-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
6500slide is the phone..
too gay
... και δεν είναι και symbian.
Πολυ ωραιο, εχει και 3.2 MP καμεραγια οσους νοιαζονται για αυτα, σιμπιαν δεν εχει αλλα νταξ, ενα απλο κινητο ρε παιδια δεν θελει κανεις πια? Ολοι θελουν της παναγιας τα ματια πανω?
-
Αν δε ψήνει καφέ το κινητό δεν αξίζει
Πέρα από την πλάκα έχουμε γίνει πολύ technology freaks
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
TRAVELLER
σε slide κορυφαία είναι η Samsung .-
διάλεξε ή U600 ή U700
http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... uct=967343' target='_blank' target='_blank' target='_blank
http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... ct=1021915' target='_blank' target='_blank' target='_blank... έτσι έλεγα κι εγώ, μέχρι που έπιασα το Ε65 στα χέρια μου. Απίστευτη ποιότητα για Νόκια.
Είπες τη φράση κλειδί.
Απίστευτη ποιότητα για Nokia.
Αυτή η ποιότητα στα Samsung είναι το στανταρ και τα περισσότερα είναι ακόμα καλύτερα.ακριβώς! Το Ε65 το ξέρω το έχει η αδερφή μου. Το U600 το έχει η κοπέλα μου. Καμία σχέση.
Cruise, Touch Cruise
Νίκο αυτό με το καμμένο εσωτερικό ηχείο λες;
-
σε ποιοτητα ειναι κορυφη παντως...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
σε ποιοτητα ειναι κορυφη παντως.........συναρμολόγησης ή υλικών ; Εχει μαλακά πλαστικά;
-
σε ολα
-
Αγαπητοί συνφορουμίτες,
ο καιρός να πεταχτεί το V3i έφτασε (και νομίζω ότι αρκετά ανέχτηκα το πολιτισμικό σόκ μετάβασης από SE σε Μοτορόλα) και άρχισε το ψάξιμο το οποίο καταλήγει στα εξής:-
SE - G900 http://www.sonyericsson.com/cws/product ... c=gr&lc=el' target='_blank
-
SE G700 http://www.sonyericsson.com/cws/product ... c=gr&lc=el' target='_blank (το φτωχό αδρεφάκι του G900)
(τα οποια δεν έχουν έρθει ακόμα - πότε θα έρθουν αληθεια, οεο;)
- Ν82 http://www.nokia.com.gr/link?cid=PLAIN_TEXT_835354' target='_blank (επιστροφή στη ΝΟΚΙΑ μετά από 6 χρόνια....)
Γνώμες? (ότι προαιρείσθε...)
-
-
Καλημερα ,
Φιλε Lippi πες μας αν θελεις τις προτεραιοτητες σου , τι ζητας απο το κινητο που θα επιλεξεις ?
Γενικα θα σου προτεινα το Ν82 που ειναι πολυ καλο σε ολους τους τομεις (ισως μια ενστανση για την εμφανιση απο τους περισσοτερους) .
Τα G700/G900 θα ειναι διαθεσιμα στο μελλον , ενω το Ν82 ειναι ηδη διαθεσιμο στα 488 ευρω αν δε κανω λαθος .
Προβλεπομενη τιμη για το G700 : ~320+
και για το G900 : ~400+
ευρωΤιμες, χωρις να ειναι 100% διασταυρωμενες .
Για περισσοτερες πληροφοριες πες μας τα ενδιαφεροντα σου
-
6500slide is the phone..
too gay
... και δεν είναι και symbian.
Too gay το 6500 slide ?
Δε χρειαζονται ολοι symbian , καποιοι δε μπορουν να επωφεληθουν απο τις δυνατοτητες τους
-
Τα G900 και Ν82 υπερκαλύπτουν αυτά που θα ήθελα από 1 κινητό (έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά). Το G700 διαφέρει από το 900 στο Wlan (αν και η SE προβλέπει WiFi enabler σε λίγο καιρό (τι είναι τούτο?) και στην κάμερα 5Mp για του 900 αντί 3mp για το 700)
Δεν θα ήθελα τηλέφωνο με κινητά μέρη (βλ Ν96, Ν95, slide phones κλπ, το Motorola αποτελούσε εξαίρεση και ήταν πολύ καλή κατασκευή) και δεν τρελαίνομαι για κάλή καμερά αλλά δεν θα με χάλαγε κιόλας.
