-
Όποιος έχει περάσει και σε άλλες εποχές του χρόνου από ειδικές όπως Μαυρολιθάρι, Κουμαρίτσι, Ανατολή, Καρούτες, Στρώμη κ.λπ. ξέρει ότι η ΕΛΠΑ έχει βάλει ανθρώπους και έχει μαζέψει τα σκουπίδια που άφησαν οι απερίγραπτοι αυτοί θεατές. Οπότε, όποιο επιχείρημα περί σκουπιδιών σε δάση ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ.
Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω αν το ίδιο έγινε και στις Ε.Δ. της Αττικής που χρησιμοποιούνται τα τελευταία χρόνια, αλλά υποψιάζομαι ότι η ΕΛΠΑ δε βλέπει διαφορετικά το θέμα.
Και για όνομα του θεού, το όρος Αιγάλεω περίμενε το Ράλλυ (δε μου βγαίνει να το πω Ακρόπολις) για να υποστεί οικολογική ζημιά;;;;!!! Η άποψη αυτή είναι τουλάχιστον για γέλια. -
Καλώς ή κακώς, κατάντια ή μη του αγώνα, αλλά η ειδική ακυρώθηκε!Αυτό που τώρα έχει σημασία είναι να δούμε πως θα διαμορφωθεί η διαδρομή.Το ΠοικίλοΧ2 έβγαζε 40χλμ και θέλω να δω με ποια εδ θα αντικατασταθεί. Ελπίζω μονο να μην γίνει ότι και πέρυσι με τον Υμμητό που δεν αντικαταστάθηκε(όπου βέβαια τα χλμ ήταν λιγότερα).Πάντως χρόνος υπάρχει, αρκεί να μην προκύψουν και άλλα απρόοπτα.
-
Ο χρήστης Rallyman11 έγραψε:
Καλώς ή κακώς, κατάντια ή μη του αγώνα, αλλά η ειδική ακυρώθηκε!Αυτό που τώρα έχει σημασία είναι να δούμε πως θα διαμορφωθεί η διαδρομή.Το ΠοικίλοΧ2 έβγαζε 40χλμ και θέλω να δω με ποια εδ θα αντικατασταθεί. Ελπίζω μονο να μην γίνει ότι και πέρυσι με τον Υμμητό που δεν αντικαταστάθηκε(όπου βέβαια τα χλμ ήταν λιγότερα).Πάντως χρόνος υπάρχει, αρκεί να μην προκύψουν και άλλα απρόοπτα.http://www.acropolisrally.gr/el/show.php?page=itinerary' target='_blank
..η Ψάθα είναι η νέα Ε.Δ..χίλιες φορές καλύτερα από το ξεροβούνι..
-
Ο χρήστης trifon έγραψε:
..χίλιες φορές καλύτερα από το ξεροβούνι..+1!!!
-
Όντος η ψάθα σε συνδυασμό με το Τατόι την Παρασκευή θα είναι οι ειδικές που θα αναπληρώσουν την ειδική Ποικίλο στο Αιγάλεω.
Όσα περί οικολογίας που αναφέρατε παραπάνω σύμφωνο απόλυτα. Ο Περισσότερος κόσμος συμπεριφέρεται σαν Ούννοι!!!!
Πάντως τα Πράγματα θα ήταν σαφώς καλυτέρα στην Λαμία , που υπάρχει πληθώρα επιλογής ειδικών..Δεν Ξέρω βρε παιδιά παρακολουθώ ράλι γενικότερα και Ακρόπολις ειδικότερα από το 1985!
Από τότε που ο αγώνας έχει γυρίσει στην αττική έχω ξενερώσει!! Όλο οι ίδιες και οι ίδιες ειδικές .
Όσο για το αν βαράγανε οι τοπικοί τις περιοχής στην Λαμία ναι όντως βαράγανε και πολύ μάλιστα ορισμένες φορές. Αν δεν είχες κάνει το κονε σου από Ιανουάριο ήταν δύσκολα τα Πράγματα. Από την άλλη όμως τα «εδέσματα» τις περιοχής θα μου μείνουν αξέχαστα ! Στην αττική που να πας??
Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ ότι φέτος με την μορφολογία που έχει το Τατόι θα γίνετε το έλα να δεις!! Όσοι φίλοι έχουν μηχανή ας την χρησιμοποιήσουν , θα τους φάνει άκρως χρήσιμη!!! **Και μια ευχή , του Χρόνου Λάμια. Έλεος πλέον!!!
** -
Πώς και δεν έβαλαν φέτος τον Κιθαιρώνα;Προσωπικά μου άρεσε πολύ η ειδική και είχε και εύκολη πρόσβαση.Ακόμα και χωρίς Ι.Χ/μοτό με το λεωφορείο πήγαινες άνετα!
-
OΛΟΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ...ΑΝ ΕΠΙΑΝΑΝ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ. ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ..?>Ο χρήστης S.Loeb έγραψε:
Όντος η ψάθα σε συνδυασμό με το Τατόι την Παρασκευή θα είναι οι ειδικές που θα αναπληρώσουν την ειδική Ποικίλο στο Αιγάλεω.
Όσα περί οικολογίας που αναφέρατε παραπάνω σύμφωνο απόλυτα. Ο Περισσότερος κόσμος συμπεριφέρεται σαν Ούννοι!!!!
Πάντως τα Πράγματα θα ήταν σαφώς καλυτέρα στην Λαμία , που υπάρχει πληθώρα επιλογής ειδικών..Δεν Ξέρω βρε παιδιά παρακολουθώ ράλι γενικότερα και Ακρόπολις ειδικότερα από το 1985!
Από τότε που ο αγώνας έχει γυρίσει στην αττική έχω ξενερώσει!! Όλο οι ίδιες και οι ίδιες ειδικές .
Όσο για το αν βαράγανε οι τοπικοί τις περιοχής στην Λαμία ναι όντως βαράγανε και πολύ μάλιστα ορισμένες φορές. Αν δεν είχες κάνει το κονε σου από Ιανουάριο ήταν δύσκολα τα Πράγματα. Από την άλλη όμως τα «εδέσματα» τις περιοχής θα μου μείνουν αξέχαστα ! Στην αττική που να πας??
Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ ότι φέτος με την μορφολογία που έχει το Τατόι θα γίνετε το έλα να δεις!! Όσοι φίλοι έχουν μηχανή ας την χρησιμοποιήσουν , θα τους φάνει άκρως χρήσιμη!!! **Και μια ευχή , του Χρόνου Λάμια. Έλεος πλέον!!!
** -
Κάθε χρόνο τα ίδια, δε βαρεθήκατε;
Αφήστε τη μουρμούρα και τη μιζέρια και βοηθήστε τη μόνη αξιόλογη προσπάθεια του είδους στη χώρα μας....
-
Aν και κάπως καθυστερημένα...ήθελα να αναφέρω οτι χάρηκα πολύ που γνώρισα τους συνφορουμίτες από την Κρήτη!
Πολύ καλή παρέα όλοι τους!
55o Rally ACROPOLIS 2008