-
Τι κανει μια εφημεριδα για να γλυτωσει (παλι) την πτωχευση. Ποσο μαλλον οταν αυτη ειναι η παλαιοτερη των βαλκανιων
-
Xααχαχ.
Αυτο ακριβως σχολιαζουμε τωρα και στο φορουμ του GRC.
Εξωφυλα του τυπου Da Pipa,πιπα Herb,ολα μεσα κτλ. απο τις φυλαδες πρω(κ)ταθλητη,ηχω,φως,score,ενωση,πρασινη etc που δεν κανουν ουτε για σκουπισμα του κ@λου,αποτελουν προκληση και θα επρεπε ο αρμοδιος εισαγγελεας να ασχολουταν λιγο με το θεμα...
Αλλα εδω οι ιδιοι οι προεδροι καλλιεργουν τετοιο κλιμα,οποτε τι να λεμε τωρα ?
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Xααχαχ.Αυτο ακριβως σχολιαζουμε τωρα και στο φορουμ του GRC.
Εξωφυλα του τυπου Da Pipa,πιπα Herb,ολα μεσα κτλ. απο τις φυλαδες πρω(κ)ταθλητη,ηχω,φως,score,ενωση,πρασινη etc που δεν κανουν ουτε για σκουπισμα του κ@λου,αποτελουν προκληση και θα επρεπε ο αρμοδιος εισαγγελεας να ασχολουταν λιγο με το θεμα...
Αλλα εδω οι ιδιοι οι προεδροι καλλιεργουν τετοιο κλιμα,οποτε τι να λεμε τωρα ?
dapipa το Φως δεν εχει βγαλει ποτε και ουτε αναλογο πρωτοσελιδο. Τοσο προκλητικα πρωτοσελιδα δεν εχει βγαλει το Φως. Επισης το Φως πουλαει 20.000 φυλα καθε μερα και η Ηχω 1300 μετρημενα. ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ.
Αυτοι που δημιουργουν κλιμα ειναι οι Γιανακοπουλοι. Δες απλα τα πρωτοσελιδα της Πρασινης. Οι κακομοιροι οι Αγγελοπουλοι ειναι πραοι και τιμιοι ανθρωποι. Τι πηγαν να μπλεξουν με τους αμορφωτους νανους και τον λιγδιαρη γιο τους?
-
Τι λέγαμε?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:ysterical:Τι λέγαμε?
4αρα και αλατι
-
Mε κινδυνο να θεωρηθω φιλογαβρος, πρεπει να ομολογησω οτι οποιος παραβλεψει το πρωτοσελιδο και διαβασει Φως θα εντυπωσιαστει. Ειχα γειτονα γαβρο απο το Μοσχατο και το διαβαζα αρκετες φορες. Ειναι ισως η ποιοτικοτερη εφημεριδα. Με παρα πολλες ειδησεις, αλλα χωρις φλυαριες να γεμιζουν οι σελιδες
-
Σε πληροφορω οτι και τα πρωτοσελιδα ειναι σχετικα αξιοπρεπη....
-
Και εγω σε πληροφορω οτι με εχεις απογοητευσει. Ουτε ενα ποστ εστω ενα υστερογραφο για τον εβραιο που αν δεν τον ειχατε θα ειχατε παρει τον μαστραπα;
-
Ετοιμαζω μια διατριβη για τις μερες του Εβραιου στον Θρυλο, αλλα και την εποχη Γιαννακη, η οποια θα δημοσιευτει μετα το τελος του πρωταθληματος
Μαλλον ομως εχασες τη χτεσινη μου δηλωση, οτι παρα την ηττα, θα παρουμε πρωταθλημα (.-) -
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Αν εχεις παιξει μπασκετ, γνωριζεις πολυ καλα ποσο εκνευριστικο ειναι στην μια ρακετα η καθε επαφη να σφυριζεται φαουλ, ενω στην αλλη ρακετα να πεφτει το ξυλο της αρκουδας και να μην δινει τιποτα ο διαιτητης.Για μενα χθες, οπως και περυσι στους τελικους με εκεινο το ανειπωτο φαουλ στον Πεν ο ΟΣΦΠ ειναι νικητης..Αλλα να ξερετε, το πληρωμα ολων αυτων ερχεται και θα τσουξει πιο πολυ..
