Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Love situations...
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Love situations...
    • 1
    • 2
    • 14
    • 15
    • 16
    • 17
    • 18
    • 26
    • 27
    • 16 / 27
    Αντίλογος
    71
    521
    2596
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • S
      skye last edited by

Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
      ...

αρκετα σωστα πραγματα στο ποστ σου, καμποσες υπερβολες κατα την αποψη μου, και ειναι λογικο καποιος -παρα το γεγονος οτι το διεψευσες κατηγορηματικα και αν δεν το ειχες κανει νομιζω θα το εκανες γιατι ισως αισθανθηκες την αναγκη να αμυνθεις- να πει οτι εχεις φαει ηττα
      προσωπικα δεν βλεπω τις τραγικες διαφορες στη γυναικεια συμπεριφορα και στην ανδρικη σημερα. δηλαδη ανετοτατα καποια κοπελα θα μπορουσε να πει πολλα παρομοια για ενα 'αντιστοιχο' ποσοστο ανδρων.
      αν ειναι 'σημεια των καιρων', ή αν ειναι εμφυτα στον ανθρωπο που λογω των συγχρονων συνθηκων και της κοινωνικης απελευθερωσης απλως βγαινουν στην επιφανεια δεν ξερω. νομιζω παντως οτι ειναι το δευτερο. ισως με λιγο απο το πρωτο, με την μορφη της εξελιξης και στην πορεια και της μιμησης, αλλα κυριως θα ελεγα το δευτερο.
      το πιο απλο πραγμα που μπορει να σκεφτει κανεις ειναι το εξης:

1. ολοι οι ανδρες θελουν να γ@μησουν. αυτο ειναι κανονας. ακομα και ο πιο ρομαντικος και καλα τυπακος σιγουρα το βραδυ παιζει με την βρυσουλα του και προσπαθει να την κανει να κανει πλιτς.
      2. υπαρχουν ανθρωποι που δεν τους συμπαθουμε. ειτε γιατι τους θεωρουμε ηλιθιους, ειτε γιατι δεν ταιριαζουμε μαζι τους, ειτε γιατι αρνουμαστε να παραδεχτουμε οτι δεν ειμαστε αρκετα καλοι γι'αυτους. πραγματικα, οσον αφορα αυτο το τελευταιο, ο ερωτας αποδεικνυεται συχνα το πιο εγωιστικο συναισθημα... γιατι με τιποτα δεν θελουμε να παραδεχτουμε οχι οτι απλως καποιος δεν μας γουσταρει γιατι 'ετσι', αλλα δεν θελουμε καν να παραδεχτουμε οτι στην πραγματικοτητα θελουμε να κανουμε τον αλλον κτημα μας. σε καθε τετοια σκεψη που ερχεται στο μυαλο μας αμεσως παιρνουμε σταση αμυντικη για να υπερασπιστουμε τον εαυτο μας, οπως νομιζω, και καταληγουμε να ψαχνουμε 'γιατι' που σε ορισμενες περιπτωσεις αγγιζουν τα πιο ακραια χολλυγουντιανα σεναρια επιστημονικης φαντασιας. και φυσικα αλλοτε θυματα αλλοτε θυτες ειμαστε, και ειναι σχεδον αδυνατο να διακρινουμε ενα ρεαλιστικο ισοζυγιο, οχι κομμενο και ραμμενο στα μετρα μας και στο πως μας βολευει.
        οποτε; αναζητα ο ανθρωπος, ο καθε ανθρωπος το καλυτερο; και αν ακομα ειναι ετσι, και παραδεχτει κανεις πως ο εγωισμος του δεν τον αφηνει να δει την αληθεια, θα δει αντικειμενικα; πολυ δυσκολο. και αν ακομα μετριασει τις απαιτησεις του, θα μπορεσει να το κανει σε βαθος χρονου; εν ολιγοις, θα αντεξει...;
        και επειτα, θα αξιζει τον κοπο; μηπως θα αισθανεται οτι ειναι απλα ενα ψεμα;
        εξ'αλλου, ακομα και ετσι, για ποσο καιρο θα ζουσε εστω ο ενας απ'τους δυο στα πελαγη της αγνοιας και φυσικα της ευτυχιας; γιατι και ο τελευταιος ανοητος ξερει πως σε καποιο σημειο το αισθημα του πρωτου καιρου καταρρει, τα ματια ανοιγουν και βλεπουν πραγματα που δεν ειχαν φανταστει ποτε οτι θα εβλεπαν. ακομα και τα αντιθετα ψεματα βλεπουν σαν αληθεια πλεον...

