-
Πρώτον, εσύ είσαι γερομπισμπίκης, ως μεγαλύτερος σε ηλικία από την αφεντιά μου. Εγώ και μικρότερός σου είμαι και δείχνω και νεώτερος απ'ό,τι είμαι. ΦΑΤΗΝ τώρα. Δεύτερον, ευχαριστώ για το κομπλιμέντο!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Πρώτον, εσύ είσαι γερομπισμπίκης, ως μεγαλύτερος σε ηλικία από την αφεντιά μου. Εγώ και μικρότερός σου είμαι και δείχνω και νεώτερος απ'ό,τι είμαι. ΦΑΤΗΝ τώρα. Δεύτερον, ευχαριστώ για το κομπλιμέντο! :hysterical:Μονο που με κάνουν οι γκόμενες 30 άρη με φτάνει
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Πρώτον, εσύ είσαι γερομπισμπίκης, ως μεγαλύτερος σε ηλικία από την αφεντιά μου. Εγώ και μικρότερός σου είμαι και δείχνω και νεώτερος απ'ό,τι είμαι. ΦΑΤΗΝ τώρα. Δεύτερον, ευχαριστώ για το κομπλιμέντο! :hysterical:
Μονο που με κάνουν οι γκόμενες 30 άρη με φτάνει
Εμένα όμως οι γυναίκες με κάνουν το πολύ εικοσιπεντάρη, κι ας τα'χω πατήσει τα τριάντα.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Πρώτον, εσύ είσαι γερομπισμπίκης, ως μεγαλύτερος σε ηλικία από την αφεντιά μου. Εγώ και μικρότερός σου είμαι και δείχνω και νεώτερος απ'ό,τι είμαι. ΦΑΤΗΝ τώρα. Δεύτερον, ευχαριστώ για το κομπλιμέντο! :hysterical:
Μονο που με κάνουν οι γκόμενες 30 άρη με φτάνει
Εμένα όμως οι γυναίκες με κάνουν το πολύ εικοσιπεντάρη, κι ας τα'χω πατήσει τα τριάντα.
Να σε δω στα 38 που θα είσαι σα τη Βασιλειάδου
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Πολύ αξιόλογες τοποθετήσεις όλες οι ανωτέρω με απώτερο σκοπό την κατανόηση και μέσα από αυτήν την έρευση τρόπου επίτευξης του στόχου. Πάλι στρατηγική και παιχνίδι. Πάει το συναίσθημα, πάει η αθωότητα. Πού πήγαν όλα αυτά?
Πάω να φάω μια σοκοφρέτα...
Φίλε μου, όσο κι αν δε μας αρέσει, στην εποχή που η απόκτηση και μετάδοση πληροφορίας από τον οιοδήποτε είναι πανεύκολη (οπότε εν προκειμένω καθένας/καθεμία μπορεί άμεσα πχ να γνωρίζει το πλαίσιο στο οποίο κινείται, τουλάχιστον, το υποτιθέμενο αμόρε), στην εποχή της απομυθοποίησης των μύθων (και της εμφάνισης παρα-μύθων συνάμα ), στην εποχή του μεγάλου αδελφού, στην εποχή του πιο στυγνού καπιταλισμού από καταβολής ανθρώπου με ότι αυτό συνεπάγεται αναφορικά με τα καταναλωτικά/άπληστα ένστικτά μας επί υλικών αλλά και αύλων, στην εποχή που το να παραγγείλεις γυναίκα (ενίοτε και άντρα) για συνεύρεση γίνεται με ένα απλό τηλέφωνο αλλά dominos pizza και όλοι δηλώνουν ευχαριστημένοι που για ακόμα μια φορά ο καπιταλισμός κάνει τους ανθρώπους να μπορούν ελεύθερα να ικανοποιούν τις επιθυμίες τους (το λένε και ελευθερία επιλογής) , στην εποχή που προσπαθούμε (κάποιοι εξ ημών, των ανθρώπων, όχι απαραίτητα των συμφορουμιτών), να βρούμε νομοθετικές ή άλλες φόρμουλες ώστε πχ παιδιά να μεγαλώνουν σε οικογένειες με δύο μανάδες ή δύο πατεράδες , τι ψάχνεις;
Ναι, υπάρχουν σαφέστατα άνθρωποι που διαφέρουν από αυτά τα μοντέλα σκέψης, δράσης, συμπεριφοράς, αγωγής, κουλτούρας, πλην όμως αισθάνονται (οι περισσότεροι εξ αυτών φαντάζομαι) τραγικά μόνοι και ανήμποροι ενίοτε να εξωτερικεύσουν την αντίθεσή τους σε όλα αυτά, συνήθως στη λογική της κατηγοριοποίσής τους ως γραφικών, φαιδρών, αδύναμων (βλέπε όχι αδίστακτων) προσωπικοτήτων κλπ...