Δεν εχεις καταλαβει πως και να παρετε αυτο το πρωταθλημα δεν μας λεει κατι.οι δυναστεια συνεχιζεται εστω και με ενα διαλειμαΟπως ειπα και προ ημερων, το κυπελλο δεν ηξερα ποιος θα το παρει, αλλα το πρωταθλημα ειναι σιγουρα του ΟΣΦΠ.
Μαζι σου και εγω.Ενα διαλειμα το χρειαζομαστε :yahoo:Στα πλει οφ δεν θα αρκουν ουτε τα κορακια για να χασει ο θρυλος.
Ακομα και να δεχτω τα περι διαιτησιας(που δεν τα δεχομαι),οι μεγαλες ομαδες ξεπερνουν και τη διαιτησια,ενω οι μικρες κλαιγονται διοτι ξερουν οτι δεν μπορουν παραπανωΣτους γυμνους οπαδους με τις κοιλιες εξω που πηδουσανε με τον κωλο και πανηγυριζανε αλλη μια ψευτικη νικη, δεν εχω να πω τιποτα, διοτι οταν ΕΓΩ πανηγυρισα triple crown και με προσκυνουσε ολη η μπασκετικη ευρωπη, εκεινοι επαιρναν ευρωπαικο με την αλησμονητη ταπα του βρανκο αφου η μπαλα ειχε ακουμπησει ταμπλο.Κοτζαμ FIBA ζητησε εγγραφη συγνωμη απο την Βαrcelona...
Αυτο που δεν καταλαβαινεις οτι με τον καιρο εγω εφτασα τα 4 ευρωπαικα,και εσυ εμεινες με το 1 σουΕτσι γαλουχηθηκαν ορισμενοι, αλλιως καποιοι αλλοι..τι να κανουμε..
Μεχρι τους τελικους υπομονη..εμεις γινομαστε ακομα καλυτεροι αυτο ειναι σιγουρο. Εσεις ?Εμεις απο την αλλη δεν χρειαζομαστε να γινουμε καλυτεροι για να σας ξεβρακωνουμε.Μας αρκει να πιανουμε την καλη αποδοση που το τελευταιο διμηνο την εχουμε καπου ξεχασει
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Αν εχεις παιξει μπασκετ, γνωριζεις πολυ καλα ποσο εκνευριστικο ειναι στην μια ρακετα η καθε επαφη να σφυριζεται φαουλ, ενω στην αλλη ρακετα να πεφτει το ξυλο της αρκουδας και να μην δινει τιποτα ο διαιτητης.
Για μενα χθες, οπως και περυσι στους τελικους με εκεινο το ανειπωτο φαουλ στον Πεν ο ΟΣΦΠ ειναι νικητης..Αλλα να ξερετε, το πληρωμα ολων αυτων ερχεται και θα τσουξει πιο πολυ..
Δεν εχεις καταλαβει πως και να παρετε αυτο το πρωταθλημα δεν μας λεει κατι.οι δυναστεια συνεχιζεται εστω και με ενα διαλειμαAυτο ειναι δικη σου προβλεψη? Διότι τα σημάδια για οσους μπορουν να τα διακρινουν λενε αλλα...
Οπως ειπα και προ ημερων, το κυπελλο δεν ηξερα ποιος θα το παρει, αλλα το πρωταθλημα ειναι σιγουρα του ΟΣΦΠ.
Μαζι σου και εγω.Ενα διαλειμα το χρειαζομαστε :yahoo:Στα πλει οφ δεν θα αρκουν ουτε τα κορακια για να χασει ο θρυλος.
