολα τα οπλα στο ΣΕΦ.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ωραιος ο γαυρος χθες,θα ηταν αδικο να χασει το παιχνιδι αυτο.
Τρομερη εμφανιση απο τον Γουντς και τον Γκριρ!Με λιγη προσοχη τωρα θα παει στο final four,αλλα οι Ρωσοι νομιζω οτι δεν θα καταθεσουν ετσι ευκολα τα οπλα στο ΣΕΦ.
Έτσι είναι.
Το 2ο ματς θα είναι πολύ πιο δύσκολο!
Θα είναι πιο διαβασμένη η ΤΣΣΚΑ και θα τα δώσει όλα.
Τώρα πρέπει να εκμεταλλευτείς την έδρα και να το πάρεις στη δύναμη. -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Και ρωταω αυτους που ειδαν το ματς. ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΛΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ?ΦΥΣΙΚΑ και εχουν παιξει.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Με δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός είναι έξω, η Ρεάλ είναι έξω, αν καταφέρει ο Ολυμπιακός να βγάλει έξω και την ΤΣΣΚΑ όχι απλά έχει 'ελπίδες', αλλά θα είναι και πολύ σοβαρά στη διεκδίκηση της κούπας.
Για μισό :
Πρωτα από όλα η σημερινή νίκη θα 'ακουστεί' και θα τον προσέχουν στο εξής. Θα τον προσέξει και η ίδια η ΤΣΣΚΑ καλύτερα στο εξής αν και φέτος δεν είναι και στα καλά της.
Δε διαφωνώ καθόλου, το ματς της Πέμπτης είναι πιο δύσκολο για τον Ολυμπιακό. Το 'σενάριο' που έκανα προϋποθέτει πρόκριση του Ολυμπιακού.
Αν ο Ολυμπιακός περάσει την ΤΣΣΚΑ παίζει πολύ δυνατά για το τρόπαιο.
Μετά: Θα πρέπει να μη μείνει από βενζίνη, πράγμα το οποίο είναι πολύ πιθανό. Κάπου διάβασα ότι γράψατε ότι όταν ήταν μέσα ο Γκριρ πήγαινε καλά ο Ολυμπιακός και όταν ήταν στον πάγκο ζοριζόταν. Ότι έγινε και με μας δηλαδή. Μέχρι πότε νομίζεις ότι θα παίζεται αυτό το έργο;;
Οι επιλογές που έχει στην περιφέρεια ο Ολυμπιακός είναι εξαιρετικά περιορισμένες.Αν προκριθεί ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του 3 εβδομάδες σκληρή δουλειά, και στ' @@ του για το πρωτάθλημα, όπου η 2η θέση είναι σίγουρη. Δεν είναι ότι έχει ντέρμπι, άγχος και ζόρικα παιχνίδια στο ενδιάμεσο.
Όσο για το Γιαννάκη, και την άποψη ορισμένων φανατικών Ολυμπιακών/Παναθηναϊκών, κλπ, η κωλοτούμπα είναι πολύ, πολύ άσχημο πράγμα. Ο 'βλακόδρακος' όμως είναι αρκετά μάγκας και εξαιρετικά αξιοπρεπής νικητής/χαμένος. Άσχετα αν είναι στον Ολυμπιακό, η εκτίμηση μου προς το πρόσωπο του δεν αλλάζει καθόλου.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Αυτό πάλι τι μόδα είναι;; Διαβάζω όλοι που γράφετε για κινητά σκριν. Αυτά ούτε στα μονά δεν τα παίζουμε πλέον. Ποια κινητά σκριν;; εκεί κρίθηκε το παιχνίδι;;
Θα σταθώ εδώ. Για να ελευθερωθεί ένας παίχτης και να σουτάρει αμαρκάριστος, θα πρέπει συνήθως να περάσει από ένα σκριν.
Αν λοιπόν αυτό το σκριν είναι αντικανονικό και ο επιτεθέμενος εμποδίζει τον αμυνόμενο φανερά παράτυπα, κινούμενος μαζί με αυτόν, είναι φανερό το πόσο σημαντικό μπορεί να είναι στην έκβαση του παιχνιδιού, μια και δίνει το δικαίωμα στο ελεύθερο σουτ.