Προφανώς μιλάω για τον ωκεανό κι όχι για τις λιμνούλες, αυτές που κάποτε ή/και ακόμα και σήμερα, πολλοί εξ ημών θα θέλαμε/θέλουμε να αγκυροβολήσουμεΤι αλήθειες είπε ρε ο άνθρωπος!!
Κι όμως φίλε μου,μόνο μόνος δεν αισθάνομαι για τις επιλογές μου.
Ηδη,έστω και αργά έχω ξεχωρίσει την ήρα απ το σιτάρι που λέμε.
Ακούω τη μουσική που γουστάρω,δε με τραβάει καμιά καριόλα και κανένας δήθεν μάγκας στα σκυλάδικα,δε γουστάρω μπαράκια ξενέρωτα,δε γουστάρω παρέες δήθεν/καθώς πρέπει/τα ίδια και τις ίδιες ΄μίζερες νοοτροπίες γενικώς και νιώθω ευχάριστα να βγω με τον κάθε lazarefa μια στη βδομάδα και να πούμε πράγματα όπου μπορούμε να ανταλλάξουμε απόψεις και να νιώσουμε ευχάριστα σε αντίθεση με τον συφερτό και το μπούγιο.
Το αυτό και για τις γυναίκες.
Γυναίκες έχει,βρομάει ο τόπος,ΓΥΝΑΙΚΕΣ δεν έχει......
ή μάλλον έχει,σε λα΄θος μέρη τις ψάχνουμε -
Μάκη, μεγάλος φίλος αποδεικνύεται η μουσική και η δυνατότητα που σου προσφέρει να ταξιδεύεις εκεί που κάθε φορά η ψυχή σου ζητάει, άσχετα με το τι ο φιλικός, επαγγελματικός και κοινωνικός, (πολλές δε φορές μικροαστικού τύπου και βαθύτατα υποκριτικός), περίγυρος επιτάσσει.
Προσωπικά υμνώ το Θεό που έδωσε στον άνθρωπο αυτό το θείο δώρο που λέγεται ήχοι και μουσική και μέσω αυτού μπορούμε τόσο να εξωτερικεύουμε αυτά που νιώθουμε επηρεασμένοι από αυτά που ζούμε όσο και να ταξιδεύουμε σε αυτά που δε ζούμε αλλά, ενδεχομένως θα θέλαμε, ή για κάποιο λόγο θεωρούμε πως θα ταν πιο ταιριαστό για το χαρακτήρα και το ταμπεραμέντο μας να ζούμε... -
Μάκη, μεγάλος φίλος αποδεικνύεται η μουσική και η δυνατότητα που σου προσφέρει να ταξιδεύεις εκεί που κάθε φορά η ψυχή σου ζητάει, άσχετα με το τι ο φιλικός, επαγγελματικός και κοινωνικός, (πολλές δε φορές μικροαστικού τύπου και βαθύτατα υποκριτικός), περίγυρος επιτάσσει.
