-
Ο χρήστης rethimno02 έγραψε:
Να προσθέσω: αν είναι να πηγαίνουν στις παρελάσεις τέντυ μπόϋδες (με ζελέ και μαλλί καρφάκια) και πουτανάκια (με μίνι φούστα και τα βυζιά έξω) τότε καλύτερα να καταργηθούν.Πωπω ρε φίλε, τι μου θύμισες. Πάω να κουρευτώ γουλί, με φούντα μπροστά
-
Ο χρήστης rethimno02 έγραψε:
Να προσθέσω: αν είναι να πηγαίνουν στις παρελάσεις τέντυ μπόϋδες (με ζελέ και μαλλί καρφάκια) και πουτανάκια (με μίνι φούστα και τα βυζιά έξω) τότε καλύτερα να καταργηθούν.Απαράδεκτο!!! Εδώ κάποια σχολεία κάναν παρέλαση με παντελόνι!!!
Ρε άμα δε δείξει το κοριτσάκι τα χαρίσματά του, ποιος θα τα δείξει;;; Η θεία από το Σικάγο;;
Οι φαντάροι δείχνουν ο καθένας το όπλο του. Ο στραταίος το g3 του, ο ναυταίος το καραβάκι του, οαεροπόρος πετάει το αεροπλανάκι του...
Έτσι και τα κοριτσάκια δείχνουν τα ποδαράκια τους. Να τα δει ο Τούρκος να πάθει ταράκουλο -
costaslio
ήμουν λίίίίγο ειρωνικός. -
Δεν έγραψε κανείς …ΓΙΑΤΙ να καταργηθούν?
Πειράζουν κανέναν?
Θίγεται κανείς?
Μη πει κανείς για τα λεφτά του κράτους γιατί θα πάρει ανάλογη απάντηση.
Πως αλλιώς θα τιμήσουμε τους ήρωες που έπεσαν για να είναι μερικοί ελεύθεροι και να λένε εξυπνάδες?
Ας μου πει κάποιος έναν σοβαρό λόγο για να καταργηθούν.Αν είναι κάποιοι να τα ισοπεδώσουν όλα, θεσμούς, αρχές και άλλα, με χαζοιδεολογίες και αντιδραστικές κομπλεξικές απόψεις…ας αρχίσουν καλύτερα από το σπίτι τους και από τα παιδιά τους και να τους δώσουν άλλα πρότυπα … και όχι ηρώων.
Ιδού η Ρόδος ιδού και το……………
Ζούμε μια παγκόσμια εθνικιστική κρίση.
Κράτη διαλύονται και κράτη δημιουργούνται από το πουθενά.
Όλα τα κράτη ψάχνουν να βρουν την ταυτότητα τους και την ιστορία τους στα βάθη των αιώνων και αν δεν έχουν δημιουργούν ψεύτικη ή καπηλεύονται άλλων.
Δημιουργούν ψεύτικους ήρωες και τους τιμούν ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΝ…βλέπε Αμερική και γενικά όλος ο δυτικός κόσμος…ΟΛΟ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ!!!ΠΡΕΠΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ…
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ…και αν αυτό το κράτος βρίσκεται στα Βαλκάνια τότε δεν έχει πολλά ψωμιά.
Αυτοί οι χαζοκουλτουριάρηδες που είναι κατά της παγκοσμιοποίησης (κυρίως οι επίσημες απόψεις των ΣΥΡΙΖΑ ή ΠΑΡΑΤΡΙΧΑ και ΚΚΕ) αλλά από την άλλη αυτοί είναι οι πρωτοπόροι στην υλοποίησή τους με τέτοιες απόψεις.
Αυτοί οι ίδιοι είναι που βρίζουν τον καπιταλισμό και είναι οι χειρότεροι ΦΑΣΙΣΤΕΣ……..καπιταλοκουμουνιστές με περικεφαλαία. Αυτοί στήριξαν τόσα χρόνια τον καπιταλισμό γιατί όλοι οι δεξιοί μπήκαν στο δημόσιο και αυτοί έγιναν ελεύθεροι επαγγελματίες στον ιδιωτικό τομέα και όπως είναι γνωστό Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ.«Εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί Πάτρις»
Αυτή ακριβώς την διαχρονική αξία της φιλοπατρίας προβάλουν οι Αχαιοί ήρωες του Όμηρου, στα νάματα των οποίων εμβαπτίστηκαν όλοι οι μεταγενέστεροι ήρωες της Ελληνικής φυλής, αποδεικνύοντας έτσι την άρρηκτη ιστορική συνέχεια του Ελληνισμού από την προϊστορία ως σήμερα.