Γενικά οι προδιαγραφές και των 3 καλύπτουν υπερπλήρως τις απιττήσεις μου.
To βάρος / μέγεθος του Ν82 είναι οριακά αποδεκτά.
Βασική απορία: το touchscreen είναι εύχρηστο στα SE (ίδιο με τοu W960)?edit: Επισης, αν δεν κάνω λάθος το N82 έχει πολύ μικρό SAR που επίσης με ενδιαφέρει....
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Βασική απορία: το touchscreen είναι εύχρηστο στα SE (ίδιο με τοu W960)?
edit: Επισης, αν δεν κάνω λάθος το N82 έχει πολύ μικρό SAR που επίσης με ενδιαφέρει....
Εχουν γινει αρκετα βηματα ωστε να αποφευγεται η συνεχης χρηση του stylus
ωστοσο αυτο δε 'διωχνει' το γεγονος οτι σε καποιες περιπτωσεις η χρηση του ειναι μονοδρομος .Ν82 SAR level : 0.64 W/Kg (πολυ καλη τιμη αν με ρωταγες )
-
Σήμερα απέκτησα ένα Ν95 δώρο από τον πατέρα μου. Το απόγευμα το πούλησα...απαπαπα δεν παλεύεται.
-
Απίστευτη ποιότητα για Νόκια.Ολα τα Nokia που έχουν περάσει από τα χέρια μου είχαν εκπληκτική ποιότητα κατασκευής. Και σκεφτείτε ότι το τελευταίο ΜΗ Nokia τηλέφωνο που κατείχα είχε κωδικό 768.
Βέβαια, ίσως έχει να κάνει με το ότι είχα πάντα την 'καλή' σειρά 6*** (6110, 6210, 6310i, και μετά από αυτά το Ε60).
Χμμμ, 4 κινητά σε περίπου 8 χρόνια? Πολλά είναι.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Απίστευτη ποιότητα για Νόκια.
Ολα τα Nokia που έχουν περάσει από τα χέρια μου είχαν εκπληκτική ποιότητα κατασκευής. Και σκεφτείτε ότι το τελευταίο ΜΗ Nokia τηλέφωνο που κατείχα είχε κωδικό 768.
Βέβαια, ίσως έχει να κάνει με το ότι είχα πάντα την 'καλή' σειρά 6*** (6110, 6210, 6310i, και μετά από αυτά το Ε60).
Χμμμ, 4 κινητά σε περίπου 8 χρόνια? Πολλά είναι.
Λίγα είναι...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ολα τα Nokia που έχουν περάσει από τα χέρια μου είχαν εκπληκτική ποιότητα κατασκευής. Και σκεφτείτε ότι το τελευταίο ΜΗ Nokia τηλέφωνο που κατείχα είχε κωδικό 768.
Ακριβώς μ' αυτό έχει να κάνει. Όλα τα 6*** και τα Ε**, τα pro μοντέλα δλδ, τα πρόσεχαν πολύ.
-
Ακριβώς μ' αυτό έχει να κάνει. Όλα τα 6*** και τα Ε**, **τα pro **μοντέλα δλδ, τα πρόσεχαν πολύ.
Δινανε και καμια ζελατινη με μπαφους μαζι?
-
Ακριβώς μ' αυτό έχει να κάνει. Όλα τα 6*** και τα Ε**, τα pro μοντέλα δλδ, τα πρόσεχαν πολύ.
Επισης τα 8xxx ..
Αλλα δε νομιζω οτι μας 'παιρνει' να βαλουμε ταμπελες σε καθε σειρα ..
Αλλα μοντελα ξεχωριζουν , αλλα ειναι κατω του μετριου και αλλα μετρια , ολα αυτα πιθανον στην ιδια σειρα αριθμων . -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δινανε και καμια ζελατινη με μπαφους μαζι?
Στα δικά μου τουλάχιστον, όχι.
-
Και νομιζα οτι το τραγουδι πινω μπαφους και παιζω pro ειχε βγει για την σειρα της ΝΟΚΙΑ
-
Κάποιο πρόγραμμα, για WM6, που να είναι χρονόμετρο? Της spb?
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]