Ακομα και να δεχτω τα περι διαιτησιας(που δεν τα δεχομαι),οι μεγαλες ομαδες ξεπερνουν και τη διαιτησια,ενω οι μικρες κλαιγονται διοτι ξερουν οτι δεν μπορουν παραπανω
Γιαυτο θα παρω το πρωταθλημα, διοτι ξεπερναω και την διαιτησια, που ξερεις πολυ καλα πως οταν την χρειαζεστε στο ελληνικο πρωταθλημα την εχετε ΑΜΕΣΑ..και χωρις να κατεβαινει ο καραγκιοζης προεδρος σας στο παρκε και να απειλει θεους και δαιμονες..Στους γυμνους οπαδους με τις κοιλιες εξω που πηδουσανε με τον κωλο και πανηγυριζανε αλλη μια ψευτικη νικη, δεν εχω να πω τιποτα, διοτι οταν ΕΓΩ πανηγυρισα triple crown και με προσκυνουσε ολη η μπασκετικη ευρωπη, εκεινοι επαιρναν ευρωπαικο με την αλησμονητη ταπα του βρανκο αφου η μπαλα ειχε ακουμπησει ταμπλο.Κοτζαμ FIBA ζητησε εγγραφη συγνωμη απο την Βαrcelona...
Αυτο που δεν καταλαβαινεις οτι με τον καιρο εγω εφτασα τα 4 ευρωπαικα,και εσυ εμεινες με το 1 σου
Με τα 3 απο τα 4 να ειναι ΠΑΝΑΞΙΑ..ειδικα στην Ιταλια χειροκροτησα μαλιστα, διοτι ειμαι φαν του μπασκετ πρωτιστως, ισως επειδη μπασκετ επαιζα σε πολυ καλο επιπεδο, ενω μπαλα δεν εχω παιξει ποτε.
Ετσι γαλουχηθηκαν ορισμενοι, αλλιως καποιοι αλλοι..τι να κανουμε..Μεχρι τους τελικους υπομονη..εμεις γινομαστε ακομα καλυτεροι αυτο ειναι σιγουρο. Εσεις ?Εμεις απο την αλλη δεν χρειαζομαστε να γινουμε καλυτεροι για να σας ξεβρακωνουμε.Μας αρκει να πιανουμε την καλη αποδοση που το τελευταιο διμηνο την εχουμε καπου ξεχασει
Ξεβρακωμα στο +2 με την ευνοια της διαιτησιας παλι στα καιρια σημεια? Πρωταθλημα περυσι με κλεισιμο ματιων στο φαουλ στον Πενν? Ξεβρακωμα φιλε μου ειναι το αλησμονητο ρεκορ που εχω εγω, και δεν μπορεσες ουτε στα πετρινα χρονια μου να το σπασεις (περασε η ευκαιρια..) Αλλα επιβεβαιωνεις τα λεγομενα μου..αλλοι πηδανε με τον κωλο, και νομιζουν πως πηδανε..
-
Από χθές δεν είχα μιλήσει για το τελικό....
Λοιπόν το δικό μου συμπέρασμα.........
Ήταν ένας σκληρός και ωραίος τελικός, αν και ο ΠΑΟ προηγήθηκε κάποια στιγμή με καλή διαφορά ο Ολυμπιακός κατάφερε να τον πλησιάσει και τελικά να χάσει μόνο με δύο πόντους. Πιστεύω ότι σιγά-σιγά ο Γιαννάκης θα φτιάξει έναν δυνατό και ανταγωνιστικό Ολυμπιακό, αυτό είναι καλό για ένα καλό Ελληνικό Πρωτάθλημα. -
O Γιαννάκης ρίσκαρε κι έχασε χθες.
Σε πολλά έχασε αλλά κυρίως στο ότι διάλεξε να παίξει τον Παναθηναϊκό σετ παιχνίδι. Τα αποτελέσματα τα είδαμε.Ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετωπίζεται σε αυτό το είδος του παιχνιδιού.
