-
Πλησιάζει η Εθνική Εορτή του 4TF βλ. Τσικνοπέμπτη....θα ψήσετε?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν εχω αλλα θελω πολυ να κλεψω την συνταγη απο το Cafe Uno (Λονδινο, μπορει να εχει και σε αλλες χωρες) και απο τα Friday's
Αν το θυμηθώ, θ' ανεβάσω ένα pdf με 'μυστικές' συνταγές γνωστών φαγάδικων (αμερικάνικων κυρίως).
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
έχουμε κανά καλό how-to για μια καλή ceasar's ?how to για σαλατα?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
έχουμε κανά καλό how-to για μια καλή ceasar's ?
how to για σαλατα?
-
Αν σε βοηθήσει:
http://www.nistikoarkoudi.gr/recipe.asp?rl=1&rc_id=69 -
Πειτε κανα καλο ψιλοκυριλε εστιατοριο (καπου στην Αθηνα, ει δυνατον, οχι σε κανα χωριο πολυ εξω) για 'to know us better' καταστασεις.....
Α! Οχι ψαρι.
Thanx -
Να σου πω κανενα στα Σαλωνα, να υπαρχει και σπιτι διαθεσιμο για παν ενδεχομενο;
-
Κοιτα, στην Αθηνα ειναι επειγον
Αλλα πες και στα Σαλωνα, να το εχουμε υπ' οψιν, ειδικα αφου διαθετουμε σπιτι
(εχει κυριλε εστιατορια στα Σαλωνα; ) -
Να σου πω την αληθεια οχι! Αλλα αν την τραβηξεις μεχρι τα Σαλωνα, μαλλον το προσωπο θα ειναι διατεθιμενο να φαει οτι της σερβιρουν
-
-
Ο Γηραιός έχει ρέντα σήμερα!
Tutti a tavola. Στην Κηφισίας, δίπλα στην Ηλεκτρονική Αθηνών. Στο ύψος της Φιλοθέης.
Risso amaro. Στην Καποδιστρίου, προς Ν. Ιωνία, λίγο πριν τον κόμβο της Βεϊκου.
-
Ιταλικα, να υποθεσω
Τηλεφωνα κλπ. εχουμε;Δεχομεθα και pm
-
Tutti a tavola 210 6778765
Του άλλου δεν έχω...
-
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:yahoo:Τα φόρουμ είναι για να τίθεντο απόψεις. Αυτό δεν σημάνει πως θα πρέπει πάντα να συμφωνούνε όλοι…ΣΩΣΤΑ?
Αν λοιπόν κάποιος από τους διαφωνούντες προσβάλει κάποιον άλλον, του κόβεις τις βωμολοχίες και αν παρά τις προειδοποιήσεις του admin επιμένει τότε τον πετάς έξω.
Στη περίπτωσή μας δεν έγινε κάτι τέτοιο και με φασιστικό τρόπο ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΣΕΣ.Μήπως θίχτηκες προσωπικά σε κάτι που ελέχθη?
Ο admin είναι για να κάνει σωστά την δουλειά του και στην προκειμένη περίπτωση δεν νομίζω να την έκανε σωστά…εκτός αν είσαι ο ιδιοκτήτης και με απόλυτο φασιστικό τρόπο αποφασίζεις και εκτελείς.Πες μου σε παρακαλώ για να ξέρω…
-
οταν συγχιζεσαι το ρίχνεις στο φαι;
πλάκα κάνω έτσι;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
οταν συγχιζεσαι το ρίχνεις στο φαι;πλάκα κάνω έτσι;
-
Ουτε μια ερωτηση δεν μπορει να κανει καποιος σ' αυτο το φορουμ
Παλι καλα που δεν πεταχτηκε κανενας αναξιοπαθων απο το 'GTIvs120 σε κλειστο ορεινο στροφιλικι' -
Όχι όχι!!!
(πως να το πω ρε γαμώτο ). Εννοώ αυτό το στρογγυλό που έχει μια τυπική χοιρινή μπριζόλα, αλλά χωρίς το κόκκαλο και το λίπος που το περιβάλλει!
Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»)