Ζούμε στην εποχή που η ιστορία εκδικείται…είτε γιατί δεν την γνωρίζουμε είτε γιατί δεν την σεβόμαστε.
-
ΠΟΙΟΙ είναι κατά της παγκοσμιοποίησης;
Καλό ανέκδοτο.
Στα λόγια βέβαια είναι μανούλες, αλλά στον ιδιωτικό τους βίο φέρονται πιο καπιταλιστικά κι από τον Ανδριανόπουλο. Φίλοι μου αριστεροί ως ακροαριστεροί έχουν γεμίσει πανάκριβα γκατζετάκια το σπίτι τους και την καθημερινότητά τους, ενώ όσοι έχουν υπαλλήλους στη δούλεψή τους θα έκαναν και τον πρόεδρο του ΣΕΒ να κοκκινίσει για τον τρόπο που τους βάζουν να δουλεύουν.Εντάξει μωρέ, σήμερα στην Ελλάδα είσαι αριστερός αν καταριέσαι γενικώς και απροσδιορίστως την εκκλησία, τον Βορίδη, τις παρελάσεις και τους 'ρατσίστες και φασιστές'. Από ουσία όμως.... Οι πραγματικοί αριστεροί είναι είδος προς εξαφάνιση.
-
Ο χρήστης Pacos έγραψε:
Πειράζουν κανέναν?
Θίγεται κανείς?
Πως αλλιώς θα τιμήσουμε τους ήρωες που έπεσαν για να είναι μερικοί ελεύθεροι και να λένε εξυπνάδες?
Ας μου πει κάποιος έναν σοβαρό λόγο για να καταργηθούν.Αν είναι κάποιοι να τα ισοπεδώσουν όλα, θεσμούς, αρχές και άλλα, με χαζοιδεολογίες και αντιδραστικές κομπλεξικές απόψεις…ας αρχίσουν καλύτερα από το σπίτι τους και από τα παιδιά τους και να τους δώσουν άλλα πρότυπα … και όχι ηρώων.
Όλα τα κράτη ψάχνουν να βρουν την ταυτότητα τους και την ιστορία τους στα βάθη των αιώνων και αν δεν έχουν δημιουργούν ψεύτικη ή καπηλεύονται άλλων.
Δημιουργούν ψεύτικους ήρωες και τους τιμούν ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΝ…βλέπε Αμερική και γενικά όλος ο δυτικός κόσμος…ΟΛΟ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ!!!ΠΡΕΠΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ…
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ…και αν αυτό το κράτος βρίσκεται στα Βαλκάνια τότε δεν έχει πολλά ψωμιά.
Αυτοί οι χαζοκουλτουριάρηδες που είναι κατά της παγκοσμιοποίησης (κυρίως οι επίσημες απόψεις των ΣΥΡΙΖΑ ή ΠΑΡΑΤΡΙΧΑ και ΚΚΕ) αλλά από την άλλη αυτοί είναι οι πρωτοπόροι στην υλοποίησή τους με τέτοιες απόψεις.
Αυτοί οι ίδιοι είναι που βρίζουν τον καπιταλισμό και είναι οι χειρότεροι ΦΑΣΙΣΤΕΣ……..καπιταλοκουμουνιστές με περικεφαλαία. Αυτοί στήριξαν τόσα χρόνια τον καπιταλισμό γιατί όλοι οι δεξιοί μπήκαν στο δημόσιο και αυτοί έγιναν ελεύθεροι επαγγελματίες στον ιδιωτικό τομέα και όπως είναι γνωστό Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ.«Εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί Πάτρις»
Αυτή ακριβώς την διαχρονική αξία της φιλοπατρίας προβάλουν οι Αχαιοί ήρωες του Όμηρου, στα νάματα των οποίων εμβαπτίστηκαν όλοι οι μεταγενέστεροι ήρωες της Ελληνικής φυλής, αποδεικνύοντας έτσι την άρρηκτη ιστορική συνέχεια του Ελληνισμού από την προϊστορία ως σήμερα.