Στο 2ο προφανώς είπε να κάνει ο Γκριρ το παιχνίδι ***άνα. (πού'σαι Γκέρσον να μας δεις...)
Του βγήκε για τρεις κυρίως λόγους.1ον) Διότι είναι SG και μάλιστα αρκετά καλός αλλά όχι PG. Όσο έπαιζε έτσι ο Ολυμπιακός είχε χοντρό ζόρι. (Ο Μπλάκνει θέλει αλλά δε μπορεί και ο Τεόντισιτς έχει αρχίσει νωρίς τα καραγκιοζιλίκια)
2ον) Στο ότι ο Μήτσος φορτώθηκε το 3ο σχετικά γρήγορα και
3ο) Στο ότι φέτος ο δικός μας χρησιμοιώντας λιγότερους παίχτες έχει μια σαφώς πιο κουρασμένη ομάδα.(ψιλοάσχετο)
Ο Γιαννάκης ο Μπουρούσης πολύ μιλάει. Κανονικά πρώτα θα έπρεπε να μάθει να παίζει λίγο μπασκετάκι και μετά να μιλάει. Ας το μάθουν κεί κάτω στο λιμάνι πώς ένας 210 πρέπει να παίζει και να ποστάρει και έχει καιρό για κουβέντες. Μικρός είναι ακόμα. Ο Ζαβλανός τον μάρανε...
-
Ο Σπανούλης γιατί όταν βλέπει γαύρο ...κάτι παθαίνει;;;
'Παθαίνει' και από την ανάποδη βέβαια (Χάλα Πιονίρ) αλλά με το γαύρο παθαίνει από την καλή
Μυστηρια πράματα
-
@akaliptos zr
ξεβρακωμα δεν εννοω φιλτατε τον χτεσινο τελικο.Το ξεβρακωμα πηγαινε στο οτι μια δεκαετια ειμαι απο πανω.Εχω χτισει μια δυναστεια διοτι πολυ απλα εχω προεδρο που μου εφερε τον καλυτερο προπονητη(συμφωνα με τους τιτλους του παντα,διοτι σε καποιυς μπορει να μην τους αρεσει ο ζελικο)
Και δευτερον και βασικοτερο του δωσανε την ευχερια να διαχειριστει 100% την ομαδα,δηλαδη αυτος αποφασιζει ποιον θελει να αγορασει και ποιον να διωξει
Αυτο ειναι το μεγαλο μυστικο
Τωρα εαν εσας 10 συνεχομενα χρονια σας φταει η διαιτησια και το κατεστημενο των γιαννακοπουλαιων τοτε ειστε εκτος πραγματικοτητας
Αυτο με την δικη μου προβλεψη δεν το καταλαβα.Μου το εξηγεις τι εννοεις? -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Έτσι έτσι, γκρινιάξτε τώρα......όταν νικάτε άδικα με 6(!) τεχνικές ποινές καλά είναι, θεωρείστε μεγάλη ομάδα, τώρα.....απλά υπάρχει μία ομάδα μεγαλύτερη απο εσάς......χωνέψτε το !!!
Για μένα ο παναθηναικός ήταν απλά καλύτερος.Οι 6 τεχνικες ποινες δοθηκαν αφου ειχε προηγηθει με 6 ποντους ο Ολυμπιακος και εληγε το παιχνιδι. Και στην τελικη ο Ολυμπιακος δεν ειναι Αρουλης. Δεν ξερω τι νομιζεις ,αλλα πρεπει να σου πω οτι ο συλλογος Ολυμπιακος ειναι ο μεγαλυτερος στην Ελλαδα και στην Ευρωπη με πανω απο 10 εκ οπαδους σε ολο τον κοσμο.
Ποια Μίλαν τώρα; Ποια Ρεάλ; Ποια Μπάρτσα;
Γάβρος!!! Η ομάδα που αριθμοί 10 εκ οπαδούς στον κόσμο και άλλη δεν υπάρχει...