Προσωπικά υμνώ το Θεό που έδωσε στον άνθρωπο αυτό το θείο δώρο που λέγεται ήχοι και μουσική και μέσω αυτού μπορούμε τόσο να εξωτερικεύουμε αυτά που νιώθουμε επηρεασμένοι από αυτά που ζούμε όσο και να ταξιδεύουμε σε αυτά που δε ζούμε αλλά, ενδεχομένως θα θέλαμε, ή για κάποιο λόγο θεωρούμε πως θα ταν πιο ταιριαστό για το χαρακτήρα και το ταμπεραμέντο μας να ζούμε...Δεν το πιστεύω
Υπάρχεις?
Ζεις?
Υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι ακόμα?
Μουσική.
Απλά ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ.
Η μουσική σε ταξιδεύει αλλού.
Είναι όσα δεν μπορείς να γράψεις σε ένα χαρτί ή και βιβλίο αν θες,είναι η ψυχή σου,το συναίσθημα,να γελάς να κλαις να ονειρεύσαι.......
ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΙΑ.Μετάφρασέ τα αυτά σε μια γκόμενα κι αν δε σε περάσει για τρελλό!!!
Αυτό που είπε και ο Κωνσταντίνος.
Δείξε τον εαυτό σου,κι αν δεν της αρέσει....... -
Όσο εγωιστικό και αν ακούγεται, εγώ πάντως δεν πρόκειται να αλλάξω σημαντικά πράγματα του εαυτού μου για μια γυναίκα. Τουλάχιστον όχι αν δεν ξέρω ότι αξίζει στα σίγουρα. Μια φορά μαλ@κας, ποτέ ξανά.
-
μεγάλος φίλος αποδεικνύεται η μουσικήκάθε φορα που με ρωτούν εαν ειμαι μονος (99% δλδ) ΚΑΘΕ ΚΑΘΕ φορά απαντώ
'όχι! με τον καλύτερο μου φίλο ειμαι' και τους δειχνω το iPod......
πολλή πλακα εχει οταν σε κοιτάνε σαν χανοι.βεβαια το τραγικότερο είναι οτι δεν μπορούν να καταλάβουν...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όσο εγωιστικό και αν ακούγεται, εγώ πάντως δεν πρόκειται να αλλάξω σημαντικά πράγματα του εαυτού μου για μια γυναίκα. Τουλάχιστον όχι αν δεν ξέρω ότι αξίζει στα σίγουρα. Μια φορά μαλ@κας, ποτέ ξανά.Σορι που σε απογοητευω, αλλα σε λιγα χρονια θα λες: 'Πολλες φορες μ@λακας, τι ειναι αλλη μια'
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
μεγάλος φίλος αποδεικνύεται η μουσική
κάθε φορα που με ρωτούν εαν ειμαι μονος (99% δλδ) ΚΑΘΕ ΚΑΘΕ φορά απαντώ
'όχι! με τον καλύτερο μου φίλο ειμαι' και τους δειχνω το iPod......
πολλή πλακα εχει οταν σε κοιτάνε σαν χανοι.βεβαια το τραγικότερο είναι οτι δεν μπορούν να καταλάβουν...
Οταν είχε πάει ο πατέρας μου στη Γερμανία μέτα από πολύ λίγα χρόνια ,το '71 συγκεκριμένα,είχε ήδη αποκτήσει hifi και ένα πομπινόφωνο της uher
Eγώ ήμουν 2 ετών τότε.
Αυτοκίνητο αγόρασε το 78 όταν ήρθαμε ελλάδα.
Οι ελληνάρες τον έλεγαν τότε (είχαν αμάξι όμως!!)
'τι το θες αυτό ρε Τάκη,αυτά είναι για τους πλούσιους'
Ο πατέρας μου 'εεεε μπουνταλά,πλούσιος πρέπει να είσαι πρώτα εδώ ' εννούσε το μυαλόΤα βυνίλιά του ακόμα με μαγεύουν
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Όσο εγωιστικό και αν ακούγεται, εγώ πάντως δεν πρόκειται να αλλάξω σημαντικά πράγματα του εαυτού μου για μια γυναίκα. Τουλάχιστον όχι αν δεν ξέρω ότι αξίζει στα σίγουρα. Μια φορά μαλ@κας, ποτέ ξανά.