Ζούμε στην εποχή που η ιστορία εκδικείται…είτε γιατί δεν την γνωρίζουμε είτε γιατί δεν την σεβόμαστε.
edit Τις απόψεις σου, πιο κόσμια, σε παρακαλώ! Χωρίς να προσβάλεις![kouk]
Έχει γεμίσει το τόπικ εθνικιστικές - φασιστικές φανφάρες...
Στις τρύπες σας ρε.
Χώρια το τιedit Τις απόψεις σου, πιο κόσμια, σε παρακαλώ! Χωρίς να προσβάλεις![kouk] έχω διαβάσει μέχρι τώρα.
Τι να πω, είναι ανάξιες λόγου. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Καλό ανέκδοτο.
Στα λόγια βέβαια είναι μανούλες, αλλά στον ιδιωτικό τους βίο φέρονται πιο καπιταλιστικά κι από τον Ανδριανόπουλο. Φίλοι μου αριστεροί ως ακροαριστεροί έχουν γεμίσει πανάκριβα γκατζετάκια το σπίτι τους και την καθημερινότητά τους, ενώ όσοι έχουν υπαλλήλους στη δούλεψή τους θα έκαναν και τον πρόεδρο του ΣΕΒ να κοκκινίσει για τον τρόπο που τους βάζουν να δουλεύουν.Εντάξει μωρέ, σήμερα στην Ελλάδα είσαι αριστερός αν καταριέσαι γενικώς και απροσδιορίστως την εκκλησία, τον Βορίδη, τις παρελάσεις και τους 'ρατσίστες και φασιστές'. Από ουσία όμως.... Οι πραγματικοί αριστεροί είναι είδος προς εξαφάνιση.
Σωστά, original αριστερός είναι αυτός που κυκλοφορεί με μπλέ φόρμα και ποδήλατο και τον ριζοσπάστη παραμάσχαλα, ε Μάνο; Δώσε κι ένα σαφή προσδιορισμό του σωστού κεντρώου, δεξιού , ανένταχτου κι αναρχικού να ξέρουμε που ανήκουμε ακριβώς
-
Το να είσαι αριστερός, κατά την ταπεινή μου γνώμη, είναι πρώτιστα τρόπος ζωής. Όχι λόγια. Κάπου τα έχω ξαναγράψει, αλλά άντε να ψάχνω τώρα. Ίσως αργότερα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το να είσαι αριστερός, κατά την ταπεινή μου γνώμη, είναι πρώτιστα τρόπος ζωής. Όχι λόγια. Κάπου τα έχω ξαναγράψει, αλλά άντε να ψάχνω τώρα. Ίσως αργότερα.Μη ψάχνεις, δες μια άλλη οπτική γωνία. Δεν είναι ανάγκη να υπάρχουν 5 templates, και να διαλέγεις μία απ αυτές για να λές πως είσαι ΑΥΤΟΣ.
Δικαιούσαι να εξελίοσσεις την κοσμοθεωρία σου, τις απόψεις σου τα θέλω και τα δεν θέλω σου.
Αν για σένα αριστερός σημαίνει αυτό, επέτρεψε στους Τσιπραίους, Παπαρηγαίους, και όποιους άλλους να φτιάχνουν την δική τους εκδοχή του τι σημαίνει αριστερα. -
Εντάξει, αλλά κι εκείνοι θα είναι έκθετοι στην κριτική όταν λένε άσπρο και πράττουν το μαύρο. Υπάρχουν 10 ή 100 παρακλάδια της αριστερής ιδεολογίας, αλλά όταν δρα κάποιος που διακηρύσσει ότι είναι αριστερός κάποιας απόχρωσης με τρόπο που αντιστοιχεί σε κάτι τελείως άλλο, τότε απλώς δεν είναι αριστερός.