οποτε ισως ειναι θεμα ευτυχιας. και εννοω ευτυχια, αυτο ακριβως που λεει η λεξη, την ευνοια της τυχης. αν πρεπει να κυνηγας το καλυτερο; φυσικα, σχεδον παντα ο ανθρωπος ακομα και οταν δεν το θελει κυνηγα το καλυτερο, γιατι ειναι στη φυση του. πρεπει ομως να σκεφτεις πολυ σοβαρα οτι εισαι υποχρεωμενος να ανταποκριθεις σ'αυτον τον ρολο.
      η αλλη περιπτωση ειναι να καθεσαι και να μιζεριαζεις επειδη ο ετσι ετσι και η ετσι αλλιως. αλλα επειδη σπανια μπορουμε πραγματικα να εντοπισουμε τις αιτιες που κρυβονται πισω απο τις διαφορες τετοιες καταστασεις, δε νομιζω οτι ειναι ιδιαιτερα παραγωγικη διαδικασια, οταν δηλαδη φτασεις στο σημειο να εχεις εξετασει ολα τα ενδεχομενα που μπορεις. θα εχεις πλησιασει την αληθεια, εστω και στιγμιαια, φυσικα δεν θα την εχεις κατακτησει, αλλα μην τα θελουμε και ολα δικα μας
      αν παλι ζεις τον ερωτα της ζωης σου αλλα εκατσες και διαβασες μεχρι εδω, τοτε εισαι υπερβολικα ξεπλενης γιατι θα επρεπε να ξερεις οτι αυτου του ειδους οι αποψεις αλλαζουν απο τη μια στιγμη στην αλλη αναλογα την κατασταση που βρισκεται κανεις. οποτε αφενος δεν θα ηξερα ποια ειναι η αληθεια, ποτε δεν ξερω τελικα ποιο κομματι του εαυτου μου λεει ψεματα και γιατι, αφετερου και λαθος θα παρεις οσα λεω και θα ειναι πραγματα που δεν προκειται να σε αγγιξουν καθολου. οποτε εχασες τον χρονο σου

αυτα.... αισθανομαι πραγματικα οτι εκατσα και εγραψα το πιο αχρηστο κατεβατο της ζωης μου, δεν θα κατσω να το ξαναδιαβασω γιατι πιστευω ουτε καν νοημα δεν θα βγαζει...
      αντε λοιπον και καλους απογονους.. ζηστε το

Πάει το συναίσθημα, πάει η αθωότητα. Πού πήγαν όλα αυτά?

εχουν χαθει απο τοτε που τελειωσαμε το γυμνασιο, δυστυχως αλλα και ευτυχως
      το συναισθημα παντως ειναι και αυτο -νομιζω- μερος της ολης χημειας..
      υπαρχει φυσικα και η αποψη που λεει οτι απο την στιγμη που μπαινει η στρατηγικη χανεται το συναισθημα και ο,τι αξιζει στον ερωτα, με την οποια διαφωνω γενικα, γιατι παντα εχουμε μια στρατηγικη (ειχαμε τετοια, ακομα και στον πρωτο ερωτα μας στο δημοτικο). αυτο που εννοεις ειναι μαλλον το κατα ποσο αυτη η στρατηγικη ειναι αγνη, το που στοχευει τελικα, και τι καθοριζει το αν ειναι αγνη, αλλα... καποια αλλη φορα...