Σορι που σε απογοητευω, αλλα σε λιγα χρονια θα λες: 'Πολλες φορες μ@λακας, τι ειναι αλλη μια'
Ποτέ ξανά.
-
Το 'πανε κι αλλοι
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Το 'πανε κι αλλοιεχει ημερομηνία λήξης όμως
Εξαρτάται τι ζητάς.
Να αλλάξεις (για πόσο άραγε?) εσύ ή να βρεις αυτό που πραγματικά σου ταιριάζει? -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σορι που σε απογοητευω, αλλα σε λιγα χρονια θα λες: 'Πολλες φορες μ@λακας, τι ειναι αλλη μια'
Ποτέ ξανά.
Λευτεριά στον αγωνιζόμενο ανδρικό πληθυσμό
-
Άμα αυτή είναι λύση, λευτεριά.
-
Να πετυχεις κατ' αρχην αυτο που υπαινιχθηκε παραπανω ο Joe Bar
Ολοι αλλαζουμε μωρε. Κι οι γυναικες. Ε, καπου στη μεση μπορει και να τα βρουμε. -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Μουσική.
Απλά ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ.
Είναι όσα δεν μπορείς να γράψεις σε ένα χαρτί ή και βιβλίο αν θες,είναι η ψυχή σου,το συναίσθημα,να γελάς να κλαις να ονειρεύσαι.......
Δείξε τον εαυτό σου,κι αν δεν της αρέσει.......Μουσική. Η μεγάλη και πρώτη μου αγάπη. Από 5 χρονών στις οικογενειακές επισκέψεις κουβαλούσα μαζί μου ένα ραδιοφωνάκι. Η μητέρα μου με μάλωνε και με φώναζε ότι κυκλοφορώ σαν γύφτος και τους κάνω ρεζίλι στις επισκέψεις
Τις πιο γλυκές και ρομαντικές στιγμές με μια γυναίκα τις έχω ζήσει μαζί με μουσική.
Η πιο πιστή συντροφιά.
Σε ταξιδεύει, σε μαγεύει, σε κάνει να ζεις ένα όνειρο, άλλωστε για ένα όνειρο δεν ζούμε όλοι? Και αν έχεις συνάμα μια γλυκιά και ζεστή αγκαλιά δίπλα σου κλείνεις τα μάτια σου και ταξιδεύεις ευχόμενος να μην τελειώσει ποτέ αυτό το ταξίδι. -
Ο expert ειναι online και δε μπαινει να γραψει μια κουβεντα στους χειμαζομενους φιλους μας
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Μουσική.
Απλά ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ.
Δείξε τον εαυτό σου,κι αν δεν της αρέσει.......Μουσική. Η μεγάλη και πρώτη μου αγάπη. Από 5 χρονών στις οικογενειακές επισκέψεις κουβαλούσα μαζί μου ένα ραδιοφωνάκι. Η μητέρα μου με μάλωνε και με φώναζε ότι κυκλοφορώ σαν γύφτος και τους κάνω ρεζίλι στις επισκέψεις
Τις πιο γλυκές και ρομαντικές στιγμές με μια γυναίκα τις έχω ζήσει μαζί με μουσική.
Η πιο πιστή συντροφιά.
Σε ταξιδεύει, σε μαγεύει, σε κάνει να ζεις ένα όνειρο, άλλωστε για ένα όνειρο δεν ζούμε όλοι? Και αν έχεις συνάμα μια γλυκιά και ζεστή αγκαλιά δίπλα σου κλείνεις τα μάτια σου και ταξιδεύεις ευχόμενος να μην τελειώσει ποτέ αυτό το ταξίδι.Τώρα ακούω Vivaldi-Presto
Exω τ ακουστικά δεν μπορώ να σανιδώσω το μοτερ
Love situations...