-
Μ'αρέσει που θα πάω clubάκι απόψε
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Μ'αρέσει που θα πάω clubάκι απόψεκ όπως είπαμε να κεράσεις πολλά σφηνάκια ε
-
Το μαγαζί είναι φίλων οπότε θα την βγάλουμε και τζάμπα
-
Δεν μ'αρέσει που δεν δίνουν οι τράπεζες λευτά...
Είναι δυνατόν να έχω λευτά στο λογαριασμό μου, και να μην μπορώ να τα πάρω; Στα διάλα πια! Τι σκατά θα φάω αύριο;
Και δεν έχει έξοδο αυτό το Σαββατοκύριακο εξαιτίας τις κωλοαπεργίας τους! -
'Λευτά' δε δίνει καμία τράπεζα. Χρήματα ή λεφτά ίσως.
(Το 'εμπάργκο' διεκόπη προσωρινά και επανεκινεί άμεσα. )
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Είναι δυνατόν να έχω λευτά στο λογαριασμό μου, και να μην μπορώ να τα πάρω; Στα διάλα πια! Τι σκατά θα φάω αύριο;
Και δεν έχει έξοδο αυτό το Σαββατοκύριακο εξαιτίας τις κωλοαπεργίας τους!Να πληρώνεις με τη χρεωστική σου
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Και δεν έχει έξοδο αυτό το Σαββατοκύριακο εξαιτίας τις κωλοαπεργίας τους!Να πληρώνεις με τη χρεωστική σου
Δεν μπορώ να το κάνω παντού δυστυχώς...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
'Λευτά' δε δίνει καμία τράπεζα. Χρήματα ή λεφτά ίσως.(Το 'εμπάργκο' διεκόπη προσωρινά και επανεκινεί άμεσα. )
Τι προσωρινά; Ξέρεις τι είπαν σε υποκατάστημα της Εθνικής σήμερα στον πατέρα μου;
Οι 50 πρώτοι πήραν από 300 ευρώ έκαστος, ούτε ευρώ παραπάνω ακόμα και ήθελαν, για τους υπόλοιπους δεν έχει!!! -
Μ' αρέσει γενικότερα.....
Δεν μ' αρέσει που θα φύγω
Μ' αρέσει που θα γυρίσω...
Έχουμε μπλεχτεί αγρίως -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μ' αρέσει γενικότερα.....
Δεν μ' αρέσει που θα φύγω
Μ' αρέσει που θα γυρίσω...
Έχουμε μπλεχτεί αγρίωςΜείνε μέχρι νά φύγεις......
-
Το report post, όπως σωστά είπε και ο drdino, ΔΕΝ είναι για χόρταση, ούτε για πλακίτσα. Ελπίζω να μην αναγκαστούμε να στερήσουμε από συγκεκριμένους χρήστες το δικαίωμα να το χρησιμοποιούν, γιατί κάποτε ίσως τους χρειαστεί στ' αλήθεια. Επιπλέον, έχετε την τάση να κάνετε το παρόν θέμα σουβλατζίδικο, ενώ ο στόχος του είναι διαφορετικός και πολύ συγκεκριμένος απο την αρχή.
-
Μ'αρεσει που ηρθε το Σαββατοκυριακο
Δε μου αρεσε που ειδα ενα ποστ του ρανταπλαν , το οποιο δεν ειχε καποιο λαθος
-
Μου αρέσουν τα διαφορετικά χρωματάκια:
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: aserf, g47, HUNTER, kouk, Krusenstern, n_olympios, polinikis7, tazz
Δε μου αρέσει που για άλλη μια φορά τα προγράμματά μου πάνε πίσω λόγω απρόβλεπτων αλλαγών.
-
Μ' αρέσει που το συγκρότημα του γιού μου, πέρασε στα 81 καλύτερα για το Schoolwave!