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • L
        lazarefa last edited by

Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
        Πολύ αξιόλογες τοποθετήσεις όλες οι ανωτέρω με απώτερο σκοπό την κατανόηση και μέσα από αυτήν την έρευση τρόπου επίτευξης του στόχου. Πάλι στρατηγική και παιχνίδι. Πάει το συναίσθημα, πάει η αθωότητα. Πού πήγαν όλα αυτά?

Πάω να φάω μια σοκοφρέτα...

Φίλε μου, όσο κι αν δε μας αρέσει, στην εποχή που η απόκτηση και μετάδοση πληροφορίας από τον οιοδήποτε είναι πανεύκολη (οπότε εν προκειμένω καθένας/καθεμία μπορεί άμεσα πχ να γνωρίζει το πλαίσιο στο οποίο κινείται, τουλάχιστον, το υποτιθέμενο αμόρε), στην εποχή της απομυθοποίησης των μύθων (και της εμφάνισης παρα-μύθων συνάμα ), στην εποχή του μεγάλου αδελφού, στην εποχή του πιο στυγνού καπιταλισμού από καταβολής ανθρώπου με ότι αυτό συνεπάγεται αναφορικά με τα καταναλωτικά/άπληστα ένστικτά μας επί υλικών αλλά και αύλων, στην εποχή που το να παραγγείλεις γυναίκα (ενίοτε και άντρα) για συνεύρεση γίνεται με ένα απλό τηλέφωνο αλλά dominos pizza και όλοι δηλώνουν ευχαριστημένοι που για ακόμα μια φορά ο καπιταλισμός κάνει τους ανθρώπους να μπορούν ελεύθερα να ικανοποιούν τις επιθυμίες τους (το λένε και ελευθερία επιλογής) , στην εποχή που προσπαθούμε (κάποιοι εξ ημών, των ανθρώπων, όχι απαραίτητα των συμφορουμιτών), να βρούμε νομοθετικές ή άλλες φόρμουλες ώστε πχ παιδιά να μεγαλώνουν σε οικογένειες με δύο μανάδες ή δύο πατεράδες , τι ψάχνεις;
        Ναι, υπάρχουν σαφέστατα άνθρωποι που διαφέρουν από αυτά τα μοντέλα σκέψης, δράσης, συμπεριφοράς, αγωγής, κουλτούρας, πλην όμως αισθάνονται (οι περισσότεροι εξ αυτών φαντάζομαι) τραγικά μόνοι και ανήμποροι ενίοτε να εξωτερικεύσουν την αντίθεσή τους σε όλα αυτά, συνήθως στη λογική της κατηγοριοποίσής τους ως γραφικών, φαιδρών, αδύναμων (βλέπε όχι αδίστακτων) προσωπικοτήτων κλπ...
        Προφανώς μιλάω για τον ωκεανό κι όχι για τις λιμνούλες, αυτές που κάποτε ή/και ακόμα και σήμερα, πολλοί εξ ημών θα θέλαμε/θέλουμε να αγκυροβολήσουμε

• D
          dmitspan last edited by

τουλάχιστον έχετε με κάτι ν'ασχολείστε και κάτι που παίζει δε παίζει

• R
            ratanplan last edited by

Ο χρήστης Asimov έγραψε:
            Την καταλαβαινω. Το ιδιο παθαινω κι εγω με τις νυν ή πρωην φιλες μου
            Ισως η απαντηση στην ερωτηση, να ειναι εκεινο το ανεκδοτο με τον τυπα που περναει διαφορες φασεις μεχρι ν' ανακαλυψει οτι το μονο που θελει ειναι μια γυναικα με μεγαλα βυζια

• A
              anna1976gr last edited by

Φίλε lazarefa...

Έχω μείνει λίγο 'αναυδη' με όλα αυτά που διάβασα, και με τον τρόπο που σκέπτεσαι...που φυσικά και δεν είναι λάθος!

Μ'αρέσει και μόνο που διαβάζω απόψεις αντρών, εστω και αν με 'ισοπεδώνουν' λίγο, και χαίρομαι πραγματικά που υπάρχουν άνθρωποι που διαβάζουν-σκέπτονται-και γράφουν τόσο όμορφα (λίγες τελείες όμως παραπάνω θα με διευκόλυναν lazarefa, καθότι δυσλεκτική μια σταλιά!)