Αυτό λοιπόν το πράγμα έγινε πάμπολες φορές στο ντέρμπι.
Αλλά και 2-3 να γινόταν, μιλάμε για 2-3 εύκολα καλάθια.
Με πόση διαφορά είπαμε έληξε το ματς?
Κρίμα, γιατί ή διαψευδόμαστε όσοι πιστεύουμε οτι ξέρεις από μπάσκετ ή εθελοτυφλείς επικίνδυνα...-Aυτά τα σφυρίγματα που λες, είναι 1-2 σε κάθε παιχνίδι όχι παραπάνω, άντε 3. Και φαντάζομαι εννοείς ότι πρέπει να σφυριχθεί επιθετικό φάουλ.Από πού το συμπεραίνεις ότι θα είχες εύκολα καλάθια; Τα είχες σε όλο το ματς; Τρεις διαιτητές δεν είδαν αυτά που λες. τα είδατε εσύ και ο ρεντ και κανά δυο άλλοι. Οι διαιτητές ήταν στημένοι και εσείς πολύ αντικειμενικοί και λέτε την αλήθεια. Πάμε παρακάτω...
-Το ματς, έληξε με ένα καλάθι διαφορά, μπορούσε να λήξει με πάνω από 10 και μπορούσες να είχες κερδίσει. Όταν πάει εκεί το παιχνίδι , το έχω γράψει 1 εκατομμύριο φορές, κάθε ομάδα θα μπορούσε να θεωρείται αδικημένη, διότι θα μπορούσε να το είχε κερδίσει. Το ότι δεν περίμενες αυτή την εμφάνιση του Παναθηναϊκού και 'τσαντίστηκες' , δε φταίω εγώ. Το ότι μέχρι και τις αρχές του 4ου δεκάλεπτου παρακάλαγες να γλιτώσεις την 20άρα , πάλι δε φταίω εγώ. Το ότι ντε και καλά, πρέπει να τα ρίξεις/ρίξετε στη διαιτησία , μπας και σώσετε τίποτα προσχήματα, επίσης δεν είναι ευθύνη δική μου. Για πάνω από 10 χρόνια ο Παναθηναϊκός κερδίζει τον Ολυμπιακό με τη βοήθεια της διαιτησίας. Το μάθαμε, το εμπεδώσαμε και όλα καλά.
-Το τι ξέρει ή τι δεν ξέρει ο καθένας ο καθένας, είναι προσωπική του υπόθεση και δεν είναι θέμα 'διαπραγμάτευσης' σε ένα forum. **Ο καθένας την πραμάτεια του διαλαλεί...
**Καλημέρες
Για το πράσινο bold...
Δε με παρακολουθείς και με στεναχωρείς...
Αυτό που είπα ξεκάθαρα είναι οτι το κινητό σκριν προσέφερε ΣΕ ΕΣΕΝΑ 2-3 (ή όσα θες τεσπα) εύκολα καλάθια, όχι σε εμένα.
Και αυτό σε αγώνα που παίζεται στον πόντο είναι κρίσιμο και εγώ προσωπικά το λέω 'σφάξιμο με το βαμβάκι', καθώς δεν το προσέχουν οι πολλοί. (όπως πολύ σωστά είπες, μόνο εγώ, ο ρεντ και κανα-δυο άλλοι το είδαμε)Όσο για το... σκέτο bold,
ο καθένας την πραμάτεια του διαλαλεί, αρκεί να μην προσπαθεί να μας πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.Και από εμένα καλημέρες.