Γαβράκο (όπως εσύ με λες Αρούλη), να μάθεις όταν η διαιτησία σε σπρώχνει να το παραδέχεσαι και όχι μόνο όταν χάνεις. Με έσφαξες μέσα στο ΣΕΦ με τον ίδιο τρόπο που σε έσφαξαν εχθές. Εγώ το είδα εχθές ότι σε πηραν το σκαλπ. Και σφύριζαν αλλιώς για παρόμοιες φάσεις ανάλογα με το χρώμα της φανέλας υπέρ των πράσινων. Με τον ίδιο τρόπο που σφύριζαν όμως στο ΣΕΦ.. Γιατί δεν φοράω χρωματιστά γυαλιά.. -
Ακομα και να δεχτω τα περι διαιτησιας(που δεν τα δεχομαι),οι μεγαλες ομαδες ξεπερνουν και τη διαιτησια,ενω οι μικρες κλαιγονται διοτι ξερουν οτι δεν μπορουν παραπανω
Αυτο φανταζομαι ισχυει και στο ποδοσφαιρο ετσι; Και οχι μονο οταν κερδιζει η ομαδα 'μας';
-
@akaliptos zr
ξεβρακωμα δεν εννοω φιλτατε τον χτεσινο τελικο.Το ξεβρακωμα πηγαινε στο οτι μια δεκαετια ειμαι απο πανω.Εχω χτισει μια δυναστεια διοτι πολυ απλα εχω προεδρο που μου εφερε τον καλυτερο προπονητη(συμφωνα με τους τιτλους του παντα,διοτι σε καποιυς μπορει να μην τους αρεσει ο ζελικο)
Και δευτερον και βασικοτερο του δωσανε την ευχερια να διαχειριστει 100% την ομαδα,δηλαδη αυτος αποφασιζει ποιον θελει να αγορασει και ποιον να διωξει
Αυτο ειναι το μεγαλο μυστικο
Τωρα εαν εσας 10 συνεχομενα χρονια σας φταει η διαιτησια και το κατεστημενο των γιαννακοπουλαιων τοτε ειστε εκτος πραγματικοτητας
Αυτο με την δικη μου προβλεψη δεν το καταλαβα.Μου το εξηγεις τι εννοεις?Ποιος ειπε πως φταιει 10 χρονια η διαιτησια? Αλλα τουλαχιστον 3 φορες σας εχει σπρωξει η διαιτησια για να κατακτησετε τιτλο. Σε προκαλω να δουμε τα βιντεο μαζι και να τα σχολιασουμε.
Περυσι αν τα σφυριγματα ηταν 50-50 ποιος επρεπε να ειναι πρωταθλητης? ΜΟΝΟΛΕΚΤΙΚΑ απαντησε μου.
Το σπρωξιμο στον Μπουρουση χθες, ηταν φαουλ?
Πιστευεις πως η παραγκα αρκει για να παρεις 3 νικες στα πλει οφ απεναντι στον θρυλο+σοφο ?
-
Έλα ακάλυπτε πελάτη, φύγε από το τόπικ ή τουλάχιστον σταμάτα να μιλάς για Ευρωπαικό μπάσκετ, ασχολήσου με NBA. Η Ευρώπη ΠΡΑΣΙΝΗ είναι.
-
Αναλύσαμε τα πάντα, τακτικές, συστήματα, κωλοφαρδίες, διαιτησίες, αλλά για την ΞΕΦΤΙΛΑ της κερκίδας δεν είπαμε τίποτα.
Δεν είναι ντροπή να γίνεται τέτοιος τελικός και να τον βλέπουν μόνο 1200 άτομα, και αυτοί να είναι οι εκατέρωθεν κάφροι; Πέτρες από εδώ, βρίσιμο στη μάνα του Γιαννάκη από εκεί, αλλά μετά είναι 'ο υπέροχος κόσμος μας'. Βρε δεν πάτε να πνιγείτε, ΖΩΑ, ε ΖΩΑ.....
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)