Φιλιά πολλά στα αντράκια του φόρουμ που έχουν βγάλει τον 'καλό' τους εαυτό και σκέπτονται και γράφουν τόσο όμορφα για πράγματα όπως είναι οι ανθρώπινες (αντρ-γυναικ) σχέσεις...

Δεν ξέρω πώς τα βγάζει πέρα η κοπέλα σου, lazarefa, παντως είμαι σίγουρη οτι είναι στο 20% των γυναικών που 'κατηγοριοποιεις' γιατί άλλη δεν θα μπορούσε να 'σταθεί'-'μείνει' δίπλα σου (με την καλή εννοια), αλλά και εγώ που είμαι λίγο πιο light κατάσταση, αυτό δεν σημαίνει οτι είμαι του 80%...-του εξάμηνου-αντε του χρόνου-...

Οτι σχέσεις έχω κάνει δεν ήταν καμία κάτω απο 2,5 χρόνια... Και για αυτό ίσως να ζητάω πλέον τον Έρωτα Πατώματος που λέμε...

Respect παντως!!!

• L
                lazarefa last edited by

Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
                Φίλε lazarefa...

Έχω μείνει λίγο 'αναυδη' με όλα αυτά που διάβασα, και με τον τρόπο που σκέπτεσαι...που φυσικά και δεν είναι λάθος!

Μ'αρέσει και μόνο που διαβάζω απόψεις αντρών, εστω και αν με 'ισοπεδώνουν' λίγο, και χαίρομαι πραγματικά που υπάρχουν άνθρωποι που διαβάζουν-σκέπτονται-και γράφουν τόσο όμορφα (λίγες τελείες όμως παραπάνω θα με διευκόλυναν lazarefa, καθότι δυσλεκτική μια σταλιά!)

Φιλιά πολλά στα αντράκια του φόρουμ που έχουν βγάλει τον 'καλό' τους εαυτό και σκέπτονται και γράφουν τόσο όμορφα για πράγματα όπως είναι οι ανθρώπινες (αντρ-γυναικ) σχέσεις...

Δεν ξέρω πώς τα βγάζει πέρα η κοπέλα σου, lazarefa, παντως είμαι σίγουρη οτι είναι στο 20% των γυναικών που 'κατηγοριοποιεις' γιατί άλλη δεν θα μπορούσε να 'σταθεί'-'μείνει' δίπλα σου (με την καλή εννοια), αλλά και εγώ που είμαι λίγο πιο light κατάσταση, αυτό δεν σημαίνει οτι είμαι του 80%...-του εξάμηνου-αντε του χρόνου-...

Οτι σχέσεις έχω κάνει δεν ήταν καμία κάτω απο 2,5 χρόνια... Και για αυτό ίσως να ζητάω πλέον τον Έρωτα Πατώματος που λέμε...

Respect παντως!!!

.........................

• L
                  lazarefa last edited by

Anna1976, G60, konstantinosV κι όποιος άλλος κεραυνοβολημένος (νυν και αεί), σας το αφιερώνω:

http://www.youtube.com/watch?v=vkDekdd7A-I' target='_blank

• K
                    kon5 last edited by

Να'σαι καλά lazarefa

• T
                      toyotaman last edited by

Κωστάκη....
                      μόλις μιλήσαμε στο τηλέφωνο....είχα νέο τηλέφωνο από Αθήνα......
                      ξέρεις εσύ......
                      για Σάββατο-Κύριακο........

• G
                        g60 last edited by

Ο χρήστης lazarefa έγραψε:

Δεν ξερω...

Ειλικρινά, δεν ξερω... Ειναι μια πολύ ωραία κίνηση, αλλά ξέρω εγω...

Γλείφτη δεν νομίζω να σε πεί, αλλά αν της αρεσουν τίποτα αλλες μουσικές, οπως ας πούμε βαρια-λαϊκα κτλ, θα σε περάσει και για λίγο 'φεύγα'... Ξέρω εγώ;

Είναι και η μουσική αυτή λίγο 'ιδιαίτερη'...