-
Aθραυστα, κόκκινα «αυγά»
SportDay / Παπαδογιάννης Νίκος*Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω με έναν αφορισμό. Eάν ο Ολυμπιακός κατορθώσει να φτάσει στο φάιναλ φορ, το πέμπτο της ιστορίας του, θα πρόκειται για την πλέον επική πρόκριση. Το 1994 και το 1995 ξεκίνησε με πλεονέκτημα έδρας και μάλιστα αγκομάχησε μέχρι τελικής πτώσεως των αντιπάλων του. Το 1999 είχε πάλι σύμμαχο τον «έκτο παίκτη» του, αυτόν που είθισται να αποδεικνύεται ακρογωνιαίος λίθος σε τέτοιους αγώνες. Μόνο μία φορά κέρδισε το εισιτήριο σε εχθρικά γήπεδα -το 1997, τη χρονιά του τίτλου, δηλαδή, όταν έβγαλε τρία «διπλά» στα πλέι οφ, ένα επί του και τότε πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκού, και δύο επί της Παρτίζαν.
Φέτος, όμως, η αφετηρία του Ολυμπιακού ήταν το μηδέν, αν όχι χαμηλότερα. Το τριπλό «θαύμα» των τελευταίων εβδομάδων (Τελ Αβίβ, Κάουνας, Μόσχα) χτίστηκε πάνω στην τσουρουφλισμένη γη που άφησε πίσω του ο Πίνι Γκέρσον. Επί των ημερών του Ισραηλινού, οι «κόκκινοι» είχαν πετύχει μόνο μία ευρωπαϊκή νίκη μακριά από το Φάληρο, επί της ταλαίπωρης Βίρτους στην Μπολόνια.
Να συζητήσουμε και για τα πλέι οφ της προηγούμενης χρονιάς; Αν μπορείτε εσείς να φέρετε στο μυαλό τις αναμετρήσεις με την Τάου, ευχαρίστως να ανοίξουμε κουβέντα. Στη Βιτόρια αποκλείεται να θυμούνται με ποιον έπαιξαν στα προημιτελικά του 2007. Κάτι σαν τις αναμετρήσεις του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού με την Τσέλσι ένα πράγμα...
Αλλά αρκετά με τα «εάν» και τα «εφόσον». Το ταξίδι προς τη Μαδρίτη είναι ακόμα μακρύ και γεμάτο σκοπέλους.
Η ΤΣΣΚΑ είναι ικανή να ισοπεδώσει οποιονδήποτε, οπουδήποτε, υπό οιεσδήποτε συνθήκες. Την είδα να «συντρίβει» την Τάου στην Ισπανία χωρίς τους Παπαλουκά, Σμόντις, Σισκάουσκας, Ζεβροσένκο (και φυσικά Χριάπα, Φαν ντεν Σπίγκελ). Την είδα να ορθώνει ανάστημα στον Παναθηναϊκό, στον περσινό τελικό, μπροστά σε 20.000 αφιονισμένους Ελληνες. Την είδα να σηκώνει τρόπαιο στην Πράγα και να επευφημείται από 10 χιλιάδες Ισραηλινούς. Τυχαία νομίζετε ότι έφτασε σε 5 συνεχή φάιναλ φορ;
Ο Ολυμπιακός που θα μπει στο ΣΕΦ πανηγυρίζοντας πρόωρα και προβάροντας τα ισπανικά του πιθανότατα θα ηττηθεί. Ο Ολυμπιακός που θα μπει στο ΣΕΦ δίχως να κοιτάζει το ταμπλό ή το ημερολόγιο ή τις φωτογραφίες από τη Μόσχα πιθανότατα θα νικήσει.
Οι «ερυθρόλευκοι» έβαλαν τις βάσεις του χθεσινού θριάμβου, όταν μπόρεσαν να αφήσουν πίσω τους τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Το μυαλό ήταν προσηλωμένο εκεί που έπρεπε, το σχέδιο εφαρμόστηκε κατά γράμμα (όσο μπορεί να γίνει αυτό απέναντι σε τέτοιας δυναμικότητας αντίπαλο) και η Κόκκινη Πλατεία βάφτηκε... κόκκινη! Χρειάστηκαν ατσάλινα «αυγά», σχεδόν άθραυστα, για να σκαρώσει το αουτσάιντερ από την Ελλάδα τέτοιο χουνέρι στην επί 28 αγώνες αήττητη στην έδρα της ΤΣΣΚΑ.