Διαφορετικά, σε τί θα άλλαζε το ποιόν του Κόκκαλη, του Βαρδινογιάννη, του Μπόμπολα, του Βγενόπουλου ή του Αλαφούζου η αυτοταξινόμησή τους στους κόλπους της αριστεράς; Θα τους πίστευε κανείς; Ή 'είσαι ό,τι δηλώσεις';Εχμ, να τι είχα γράψει:
viewtopic.php?p=1004506#p1004506 -
Αγαπητέ, για κάθε θέμα έχω την άποψή μου. Για την κατανάλωση, για τα οικολογικά, για τα οικονομικά, τα ιδιοκτησιακα, τις τεχνες μπλα μπλά. Δεν είναι απαραίτητο όλες αυτές οι απόψεις ούτε να συμπεριλαμβάνονται σε ένα ιδεολογικό μανιφέστο που να λέγεται Χ , ούτε
να εκφράζονται μέσα απο έναν και μοναδικό φορέα.
Ούτε θα πρέπει να ευλογήσω ντε και καλά τον καπιταλισμό επειδή προσφέρει Πόρσε, Αρμάνι, μιας και προσφέρει και άστεγους και γιαγιάδες που πεινάνε.
Ούτε θα πρέπει να Ευλογήσω την Αριστερά της Οποιας Παπαρήγας, Τσίπρα γιατί ..(μην μπούμε σε τέτοια διαδικασία τώρα )Ελευθερία η Θάνατος
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Πειράζουν κανέναν?
Θίγεται κανείς?
edit Τις απόψεις σου, πιο κόσμια, σε παρακαλώ! Χωρίς να προσβάλεις![kouk]
Έχει γεμίσει το τόπικ εθνικιστικές - φασιστικές φανφάρες...
Στις τρύπες σας ρε.
Χώρια το τιedit Τις απόψεις σου, πιο κόσμια, σε παρακαλώ! Χωρίς να προσβάλεις![kouk] έχω διαβάσει μέχρι τώρα.
Τι να πω, είναι ανάξιες λόγου.Κατά αρχήν από ότι βλέπω στα γραφόμενα σου έχεις επίπεδο και προδίδεις την καταγωγή σου, τεκμηριώνεις τις απόψεις σου με αποδείξεις, ξέρεις να κάνεις διάλογο και σέβεσαι τον συνομιλητή σου αλλά και τους υπόλοιπους στο forum.
Ας είναι καλά ο admin…
Δεύτερον…αν θέλεις και μπορείς να προσπαθήσεις να κάνεις σοβαρή συζήτηση δεν έχεις παρά να μου πεις σε ποια από τα γραφόμενά μου κατάλαβες πως είμαι φασίστας, γιατί στο υπογράφω πως δεν είμαι, και να μου αντιπαραθέσεις την δική σου τεκμηριωμένη άποψη για το θέμα.Προσπάθησε
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Αγαπητέ, για κάθε θέμα έχω την άποψή μου. Για την κατανάλωση, για τα οικολογικά, για τα οικονομικά, τα ιδιοκτησιακα, τις τεχνες μπλα μπλά. Δεν είναι απαραίτητο όλες αυτές οι απόψεις ούτε να συμπεριλαμβάνονται σε ένα ιδεολογικό μανιφέστο που να λέγεται Χ , ούτε
Ούτε θα πρέπει να ευλογήσω ντε και καλά τον καπιταλισμό επειδή προσφέρει Πόρσε, Αρμάνι, μιας και προσφέρει και άστεγους και γιαγιάδες που πεινάνε.
Ούτε θα πρέπει να Ευλογήσω την Αριστερά της Οποιας Παπαρήγας, Τσίπρα γιατί ..(μην μπούμε σε τέτοια διαδικασία τώρα )Ελευθερία η Θάνατος
Επομένως δεν υφίσταται αριστερή ιδεολογία αλλά λαστιχένια ιδεολογία.
Ισότητα στις αμοιβές, αλλά δεν τρέχει τίποτα αν η δική μου είναι ανώτερη των άλλων.
Κάτω το κεφάλαιο, όχι όμως το δικό μου. Σήμερα, γιατί αν δεν πάνε καλά οι δουλειές αύριο, τί είχαμε, τί χάσαμε, στο λέω με ξεχάσανε.