Δεν ξέρω...

Τα cd που ξεσκόνισα λιγάκι στο αμάξι της έχει έντεχνο ελληνικό και ξένο απαλό κι έτσι

Πέρα απ το γούστο,ποιό πολύ ως κίνηση μ' ενδιαφέρει.
                        Μετράει η είναι μπανάλ και θα ξενερώσει?
                        Κι άσε αυτό,αν το πάρει στραβά την κάτσαμε,αντε να επανορθώσεις.

Μάκη, πιστεύω πως τέτοιες κινήσεις, όσο ροματισμό, αγάπη, ενδιαφέρον κλπ κι αν αποπνέουν, έχουν θετικά αποτελέσματα όταν η άλλη πλευρά (της κοπέλας που γουστάρεις) νοιώθει ήδη από μόνη της για σένα τουλάχιστον το 40-50% της κάψας που εσύ νιώθεις γιαυτήν...Με λίγα λόγια όταν υπάρχει μια ψιλοταύτιση μεταξύ σας στο πως βλέπετε ο ένας τον άλλον. ΑΝ το ένστικτό σου και οι ενδείξεις που χεις δείχνουν κάτι τέτοιο, κάνε όποια σχετική κίνηση νομίζεις άφοβα (κατ εμέ). Αν όμως δεν παίζει από μέρους της κάτι τέτοιο, νομίζω πως μετά θα τραβηχτεί περαιτέρω και ίσως σε παιδέψει-εγκλωβίσει αναίτια μέχρι εσύ, προκειμένου να εισπράξεις το κατιτίς παραπάνω αναγκαστείς να την πιέσεις και (απευκταίο βέβαια), εισπράξεις κανονικά κι επίσημα την απόρριψη ως άντρα θελκτικού για εραστή της.
                        Σε μια τέτοια περίπτωση βέβαια, μπορεί να συνεχίσετε να είστε καλοί φίλοι

M αρέσει που μπαίνουν στη συζήτηση δυνατοί συνομιλητές.
                        Η μια οψη του νομίσματος είναι να αποκωδικοποιήσεις σαν άντρας τα μυνήματα.
                        Πιστεύω (οχι ΘΕΛΩ να πιστεύω) ότι είναι αρκετά θετικά.
                        Απ την άλλη όσο κι αν την θέλω δε μου βγαίνει με τπτ το καρναβαλίστικο/χυδαίο/τσαμπουκαλίστικο ή τελος πάντως να σέρνεσαι σα μαλάκας.
                        Ασχετα τι φλασιά έχεις φάει.
                        Θεωρώ ότι η κάθε σοβαρή γυναίκα (φαινομενικά τουλάχιστον και σε πρώτη φάση) όταν δει ενδιαφέρον απο έναν αντρα (έχουν όντως τρομερή διαίσθηση όσο κι αν προσπαθούμε να το κρύψουμε) προσπαθεί να αποκομίσει όσο το δυνατόν μέσα από διάφορες συζητήσεις τον τρόπο που σκέφτεται,που ζει,αν και πόσο ευαίσθητος ή μαλακούλης είναι κλπ.
                        Μετά δίνει το ΟΚ.
                        Κι εδώ είναι η μαγκιά του άντρα.
                        Οχι να δείξεις κάτι άλλο.Αντε τη δουλεψες.Σε δυο μήνες χαιρέτησες.
                        Να την 'πηδήξεις' το μυαλό με αυτό που είσαι.
                        Ολα τα άλλα όσο εύκολα κι αν είναι στην πορεία θέλουν τρόπο.
                        Κι εκτός τούτου,άποψή μου,βρες κι εναλλακτικούς προτώτυπους τρόπους προσέγγισης.
                        Να κουφαθεί.
                        Να προβληματιστεί.
                        Τα συνισθισμένα πλέον τα έχουν μπουχτήσει.
                        Πολλοί θεωρούν τετοιου ειδους κινήσεις φλώρικες,ξεπερασμένες κι ότι μια γυναίκα δημιουργεί αρνητικές εντυπώσεις από τέτοιες κινήσεις.
                        Εγώ πάλι απ την άλλη ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.
                        Κι όπως πολύ σωστά απάντησε μετά το δικό σου ποστ ο Κωνσταντίνος,είμαι της φιλοσοφίας κάνε αυτό που νιώθεις ΕΣΥ.
                        Κούφανέ την με τη μουσική.
                        'Τον πούστη' θα πει 'τι ακούει ρε το άτομο?' 'Ρε μπας και δεν είναι μηχ αυτ/των'?
                        Μη γελατε ναι το έχω ακούσει απειρες φορες
                        Δεν ξέρω.
                        Δεν ψάχνουμε εναλλακτικούς τρόπους προσέγγισης πιστεύω και ακούμε τη μαλακία του κάθε πικραμένου ψευτόμαγκα.
                        Θα φτάσω μέχρι ΤΕΛΟΥΣ με τον ΤΡΟΠΟ ΜΟΥ.
                        Κι αν στο τέλος πει να ένας μαλάκας (που δε νομίζω να τη δώσω τέτοια λαβή) πάλι θα είσαι κύριος απέναντί της.