**Το ξύπνημα του απολαυστικού Γουντς ήρθε την πιο κατάλληλη στιγμή, η πληθωρική παρουσία του Βασιλόπουλου έκλεισε μυριάδες τρύπες, η πείρα του Μπλάκνεϊ έγινε φωνή της λογικής στα δύσκολα, ενώ η ικανότητα του Γκριρ να δημιουργεί κάτι από το τίποτα έφερε το νέκταρ, όταν η ΤΣΣΚΑ έφερε τον προημιτελικό στα ίσα.
*Ο Παναγιώτης Γιαννάκης πήρε κολοσσιαίο ρίσκο με τη συμμετοχή του (ανέτοιμου αλλά ξεκούραστου, ξεκούραστου αλλά ανέτοιμου) Μασιγιάουσκας στα τελευταία λεπτά και κόντεψε να το πληρώσει ακριβά. Εν τέλει, όμως, έφυγε από το γήπεδο με το χαμόγελο που του άξιζε. Ποιος τολμούσε να αφήσει ξεμαρκάριστο τον Λιθουανό στην τελευταία φάση;Συμφωνω απολυτα, σε ολα, με τον μοναδικο αξιοπρεπη αρθρογραφο μπασκετ που εχει απομεινει στον ελληνικο τυπο
-
Ζησης:Όλοι ξέραμε το ταλέντο του Γουντς και ότι είναι πάνω από τα ευρωπαϊκά δεδομένα
Aι στα διαλα ρε. Δεν εχεις δει μου φαινεται τον Μαικλ Γουινστον και τον Λεμπρον Περπερογλου
ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
-
Ζησης:Όλοι ξέραμε το ταλέντο του Γουντς και ότι είναι πάνω από τα ευρωπαϊκά δεδομέναAι στα διαλα ρε. Δεν εχεις δει μου φαινεται τον Μαικλ Γουινστον και τον Λεμπρον Περπερογλου
ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
Πας να πετύχεις το -σχεδόν- ακατόρθωτο , απέχεις μόλις μια νίκη και ασχολείσαι με τον Παναθηναϊκό ε;;
τς τς τς ...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
ΥΓ. Σε καποια φαση που ο Γουντς περασε σα σταματημενο τον προσωπικο του αντιπαλο, πηρε τη βασικη και εκανε ενα τομαχοκ.... ε.....πεταχτηκα!
άιντε, πάρτο , τι να σε κάνω....να χαρείς κι εσύ λίγο
http://www.sport.gr/default.asp?pid=69&vid=6259' target='_blank
ο ...σταματημένος ήταν ο Θόδωρας και από ότι διαβάζω εδώ κι εκεί, ήταν χάλια προχθές και εξέθεσε και τον Εκτορα (που τον συμπαθώ σφόδρα )
-
Εγω θα χαρω σημερα μια και καλη (ελπιζω)
Αν εβλεπες προχτες το ματς, θα διαπιστωνες οτι ολη η CSKA (πλην Σμοντις) φαινοταν χαλια με τις ταναλιες που τους ειχαν πιασει οι δυο Παναγιωτηδες στην αμυνα. Ο Παπαλουκας ηταν σε τρομερη κατασταση τον τελευταιο καιρο' αυτο ηταν το μοναδικο κακο του παιχνιδι. Αν δεν ειχαν και το σπρωξιμο απο τη διαιτησια θα χανανε με πανω απο 10 και δε θα περναγαν τους 65 στο συνολο. -
Ποιο καναλι θα το δειξει το παιχνιδι;
-
SS1 , 8.45
-
Οχι ρε γμτ!!!!Απο το ραδιοφωνο ρε γμτ;;!!!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
SS1 , 8.45Οι πληβειοι απο που θα το δουν..???????????????
Μηπως απο τον ΣΚΑΙ μετα ???
-
Δυστυχως, δε θα το δουν....
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δυστυχως, δε θα το δουν....Υπαρχουν λινκακια. Μεσω ιντερνετ
-
Δυστυχως, δε θα το δουν....
Υπαρχουν λινκακια. Μεσω ιντερνετ
για δωσε...και σε μας μπαρμπα
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)