Κάτω η παγκοσμιοποίηση, αλλά στο ebay βρήκα σαγιονάρες με τον Τσε (που μάλλον φτιάχτηκαν στην Ινδοκίνα από παιδιά) μούρλια.
Ζήτω η οικολογία. όμως η ανακύκλωση είναι κουραστική.
Ζήτω η εργατιά, όμως μην τυχόν και ανέβει η κατώτατη σύνταξη και ο μισθός αν μειωθούν οι δικές μου απολαβές.Δεν αναφέρομαι σ' εσένα ή σε άλλους χρήστες, δεν έχω σκοπό να σε θίξω. Πρόκειται για γενικό πρόβλημα, για κρίση αξιών. Όσο αριστεροί είναι οι περισσότεροι αυτοαποκαλούμενοι αριστεροί, άλλο τόσο πατριώτες είναι οι περισσότεροι υπερπατριώτες που μένουν στα λόγια, άλλο τόσο καλοί Χριστιανοί, Μουσουλμάνοι, Βουδιστές είναι οι περισσότεροι θεομπαίχτες που καταπατούν τις διδαχές κάθε θρησκείας (συνήθως αγνές και αγαθές), άλλο τόσο ηθικοί είναι οι ανήθικοι στην πράξη.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Επομένως δεν υφίσταται αριστερή ιδεολογία αλλά λαστιχένια ιδεολογία.
Ισότητα στις αμοιβές, αλλά δεν τρέχει τίποτα αν η δική μου είναι ανώτερη των άλλων.
Κάτω το κεφάλαιο, όχι όμως το δικό μου. Σήμερα, γιατί αν δεν πάνε καλά οι δουλειές αύριο, τί είχαμε, τί χάσαμε, στο λέω με ξεχάσανε.
Κάτω η παγκοσμιοποίηση, αλλά στο ebay βρήκα σαγιονάρες με τον Τσε (που μάλλον φτιάχτηκαν στην Ινδοκίνα από παιδιά) μούρλια.
Ζήτω η οικολογία. όμως η ανακύκλωση είναι κουραστική.
Ζήτω η εργατιά, όμως μην τυχόν και ανέβει η κατώτατη σύνταξη και ο μισθός αν μειωθούν οι δικές μου απολαβές.Δεν αναφέρομαι σ' εσένα ή σε άλλους χρήστες, δεν έχω σκοπό να σε θίξω. Πρόκειται για γενικό πρόβλημα, για κρίση αξιών. Όσο αριστεροί είναι οι περισσότεροι αυτοαποκαλούμενοι αριστεροί, άλλο τόσο πατριώτες είναι οι περισσότεροι υπερπατριώτες που μένουν στα λόγια, άλλο τόσο καλοί Χριστιανοί, Μουσουλμάνοι, Βουδιστές είναι οι περισσότεροι θεομπαίχτες που καταπατούν τις διδαχές κάθε θρησκείας (συνήθως αγνές και αγαθές), άλλο τόσο ηθικοί είναι οι ανήθικοι στην πράξη.
Προφανως δεν θες να καταλάβεις τι γράφω
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Καλό ανέκδοτο.
Σοβαρά μιλάς ? , τώρα με σόκαρες . **Ώστε έχουν γεμίσει πανάκριβα γκατζετάκια το σπίτι τους και το παίζουν αριστεροί!! ** Ε όχι, αυτό είναι άνω ποταμών
Μα καλά δεν ξέρουν ότι τα πανάκριβα γκατζετάκια βρίσκονται στον αντίποδα κάθε αριστερής πεποίθησης, είναι ποτέ δυνατόν να θεωρούνται 'προοδευτικοί' και μόλις γυρίσουν από την άλλη να βουτάνε στο βόρβορο των πανάκριβων γκατζετακίων!!! Αυτοί δεν είναι αριστεροί κύριοι, αυτά τα εξαμβλώματα είναι μία απεχθής μίξη Βορίδη με Αδριανόπουλο, είναι προϊόντα ενός ανώμαλου βιασμού της παγκοσμιοποίσησης από τον Bill Gates...