• G
                          g60 last edited by

Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
                          Είδες λοιπόν g60 που μπαίνουμε πάλι στην ίδια ατέρμονα σκέψη. Ενώ θα έπρεπε πολύ απλά κάτι τέτοιο να την κάνει να νιώσει το ελάχιστο γλυκά.** Στο κάτω κάτω g60 κάνε αυτό που κάνει ο g60, μείνε ο εαυτός σου, κάνε αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις άνθρωπος και αν δεν της αρέσει τότε δεν κάνει για σένα **.... άσε να πάει να βρει κανένα James Bond που περιέγραψε και ο lazarefa πριν και αν τον βρει ας μου κάνει ban ο Κουκ.

Ε ρε που φτάσαμε....

+10000000000

• J
                            joe-bar-team last edited by

εγώ αυτο που ξερω είναι οτι τον τάφο δεν τον γλυτώνει κανείς μας.

σκεφτείτε το λιγο...

• G
                              g60 last edited by

Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:

σκεφτείτε το λιγο...

Αυτό ρε που κολάει τώρα?

• J

Ο χρήστης G60 έγραψε:

σκεφτείτε το λιγο...

Αυτό ρε που κολάει τώρα?

πιστευεις ότι δεν κολλαει?

• A
                                  asimov last edited by

Γ@μ@τε οσο προλαβαινετε

• G
                                    g60 last edited by

Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:

σκεφτείτε το λιγο...

Αυτό ρε που κολάει τώρα?

πιστευεις ότι δεν κολλαει?

γιαααααα πε....

• G
                                      g60 last edited by

Ο χρήστης Asimov έγραψε:
                                      Γ@μ@τε οσο προλαβαινετε

Μάιστα....
                                      ε γι αυτό αγωνιζόμαστε

• J

(λιγο ο ασιμοφ το έπιασε το νοημα)

8α επανέλ8ω το βράδυ.τώρα εχει μπάλα!

• S
                                          skullone last edited by

Δε μου λες βρε ερωτοχτυπημένε Μάκη, τι έκανες με την κοπελούδα; Είχες τύχη ή μπα;

Ή, για να στο πω λίγο πιο 'Ηλιόπουλος': τι έγινε με τη μικρούλα γερομπισμπίκη; την κατάφερες, την κατάφερες;

• G
                                            g60 last edited by

Ο χρήστης skullone έγραψε:
                                            Δε μου λες βρε ερωτοχτυπημένε Μάκη, τι έκανες με την κοπελούδα; Είχες τύχη ή μπα;

Ή, για να στο πω λίγο πιο 'Ηλιόπουλος': τι έγινε με τη μικρούλα γερομπισμπίκη; την κατάφερες, την κατάφερες;

Ποιός είναι γερομπισμπίκης ρε αντίχριστε?

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 14
                                            • 15
                                            • 16
                                            • 17
                                            • 18
                                            • 26
                                            • 27