-
Αξιος Σταυρο!!!!!!!!!!!!!!!!!
Α-Ξ-Ι-Ο-Σ -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πολυ αντριλα ρε πδι μου...Δεν είναι θέμα υπερβολικής τεστοστερόνης ρε μλκ, με ξέρεις εμένα, δεν είμαι κανένας σατράπης.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Σήμερα ήπια για όλο το μήνα (που δε βφήκα καθόλου)
(μη ρωτήσετε πως κατάφερα να τοο γράψω αυτό...)Ημερομηνίες κοίταξες;
-
Η γυναίκα είναι σκληρός άνθρωπος .-
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Η γυναίκα είναι σκληρός άνθρωπος .-Λάθος, το πιο ευαίσθητο πλάσμα είναι...
Μην κοιτάτε εμένα... -
Η δικιά μου εμπειρία πάντως λέει πως χαλαρά, κατά βάθος, οι άνδρες είναι (είμαστε) περισσότερο ευαίσθητοι...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Η δικιά μου εμπειρία πάντως λέει πως χαλαρά, κατά βάθος, οι άνδρες είναι (είμαστε) περισσότερο ευαίσθητοι...Συναισθηματικοί και όχι υπολογιστές...
-
Η γυναίκα είναι σκληρός ***άνθρωπος ***.-Πλακα κανεις ετσι?
-
καλημερα.....
καφεδακι παρακαλω..... -
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
καλημερα.....
καφεδακι παρακαλω.....4αρα και αλατι θες?
-
καλημέρα
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
καλημέραΠεραστε απο το γκισε κυριε να παραλαβετε μια 4ΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ
Που εισαι ρε πασχοοοοοοοοοοοοοο. Εχω βαρεθει να λεω μονος μου για 4αρες και αλατια
-
Έχετε αρχίσει να κουράζετε με αυτό
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πολυ αντριλα ρε πδι μου...
Δεν είναι θέμα υπερβολικής τεστοστερόνης ρε μλκ, με ξέρεις εμένα, δεν είμαι κανένας σατράπης.
Νταξ μωρε εισαι ομως κι εσυ ευαισθητουλης αν και λιονταρακι... Τι να πουμε κι εμεις τα καρκινακια.. Στα σοβαρα παντως,εχω πιο πολλες τριχες απο σενα αρα ειμαι πιο αντρας.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Έχετε αρχίσει να κουράζετε με αυτόΘυμωσες μωλιε? Παρε μια 4αρα και αλατι τωρα να ξεθυμωσεις
Ειδικα ο πασχος εχει ψυχωση με τις 4αρες και τα αλατια. Αφου στο bravo δεν βαζει αφαλατωμενο νερο στους υαλοκαθαριστηρες αλλα θαλασσινο νερο
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Έχετε αρχίσει να κουράζετε με αυτό
Θυμωσες μωλιε? Παρε μια 4αρα και αλατι τωρα να ξεθυμωσεις
Ειδικα ο πασχος εχει ψυχωση με τις 4αρες και τα αλατια. Αφου στο bravo δεν βαζει αφαλατωμενο νερο στους υαλοκαθαριστηρες αλλα θαλασσινο νερο
Αρπα κι εσυ το ΑΛΑΤΙ σου τωρα και τραβα στο ποδοσφαιροθρεντ να ευχηθεις στον Bagus...
-
Η γυναίκα είναι σκληρός άνθρωπος .-Δυο ασύμβατες λέξεις στην ίδια πρόταση.
-
Πέστα καλέ μου άνθρωπε
-
Δεσαμε τωρα με το θειο...
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Πέστα καλέ μου άνθρωπεΤα λέω έστω και με κίνδυνο της σωματικής μου ακεραιότητος.
Pub - σουβλατζίδικο [#24]