Και για να τελειώνουμε μια και καλή και να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα:
**ΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΓΚΑΤΖΕΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ **
Όποιος δεν το ξέρει αυτή είναι η τελευταία του ευκαιρία να το μάθει
Τάδε έφη Μάνος
ΤΕΛΟΣ -
Παιδιά…στην ουσία το ίδιο πράγμα λέτε…
Το ποτήρι είναι μισοάδειο αλλά και μισογεμάτο. -
koutsan
-
http://xmed.gr/v2/images/sxinaki.jpg' target='_blank
Όποιος έχει τη μύγα κλπ...
Τέλος πάντων, δεν κάνεις κάτι που απαγορεύεται, αλλά το πρόβλημα (όχι δικό μου, δικό σου) είναι ότι εφόσον υλοποιηθούν αυτά που διακηρύσσεις ως ορθά, θα απωλέσεις τη δυνατότητα να ζεις όπως έχεις επιλέξει.
Καπιταλιστής αριστερός -> ό,τι πιο συμφέρον! Κάνουμε αυτά που μας αρέσουν (ουδέν μεμπτό σ' αυτό), αλλά λέμε αυτά που αρέσουν στους άλλους (αυτό ΕΙΝΑΙ μεμπτό).
Εκτός αν πιστεύει κάποιος σοβαρά (οπότε είναι μάλλον ηλίθιος) ότι τα βιομηχανικά αγαθά που δεν είναι είδη πρώτης ανάγκης τα φέρνει ο Άγ. Βασίλης ή πέφτουν από τον ουρανό.
Ηλιθιότητα δεν έχω εντοπίσει σε παλαιότερα γραφόμενα, οπότε μάλλον πέφτει δούλεμα.
ΟΚ then! Keep walking.tasosdev
νομίζω ότι καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά πρέπει να δεις πιο προσεκτικά τι γράφω κιόλας. -
'A conservative is a man who sits and thinks, mostly sits.' - Woodrow Wilson
-
Ο χρήστης Pacos έγραψε:
Κατά αρχήν από ότι βλέπω στα γραφόμενα σου έχεις επίπεδο και προδίδεις την καταγωγή σου, τεκμηριώνεις τις απόψεις σου με αποδείξεις, ξέρεις να κάνεις διάλογο και σέβεσαι τον συνομιλητή σου αλλά και τους υπόλοιπους στο forum.
Ας είναι καλά ο admin…
Δεύτερον…αν θέλεις και μπορείς να προσπαθήσεις να κάνεις σοβαρή συζήτηση δεν έχεις παρά να μου πεις σε ποια από τα γραφόμενά μου κατάλαβες πως είμαι φασίστας, γιατί στο υπογράφω πως δεν είμαι, και να μου αντιπαραθέσεις την δική σου τεκμηριωμένη άποψη για το θέμα.Προσπάθησε
μπλα μπλα μπλα.... ΟΚ ρίχτο στη τρελή τώρα, δεν έχω επίπεδο κλπ κλπ...
Σέβομαι και κάνω διάλογο με αυτούς που το αξίζουν.
Καλά δεν είσαι φασίστας, έθνικιστής σου κάνει;
Και όχι μόνο εσύ αλλά και άλλοι εδώ μέσα, έχω φρίξει με αυτά που διαβάζω και εδώ και σε άλλα τόπικ με πολιτική απόχρωση... Ε, δεν άντεξα άλλο.Επιχείρημα είναι ότι δεν πρέπει να καταργηθούν οι παρελάσεις, επειδή αρέσουν σε κάποιους όπως τα καρναβάλια;;
Τότε να επαναφέρουμε και τα εκτελεστικά αποσπάσματα αφού αρεσουν σε κάποιους.
Και ότι άλλο χουντικό, στρατοκρατικό και φασιστικό κατάλοιπο γουστάρετε.ΥΓ: Από αύριο δεν ξαναμπαίνω ποτέ στο φόρουμ, γιατί ως αριστερός δε δικαιολογούμαι να χρησιμοποιώ καπιταλιστικά προϊόντα - PC στην προκειμένη...
Να καταργηθουν οι παρελασεις;