Μ' αρέσει που πήγα πάλι στην Κύπρο και είδα το νησί να εξελίσσεται γρήγορα. Είναι πολλά χρόνια μπροστά από εμάς, τους Ελλαδίτες, οι Κύπριοι..
Δεν μ' αρέσει που έφαγα πολύ βροχή, μέχρι να πάω εκεί που είχα παρκάρει το αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο, και το κρύωμα που σχεδόν μου είχε περάσει, ξαναγύρισε δριμύτερο!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μ' αρέσει που το συγκρότημα του γιού μου, πέρασε στα 81 καλύτερα για το Schoolwave!Μ' αρέσει που πήγα πάλι στην Κύπρο και είδα το νησί να εξελίσσεται γρήγορα. Είναι πολλά χρόνια μπροστά από εμάς, τους Ελλαδίτες, οι Κύπριοι..
Δεν μ' αρέσει που έφαγα πολύ βροχή, μέχρι να πάω εκεί που είχα παρκάρει το αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο, και το κρύωμα που σχεδόν μου είχε περάσει, ξαναγύρισε δριμύτερο!
περαστικά Νίκο.....
-
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ: που σημερα στο τρεξιμο για δευτερη φορα με επιτεθηκε ο ιδιος σκυλος αλλα αυτη την φορα τα καταφερε και με δαγκωσε....
(αναμεινατε το αυριανο ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ που θα περιγραφει τον φρικτο θανατο που θα τον βρει τον πουστη... του εχω ετοιμασει 3 τροπους θανατου, either way he will be terminated)
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ: που σημερα στο τρεξιμο για δευτερη φορα με επιτεθηκε ο ιδιος σκυλος αλλα αυτη την φορα τα καταφερε και με δαγκωσε....(αναμεινατε το αυριανο ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ που θα περιγραφει τον φρικτο θανατο που θα τον βρει τον πουστη... του εχω ετοιμασει 3 τροπους θανατου, either way he will be terminated)
Ελπίζω όχι με φόλα.
(Αδέσποτος είναι; ) -
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ: που σημερα στο τρεξιμο για δευτερη φορα με επιτεθηκε ο ιδιος σκυλος αλλα αυτη την φορα τα καταφερε και με δαγκωσε....(αναμεινατε το αυριανο ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ που θα περιγραφει τον φρικτο θανατο που θα τον βρει τον πουστη... του εχω ετοιμασει 3 τροπους θανατου, either way he will be terminated)
Σε τέτοιες περιπτώσεις κανονικά κάνεις καταγγελία και ο σκύλος πάει για ευθανασία. Στενάχωρο μεν, είναι πολύ επικίνδυνο όμως να κυκλοφορούν ελεύθερα σκυλιά με επιθετικές τάσεις. Έχουν συμβεί πολλά σοβαρά ατυχήματα στο παρελθόν που έχουν βγει και στις ειδήσεις, αν δεν κάνω λάθος έχουν σκοτωθεί και παιδάκια έτσι.
-
(αναμεινατε το αυριανο ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ που θα περιγραφει τον φρικτο θανατο που θα τον βρει τον πουστη... του εχω ετοιμασει 3 τροπους θανατου, either way he will be terminated)Αυτό, υποθέτω, δεν το έγραψες για να σου πούμε μπράβο ούτε για να θαυμάσουμε την φαντασία σου στους τρόπους εξόντωσης [σόρρυ φριχτού θανάτου ήθελα να πω] σκύλων.
Αν είναι δυνατόν...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Επιπλέον, έχετε την τάση να κάνετε το παρόν θέμα σουβλατζίδικο, ενώ ο στόχος του είναι διαφορετικός και πολύ συγκεκριμένος απο την αρχή.[/color]Εγω παλι το στοχο του τον θυμαμαι και καπως προς το Σουβλατζιδικο μερια.. Αλλα βαριεμαι να ψαξω την πρωτη πρωτη δημοσιευση του θεματος..
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#5]